زندگی جون
بیا یه طور دیگه نگاه کن به شرایطتت. یه نگاه دیگه که بهتر باشه حالت
ببین. هر کسی این شانسو نداره که عشق دو طرفه به وصال رسیده رو داشته باشه. نمی دونم ولی من همچین شانسی رو نداشتم هیچوقت. اونم در قالب و فرم ازدواج رسمی. پس خوشحال باش که عاشق بودی و عاشقت بودن و با کسی زندگی کردی که هر دوتون واقعا همدیگه رو دوست داشتین. همون 3 سال هم خودش یه دنیاست.
الان به این فکر کن که تو خیلی هم خوش شانسی. چون دنیا ازت می خواد که عشق به خودت رو هم تجربه کنی و یادبگیری. همون دومی رو که قبلا نوشته بودم. تو اولی رو داشتی. خوندم عشق با اون شور و ذوقش بعد از اینکه 2 نفر به هم می رسن نهایتا 2 سال طول می کشه. بعدش تبدیل میشه به دوست داشتن عمیق تر ولی ملایم تر.
خوب الان تو به این فکر کن که اولی رو داشتی یه روزی. دومی رو هم داشته باش. سعی کن و خوشحال باش. یه بار به یکی غیر از خودت عشق ورزیدی. این بار به خودت عشق بورز. البته دوست داشتن خودمون ملایم تر باید باشه. خیلی ملایم تر و اروم تر. ولی هر کسی اینا رو نمی تونه داشته باشه. خیلی ها هیچکدومشو ندارن. بعضیا هم یکیش رو.... با دومی می تونی هر کسی رو عاشق خودت کنی.
امیدوارم مشکلاتت به خیر و خوشی حل شه![]()

همینطور دوستان و آشنایان حتی من . افکار و منطق اونا از رفتارها و تخریب های شما زن و شوهر نشعت گرفته و پوچ و باطله ......
. فکر کنم مسکن آرامش بهت تاثیر کرد . به خدا جدا از من بقیه دوستان هم ناراحت شده بودن . اینو تو انجمن های دیگه هم میشد دید . 

علاقه مندی ها (Bookmarks)