سلام دوست عزیز
ما نمیتونیم صد در صد به اون چیزی که تو ذهنمونه برسیم
به نظر من شما ببینید اگه این خانوم از 100 تو ذهن شما 70 به بالا میگیره رابطه رو اغاز کنین و پیش ببرین
خب این خیلی خوبه که در نظر شما ایشون زیبا هستن چون باید واقعا ادم طرف مقابل به دلشون بشینه که انگار نشسته فقط ترس از این دارین که مثلا دلتنگی و...ندارین که به نظرم با توجه به موضوع قبلی که داشتین و این که هنوز وابستگی و...به وجود نیومده طبیعی هست
به نظر من شما اگه با این خانوم و یا هر کس دیگه که شما به دلتون نشسته ازدواج کنین به خاطر این که بعد از ازدواج در یه فضای عاطفی و عاشقانه قرار میگیرین کلا مهر و محبت ...زیاد میشه و اون حس دلتنگی هم کم کم جلو میاد
اما قبل اون به نظرم من خوب وقت صر ف کنید تا همدیگه رو بشناسید.
خیلی خوبه که ایشون هم اون جا هستن...این هم یه نکته ی مثبیت...چون واقعا در شرایط شما به دنبال دختر ی که قصدش ازدواج باشه و تو فرصت یه ماه واقعا سخته...
موهای زاید دست هم راه و روش داره که مثلا لیزر یکیش هست...و اون خانوم هم حتما از روشش خبر داره
یه چیز دیگه در مورد رنگ پوست و....این موضوع رو کاملا با خودتون حلش کنین و این رو بپذیرین و خانوم رو با همین مشخصات ببینید
خودتون رو هم گول نزنین
ببینید ایا پوست مثلا روشن تر یکی از معیارهای اصلیتون بوده یا نه...اگه همین جوری میگفتین اینجوری باشه بهتره و مثلا اگه خصوصیات دیگش خوب باشه این موضوع رو میتونم نادید بگیرم که باز فرق میکنه
دست از مقایسه ی ذهنی هم بردارین...
این خانوم رو همین طوری که هست ببینید میتونید بپذیرید یا نه(وتمام شرایط رو هم در نظر بگیرید)
خلاصه ی صحبتم:
وقت بیشتر واسه شناخت بذارید....اگه خانوم ظاهرشون به دلتون نشسته بعد از یه مدت دلتنگی و...پیش میاد...بعضی چیزها رو میشه عوض کرد و تغییر داد مثل موهای دست که گفتید اما بعضی چیزها خیر مثل رنگ پوست...دیگه این جا بستگی به خودتون داره که این چیزهایی که نمیشه تغییر داد چه قدر براتون اهمیتن داره
که اگر من جای شما باشم(البته من خانومم و احتمالا نظر من فرق داره)سعی میکنم تو ذهنم حلش کنم و زیاد بهش پر وبال ندم و اگه طرف مقابلم از بقیه ی چهات خوب باشن و معیارهای منو داشته باشن جواب مثبت میدم.و فرصت واسه شناخت بیشتر ایجاد میکنم
دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت
دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور[size=medium][/size]
علاقه مندی ها (Bookmarks)