سلام، من نمی فهمم منظور مردهای ما از سخت به دست اوردن یه زن چیه، آخه همسری که توی یه خونه زیر یه سقف داره با شما زندگی می کنه چه جوری میشه سخت به دستش آورد؟ اگه همسرتون نیاد استقبالتون وقتی از سر کار میاید یه بهونست، اگه با بچه ها سرگرم باشه از نظر شما یه بی توجهی هست، اگه بدرقتون نکنه باز میگید نسبت به ما بی اهمیت هست، اگه توی رابطه جنسی 2، 3 شب ناز کنه ناراحت میشید و عصبانی، اگه وقتی زنگ میزنید سرکارش بگه که کار دارم سرم شلوغه، باز دلیلی بر بی ارزش بودنتون تلقی میشه، از طرفی هم وقتی داره با شما زندگی می کنه و پیش خودش حتما این فکر رو می کنه که چرا به همسری که علاقه دارم تمام محبت خودم رو نثار نکنم و تا اون جا که می تونم بهش توجه نکنم باز خیلی زود این زن از چشمتون می افته و میگید که برام جذاب نیست، من از شما اقایون می خوام که برای همسری که در کنار شماست، توی خونه ی شماست بگید که چه جوری باید مرموز باشه که شما کشفش کنید چون تمام تلاش یه زن اینه که توی زندگی با همسرش صادق باشه و مثل یه آینه شفاف، شاید هم منظور شما از کشف شدن چیز دیگه ای باشه که من خوب متوجه نشده باشم، لطفا منظورتون رو واضح تر بیان کنید؟
ممنون و سپاسگذارم

علاقه مندی ها (Bookmarks)