RE: انتخاب بین ازدواج موقت یا دوستی در خارج از کشور
اقا مهران شما به من نظرات مفیدی دادید.منم با توجه به این که فامیلام بیشترشون خارجند شاید بتونم کمکتون کنم.در معیار هاتون مشکلی نیست.مشکل اینه که تو این مدت کوتاه خیلی سخته بتونین کسی رو با این شرایط پیدا کنی و بعد بخوای اشنا شی تا این که با هم نامزد شین.فردی با این معیارات خیلی نادر در خارج از کشور پیدا می شه چون متاسفانه دختران ایرانی که عشق خارجند خیلی هاشون (دقت کنید خیلی هاشون ولی نه همشون) دنبال ازادی هستند و مسلما وقتی در همچین محیطی قرار بگیرند نمی تونند پاکیزه بمونند.(البته باید بگم خیلی ها هم هستند که رعایت کنند ولی در یک شهر بزرگ سخته برات پیدا کردنش)
شما الان پیدا کردن همسر برات مهم شده ولی نباید عجله کنی.این که دختر ها خیلی به پول اهمیت می دهند و از این حرفا رو کاملا از ذهنت بیرون بیار.همونطور که شما یک سری ایده ال داری برای همسر ایندت ،کسایی که شما رفتین خواستگاریشون هم یک سری ایده ال دارند که شما رو نپذیرفتن.پذیرفتن زندگی در خارج از کشور برای هر کسی قابل قبول نیست.بالاخره شما تا وقتی هستین تلاشتون رو کنید ولی اگر پیدا نکردید می تونی به کسی واگذار کنی.
اگر شخص مورد نظرت رو پیدا کردی می تونی این رو به خانواده دختر پیشنهاد بدین و از نظر من کاملا منصفانست.که اگر کار های ویزای همسرتون تا یک سال یا دوسال درست نشد،در این مدت حق طلاق با دختره.چون ممکنه خانواده دختر یا خود دختر از معلق موندنش ناراحت و خسته بشه و این یک طور دلگرمی برای خانواده زنت می شه.البته این شرط در صورتی قابل قبوله که ببینن که شما برای کار های ویزا اقدامی نکردین.
صرف این که نیاز عاطفی و جنسی دارین این قدر عجله نکنین تو این مدت نامزد مورد نظرت رو پیدا کنی.درسته تحت فشاری ولی بالاخره خانوادت هستند می تونن واستون دختر پیدا کنند.شما هم اینترنتی با هم صحبت کنید و همه ی ایده ال هاتون رو بگین.مساله به این سختی هم که فکر می کنین نیست.
ببخشید طولانی شد ولی چون دو تا خواهر بزرگترم هم دارند خارج زندگی می کنند کمی راجع به این چنین محیط هایی اشنایی دارم.
خداي من خداييست كه اگر سرش فرياد كشيدم به جاي اينكه با مشت به دهانم بزند،
با انگشتان مهربانش نوازشم مي كند و مي گويد ميدانم جز من كسي نداري !!!
علاقه مندی ها (Bookmarks)