به دلایل پسرونگی که گفتم ، منظورم اینا بود :
ببین من خودم 26 سالمه ، تا مدتی نیاز داشتم شدیدا که ازدواج کنم از نظر عاطفی بسیار هم نیاز داشتم .
اون مدت گذشت و از نظر جنسی خیلی احساس نیاز کردم که فکر میکنم اینم بگذره ، دیگه دلیل و شوقی برای ازدواج در خودم نمیبینم .
و کار برای من سخت میشه .
این اتفاق برای من در 3 سال پیش شروع شد و الان هم ادامه داره .
یعنی از 23 سالگی تاکنون ، حالا به نظر شما آیا کسی که 38 سالشه اون شور و شوق و اون نیاز جنسی ایی که فرد من داره ، داره یا نه ؟ من میگم نه .
چون من پسرم میدونم ، من حوصله ام میشه ناز یه دختر رو بکشم اما یه مرد 38 ساله ، فکر نکنم.
بعنوان مثال ایشون در جواب اس های شما گفتن این همه اس ندین من بیکار نیستم که ... ، خب باورش برای من 26 ساله سخته ، همچین اسی دادن .
اما شاید برای مرد 38 ساله آسون باشه .
ببینید نیاز جنسی در مردها به نظر من به چند طریق ارضا میشه :
1-خودارضایی
2-ازدواج دائم
3-ازدواج موقت
4-سکس خارج از ازدواج
5-روابط غیرانسانی
و به نظر من از این موارد جدا نیست مگر اون فرد خودش رو شدیدا کنترل کرده باشه که جنبه دینی و عرفانی داره .
آمارها نشون میده که 90 درصد جوونا خودارضایی میکنن ، من نمیگم ایشون انجام میدن ، اما آمار رو دارم میگم
یکی رو میبینی تا مثلا 25 سالگی خودارضایی کرده ، یکی رو میبنی تا 40 سالگی خودارضایی کرده تا به ازدواج رسیده .
تفاوتش زیاده .
خیلی چیزای دیگه هم هست که دیدم نوشتی موضوع رو ببنیدید گفتم شاید سرنزنی ....

.. اما اون 37 سالشه و چند وقت پیش بهم اس داده بود که تو منو برا خودم دوست نداری بلکه به خازر شهرت و مقام و ... در صورتی که من بند بند وجودم داشت براش می مرد... فقط واسه خودشو بس! راستش من خیلی دوستش دارم ... بیشتر دوست دارم خودم بهش محبت کنم تا او ن به من (لبته اونم اگه نکنه کلافه می شم) ولی بیشتر الان من از محبت لبریزم و می خوام تخلیه کنم احساساتمو ... به اوج احساساتم رسیدم... بهش گفتم من فقط به خاطر خودش دوستش دارم اما بنا بر یه سری اتفاقات فکر کنم باور نمی کنه (بهش حق می دم)... گفت هر کاری می خووای بکن فقط از ته دل منو دوست داشته باش.... خیلی تعجب کردم چون فکر می کردم من با احساسات زیادم کلافش کردم و واسه این می خواد فاصله بگیره... می گه عشق واقعی اون چیزیه که حتی در بدترین حالت ادمو دوس داشته باشی...می گفت اگه من الان موهام بریزه... مقعیت اجتماعیمو از دس بدم کارم تمومه....ولی واقعه اینجور نیست
الانم هر چی براش توضیح می دم جواب نمی ده...

علاقه مندی ها (Bookmarks)