به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 4 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 40 , از مجموع 49

Hybrid View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 08 اردیبهشت 96 [ 21:40]
    سطح
    59
    Level completed: 42%, Points required for next Level: 117
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First Class5000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    299

تشکرشده 738 در 270 پست

Array
    ببینید الهه جان اگر ایشون حداقل یه لیسانس از یه دانشگاه خوب داشت شما اونموقع هم با ایشون تفاوت تحصیلاتی داشتی اما مشکلاتت به اندازه ی الانت نبود شما نمیتونید منکر این قضیه و تاثیرش بشید دنیاتون باهم متفاوته هرچقدرم بگی نه بازم هست

مردا نباید حس کنن از زنشون پایین ترن نباید حس کنن که در برابر زنشون چیزی برای گفتن ندارن وگرنه برای اثبات خودشون مجبور میشن به کارای دیگه دست بزنن مثل بی محلی کردن اینطوری حس قدرت بهشون دست میده که اون با اونهمه جاه و جلالش من بی محلش میکنمو اون التماسم میکنه

من زنمو تحقیر میکنم که به ذهنشم خطور نکنه تحقیرم کنه
    من میزنمش اینطوری نشون میدم مرد هستمو قدرتمند یه جورایی فرافکنی میکنه

هرچقدر تحصیلات پایین تر این رفتارها شدیدتر چون هم فیلترهای درونیش کمتره هم احساس کمبودش شدیدتر

اینم بگم میتونه حتی یک ذره ازین احساس ها رو شما بهش انتقال نداده باشید پس خودتونو مقصر ندونید که من کجاها این حس رو بهش دادم

شما هرجایی که خواستی باشی همین بودن این حس رو بهش داده

تلاشتون برا ادامه تحصیل این حس رو میده
    طرز صحبتتون رفتارتون متانتتون همه چی میتونه این حس رو به ایشون بده چون خودش خوب تفاوتو احساس میکنه

در نتیجه شمامدام باید مشغول کنکاش در خودت باشی مگه من چکار کردمو چطور رفتار کردم و مدام دنبال ایشون بدوی و ایشون بازهم از شما فاصله بگیره و این فاصله براش لذت بخشه
    این یه قسمت ماجرا

قسمت بعدی مربوط میشه به تفاوت دیدگاهتون
    که بازهم متاثر از تحصیلاتتون هست شما خوشبختی رو در چیزی میبینید که برای ایشون شاید خنده دار باشه

یه مثال ساده برات بزنم من یه تاپیک زدم و راجع به ادامه تحصیل و مادر شدن نظر خواهی کردم که شما خودتونم زحمت کشیدین و اومدین نظر گذاشتین

با وجود اینکه اکثر کسایی که برام نظر گذاشته بودن تحصیلکرده بودن اما به نظرتون چند نفرشون واقعا شرایط منو درک کرده بودن؟ چند نفرشون نگرانی های منو کامل حس کردن؟

چندنفر فهمید که شرایط من چطوریه؟ که امتحان تخصص چقدر سخته و محاله بشه با بچه تونست قبول شد کسایی تونستن شرایط منو بفهمن و منو از تردید نجات بدن که شرایط منو از نزدیک تجربه کرده بودن با اینکه همه اکثرا تحصیلات دانشگاهی هم داشتن

پس الهه جان منکر تاثیر تحصیلات توی زندگی نباید شد بیشتر از اونی که فکرشو بکنی میتونه اثر بذاره

شما شاید اگر با یه پزشکم ازدواج میکردی بازهم ممکن بود که زندگیت شکست بخوره اما هم مدلش فرق میکرد هم احتمالش کمتر بود

اون موقع وقتی میخواستی جدا شی تهدید به اسیدو ......نمیشدی

امیدوارم قدرت اینو پیدا کنی که زودتر تصمیم درستو بگیری
    شک هایت را باور نکن و هیچگاه به باورهایت شک نکن
    زندگی شگفت انگیز است اگر بدانید که چطور زندگی کنید

2. کاربر روبرو از پست مفید sahar67 تشکرکرده است .

اثر راشومون (شنبه 03 مرداد 94)

عضو پیشرو

آخرین بازدید
    چهارشنبه 07 خرداد 99 [ 14:53]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    OverdriveSocialTagger First ClassVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    14,753

تشکرشده 14,732 در 3,979 پست

حالت من
    Khonsard
    Array
    الهه جان

شما پزشکی
    ایشون تحصیلات ابتدایی داره.
    هر چقدر هم بخواهیم تاثیر تحصیلات را نادیده بگیریم، این تفاوت زیاد را نمی شه نادیده گرفت. دنیاتون و مسیری که رفتید کاملا متفاوته.

گفتی هنوز خانواده ات نمی دونن در مورد تحصیلاتش دروغ گفتین.
    با این پنهان کاریها می خوای به کجا برسی.
    عمرت را داری تلف می کنی.

برو درخواست جدایی بده. هیچ اتفاقی نمی افته.
    چی را و کی را می خواد محکوم کنه؟ مگه میدان جنگه؟ مگه جنایت کردی که بخواد ثابت کنه.

قرار بوده با هم زندگی کنید و حالا متوجه شدی نمی تونی. محکوم به چی؟
    درخواست جداییه. دادگاه پیدا کردن مجرم که نیست.

دو ساله داری توی این تالار می نویسی و هیچی ......
    حتی حاضر نیست عروسی بگیرید برید درست زندگی کنید.

از درس و کار و زندگی افتادی.
    اعصابت خورده
    زندگی مشترکت هم که هیچ شباهتی به زندگی نداره. کی می خوای بیدار بشی؟
    برو یه مشاور خوب بگو با من کار کن جرات تصمیم گیری پیدا کنم
    کمکم کن خودم را نجات بدم. راهم را تشخیص بدم. مشاور لازم داری. خودت.
    نمی خواد برای زندگی مشترکت و با هم برید مشاوره. تنها برو. بگو روی خودت کار کنه. همه چیز را هم راست و کامل براش تعریف کن.
    اگر می خواهید برای صلح جهانی کاری انجام دهید به خانه خود بروید و به خانواده تان عشق بورزید .
    مادر ترزا

4. کاربر روبرو از پست مفید شیدا. تشکرکرده است .

الهه4 (جمعه 02 مرداد 94)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    چهارشنبه 13 اردیبهشت 96 [ 22:34]
    سطح
    42
    Level completed: 83%, Points required for next Level: 34
    Overall activity: 5.0%
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsTagger First ClassVeteran
    تشکرها
    49

تشکرشده 97 در 48 پست

Array
    مشاور رفتم گفت چون من تمام تمرکزمو گذاشتم رو تحصیلات همش فکر میکنم مشکل از اینه ،قرار بود عروسی بگیریم ولی با مشورت با مامانم خودمون به بهانه اماده نبودن کنسلش کردیم البته اونم زود قبول کرد ،من دیگه تمرکزمو ازش برداشتم اون حاضره همه دارایی شو بده من تخصص بخونم و خیلی پیشرفت کنم که اینم فقط به خاطر کلاس گذاشتن خودش و اینکه دراینده چندبرابرشو دربیارم خوب منم استفاده میکنم وقتی که کامل اماده شدم ازش جدا میشم یکبار حرف کسی رو گوش نکردم ولی حالا حرف مامانمو گوش میدم،الانم مسافرت میریم ولی هربار هرجا رفتیم سریع با شوهر خواهرش یا مرد اون خونه میره خونه مجردی همشم میگه زشته اینجا اومدم دوستامو نبینم تو این چندسال خیلی تغییر کردم اون الهه کجا و این الهه که فقط به منافع خودش فکر میکنه کجا

عضو پیشرو

آخرین بازدید
    چهارشنبه 07 خرداد 99 [ 14:53]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    OverdriveSocialTagger First ClassVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    14,753

تشکرشده 14,732 در 3,979 پست

حالت من
    Khonsard
    Array
    می خوای عمرت را تلف کنی و اعصابت را خورد کنی که شاید پول بده بری تخصص بخونی؟

اگر می خواست بده که تا حالا می داد.
    خب جدا می شی می شینی درست را می خونی و دانشگاه دولتی تخصص می گیری.

منافع مادیت را داری در نظر می گیری
    اما روح و روانت چی؟
    عذاب وجدانش چی؟
    اگر می خواهید برای صلح جهانی کاری انجام دهید به خانه خود بروید و به خانواده تان عشق بورزید .
    مادر ترزا

7. کاربر روبرو از پست مفید شیدا. تشکرکرده است .

دختر بیخیال (جمعه 02 مرداد 94)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    شنبه 09 مرداد 95 [ 14:09]
    سطح
    48
    Level completed: 54%, Points required for next Level: 92
    دستاوردها:
    تشکرها
    502

تشکرشده 446 در 203 پست

Array
    عزیزم میبینی که همه نظرشون به جدائیه. اخه مگه تو چی کم داری که اینقدر برای نبود این رابطه نگرانی؟
    جدا شو بعد با خیال راحت بشین رندگیتو بکن. درس بخون و با کسی که لایقته ازدواج کن.

من فکر میکنم با یه وکیل صحبت کنی بهتر باشه. اصلا هم توی این تصمیم (جدایی) کوچک ترین تردیدی نکن.

برات ارزوی روزهای خوب دارم.

9. کاربر روبرو از پست مفید نارجیس تشکرکرده است .

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سه شنبه 07 فروردین 97 [ 15:34]
    سطح
    60
    Level completed: 53%, Points required for next Level: 94
    دستاوردها:
    Tagger Second Class5000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    0

تشکرشده 832 در 244 پست

Array
    من الان تاپیکتو خوندمو متاثر شدم..

ببین تو که دو ساله اینجا عضوی..میگی دست به زن داره.معتاده.به فکر خوشی هاشه و...بعد می خوای به خاطر منافع مالی فعلا جدا نشی؟؟؟

تو این دو سالی که عضو بودی واقعا ندیدی چقدر از خانومها حاضر شدن به شوهرشون پول هم بدن که از زندگشیون بره؟؟

تو هنوز باهاش زیر یک سقف نرفتی این طوریه.می دونستی خیلیییی از مرها خود واقعیشونو وقتی زیر یک سقف بری نشون می دن؟؟

الان هر چند وقت یک بار برا خواب میاد پیشت بعد میگی دست به زن داره حالا اگه همش باهم باشین چی میشه؟؟؟؟!!!

عزیزم یکم منطقی فکر کن..

11. کاربر روبرو از پست مفید SOGAND. تشکرکرده است .

عضو همراه

آخرین بازدید
    شنبه 09 بهمن 95 [ 23:48]
    سطح
    91
    Level completed: 24%, Points required for next Level: 380
    Overall activity: 10.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassSocialOverdrive10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    4,584

تشکرشده 5,213 در 1,375 پست

حالت من
    Khoshhal
    Array
    ایشون مگه بدهکاری و قسط و... ندارند؟ اگر پول داشتن که بدهکاریاشون و میدادند نه پول به تخصص شما.
    غیر از اینکه شما با اینکارتون به روح و روانتون صدمه میزنین توجه هم داشته باشید ایشون تا قبل از این از مادر شما قرض میکردند و شما و خانوادتون کلی از نظر مالی ساپورتشون میکردین وقتی حرف از طلاق شده بود کلی تهدیدتون کردند چه برسه به اینکه ایشون بخواین سرمایه اشون هم بدند و شما تخصص هم بگیرید بعد اونوقت بخواین ازشون جدا بشید میدونین چه ضربه ای میخورند؟

اونجوری که سرمایه اشون از دست رفته میبینند شما رو هم ندارند که دیگه به قول شما به دیگران فخر فروشی کنند بنظرتون آدمی که همه چیز و از دست میده و هیچی برای ازدست دادن دیگه نداره و همچین شکست بزرگی میخوره ، چه واکنشی میتونه داشته باشه؟ بنظرتون تهدیدهای بدتر از قبل نخواهند کرد؟
    بنظر من اگر شما الان یک افسیلون ازشون بترسید بعد گذاشتن همچین کلاهی سر ایشون باید صد هزار برابر قبل ازشون بترسید!

بنظرم اگر تصمیمتون جداییه ، با آبرو و روان خودتون بازی نکنید. بشینید درستون و بخونید و دولتی قبول بشید اینطوری فردا سرکوفت اینم نمیخورین که شوهرش پول تخصصش و داد یا به واسطه همسرش بود که تخصص گرفت و دکتر شدو.... با این روشی که پیش گرفتید تا آخر عمرتون باید از این نیش و کنایه ها بشنوید .
    **برخی آدم ها درست مثله بادبادکهای دنیای کودکیم هستند،
    فقط یه یک دلیل از مسیر زندگیم رد میشند، تا به من درسهایی بیاموزند
    که اگر می ماندند؛ شاید هیچوقت
    یاد نمیگرفتم .....! **

عضو عادی

آخرین بازدید
    شنبه 03 مرداد 94 [ 04:39]
    سطح
    1
    Level completed: 72%, Points required for next Level: 14
    دستاوردها:
    7 days registered
    تشکرها
    0

تشکرشده 0 در 0 پست

Array
    ببین الهه جان منم همکارتم و به تازگی هم از همسرم جدا شدم خیلی خوب درکت میکنم.میدونم ممکنه از تنها موندن از حرف مردم از آینده از غصه خوردن پدر مادرت بترسی ولی عزیزم این رابطه ای که شما داری اصلا رابطه نیست زندگی نیست همونطور که مال من نبود البته همسر من مثل من دکتر بود از نظر مالی و خانوادگی هم حتی از من بالاتر بود(شما دو تا که تفاوت تحصیلی و فرهنگی خیلی زیادی دارین که خودش حتی به تنهایی مشکل بزرگیه بنظر من) و خصوصیات خوب هم داشت ولی به من خیانت میکرد و منو دوست نداشت البته از اول اینجوری نبود و شاید هم بود من نفهمیدم ولی بعد مدتی این اتفاق افتاد منو نمیخواست با اینکه اعتراف میکرد من از هیچ نظر عیبی ندارم ولی من نمیخواستم قبول کنم چند سال از عمر خودمو تلف کردم چند سال شب و روزم اشک و آه شده بود.شده بودم یه آدم افسرده حتی یبار خودکشی کردم خیلی از فرصتامو تو زندگی از دست دادم اعتماد به نفسمو از دست داده بودم فقط بخاطر اینکه نمیتونستم حقیقت رو قبول کنم فقط بخاطر ترس.باور کن ترس از جدایی و تن دادن به همچین رابطه هایی از خود جدایی بدتره.باور کن خواستن یک طرفه بدون تلاش و خواستن طرف مقابل نمیشه.جدایی سخته ولی از بودن تو همچین رابطه هایی خیلی بهتره.جواب سوالت هم اینکه نه این به اصطلاح زندگی و این شوهر ارزششو نداره.بعدم عزیزم مگه تخصص پولی داریم که اون بخواد پولشو بده؟اگه منظورت پول برای کلاس آمادگی دستیاریه که نهایت 3_4 تومن هزینشه ارزششو نداره .و تا جایی که من تاپیکاتو خوندم ایشون از شما پول میگرفته و بارها خواسته مهریتو ببخشی چه برسه بخواد پولی بده بعد هم مگه پول ارزششو داره؟شما خودت میتونی چندین برابر اون پولو دربیاری!بعدم وقتی این آدم تو زندگیت هست فکرت درگیره و نمیتونی رو درس تمرکز کنی.من هم امسال امتحان دادم با اینکه 10روز قبل امتحان جدا شدم و سال اولم هم بود و نتیجه خیلی دلخواهم نشد ولی انتخاب رشته میکنم و امسال به امید خدا تخصص رو شروع میکنم.شما هم اگه میتونی همین کارو بکن یا بشین برای سال دیگه بخون.حیف نیست جای اینکه انرژیتو برای درس متخصص شدن کمک به مردم بزاری اینجوری عمرتو تلف کنی؟فکر میکنم شما جزو معدود کسایی باشی تو این تالار که همه بهت گفتن جدا شو امیدوارم واقعا به خودت بیای یکم خودتو دوست داشته باشی و مثل من حسرت نخوری که چرا عمرتو تلف کردی و زودتر جدا نشدی.

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 08 اردیبهشت 96 [ 21:40]
    سطح
    59
    Level completed: 42%, Points required for next Level: 117
    دستاوردها:
    تشکرها
    299

تشکرشده 738 در 270 پست

Array
    اگر همسرتون بهترین خونواده و بهترین امکانات زندگی رو داشت و خوش تیپ ترین مرد روی زمین بود چون تفاوت تحصیلاتتون اینقدر زیاده بازم نمیتونستی در کنارش احساس خوشبختی کنی

شما از اول ازدواجتون اشتباه بوده حالاهم کاملا بهتون اثبات شده ادم میتونه با بی پولی بسازه اما با...........(ببخشید کلمه ی محترمانه ای پیدا نکردم بگم در نتیجه کلا ننوشتم)

هرچه زودتر جدا بشی به نفعته

شما با یه مرد مهربون با شخصیت زندگی نکردی وطعم پشتیبان داشتن وهمراه داشتنو درک شدنو از نزدیک تجربه نکردی تا بفهمی این رابطه ای که شما با ایشون داری رو باید نابود کنی چون اگر اینکارو نکنی خودت نابود میشی

چرا شما باید از طلاق بترسی من اصلا نمیفهمم

هرچقدرم تهدیدت کرد محل نذار منتظر زمان هم نشو بذار فلان بشه بذار بهمان بشه رو بذار کنار همین فردا اقدام کن

ولی شما یه علامت سوال خیلی بزرگ تو ذهن من گذاشتی !!!!! چرا اینقدر اعتماد به نفست کمه؟ چرا اینقدر خودتو دست کم گرفتی؟؟؟

قبل از ازدواجت صدنفر بهتون گفتن نکنید اینکارو گوش ندادین الانم صدنفر میگن جدا شید هی میگید حالا شاید معجزه شد

به نظرم اساسی روی خودتون کار کنید شما خیلی خیلی باید روی خودتون کار کنید خیلی برام رفتارتون و عکس العمل هاتونو تصمیم گیری هاتون جالبه

یه سوال؟؟؟؟ قطعا ایشون یه ویژگی خیلی تاپ داشتن که شما از تحصیلات پایینشون گذشتید میتونم بپرسم اون ویژگی چی بود؟؟؟
    شک هایت را باور نکن و هیچگاه به باورهایت شک نکن
    زندگی شگفت انگیز است اگر بدانید که چطور زندگی کنید

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    چهارشنبه 13 اردیبهشت 96 [ 22:34]
    سطح
    42
    Level completed: 83%, Points required for next Level: 34
    Overall activity: 5.0%
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsTagger First ClassVeteran
    تشکرها
    49

تشکرشده 97 در 48 پست

Array
    ممنونم از همگی،سحرجان ویژگی خاصی نداشتن فقط من چون اولین کسی بود که باهاش رابطه داشتم بهش وابسته شدم و عاشقش شدم نتونستم جدا بشم ،منظورم این نبود ایشون پول بده درس بخ نم ولی الان تو این برهه من نمیتونم جدا بشم خودمو میشناسم چرا وقتی که میتونم صبر کنم چن وقت دیگه با خیال راحت و وقتی که کل پولامو ازش پس گرفتم جدا بشم الان عجله کنم اینجوری کل وام و اینارم میندازه گردن من تازه من میشناسمش این طلاق بده نیست کم کم چند سال باید بدوم تو دادگاهها من خیلی سبک سنگین کردم که این نتیجه رو گرفتم،ولی جالب که اینقدر تفاوت تحصیلی مهم یعنی همه تا تحصیلاتو میبینن میگن جدا شو نمیدونم همش میگم نکنه من مقصرم این وسط

صفحه 4 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)