تشکرشده 11 در 9 پست
خیال (شنبه 10 اسفند 92)
تشکرشده 187 در 78 پست
خوشحالم که بالاخره متوجه شدید که قیافه در ازدواج 20 درصد اهمیت داره و بعد از 9 ماه قیافه طرفین برای هم عادی میشه و اینکه چهره با گذشت عمر افت می کنه و پیر تر میشه.
حداقل خوبه که بالاخره به این موضوع رسیدین ، هر چند که موقعیت های خوب را از دست دادین اما از این به بعد به این موضوع عمل کنین.
خیال (شنبه 10 اسفند 92)
تشکرشده 3,056 در 916 پست
برادر خوبم احساس میکنم شما هنوز کاملا برای ازدواج اماده نیستید و به خاطر این ترستون هست که دنبال بهانه ای میگردید تا گزینه ها رو رد کنید پس بهتره بیشتر رو خودتون کار کنید و با اعتماد به نفس بیشتری پیش برید . من منکر هوش و استعداد فارغ التحصیلان دانشگاههای دولتی نیستم و لی این به این معنی نیست که بقیه هوششون پائئنه . شاید یه دختر خانم یه دکتر و یه مهندس خیلی خوبی باشه واین معنیش این نیست که حتما یه همسر ایده الیه . در مورد همسر خوب بودن بهتره شناخت بیشتری ازشون به دست بیارید بخصوص با دقت در مادرشون و خانواده شون . یه دختر خیلی شبیه مادرش میشه . مادر ایشون چه جور زنیه؟ در مورد قیافه و زیبایی هم به نظر من زیبا بودن یا نبودن بحث نیست بحث اینه ایشون به دلتون نشسته ؟ یعنی راحت میتونی بی خیالش بشی ؟ یا دلت پیشش گیره؟ اینو صادقانه از دلت بپرس و بعد تصمیم بگیر.
تشکرشده 57 در 35 پست
دوست عزیز مدرک چندان اهمیتی به نطر من نداره.مهم اخلاقه،پاکیه و وجدانه.
شوهر من ظاهر زیبایی نداره.ولی بعد چن ماه عادی شد.اخلاق بسیار مهمه.اگه با زیباترین زن دنیا هم ازدواج کنی حتی اگه از بهترین دانشگاه مدرک گرفته باشه اگه اخلاق
و منش مناسب نداشته باشه ذره ای ارزش نداره.
ولی خب ظاهر زیبا هم برای آقایون مهمه...به هر حال معیارهاتون و طبقه بندی کنید و با توجه به اون معیار تصمیم گیری کنید.
اعتماد به نفستون و هم بالا ببرید.سن مناسبی هم برای ازدواج دارید...موفق باشید دوست عزیز.
سلام
واقعاً از دانشگاه پيام نور اطلاعي نداريد كه طرز تفكرتون اينجوريه فارغ التحصيل شدن از پيام نور فوق العاده سخته . سوالايه خارج از منبع ، نداشتن استاد و خيلي چيزايه ديگه كه تا پيامه نوري نباشيد درك نمي كنيد . ولي خوب وارد شدن به پيام نور آسونه ولي خيلياا وسط راه تحصيل انصراف ميدن و ميرن آزاد .
شما گفتين كه شيطنت هاي دخترونه رو نداره . خب يه دختر چادري كه معمولاً با حيا هستن چه توقعي هست كه تو اين مدت كم و آشنايي كم بخواد سر شوخي و شيطنت رو باز كنه
اگه شما هنوز سر تصميم در مورد ظاهر طرف موندين جلو نريد اول فكراتونو كنيد بعد به آشنايي بيشتر فكر كنيد تا دختر هم ضربه نخوره . به نظرم همون طور كه خودتون گفتين خاستگاري رفتن و نپسنديدن داره براتون ميشه يه عادت.
فرهنگ 27 (پنجشنبه 15 اسفند 92)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)