به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 4 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 40 , از مجموع 41

Hybrid View

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 21 آبان 96 [ 13:33]
    سطح
    40
    Level completed: 79%, Points required for next Level: 43
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    157

تشکرشده 216 در 94 پست

Array
    من فکر میکنم شما دارید این آقا رو با خواستگار قبلیتون مقایسه میکنید که کار اشتباهی هست هر کسی نقطه ضعف ها و نقطه قوت های خودشو داره و هیچکس تو دنیا کامل و ایده آل نیست . الان تو هیمن فاکتور هایی که برای خودتون لیست کردید من فکر می کنم این آقا بیشترشو داره . ضمنا سربازی نرفتن که مشکل نیست من خیلیها رو می شناسم که بعد از ازردواج سربازی رفتن مشکلی هم نبوده اتفاقا با سختی کشیدن بیشتر قدر زندگی مشترکتون رو می دونید بعدشم من نمیدونم از کی تا حالا قد 175 شده کوتاه اگر اینجوری باشه که ایران سرزمین کوتوله هاست! یا مثلا گفتید زیادی زن دوسته !!! خب دوست عزیز عشق و محبت حتی اگر زیاد از حدم باشه چیز بدی نیست تو همین انجمن ببینید که چند نفر اومدن مشکل اصلی زندگیشون رو عدم دریافت عشق و علاقه از شوهرشون عنوان کردن . اگر هم میبینید افراطیه مطمئن باشد بعد از ازدواج تعدیل میشه

اما یه چیزه دیگه هم هست هر شخصی حتی اگر ایده آل هم باشه اما هیچ گونه تاکید میکنم هیچگونه حسی نسبت بهش نداشته باشید نمیتونه همسر خوبی براتون باشه ببینید ازدواج یه معامله یا داد و ستد نیست که براش لیست ردیف کنیم . یه زمانی هست یکیو میبینید که شاید خیلی از ویژگی های مورد نظر شما رو هم نداشته باشه اما خودتون احساس میکنید که مناسب شماست . باید ببینید میتونید با اون طرف یک عمر زیر یک سقف زندگی کنید یا نه میتونید شب کنارش بخوابید یا نه میتونید به عنوان پدر بچه هاتون بپذیرید یا نه . ضمن اینکه خودم به عنوان یک مرد به عشق بعد از ازدواج اعتقادی ندارم اما فکر میکنم زنها با رابطه زیاد با کسی کم کم بهش احساس علاقه پیدا می کنند . در هر صورت باید به غیر از عقل نیم نگاهی هم به دلتون داشته باشید و اینقدر درگیر جزئیاتی که در آینده هیچ نقشی ندارند نشید .

2. کاربر روبرو از پست مفید Aras تشکرکرده است .

maedeh120 (چهارشنبه 19 شهریور 93)

عضو عادی

آخرین بازدید
    دوشنبه 01 دی 93 [ 09:51]
    سطح
    6
    Level completed: 18%, Points required for next Level: 41
    دستاوردها:
    Tagger Second Class250 Experience Points3 months registered
    تشکرها
    0

تشکرشده 104 در 37 پست

Array
    سلام، من تاپیک ها و پست هاتونو خوندم، ناراحت نشینا ولی راستش من فکر می کنم شما هنوز به اون بلوغ فکری لازم و اون تصور درست و منطقی از ازدواج نرسیدین...پیشنهاد میکنم فعلا به ازدواج فکر نکنین...شادزی

4. کاربر روبرو از پست مفید Alp تشکرکرده است .

maedeh120 (چهارشنبه 19 شهریور 93)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    چهارشنبه 01 بهمن 93 [ 12:22]
    سطح
    29
    Level completed: 35%, Points required for next Level: 98
    دستاوردها:
    Tagger First Class1000 Experience Points3 months registeredSocial
    تشکرها
    1,083

تشکرشده 1,447 در 508 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط Aras نمایش پست ها
    من فکر میکنم شما دارید این آقا رو با خواستگار قبلیتون مقایسه میکنید که کار اشتباهی هست هر کسی نقطه ضعف ها و نقطه قوت های خودشو داره و هیچکس تو دنیا کامل و ایده آل نیست . الان تو هیمن فاکتور هایی که برای خودتون لیست کردید من فکر می کنم این آقا بیشترشو داره . ضمنا سربازی نرفتن که مشکل نیست من خیلیها رو می شناسم که بعد از ازردواج سربازی رفتن مشکلی هم نبوده اتفاقا با سختی کشیدن بیشتر قدر زندگی مشترکتون رو می دونید بعدشم من نمیدونم از کی تا حالا قد 175 شده کوتاه اگر اینجوری باشه که ایران سرزمین کوتوله هاست! یا مثلا گفتید زیادی زن دوسته !!! خب دوست عزیز عشق و محبت حتی اگر زیاد از حدم باشه چیز بدی نیست تو همین انجمن ببینید که چند نفر اومدن مشکل اصلی زندگیشون رو عدم دریافت عشق و علاقه از شوهرشون عنوان کردن . اگر هم میبینید افراطیه مطمئن باشد بعد از ازدواج تعدیل میشه

اما یه چیزه دیگه هم هست هر شخصی حتی اگر ایده آل هم باشه اما هیچ گونه تاکید میکنم هیچگونه حسی نسبت بهش نداشته باشید نمیتونه همسر خوبی براتون باشه ببینید ازدواج یه معامله یا داد و ستد نیست که براش لیست ردیف کنیم . یه زمانی هست یکیو میبینید که شاید خیلی از ویژگی های مورد نظر شما رو هم نداشته باشه اما خودتون احساس میکنید که مناسب شماست . باید ببینید میتونید با اون طرف یک عمر زیر یک سقف زندگی کنید یا نه میتونید شب کنارش بخوابید یا نه میتونید به عنوان پدر بچه هاتون بپذیرید یا نه . ضمن اینکه خودم به عنوان یک مرد به عشق بعد از ازدواج اعتقادی ندارم اما فکر میکنم زنها با رابطه زیاد با کسی کم کم بهش احساس علاقه پیدا می کنند . در هر صورت باید به غیر از عقل نیم نگاهی هم به دلتون داشته باشید و اینقدر درگیر جزئیاتی که در آینده هیچ نقشی ندارند نشید .
    ممنون aras جان
    خود ایشون هم گفتند بعد از ازدواج من خودم کاری میکنم که بهم علاقه مند بشی حالا چیکار میکنه نمیدونم اما وقتی ازش دورم دوسش دارم اما وقتی پیشم از راه رفتن کنارش خجالت میکشم ....
    اون تمام خوبی ها و مشخصه هایی که یه مرد ایده ال باید داشته باشه رو داره .... مشکل از من میترسم ازدواج کنم ..... میترسم علاقه بهش پیدا نکنم و دو تامون رو بدبخت کنم .....

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط آونگ نمایش پست ها
    سلام مائده خانم
    من تاپیکهای قبلی رو به صورت کلی (نه کامل ) خوندم نظر مادرتون راجع به این فرد چیه ؟؟(به مشکل قبلی برخورد نکنید؟؟)
    این آقا چه مدتی پس از خواستگاری از اون خانم دوباره به شما زنگ زدند ؟؟تا کجا پیش رفته بودند؟؟؟ (این نکته خیلی مهمه!!!)
    چی شده دوباره یاد شما افتادند؟؟؟؟
    تونستید اون آقایی که هم مذهب شما نبود رو کامل از ذهن و دلتون پاک کنید؟؟؟؟
    یه جایی گفتید دوستدارید عاشقانه ازدواج کنید .
    یه نیمچه تجربه عاشقی هم داشتید
    فکر می کنید با توجه به اینکه این آقا طبق گفته شما به دلتون ننشسته ولی همه معیارهای خوب رو داره بعدا تو دلتون پشیمون نمی شید؟؟؟؟
    البته احتمال اینکه آدمها عاشقانه ازدواج کنند (قبل ازدواج یه کیس خوب پیدا کنند و عاشق بشن) به نظر من تو این دوره زمونه زیر 10% است
    سلام آقای آونگ از همراهیتون ممنون .... ایشون فامیل هستن و مادرم دیروز داشت میگفت خاک تو سرت اگه با عباس ازدواج کرده بودی الان سر و سامون گرفته بودیمامانم خیلی دوسش داره واقعا از خداش من باهاش ازدواج کنم یعنی همه نه تنها مامانم چون خوب بودنش زبانزد کل فامیل
    تقریبا یکی دو هفتست البته هنوز خواستگاری اون خانم نرفته تو دانشگاهشون مادر دختره رو میبینه بعد خود مادر دختره در واقع پیشنهاد میده به عباس که بلاخره کی میخوای زن بگیری و این صحبتا اما هنوز با پدر دخترخانم صحبت نکردن ..... به منم گفت من با خود دختره اصلا حرف نزدم هرچی که تو بگی یعنی من بیخیالش بشم یا نه ... میگفت من میدونم تا قیامت پای تو بمونم هر روز یه نظر داری ..... خداییش راستم میگه ....
    اون همیشه به یاد منه میگه چون فامیلیم خیلی شرایطمون جوره .....
    اون آقا شاید کمی هنوز تو ذهنم باشه اما واسه من تبدیل به یه رویای دست نیافتنی شد چون الان به این نتیجه رسیدم ما واقعا هم کفو همدیگه نبودیبم .....
    آره تمام معیارهامو داره اما من دو به شکم
    من خودم همیشه دوست داشتم ازدواج سنتی داشته باشم و عشق بعد از ازدواج اما حالا ک دارم بهش میرسم وحشت دارم

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط Alp نمایش پست ها
    سلام، من تاپیک ها و پست هاتونو خوندم، ناراحت نشینا ولی راستش من فکر می کنم شما هنوز به اون بلوغ فکری لازم و اون تصور درست و منطقی از ازدواج نرسیدین...پیشنهاد میکنم فعلا به ازدواج فکر نکنین...شادزی
    اره alp عزیز خودم همچین نظری دارم اصلا این چند وقت با خودم گفتم فعلا تا 25 سالگی بیخیال ازدواج بشم اما شنیدم داره زن میگیره ترسیدم آخه حیفه از دست بره ....

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    29
    دستاوردها:
    تشکرها
    1,083

تشکرشده 1,447 در 508 پست

Array
    چرا اینجا هیچکس کمک نمیکنه ... مدیر همدردی ..... فرشته مهربون ..... بقیه دوستان ...... خواهش میکنم بیاید نظر بدید بخدا فکرم خیلی درگیره .... وقت هم ندارم برم مشاوره حضوری این آقا هم زودتر از من ج میخواد ..... من هنوز به خانوادم نگفتم که ایشون دوباره پیشنهاد داده .....
    بابا انصاف خوب چیزیه .....

عضو عادی

آخرین بازدید
    شنبه 04 بهمن 99 [ 17:27]
    سطح
    59
    Level completed: 98%, Points required for next Level: 4
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    26

تشکرشده 38 در 24 پست

Array
    دوست عزیز من تمام تایپیکت رو مطالعه نکردم فقط پست اول با چند پست دیگه رو خوندم این چیزی که دارم بهت میگم تجربه خودم تو زندگیه اگه خواستگاری که داری همه موارد مثبتی که گفتی رو داره تقریبا با قاطعیت بهت میگم که داری اشتباه میکنی اگه ته دلت یه مقدار راضی هستی عشق و علاقه رو حتی خودت هم میتونی به وجود بیاری تو خیلی جوونی شاید فکر کنی بازهم فرصتهای خوب پیش میاد امکان داره پیش بیاد ولی امکانم داره پیش نیاد و در آینده کلا مسیر زندگیت تغییر کنه و این که میگن (بخت یه بار در خونه آدم رو میزنه) واقعا به نظرم درسته من تو زندگیم مثل تو یه همچین اشتباهی کردم و واقعا نتیجه ش رو دیدم. عشق تو زندگی خوبه ولی به نظر من خیلی مسائل مهم تر دیگه ای هم وجود داره که نباید نادیده گرفته بشه و خیلی خیلی مهمه. خیلی خوب فکر کن و بعد تصمیم بگیر به زندگیای اطرافیانت نگاه کن و تصمیم بگیر منم با این جمله موافقم که عشق و علاقه تو زندگی واقعا بوجود میاد.

8. کاربر روبرو از پست مفید gol yas تشکرکرده است .

maedeh120 (پنجشنبه 20 شهریور 93)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    29
    دستاوردها:
    تشکرها
    1,083

تشکرشده 1,447 در 508 پست

Array
    سلام گل یاس میشه بیشتر توضیح بده منظورت رو متوجه نشدم یعنی شما میگی ایشون مناسب هستند ومن با توجه هب علاقه ای ک ندارم قبول کنم؟میشه لطفا زودتر جواب بدین شرکت داره تعطیل میشه

عضو عادی

آخرین بازدید
    شنبه 04 بهمن 99 [ 17:27]
    سطح
    59
    Level completed: 98%, Points required for next Level: 4
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    26

تشکرشده 38 در 24 پست

Array
    من نمیگم حتما قبول کن در نهایت خودت باید تصمیم بگیری ولی اگه خودت فکر میکنی ته دلت میتونی بهش علاقه پیدا کنی یعنی از 100 درصد 20 درصد بتونی بهش احساس داشته باشی از صحبت کردن باهاش بدت نیاد تو زندگی احساست کامل میشه ولی اگه بودن باهاش کنارش راه رفتن و دیدنش عذابت میده و واضح بگم چندش آور باشه برات نه این کارو به هیچ وجه نکن چون اون آدم هم گناه داره

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    29
    دستاوردها:
    تشکرها
    1,083

تشکرشده 1,447 در 508 پست

Array
    ببین گل یاس جان وقتی ازش دورم دوسش دارم اون واقعا پسر خوبیه اما وقتی پیشمه اصلا دوسش ندارم یه جورایی چندشم میشه ازش اما دلم نمیخواد همچین موقعیت خوبی رو از دست بدم چون واقعا فکر میکنم مثل این پسر انگشت شمار وجود داره فروردین ماه خیلی دوسش داشتم اما وقتی یه خواستگار دیگه برام اومد نسبت بهش سرد شدم خیلی سرد اما حالا دوست دارم برگردم به فروردین ماه اما هرچی سعی میکنم نمیشه ...
    من میدونم اون خودش تو این فکر که اگه ر ا ب ط ه ای بعد ازدواج باشه من بهش علاقه پیدا میکنم
    اما من میترسم ....

عضو همراه

آخرین بازدید
    شنبه 16 خرداد 05 [ 13:13]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    Tagger First ClassSocialOverdriveVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    6,384

تشکرشده 6,950 در 1,499 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array
    سلام maedeh جان

مساله شما خلاصه اش اینه که مدت هاست باهاش رابطه داری باهم بیرون هم رفتین حرف زدین اما ازش خوشت نیومده
    نظر من اینه که ادم یه حس مثبتی نسبت به مورد ازدواجش باید داشته باشه
    حتی اگه کم باشه باید باشه حداقل حداقلش اینه احساس منفی دیگه بهش نداشته باشی

این رابطه با روابط دیگه فرق داره این نیست که حتما اخلاقش خوب باشه ادم پاکی باشه نه باید یه حس علاقه حداقل کم هم داشته باشی
    کلا زندگیت باهاش پیوند میخوره روابط روحی جسمی ...ببین دوست داری تصور کنی که پیششی؟
    حتی یجایی نوشتی وقتی رفتین بیرون یکم بدت هم اومده

عزیز سری رو که درد نمیکنه دستمال که نمیبندن اگه بدلت نشسته ادامه بده اگه ننشسته و هی یسری از رفتاراش یا حتی چیزی تو ظاهرش تو ذوقت میخوره و تو ذهنت مرور میکنی و فکر میکنی داری پسش میزنی خب پس میخایی چطوری براش همسری کنی؟

امروز یه تاپیکی دیدم یاد موضوع شما افتادم
    http://www.hamdardi.net/thread-35303.html#post350485

اینکه گفتی شما بودین چیکار میکردین من تا مطمان نمیشدم که ازش خوشم میاد و به دلم نشسته وارد زندگی باهاش نمیشدم این مساله قابل ریسک کردن نیست .

مگه ازدواج کنی چه اتفاقی میفته که بهش علاقه مند میشی ؟ چه حرفیه که ایشون بهت گفته؟

ببین شما داشتی با ایشون اشنا میشدی که یه خاستگار دیگه اومده و این به کل دیگه به چشت نیومده
    معلومه که نتونسته راضیت کنه معلومه که بعد بودن باهاش بازهم دست به مقایسه خواهی زد .
    کسی که میخایی باهاش ازدواج کنی باید کل توجهت رو بتونه به خودش جلب کنه هرچند یه مقداریش هم دست خودمونه اما حداقل باید راضی کننده باشه
    از بودن باهاش خوشت بیاد نه اینکه منتظر باشی کسی دیگه پیدا بشه.

وقتی ازش دورم دوسش دارم اون واقعا پسر خوبیه اما وقتی پیشمه اصلا دوسش ندارم یه جورایی چندشم میشه ازش
    اگه عقد کنیم هر دومون شاغلیم و دانشجو چطور میخوایم باهم باشیم هرچند از بودنش من چندشم میشه

راستش من نمیدونم هدفت از ازدواج چیه که با وجود چندش باز داری اینجا نقد وبررسی میکنی
    نمیشه که بعد ازدواج بهش بگی لطفا برو یه شهر دیگه تا دوست داشته باشم نزدیکم نیا که حالم بد میشه
    قراره بهت نزدیکه نزدیک باشه لمست کنه بغلت کنه اون موقع میخوایی چیکار کنی؟

من هنوز واسه انتخاب و ازدواج خیلی جا دارم اما میترسم که دیگه کیس مناسب مثل ایشون برام پیش نیاد..
    ازدواج به چه قیمتی ؟ مناسب مثل ایشون؟
    والا من اگه یه خاستگار تو دنیا داشته باشم و ازش بدم بیاد ترجیح میدم تنها بمونم تا اینکه یه نفردیگه رو هم به همراه تنهاییم تحمل کنم!

هرچند درکت میکنم گاهی که ادم وارد یه رابطه میشه گیج میشه اصول درست رو از یاد میبره بعدا میفهمه چی شده .
    خیلی تو تردید نمون تصمیمتو بگیر .
    صبا به لطف بگو آن غزال رعنا را که سر به کوه و بیابان تو داده ای ما را
    ویرایش توسط فرشته اردیبهشت : پنجشنبه 20 شهریور 93 در ساعت 13:30

13. 2 کاربر از پست مفید فرشته اردیبهشت تشکرکرده اند .

maedeh120 (شنبه 22 شهریور 93), mohammad6599 (جمعه 21 شهریور 93)

عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 23 فروردین 02 [ 06:11]
    سطح
    62
    Level completed: 30%, Points required for next Level: 211
    Overall activity: 18.0%
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    1,282

تشکرشده 89 در 30 پست

حالت من
    Khabalod
    Array
    وقتی چندشت میشه نباید ازدواج کنی دیگه آخه مدیر و بقیه بیان به شما چی بگن بیخود ذهن خودت و اون آقا را مشغول نکن تمام خلاص

صفحه 4 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)