به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 4 از 4 نخستنخست 1234
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 35 , از مجموع 35
    عضو عادی

آخرین بازدید
    جمعه 06 تیر 93 [ 23:11]
    سطح
    14
    Level completed: 28%, Points required for next Level: 72
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class3 months registered500 Experience Points
    تشکرها
    0

تشکرشده 11 در 9 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط خیال نمایش پست ها
    دوست عزیز منم مشکلی شبیه مشکل شما داشته و دارم با این تفاوت که من دختر هستم و در مورد خواسگارانم به این مشکل بر میخورم
    ببینید معیار و ملاک رو قبول دارم نمیشه از افراد گرفت اما بهتره به سمت درست هدایت بشن و عقلانی باشن
    من خودم ازاد درس خوندم اما کاملا حرفتون رو در مورد نوع دانشگاه رد میکنم اخه ببخشیدا این دیگه چه نوع ارزیابیه؟پس اگه اینجوری بخواین فکر کنید باید بگیم اونایی که دیپلمه هستن کلا تعطیلان!اره؟
    من بعد اینهمه مدت به این حرفا رسیدم که این حساسیتا نمیگم بده اما جز اتلاف وقت و یا حتی گرفتن شانس خوشبختی ازمون نتیجه دیگه ای ندارن،من خیلی ساله خودمو گرفتاره این خط قرمزا کردم و خیلی موقعیتهای خوب رو از دست دادم در صورتی که می بینم همسن ها یااطرافیانم خیلی راحت ملاکهای این مدلی رو کنار گذاشتن و ازدواج کردن و خداروشکر صاحب زندگی خوبی هستن اما من چی شدم؟فقط عمرم گذشت اینو فقط به عنوان کسی که شرایطش شبیه شماس عرض میکنم که بدونین اخرشم چی شدم
    2*اینکه منم قیافه بسیار واسم اهمیت داشت چون خودم رو محق میدونستم اما الان فهمیدم چه ضربه ای به خودم زدم نمیگم بی خیال قیافه باشین اما خب همینم که 50% نظرتون رو جلب میکنه خیلی خوبه بنظرم معیارهای ازدواج تنها 20%قیافه طرفینه(اینم این سالا بهش رسیدم)اخه اگه طرف قیافش زیبا باشه اما فهم و شعور نداشته باشه یا خونواده خوبی یا اصن ی مرض صعبل العلاج داشته باشه دیگه اون زیبایی به چه دردی میخوره؟ضمن اینکه من تحقیق کردم روانشناسا معتقدند قیافه ادمها واسه همدیگه بعد از 9ماه کاملا عادی میشه
    حالا شما فک کن کسی رو پیدا کردی واجد همه شرایط اما بخاطر این موضوع که بعدها هم واست عادی جلوه میکنه میخوای دستی دستی ایموقعیت رو از دست بدی!!!

3*اینکه می فرمایید امادگی پذیرفتن مسئولیت باید بگم منم اتفاقا این مشکل رو داشتم یعنی همیشه دلم میخواس ازدواج کنم اما همین که اسمش میومد یا اصن خواسگاری پیداش میشد صدبار تو دلم میگفتم خدایا غلط کردم دیگه دلم نمیخواد ازدواج کنم چرا؟چون ی ترس واهی داشتم شماهم تا کی میخوای خودتو گول بزنی یهو نیگا میکنی می بینی شدی40ساله
    شوخی که نیس عمر ادم به سرعت باد میگذره
    ببخشید دخالت میکنم اما فک کنم بهتره معیاراتون رو تصحیح کنید یک احظه تصور کنید دختری که مثلا رتبه 1 دانشگاه ملی هست اما عاطفه نداره یا نجابت واقعا می تونه خوشبختت کنه؟دختری که زیبایی مد نظرتون رو داره اما اخلاقش اونقدی بده که خونه و زندگی رو واست تبدیل به جهنم کرده واقعا می تونه بهت آرامش بده؟
    دوستان عذرخواهی میکنم زیاد حرف زدم چون دلم خیلی از این موضوع پُره و دلم نمیخواد یکی دیگه هم مثه من بیچاره شه
    موافقم
    این رو خیلیییییییییییییییییییییی ییی عالی گفتی
    یه جمله ای بود که میگفت
    هیچ وقت کسی رو به خاطر قیافه زیبایش ، اخلاق گندش رو تحمل نکن !!!!

2. کاربر روبرو از پست مفید محمدم تشکرکرده است .

خیال (شنبه 10 اسفند 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    شنبه 19 مرداد 98 [ 22:19]
    سطح
    53
    Level completed: 80%, Points required for next Level: 40
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    29

تشکرشده 187 در 78 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط خیال نمایش پست ها
    دوست عزیز منم مشکلی شبیه مشکل شما داشته و دارم با این تفاوت که من دختر هستم و در مورد خواسگارانم به این مشکل بر میخورم
    ببینید معیار و ملاک رو قبول دارم نمیشه از افراد گرفت اما بهتره به سمت درست هدایت بشن و عقلانی باشن
    من خودم ازاد درس خوندم اما کاملا حرفتون رو در مورد نوع دانشگاه رد میکنم اخه ببخشیدا این دیگه چه نوع ارزیابیه؟پس اگه اینجوری بخواین فکر کنید باید بگیم اونایی که دیپلمه هستن کلا تعطیلان!اره؟
    من بعد اینهمه مدت به این حرفا رسیدم که این حساسیتا نمیگم بده اما جز اتلاف وقت و یا حتی گرفتن شانس خوشبختی ازمون نتیجه دیگه ای ندارن،من خیلی ساله خودمو گرفتاره این خط قرمزا کردم و خیلی موقعیتهای خوب رو از دست دادم در صورتی که می بینم همسن ها یااطرافیانم خیلی راحت ملاکهای این مدلی رو کنار گذاشتن و ازدواج کردن و خداروشکر صاحب زندگی خوبی هستن اما من چی شدم؟فقط عمرم گذشت اینو فقط به عنوان کسی که شرایطش شبیه شماس عرض میکنم که بدونین اخرشم چی شدم
    2*اینکه منم قیافه بسیار واسم اهمیت داشت چون خودم رو محق میدونستم اما الان فهمیدم چه ضربه ای به خودم زدم نمیگم بی خیال قیافه باشین اما خب همینم که 50% نظرتون رو جلب میکنه خیلی خوبه بنظرم معیارهای ازدواج تنها 20%قیافه طرفینه(اینم این سالا بهش رسیدم)اخه اگه طرف قیافش زیبا باشه اما فهم و شعور نداشته باشه یا خونواده خوبی یا اصن ی مرض صعبل العلاج داشته باشه دیگه اون زیبایی به چه دردی میخوره؟ضمن اینکه من تحقیق کردم روانشناسا معتقدند قیافه ادمها واسه همدیگه بعد از 9ماه کاملا عادی میشه
    حالا شما فک کن کسی رو پیدا کردی واجد همه شرایط اما بخاطر این موضوع که بعدها هم واست عادی جلوه میکنه میخوای دستی دستی ایموقعیت رو از دست بدی!!!

3*اینکه می فرمایید امادگی پذیرفتن مسئولیت باید بگم منم اتفاقا این مشکل رو داشتم یعنی همیشه دلم میخواس ازدواج کنم اما همین که اسمش میومد یا اصن خواسگاری پیداش میشد صدبار تو دلم میگفتم خدایا غلط کردم دیگه دلم نمیخواد ازدواج کنم چرا؟چون ی ترس واهی داشتم شماهم تا کی میخوای خودتو گول بزنی یهو نیگا میکنی می بینی شدی40ساله
    شوخی که نیس عمر ادم به سرعت باد میگذره
    ببخشید دخالت میکنم اما فک کنم بهتره معیاراتون رو تصحیح کنید یک احظه تصور کنید دختری که مثلا رتبه 1 دانشگاه ملی هست اما عاطفه نداره یا نجابت واقعا می تونه خوشبختت کنه؟دختری که زیبایی مد نظرتون رو داره اما اخلاقش اونقدی بده که خونه و زندگی رو واست تبدیل به جهنم کرده واقعا می تونه بهت آرامش بده؟
    دوستان عذرخواهی میکنم زیاد حرف زدم چون دلم خیلی از این موضوع پُره و دلم نمیخواد یکی دیگه هم مثه من بیچاره شه
    خوشحالم که بالاخره متوجه شدید که قیافه در ازدواج 20 درصد اهمیت داره و بعد از 9 ماه قیافه طرفین برای هم عادی میشه و اینکه چهره با گذشت عمر افت می کنه و پیر تر میشه.
    حداقل خوبه که بالاخره به این موضوع رسیدین ، هر چند که موقعیت های خوب را از دست دادین اما از این به بعد به این موضوع عمل کنین.

4. کاربر روبرو از پست مفید amirmahmood تشکرکرده است .

خیال (شنبه 10 اسفند 92)

عضو همراه

آخرین بازدید
    چهارشنبه 22 مهر 94 [ 19:19]
    سطح
    88
    Level completed: 48%, Points required for next Level: 261
    Overall activity: 13.0%
    دستاوردها:
    1 year registeredTagger Second ClassSocialOverdrive10000 Experience Points
    تشکرها
    5,188

تشکرشده 3,056 در 916 پست

Array
    برادر خوبم احساس میکنم شما هنوز کاملا برای ازدواج اماده نیستید و به خاطر این ترستون هست که دنبال بهانه ای میگردید تا گزینه ها رو رد کنید پس بهتره بیشتر رو خودتون کار کنید و با اعتماد به نفس بیشتری پیش برید . من منکر هوش و استعداد فارغ التحصیلان دانشگاههای دولتی نیستم و لی این به این معنی نیست که بقیه هوششون پائئنه . شاید یه دختر خانم یه دکتر و یه مهندس خیلی خوبی باشه واین معنیش این نیست که حتما یه همسر ایده الیه . در مورد همسر خوب بودن بهتره شناخت بیشتری ازشون به دست بیارید بخصوص با دقت در مادرشون و خانواده شون . یه دختر خیلی شبیه مادرش میشه . مادر ایشون چه جور زنیه؟ در مورد قیافه و زیبایی هم به نظر من زیبا بودن یا نبودن بحث نیست بحث اینه ایشون به دلتون نشسته ؟ یعنی راحت میتونی بی خیالش بشی ؟ یا دلت پیشش گیره؟ اینو صادقانه از دلت بپرس و بعد تصمیم بگیر.

عضو عادی

آخرین بازدید
    دوشنبه 13 دی 95 [ 20:43]
    سطح
    34
    Level completed: 4%, Points required for next Level: 145
    Overall activity: 45.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    1

تشکرشده 57 در 35 پست

Array
    دوست عزیز مدرک چندان اهمیتی به نطر من نداره.مهم اخلاقه،پاکیه و وجدانه.

شوهر من ظاهر زیبایی نداره.ولی بعد چن ماه عادی شد.اخلاق بسیار مهمه.اگه با زیباترین زن دنیا هم ازدواج کنی حتی اگه از بهترین دانشگاه مدرک گرفته باشه اگه اخلاق

و منش مناسب نداشته باشه ذره ای ارزش نداره.

ولی خب ظاهر زیبا هم برای آقایون مهمه...به هر حال معیارهاتون و طبقه بندی کنید و با توجه به اون معیار تصمیم گیری کنید.

اعتماد به نفستون و هم بالا ببرید.سن مناسبی هم برای ازدواج دارید...موفق باشید دوست عزیز.

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 15 اسفند 92 [ 10:25]
    سطح
    1
    Level completed: 3%, Points required for next Level: 48
    تشکرها
    0
    تشکرشده 1 در 1 پست
    Array
    سلام

واقعاً از دانشگاه پيام نور اطلاعي نداريد كه طرز تفكرتون اينجوريه فارغ التحصيل شدن از پيام نور فوق العاده سخته . سوالايه خارج از منبع ، نداشتن استاد و خيلي چيزايه ديگه كه تا پيامه نوري نباشيد درك نمي كنيد . ولي خوب وارد شدن به پيام نور آسونه ولي خيلياا وسط راه تحصيل انصراف ميدن و ميرن آزاد .
    شما گفتين كه شيطنت هاي دخترونه رو نداره . خب يه دختر چادري كه معمولاً با حيا هستن چه توقعي هست كه تو اين مدت كم و آشنايي كم بخواد سر شوخي و شيطنت رو باز كنه
    اگه شما هنوز سر تصميم در مورد ظاهر طرف موندين جلو نريد اول فكراتونو كنيد بعد به آشنايي بيشتر فكر كنيد تا دختر هم ضربه نخوره . به نظرم همون طور كه خودتون گفتين خاستگاري رفتن و نپسنديدن داره براتون ميشه يه عادت.

8. کاربر روبرو از پست مفید sarai تشکرکرده است .

فرهنگ 27 (پنجشنبه 15 اسفند 92)

صفحه 4 از 4 نخستنخست 1234

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)