تشکرشده 48 در 26 پست
shabnam z (دوشنبه 04 آذر 92)
تشکرشده 3,096 در 1,314 پست
فکر نمیکنم صاحب تاپیک اصلا به وجود خدا شک داشته باشه. اتفاقا کاملا به وجود خدا اطمینان داره.
من نمیدونم چرا اعضا هی میخوان برهان اثبات خدا براش بیارن.
به نظر من او بیشتر به این شک داره که خداش خدای واقعی است یا خدای ساخته ی ذهن خودش.
که به نظر من هم هرکسی خدایی برای خودش داره.هر کسی یه درکی از صفات خدا داره که ممکنه با درک کسی دیگه تفاوت کنه.
yalda.69 (پنجشنبه 05 تیر 93)
تشکرشده 6,950 در 1,499 پست
ببین اقای سعید به اندازه انسان ها راه داریم برای به خدا رسیدن و من بحث عقلی نکردم درین مورد اگر هم بخاهید میتونم عقلی بحث کنم
من فقط راهی که بخدا رسیدم بی عقل بوده دلی بوده از اول خدا رو بدلیل مسایلی که داشتم باتمام وجودم حس کردم.یعنی اول با عرفان بعد عقل ... و این تاپیک هم نوشتم تنها حس عاشقانه من به خدا بود و فک
میکنم که صاحب تاپیک به بحث عقلی احتیاج نداشت و فقط میخاست رابطش باهاش بهتر بشه میشه گفت متن ادبی بود اوکی؟
توجیح منظورتون رو متوجه نشدم!!!!! یعنی چی نیاز به نقد نداره؟
- - - Updated - - -
در ضمن اقای سعید فکر میکنم که متن ادبی رو تحلیل منطقی و عقلی نمیکنن
صبا به لطف بگو آن غزال رعنا را که سر به کوه و بیابان تو داده ای ما را
تشکرشده 48 در 26 پست
بازم اون وقتا که آدم بودم...یه دعایی خیلی وجودمو میلرزوند. گاهی ایه قسمت کوچیک اون دعا میشد همه ی امید و پناهم و تمام التماسم.
اگه درست یادم باشه بخشی از دعای حضرت علی در مسجد کوفه بود:
الهی..انت الدلیل و انا المتحیر...و هل یرحم المتحیر الا الدلیل؟...
خدایا...تو دلیل راهی و من متحیر و سرگردانم...و چه کسی به متحیر رحم میکند به جز دلیل؟....
فکر کنم ما همه سرگردونیم. خودش به داد همه برسه.....
تشکرشده 6,950 در 1,499 پست
خیلی ها میگن خدا رو از زبان خودش و چیزی که در کتاب خودش گفته بشناسید.
خب درست.
ولی کار راحتی نیست. چون هر کسی از هر صفت خدا یه سطح درک و برداشتی برای خودش داره.
گرچه خود قران شرطی برای اینکه کسی بتونه حقیقت رو درست درک کنه آورده:
اگه درست یادم باشه سوره بقره بود. نمیدونم. شاید هم یه سوره دیگه بوده. یادم نیست درست.
...لا یمسه الا المطهرون.
- - - Updated - - -
خودمم خندم میگیره به بعضی پست های خودم. هر کی ندونه فکر میکنه پوه چقدر با ایمانه....
گاهی برای دیگران چیزایی که قبلا به خودم کمک میکرد رو مینویسم. شاید به دردشون بخوره. همین.
تشکرشده 95 در 28 پست
آقای سعید لطفا تاپیک من رو به حاشیه نکشونید. دنیای بدون خدا رو هم نمیخوام.
اگه قرار بر اثبات خدا هست خودم هزار و یک روش واسه اثبات دارم.
احساسم مریضه. درک نمیکنه حضور خدا رو. اگر چشایی من مشکل داره دلیل نمیشه نمک شور نباشه. الان فقط احساسم مریضه. نمیتونم تشخیص بدم. نیاز به یه تلنگر دارم به خودم بیام.
بحث هاتون رو بذارید یه تاپیک دیگه واسه انجمن آزاد. میتونید بهم یادآوری کنید به حال خودم رها شدم بگید. وگرنه نمک به زخم من نباشید. حرف خودتونو بزنید و به کار بقیه کاری نداشته باشید. من خودم قدرت تشخیص دارم.
saeed.a (سه شنبه 28 آبان 92)
تشکرشده 1,508 در 444 پست
اون اگه تو رو واسه کاری خواسته حتما همونطوری ساخته. تو رو برای کاری میخواد که دوست داری انجام بدی و از انجامش حس خوبی پیدا میکنی.
نگفتم یه چیزی میخوای ازش!
به نظر من حس خوب تنها معیار ما برای تشخیصه. بجز این حس خوب درونی دیگه واقعا هیچی نداریم. میمونه چند حرف بی دلیل و منطق یا منطقی و عقلانی که فرقی هم نمیکنه کدوم یکیش، چون اطمینان اینطوری بدست نمی یاد و ما اصلا در جایگاهی نیستم که بتونیم وجود یا عدم وجود یک قدرت برتر خالق رو اثبات کنیم.
خدا میتونه یک الگو باشه که ما برای رسیدن بهش داریم تلاش میکنیم. تلاش میکنیم تا روزبروز بهش شبیه تر بشیم، بهش نزدیک تر شیم. و اینکارها رو میکنیم چون حس خوبی بهمون میده نه اینکه امیدوار باشیم داریم زجر میکشیم بعدن بهمون یه چیزی بده. همین الان داریم از نزدیک تر شدن بهش لذت میبریم. تنها او رو میپرستیم و ستایش میکنیم چون خصلتهاش به نظرمون فوق العاده است و میخوایم شبیه بهش بشیم. به نظر من فقط همینه. یک حس خوب.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)