سلام maedeh جان 
مساله شما خلاصه اش اینه که مدت هاست باهاش رابطه داری باهم بیرون هم رفتین حرف زدین اما ازش خوشت نیومده
نظر من اینه که ادم یه حس مثبتی نسبت به مورد ازدواجش باید داشته باشه
حتی اگه کم باشه باید باشه حداقل حداقلش اینه احساس منفی دیگه بهش نداشته باشی
این رابطه با روابط دیگه فرق داره این نیست که حتما اخلاقش خوب باشه ادم پاکی باشه نه باید یه حس علاقه حداقل کم هم داشته باشی
کلا زندگیت باهاش پیوند میخوره روابط روحی جسمی ...ببین دوست داری تصور کنی که پیششی؟
حتی یجایی نوشتی وقتی رفتین بیرون یکم بدت هم اومده
عزیز سری رو که درد نمیکنه دستمال که نمیبندن اگه بدلت نشسته ادامه بده اگه ننشسته و هی یسری از رفتاراش یا حتی چیزی تو ظاهرش تو ذوقت میخوره و تو ذهنت مرور میکنی و فکر میکنی داری پسش میزنی خب پس میخایی چطوری براش همسری کنی؟
امروز یه تاپیکی دیدم یاد موضوع شما افتادم
http://www.hamdardi.net/thread-35303.html#post350485
اینکه گفتی شما بودین چیکار میکردین من تا مطمان نمیشدم که ازش خوشم میاد و به دلم نشسته وارد زندگی باهاش نمیشدم این مساله قابل ریسک کردن نیست .
مگه ازدواج کنی چه اتفاقی میفته که بهش علاقه مند میشی ؟ چه حرفیه که ایشون بهت گفته؟
ببین شما داشتی با ایشون اشنا میشدی که یه خاستگار دیگه اومده و این به کل دیگه به چشت نیومده
معلومه که نتونسته راضیت کنه معلومه که بعد بودن باهاش بازهم دست به مقایسه خواهی زد .
کسی که میخایی باهاش ازدواج کنی باید کل توجهت رو بتونه به خودش جلب کنه هرچند یه مقداریش هم دست خودمونه اما حداقل باید راضی کننده باشه
از بودن باهاش خوشت بیاد نه اینکه منتظر باشی کسی دیگه پیدا بشه.
وقتی ازش دورم دوسش دارم اون واقعا پسر خوبیه اما وقتی پیشمه اصلا دوسش ندارم یه جورایی
چندشم میشه ازش
اگه عقد کنیم هر دومون شاغلیم و دانشجو چطور میخوایم باهم باشیم هرچند از بودنش من چندشم میشه
راستش من نمیدونم هدفت از ازدواج چیه که با وجود چندش باز داری اینجا نقد وبررسی میکنی
نمیشه که بعد ازدواج بهش بگی لطفا برو یه شهر دیگه تا دوست داشته باشم نزدیکم نیا که حالم بد میشه
قراره بهت نزدیکه نزدیک باشه لمست کنه بغلت کنه اون موقع میخوایی چیکار کنی؟
من هنوز واسه انتخاب و ازدواج خیلی جا دارم اما میترسم که دیگه کیس مناسب مثل ایشون برام پیش نیاد..
ازدواج به چه قیمتی ؟ مناسب مثل ایشون؟
والا من اگه یه خاستگار تو دنیا داشته باشم و ازش بدم بیاد ترجیح میدم تنها بمونم تا اینکه یه نفردیگه رو هم به همراه تنهاییم تحمل کنم!
هرچند درکت میکنم گاهی که ادم وارد یه رابطه میشه گیج میشه اصول درست رو از یاد میبره بعدا میفهمه چی شده .
خیلی تو تردید نمون تصمیمتو بگیر .
صبا به لطف بگو آن غزال رعنا را که سر به کوه و بیابان تو داده ای ما را
ویرایش توسط فرشته اردیبهشت : پنجشنبه 20 شهریور 93 در ساعت 13:30
علاقه مندی ها (Bookmarks)