راهنمایی؟!!
شوهرت یه بچه هست خیلی هم خاله زنک. من کم دیدم مردی مثل زنها به خانواده همسرش گیر بده. معمولا این خانمها هستن که هی چوب لای چرخ رابطه همسرشون با خانوادش میکنن. مردا حوصله این چیزهارو ندارن
بعد خونه شما 40 متره شوهرت میخواد داداشش رو بزاره خونه با شما تنها ، خودش بره مسافرت؟!
والا زن من خواهر من رو حتی وقتی خودم بودم به اکراه خونمون راه میداد. من فکر میکردم الان دیگه زنهایی مدل شما تولید نمیشه.
در ضمن این آدم برات شوهر بشو نیست. یا یه ریگی تو کفشش هست که تنها میخواد بره مسافرت یا حوصله ت رو نداره. یعنی دوست نداره. یه خری هم مثل من پیدا میشد میخواستم برم ابزار فروشی هم طرف رو دوست داشتم ببرم. کلا خریت مرد و زن نداره در هر دو قشر هست![]()

واقعا دلم گرفت ازش.با اینکه گریه ممنوع بود اما هرچیزی حدی داره.گریه نمی کردم سکته می کردم.ایشون به من قول داده بودن بازم!!که پرندهاش بشه همون دوتا.اما دیدم داره با برادرش حرف از شکار و ... میزنه.و دوتا دیگه آوردن .این علی رقم این بود که من بهش گفته بودم و اون قول داده بود که نیاره.منم گفته بودم بیاره تنها برمیگردم.سر این کارش باهاش دعواکردم البته کوچولو!باهاش کمتر حرف زدم.تو راه برگشت مدام میپرسید چته ؟!!!!!

علاقه مندی ها (Bookmarks)