نوشته اصلی توسط
gisooo
عزیزم اول اینکه از کجا مطمئن هستین و اینقدر با اطمینان میکین که از سر دلخوشی نرفتن؟؟؟ من خودم مثالهایی رو میشناسم که دقیقا به همان دلایلی که دختران کم حجاب رفتن سراغ اینکارا اونها هم رفتن سر اینکار ....
بعدش هم اون دختری که کم حجاب اینکارو میکنه لااقل دیگه با ظاهرش کسی رو فریب نمیده و داره میگه که به محرم نامحرمی اعتقادی نداره و طبق همون عمل میکنه...
- - - Updated - - -
البته امیدوارم به خانمهای کم حجاب برنخوره چون من ادمی نیستم که به این راحتی کسی را قضاوت کنم که چون فلان تیپ رو داره دیگه حتما...
بله عمده حرف من هم همینه که نباید قضاوت کرد.نمی شه قضاوت کرد که کسی که محجبه است حتما پاکه!چون ما نمی دونیم حجابش را از روی اعتقاد انتخاب کرده یا از روی جبر.که اگه از روی جبر باشه،ناپاک تره.چون منافقه.ظاهرش یک چیز ولی باطنش یک چیز دیگه است و براش اتفاقا می تونه یک فرصتی باشه تا راحت تر با این ظاهر گناه کنه.
(تو پرانتز بگم حجاب فقط چادر نیست!پوشش متین است.همین طور رفتار متین و موقر.که رفتار مهمتره! نه اینکه ظاهر خوب باشه اما اصلا هیچ حریمی نباشه و...)
همین طور نمیشه قضاوت کرد که اگه کسی حجاب نداشت الزاما ...
چون ممکنه حجاب را در چیز دیگه ای بدونه و به همون پایبند باشه.و برای خودش خط قرمزی داشته باشه و واقعا از اون خط قرمز نگذره.
اما صحبت از احتمالات هست.
کسی که سیگار می کشه الزاما سرطان نمی گیره.
ما نمی تونیم بگیم اگه کسی سیگار کشید و سرطان نگرفت،پس سیگار سرطان نمیاره! علم ثابت کرده سیگار احتمال سرطان را به شدت بالا می بره!
حالا اگه کسی روابط نامحرمی براش مهم نیست.ممکنه رابطه جنسی را تجربه نکنه و با احتمال کمتر ممکنه دست دادن و... را هم تجربه نکنه.اما این دلیل نمی شه که بگیم نداشتن این خط قرمز محرم نا محرمی هیچ کمکی نمی کنه به حفظ پاکی جامعه!
امیدوارم منظورم را رسونده باشم.
به نظر من بیشتر از ظاهر حجاب(که بهش پایبندم) ؛ باطن و رفتار و نحوه ارتباط اهمیت بیشتری دارد. هر چند ظاهر هم میتونه تو رفتار و کردار خیلی خیلی موثر باشه و فرد را به صورت اتوماتیک از خیلی چیزها بازدارد.اما به شرطی که ظاهر از روی باطن منشا گرفته باشد.
- - - Updated - - -
این جمله هم می خواستم بگم ولی گزینه ویرایش نداره:
نمیشه قضاوت کرد ولی نمیشه هم بگیم ربطی نداره!
(منظورم دین داری و حجاب و... است)
علاقه مندی ها (Bookmarks)