عزیزم بنظرم تو زیاد از حد داری ناز نامزدت میخری یکم تحویلش نگیر
از طلاق نترس.یه مردی اگه ببینه یه دختری افتاده دنبالش بیشتر نازمیکنه
یه مدت بهش فرصت بده تنها باشه بزار با خودش خلوت کنه زیاد دور و برش نچرخ
ایشالا سرعقل میاد
عزیزم بنظرم تو زیاد از حد داری ناز نامزدت میخری یکم تحویلش نگیر
از طلاق نترس.یه مردی اگه ببینه یه دختری افتاده دنبالش بیشتر نازمیکنه
یه مدت بهش فرصت بده تنها باشه بزار با خودش خلوت کنه زیاد دور و برش نچرخ
ایشالا سرعقل میاد
maryam9966 (یکشنبه 03 آذر 92)
تشکرشده 251 در 103 پست
خوشحالم که آشتی کردی. مواظب باش این قهر و آشتی تکرار نشه و جدی تر نشه شما هنوز در ابتدای راه زندگی مشترک هستی و از همین حالا باید پایه های زندگیتونو مستحکم کنی.
وقتی از شدیدا عصبانی هستی زود نرو سراغ گوشی که اس ام اس بدی و زنگ بزنی واسه خالی کردن ناراحتیات. اصولا تلفن وسیله مناسبی برای ابراز ناراحتی نیست. تماس رودرو و اجتناب از پرخاشگری واسه انتقال احساسات خیلی موثره. من از این تکنیک استفاده می کنم وقتی که دست می برم سمت گوشی کمی تامل می کنم. از خودم می پرسم آیا تو یه مکالمه نهایتا 20 دقیقه ای اونم از دور می تونم چیزی رو که ازش رنج می برم کاملا تشریح کنم؟ یا موج افکار منفی مکالمه رو به سمت پرخاشگری می بره؟
shabnam z (یکشنبه 03 آذر 92)
تشکرشده 251 در 103 پست
هم اوای عزیز فکر کنم این پستم کمی دیره ولی در اینده می تونی ازش استفاده کنی
1- پیک نیک رفتن نمیدونم چی بگم به علایقش و وضعیت روحیش بستگی داره.اگه تو خونه بمونین هم یه ناهار مفصل با طعمهای جدید هم خوبه.اینطوری ب ون اینکه احساسات یکطرفه نشون بدی می تونی غیرمستقیم خوشحالش کنی.
2-می خوای سورپریز کنی؟ اونم بستگی به خصوصیات شوهرت داره. می تونی مثلا کمربندشو که کهنه شده با یه نوش جایگزین کنی تا نشون بدی به کوچکترین نیازاش توجه داری
3- اگه گفت حوصله ندارم نمیام بگو اره منم زیاد به بیرون رفتن اصرار ندارم فقط می خواستم دوتایی باهم خوش بگذرونیم.حتما شوهرت پیشنهاد دیگه ای واسه باهم بودن می ده
تشکرشده 51 در 32 پست
خوشحالم که آشتی کردین.
اما از الان دیگه باید تو رفتارت یه کم تغییر ایجاد کنی.یه کم کمتر نازشو بکش و وابستگی نشون بده چون اینکار اونو جری تر میکنه و فکر میکنه واسه تو اتفاق مهمی نیست اگه وسایلتو بذاره بیرون خونه.یه کم بخودت احترام بذار.
طوری رفتار کن و احساساتتو کنترل کن که دیگه بخودش اجازه ی دست بلند کردن رو نده.
مطمئن باش هرچی بیشتر دورش بگردی بیشتر از تو دور میشه(در حد تعادل پیشقدم باش تو بعضی از مسائل)دوسش داشته باش اما بیش از حد وابستگی نشون نده.
هرجا هستی شاد باشی
تشکرشده 653 در 231 پست
سلام
خیلی ممنونم از دوستهای گلم
چشـــــــــــــم.... نصیحت های شما رو آویزه گوشم میکنم... خیلی از رفتارهام رو تغییر دادم ،احساس میکنم خیلی کنار همسرم بودم بهتره به قول شما کمی هم ازش دور باشم که قدر منو بیشتر بدونه...
آرزوی خوشبختی برای همه اعضای همدردی دارم![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)