عزیزم خانم خوب من درکت میکنم شرایط تورو تاحالا نداشتم اما احساست ورفتار شوهرت تجربه کردم خیلی سخته تو خودت حس میکنه زن خوب اروم وبسازی بودی فکرمیکنی در حد خوب راضیش کردی وزن نسبتا عالی براش بودی واین شوهرت هست که داره بدی میکنه ویهو میبینی پای حرف دل شوهرت نشستی اون اصلا تورو خوب ویه زن رویایی ندیده اون چقدر ازت گله داره واصلا خوبیاتو وکمکاتو ندیده بلکه یه کار کوچیکتو بزرگ کرده واحساس دیگت اینکه الان میبینی کم اوردی قفل کردی میبینی خودت نیاز داری که یه مدت شوهرت کمکت کنه یمدت اون دمبال نیازات باشه وبهت انرژی بده ولی حالا تو مجبوری رو این حس پا بزاری وخودت منبع انرژی شوهرت بشی وقتی میبینیش کاراش وحرفاش یادت میاد دوست داری ناراحت باشی محلش نزاری واون بفهمه ناراحتی سمتت بیاد ولی حالا میشنوی که باید توروش بخندی بغلش کنی و...
اینارو گفتم که بهت بگم خیلی خوب درکت میکنم وقبول دارم واقعا سخته اما میدونی گاهی اوقات ما فقط یه راه داریم باید قبول کنی گزینه دیگری برای خوشبخت شدن نداری اگر میخوای واقعا بهت خیانت بشه طلاق بگیری با هر کار اسیبی که میشه به این زندگی زد راه زیاده اما اگر میخوای شوهرت برگردونی وکمی طعم خوشبختی بچشی وگرما توی زندگی حس کنی بچت حضورپدرشو حس کنه یه راه داری واونم راهیه که اقای سوشیانت وخانم رنگین عزیز بهت گفتن این راه سخته وتمام کسایی که میخوان بهت راهکار بدن میفهمن این راه بدجور سخته اما تنهاترین راهه باید انتخابش کنی ولی خانومی یه قولی بهت بدم مدت این تلاشت کمه تا اخر تابستون قبوله؟بیا این سه ماه باهم قرار بزاریم که هرچقدر سخت بود تحمل کنیم باشه؟
اینو بدون مهمترین چیزی که کمکت میکنه تلقین نکردنه همین تلقین نکردن! رنگین عزیز درست گفت عزیزم تو داری از کاینات خیانت شوهرت میطلبی وواقعا تاثیر این خیانت هات رو روی زندگیت نمیبینی از امروز دیگه به خودت تلقین نکن که اره الان با صدنفر داره حرف میزنه به خودت نگو شوهرم الان دمبال خانم بازیه وداره اونارو لایک میکنه قبول دارم که اگه ما زنا داریم روزبه روز بدبخت تر میشیم وبدترخیانت میبینیم تقصیر همجنسای بی وجدان خودمونه اینکه شوهرت اومده گفته دوست دارم وبعدش گفته بهم گفتن که بهت بگم دوست دارم نشونه بدی نیست بلکه خوبه چون نشون میده شوهرتم
مثل تو دنبال راهکاره واسه بهتر شدن زندگیتون شیدا توی یه تاپیک دیگه حرفی زد که خلاصش این بود که جسمت روی روح وروانت تاثیر مستقیم داره ورزش کردن لباس زیبا پوشیدن وخندیدن تاثیر زیادی روی روانت داره حتی ادای اینکارو دراوردن فوق العاده است مطمین باش عطر روی شوهرت اثر داره ببین تو باید نقطه جذابی رو کنی تا توجهش متوجه خودت کنی ووقتی تونست ببینتت اونوقت دردها ورنجاتم میفهمه والتیامت میشه ولی اون الان تورو نمیبینه یه زن غرغرو میبینه وقتی میخوای حرف بزنی میگه ایناها این باز میخواد مخم بخوره اهنگ دوست داری؟اهنگای هیجانی میخوای اشپزی کنه یه اهنگم بزار یه لباسیم که دامن داره رنگ خوشگل وروشن وبراق بپوش واسه خودت
چرخ بزن انقدر حال میده یه دستور غذا جدید یاد بگیر ودرست کن ببر سر کار شوهرت البته اگه کارش اداره ای نیست خیلی کارا میتونی بکنی فقط اگه موقع تلقین کردن به خودت فش بدی تا دیگه تلقین بد نکنی

.کلید مرد رو تونستی گوش کنی شاید مشکلت تو همین موضوع تعمیین مرد باشه.کاش میشد بفهمی که همسرتون دوست دارند شما چطور باشید یا اینکه از چه چیزهایی ناراحت میشن و چیزی نمیگن.فکر میکنم زندگی تون به شور و هیجان نیاز داره و یکنواخت شده.کاش بزرگوارانی چون خاله قزی به تایپیک شما سر میزند. واقعا چطور میشه علایق مردی رو که کم حرف میزنه و گله هاش رو کمتر بیان میکنه فهمید.چطور میشه روابط و رفتار رو اصلاح کرد، وقتی که با برداشت شخصی فقط میشه تصمیم گرفت.برامنم خیلی مشکله که بدونم همسرم دقیقا چی میخواد و از چی ناراحت میشه.و اون قسمتی رو هم که دیگه الان میدونم و رعایت میکنم تاوان سنگینی برای فهمیدنش دادم.

علاقه مندی ها (Bookmarks)