سلام
از yaaldaa عزیز تشکر ویژه می کنم اگر بگویم بیشترین کمک را شما به من کردین ، بی ربط نگفتم برای شما آرزوی بهترین ها را دارم.
HMD دوست من شما پست های من رو نخوندین؟ اگه خوندین که دیگه چرا اینجوری پست می زاری؟
گفتم قصد ازدواج اگر شرایط (فکری و اخلاق) به هم خورد بلا فاصله با دو خانواده صحبت می کنم.
امروز از صبح تو دانشگاه چشم چشم می کردم که شاید ببینمش اما ندیدم تا اینکه به فکر افتادم که سخنرانی استاد فرهنگ را گوش کنم (به توصیه yaaldaa عزیز) تو کلاسی نشته بودم ( تا شروع کلاس یک ساعت وقت بود) تازه داشت در باره قانون جاذبه صحبت می کرد (باور دارم این قانون را) پیش خودم گفتم ای کاش حالا که اینجا نشستم از راه رو رد می شد .
باورتون نمی شه 5 دقیقه نشد از جلوی کلاس رد شد و همون لحظه داشت داخل کلاس رو نگاه می کرد که برای چند ثانیه نگاهامون در هم قفل شد با دوستانش بود.
دیگه نمی دونم چی بگم (شاید باور نکنید اما خدای بالا سرم شاهد و ناظره)
من به استخاره اعتقاد دارم همونجور که استاد فرهنگ هم تایید می کنه
امروز یه راست از دانشگاه رفتم مسجد بعد نماز از روحانی خواستم استخاره کنه.
باورتون نمیشه چی امد.
روحانی برای لحظه ایی چهره اش از این رو به آن رو شده بود.
چیزی که روحانی با خنده و مهربانی به من گفت.
هم خیر است هم فضل است هم رحمت است و هم نعمت.
گفت بسیاربسیار خوب است .
فردا با خانواده در میون می زارم. تا مراحل قانونیش پیش بره.
به مسعولین و مشاورین این سایت پیشنهاد می دم برای یه بارم که شده صحبت های استاد فرهنگ رو گوش کنن .
ریشه خیلی از گناه ها و فساد ها ممکنه راهنمایی اشتباه باشه.
من یه جونم دقیقن بستر برای گناه و آلوده شدن من آمادست شما که مسعولیتی به عهده گرفتین باید به دقت به گفته های خود فکر کنید.
امید است از این حقیر رنجیده خاطر نشده باشید حرف های دلم بود باید می گفتم.
به همه دوستان توصیه می کنم لینکی که yaaldaa برای من گذاشت رو ببینن و اون فایل های صوتی را گوش کنن .

!
اما الان جز آشفتگی ذهن برای خودم و ایشون چیزی به همراه ندارم.
عشق من گذرا نبود و نیست اما نمی خوام احساسی تصمیم بگیرم و خودم و فرد دیگری را بد بخت کنم.
رو به دست بزرگتر ها بسپارم.
. (الان می گین به کجاها داره فکر می کنه

علاقه مندی ها (Bookmarks)