به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 4 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 40 , از مجموع 42

Hybrid View

سرپرست سایت

آخرین بازدید
    [ ]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    SocialRecommendation Second ClassCreated Blog entryVeteranOverdrive
    نوشته های وبلاگ
    4
    تشکرها
    27,744

تشکرشده 36,137 در 7,447 پست

Array
    با سلام و به امید موفقیت

منم اومدم پیشنهاد بدم

1 - جملات قصار مناسب و با انرزی مثب را روی کارتهای جذاب مزین به عکس گل یا منظره های جذاب چاپ کنید و در مغازه داشته باشید .... پش آن هم تبلیغات خودتون را میتونید ظریف و ریز داشته باشید.... وقتی مشتری وارد میشه یا میخواد خارج بشه بهشون تقدیم می کنید ....

2 - بروشورهایی در خصوص سلامت و بهداشت و اهمیت تغذیه و نکات و اطلاعات مهمی در باره اثر تغذیه روی سلامت جسم و روان و حتی خلق و خو می توانید تهیه کنید .... یا مطالبی در باره طب سنتی و اثر بعضی موارد غذایی در درمان بعضی بیماریها و روی میزها قرار دهید که در زمان انتظار مطالعه شود ....

3 - همچنین غرفه ای هم داشته باشید برای ارائه دم نوش های مفید که قیمت خاص خودش را هم داشته باشد .... و سعی کنید با بهره برداری از اطلاعات در مورد گیاهان و ترکیبات انها به کمک متخصصین گیاهان دارویی یک دم نوش مخصوص به خود ارائه دهید در واقع تولید خودتون باشه .... مثلاً ترکیب به و هل و کمی بهار نارنج میتونه یک دم نوش که به نام خودتون ثبت بشه ارائه بده .... دم نوش مخصوص سید ..... یا ذکر خواصش ... برای این منظور حتماً در خصوص اینکه ترکیب چه گیاهانی باشه و اثراتش مشورت با متخصص داشته باشید .... اگر دم نوش آرامش بخش و نشاط آور باشه اثر آن هم مشتری برای خرید بسته های دم نوش شما جذب می کند هم هم اثر خوبی روی مشتری می گذارید ... این دم نوش اگر در زمان انتظار تا آماده شدن کباب میل بشه اثر مفید خود را بر مشتری میگذارد و با حس خوبی غذا را خواهد خورد که کیفیت بالای غذای شما هم که اضافه شود کلاً لحظات خوشی را در اون فضا سپری میکند و می شود مشتری دائمی .....

4 - با مغازه های صنف های مختلف که میتواند مرتبط باشد در این زمنیه هم همکاری را برنامه ریزی کنید اینکه برگه های تبلیغاتی که تبلیغات آنها هست را در مغازه خود ارائه دهید مثلاً 10 الی 15 مغازه یا مرکز را در یک صفحه رنگی زیبا ... و به آنها هم پیشنهاد دهید همین کار را بکنند و آنها هم شما را در لیست تبلیغات خود داشته باشند .... که میشوید یک شبکه حامی همدیگر ... جاهایی را که در تبلیغاتتان معرفی می کنید باید معتبر و کار درست باشند .... مثلاً وقتی بروشور های نکات بهداشت و سلامت و طب سنتی را میزنید ... مغازه های مربوط به این خدمات را که میشناسید و معتبر هستند را در آن معرفی کنید ( مثلاً مغازه های گیاهان دارویی ، مراکز حجامت ، مطب های طب سنتی و ..... ) ..... یا رستورانهای معتبری که می شناسید و غذا از نوعی دیگر که شما ارائه نمی دهید دارند را و از آنها هم بخواهید تبلیغات شما را در رستورانشون ارائه دهند ....

اگر نکات دیگری به ذهنم رسید میگم

2. 4 کاربر از پست مفید فرشته مهربان تشکرکرده اند .

khaleghezey (چهارشنبه 26 اسفند 94), نیکیا (چهارشنبه 26 اسفند 94), باغبان (چهارشنبه 26 اسفند 94), شیدا. (چهارشنبه 26 اسفند 94)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    شنبه 21 اسفند 00 [ 13:12]
    سطح
    87
    Level completed: 31%, Points required for next Level: 349
    دستاوردها:
    Tagger First Class10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    1,250

تشکرشده 1,509 در 535 پست

Array
    سلام آقای خاله قزی

اول بگم که با این تاپیکتون باعث شدین من چند روزه همش هوس کباب و جیگر بکنم و بیشتر فکرم فعلا شده این.هنوز هم موفق نشدم بهش برسم متاسفانه

دوستان راهنماییهای خیلی خوبی کردن.کباب کوبیده هم میدین؟ من یه بار دم در یه مغازه کبابی دیدم که نوشته بودن چرخ کردن گوشت جلوی چشمای خودتون.

پیشنهاد پخت نون توی مغازه هم خیلی عالیه.

براتون آرزوی موفقیت روزافزون در کارتون رو دارم.

4. 3 کاربر از پست مفید آنیتا123 تشکرکرده اند .

khaleghezey (چهارشنبه 26 اسفند 94), باغبان (چهارشنبه 26 اسفند 94), شیدا. (چهارشنبه 26 اسفند 94)

عضو فعال آغازکننده

آخرین بازدید
    دوشنبه 19 آبان 99 [ 21:53]
    سطح
    100
    Overall activity: 23.0%
    دستاوردها:
    OverdriveTagger First ClassSocialVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    15,723

تشکرشده 11,395 در 3,444 پست

Array
    درود دگربار و سپاس از لطف بسیار زیاد دوستان گرانقدر و فرهیخته همدردی

بانو گیسو کمند گرامی عکسهاتون عالی بود 2تا پیشنهاد هست یکی اینکه از این mdf ها مکعب شکل هست تیو بازارم میفروشن همکار خودمم میتونه درست کنه داخلشون چنتا گل کاکتوس بزاریم. پیشنهاد شماره 2 هم جعبه میوه گذاشتید خیلی خوب بود بنظرم همون رنگ صورتی رو بزنیم و از خونه آبجیم طبقه پایینه چنتا گل شمعدونی بگیریم که هم سبزرنگه و هم قشنگه.

مهرآئین گرامی

پیشنهاد بجز رنگ سفید رو موافقم خودمون کاشی سرامیک فروشی داریم دیوار رو میخوام مستطیل سرامیک ابعاد مثلا 40* 60 یا 30*60 بزنم فقط رنگش رو دوستان راهنمایی بکنن خوشحال میشم آخر همین متن هم مینویسم دوستان بخونن و لطف کنن نظر بزارن خیلی عالی میشه برای طراحی داخلی حتما مغازه باز شد از داخل مغازه عکس میگیرم و گل سعی میکنم حتما بزارم جملات مثبت رو موافقم بچسبونم به دیوار.

بازم ممنون پیشنهاد داشتید خوشحال میشم ارائه بدید

بانو آبی آسمان گرامی

تمیزی رو چشم در مورد شیشه ها هم دقت میکنم همینطور کف مغازه چون چربی روش بریزه نمای خوبی نداره مغازه رو هم هر هفته تمیز میکنم.
    (خدایی این خانوما چقدر حساس هستند خیلی خوب شد تایپیک زدما تازه فهمیدن من چقدر چرک هستم)

امین گرامی

دادا دست گلت درد نکنه پیشنهادت خیلی خوب بود فکر میکنمیک گروه بزنم توی تلگرام برای مشترکین و چیزی که به ذهنم میرسه اگه بتونم پیک رایگان میزارم اینجوری بهتره در مورد سایت فعلا زوده تلگرام چون همه هستند خیلی تاثیر داره ممنون پیشنهادت خیلی خوب بود دادا

بانو شیدا گرامی

مثل همیهش پیشنهادتون تک بود و سنجیده منم با حرف شما موافقم چون پدر هستم بهتر درک میکنم بعضی وقتها بچه توی خونه هیچی نمیخوره ولی عاشق گوشت و کباب هستند برای همین بهترین کیفیت و گو.شت گرم یمزنم و جلوی مشتری درست میکنم چون خیالش راحت باشه بجز اون برای بچه های کوچک بادکنک میزارم برای افتتاحیه هم 200 تا یا بیشتر بادکنک میگیرم روی همشون هم مینویسم ((کبابی سید)) عیدتون مبارک.توی روزهای عید هم بادکنک میدم بچه های مشتری هام یا بچه هایی که رد میشن از جلوی مغازه فکر میکنم تبلیغ خوب یباشه چون بچه ها اینچیزا رو زیاد تکرار میکن و یادشون میمونه.پیشنهادی دارید در این مورد ارائه بدید خیلی خوشحال میشم.

بانو فرشته مهربان گرامی

خیلی خوشحالم نظر دادید منت گذاشتید بانو باعث افتخاره
    در مورد جملات قصار خوب اول باید یکنفر رو پیدا کنم خوش خط باشه و جملات هم کوتاه باشه که هم پشت کارت جا بشه هم اسم مغازه رو یادداشت کنم.گرچه فکر کنم همون جمله زیبا رو بنویسم کافی باشه خودشون یادشون میمونه کارت برای مغازه منه یکجورایی مثل فال حافظ گرفتن میشه توی یک سبد زیبا خواهرم بلده درست کنه میزارم خود مشتری یکدونه برداره البته خودم پیشنهاد میدم بهشون.
    شماره 2 پیشنهادتون خیلی خوب بود در این مورد توی اینترنت تحقیق میکنم وقتی مشتری اومد اطلاعات کافی داشته باشم و وقتی صحبت میکنم شنونده متوجه بشه اطلاعاتم توی این زمینه ها بالاست اینو فکر میکنم چون بروشور نیست باید زبانی مطرح کنم مشتر یوقتی چندبار بیاد همصحبت میشه بقول معروف یخش باز میشه.
    در مورد پیشنهاد سومتون صنف و بهداشت فکر نمیکنم اجازه بده پیشنهادتون خیلی خوبه ولی باید اول کبابی رو راه بندازم ایشالله داداشم رو راضی کنم غذاخوری بزرگ سنتی میزنیم حتما از پیشنهاد عالیتون استفاده میکنم.فعلا بقول جناب مدیر و دوستان رو کیفیت و وزن و قیمت باید مانور بدم پیشنهاد بانو سارا در مورد نگرفتن خورده پول عالی بود
    پیشنهاد 4 شما هم خیلی خبو بود اتفاقا چیز یکه توی ذهنم هست اینه که (البته زودتر توی گرگان یکنفر اجرا کردن) یک گروه تلگرامی بزنم در مورد حراجی های شهر خودمون اینطوری تبلیغ اون مغازه ها میشه و مشتری هایی که دارم مخصوصا خانوم ها چون دنبال حراجی ها زیاد میگردن
    سپاس بانو

بانو آنیتا گرامی
    در مورد چرخ کردن جلوی مشتری حتما اجرا میکنم چون اکثرا بپرسی خیلی کم اعتماد دارن نسبت کبابی ها چون واقعا هم خودم چندین بار مشاهده کردم کیفیت پائین میزارن گوشت یخرده سنگدان مرغ بعضی جاها نون خشک و اکثرا هم جوش شیرین میریزن برای همین جلوی خود مشتری انجام میدم و یکدسته فاکتور میگیرم میزارم جلوی چشم مشتری در مورد گوشت هایی که خرید کردم و از کجا بوده
    در مورد نون پختن هم با شما خیلی موافقم خمیرش رو که از نانویی نزدیک خودمون به تعداد زاید میتونم بگیرم فقط اول باید یک چند ماهیی راه بیوفته مغازه به یه ثباتی برسه حتما انجامش میدم.خدا رو شکری تنورش رو چند سال قبل مادرم خریده بود الان بلااستفاده توی خونه هستش.

- - - Updated - - -

دوستان فقط لطفا دوتا نظرخواهی میخوام بکنم ببخشید دیگه پررو بازی دارم در میارم

رنگ سرامیک دور و کف حتما باید روشن باشه بخاطر بهداشت دوستان چه رنگی رو پیشنهاد میدن و برای افتتاحیه من و خانومم با پیشنهاد دوستان تصمیم گرفتیم شیرینی کوچک خانگی هم خوشمزه باشه و هم با خرج متوسط + کلی بادکنک به بچه هایی که مشتری هستند یا رد میشن از جلوی مغازه بدیم روی اونم بنویسیم کبابی سید با یه موژیک سبز رنگ.
    در مورد بچهه ای کتاب قصه میزارم در مغازه یه قفسه کوچک درست میکنم + کوچیکتره بادکنک میدم به بچه ها و دیگه دوستان پیشنهاد دارن ارائه بدن عالی میشه
    دوتعریف جدید و جالب ﮐﻪ خوب است به عمقش فکر کنیم:
    ﻋﺼﺒﺎﻧﯿﺖ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺗﻨﺒﯿﻪ ﺧﻮﺩ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
    ﮐﯿﻨﻪ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺧﻮﺭﺩﻥ ﺯﻫﺮ ﺑﺮﺍﯼ ﮐﺸﺘﻦ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
    ﻫﯿﭻ ﺍﻧﺴﺎﻧﯽ ﺑﻪ ﺳﻌﺎﺩﺕ ﻧﻤﯽ ﺭﺳﺪ،
    ﻣﮕﺮ ﺁﻧﮑﻪ ﺩﻭ ﺑﺎﺭ ﺯﺍﺩﻩ ﺷﻮﺩ:
    ﯾﮏ ﺑﺎﺭ ﺍﺯ ﻣﺎﺩﺭ خویش
    ﻭ ﺑﺎﺭ ﺩﯾﮕﺮ
    ﺍﺯ خویشتن ﺧﻮﯾش ،ﺗﺎ ﺣﻘﯿﻘﺖ ﺩﺭﻭﻧﺶ ،
    در زﺍﯾﺶ ﺩﻭﻡ، ﻫﻮﯾﺪﺍ ﺷﻮﺩ
    ﻭ ﺣﯿﺎﺕ ﻭﺍﻗﻌﯽ ﺍﻭ ﺁﻏﺎﺯ ﮔﺮﺩﺩ !

6. 2 کاربر از پست مفید khaleghezey تشکرکرده اند .

باغبان (چهارشنبه 26 اسفند 94), شیدا. (چهارشنبه 26 اسفند 94)

عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 20 اردیبهشت 96 [ 15:14]
    سطح
    45
    Level completed: 52%, Points required for next Level: 97
    دستاوردها:
    VeteranTagger Second Class5000 Experience Points
    تشکرها
    163

تشکرشده 177 در 80 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط khaleghezey نمایش پست ها

دوستان فقط لطفا دوتا نظرخواهی میخوام بکنم ببخشید دیگه پررو بازی دارم در میارم

رنگ سرامیک دور و کف حتما باید روشن باشه بخاطر بهداشت دوستان چه رنگی رو پیشنهاد میدن و
    نقل قول نوشته اصلی توسط khaleghezey نمایش پست ها
    رنگ کرم فکر کنم خوب باشه قهوه ای کمرنگ در هر صورت شاد و روشن انتخاب میکنم.
    سلام

توی نت سرچ بزن ... تاثیر رنگ ها بر اشتها ...

رنگی رو انتخاب کن که اشتهای مشتری ها رو بیشتر کنه ... این رو توی ظرف ها و رو میزی رعایت کن ....قبلا هم اشاره کردم رنگ ها خیلی می تونه موثر باشه ...

تاثیر رنگ بر کاهش یا افزایش اشتها

ارتباط رنگ ها با غذا خوردن

یاعلی ....

8. کاربر روبرو از پست مفید skyzare تشکرکرده است .

khaleghezey (پنجشنبه 27 اسفند 94)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 30 آبان 04 [ 07:36]
    سطح
    85
    Level completed: 81%, Points required for next Level: 95
    Overall activity: 8.0%
    دستاوردها:
    10000 Experience PointsTagger First ClassVeteran
    تشکرها
    1,913

تشکرشده 953 در 325 پست

Array
    باسلام انشالله کاری پراز خیروبرکت باشه براتون.راستش توی شهرما بعضی مغازه ها برای افتتاحیشون شب اول50درصد وشب دوم مثلا30 درصد تخفیف میذارن.ازقبل هم تبلیغ میکنن درچنین روزی افتتاحیه است.اگه کیفیت عالی باشه خیلی سریع جواب میده.بطوریکه این قدرمشتری زیادمیشه بایدیه مدت توی صف بایستیم تافقط سفارش بدیم.حاضرهم نیستیم جای دیگری با معطلی کمتربریم چون کیفیت بالا فقط اونجاست.در ضمن گوجه وریحون یادتون نره من که خیلی دوست دارم

10. 3 کاربر از پست مفید tavalode arezoo تشکرکرده اند .

khaleghezey (چهارشنبه 26 اسفند 94), باغبان (چهارشنبه 26 اسفند 94), شیدا. (چهارشنبه 26 اسفند 94)

عضو عادی

آخرین بازدید
    شنبه 18 آبان 98 [ 14:04]
    سطح
    36
    Level completed: 20%, Points required for next Level: 120
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    121

تشکرشده 37 در 15 پست

Array
    سلام مجدد خدمت شما؛

خداروشکر که پیشنهاداتم تاحدی مفید بودن؛ باعث خوشحالیه

در مورد رنگ سرامیک که پرسیدید، البته من در مورد رنگش نظر خاصی ندارم (چون کلاً به رنگ سبز علاقه دارم که شایدمناسب مغازه کبابی نباشه) :)؛ اما بنظرم شاید بهتر باشه سرامیک ها تک رنگ نباشن و طرحی داشته باشن و رنگ طرح سرامیک ها، با رنگ میز و صندلی هماهنگ باشه.

مورد بعدی اینکه من هم با "پیشنهاد شماره 2" فرشته مهربان موافق هستم. اینکه بروشورهای خوندنی، با مطالب کوتاه و جذاب رو روی میز مشتری قرار بدید تا در زمان انتظار مطالعه کنن. اینجوری مغازه کبابیِ شما از بقیه همکارانتون متمایز میشه و نشون میده صاحب مغازه فردی فرهیخته هست (همون جور که هستید).

سربلندباشید

12. 3 کاربر از پست مفید sara1394 تشکرکرده اند .

عضو فعال آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    100
    دستاوردها:
    تشکرها
    15,723

Array
    مرگ آرزوهای گرامی

خدا خیرت بده کلا 30 درصد سود داره چجوری 30تا50 درصد تخفیف بدم
    کیفیت رو بهترین مواد میزنم و جلوی مشتری میزارم تا خودش ببینه در مورد ریحان فکر خیلی خوبیه نون داغ هم توی فکرش هستم.ایاشلله کم کم بعضی ایده ها رو باید بزارم از 4 ماه دیگه که مستاجرمون بره اونوقت مسلما مشتری ها بیشتر میشن.

رنگ کرم فکر کنم خوب باشه قهوه ای کمرنگ در هر صورت شاد و روشن انتخاب میکنم.
    بروشور خیلی پیشنهاد خوبیه ولی مسئله اینهب روشور رو از کجا پیدا کنم؟بجاش اطلاعات در زمینه کباب و جگر و مرغ را میبرم بالا تا بقول معروف جلوی مشتری ها کم نیارم و خوب برایشان توضیح بدم از قبل یکسری اطلاعات دارم.

در مورد افتتاحیه کلی بادکنک خریدم میدم بچه هایی که از جلو مغازه رد میشن اسم مغازه را روی بادکنک ها با موژیک مینویسم شیرینی خانگی + تا 3یا4 ما هم حداقل مقدار گوشت و جگر رو بیشتر از حد استاندارد میزنم اینطوری استمرار داره و تاثیر زیادی داره
    ﯾﮏ ﺑﺎﺭ ﺍﺯ ﻣﺎﺩﺭ خویش
    ﻭ ﺑﺎﺭ ﺩﯾﮕﺮ
    در زﺍﯾﺶ ﺩﻭﻡ، ﻫﻮﯾﺪﺍ ﺷﻮﺩ

14. 2 کاربر از پست مفید khaleghezey تشکرکرده اند .

باغبان (چهارشنبه 26 اسفند 94), شیدا. (چهارشنبه 26 اسفند 94)

عضو پیشرو

آخرین بازدید
    چهارشنبه 07 خرداد 99 [ 14:53]
    سطح
    100
    دستاوردها:
    OverdriveSocialTagger First ClassVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    14,753

تشکرشده 14,732 در 3,979 پست

حالت من
    Khonsard
    Array
    free wifi

رمزش هم کد خرید مشتری باشه که غیر مشتریها نتونن استفاده کنن
    مدت زمان استفاده هم برای هر کد محدودیت داشته باشه (نیم ساعت ... یه ربع)

البته فکر می کنم برای این موضوع باید با فتا یا ارگان خاصی هماهنگیهایی داشته باشید
    که در صورت تخلف بتونن پیگیری کنند. شاید هم برای استفاده های کوتاهمدت مهم نباشه.
    سوال کنید بهتره

------------

بادکنک ایده خوبی هست
    یه نفر لباس مینیون بپوشه و به بچه ها بادکنک بده
    اگه روز افتتاحیه به پرینتر رنگی داشته باشید می شه بچه ها با مینیون عکس بگیرن و همون موقع عکسشون را بهشون بدین ...
    یا می تونید یه ماکت یا لباس مینیون اندازه متوسط درست کنید و بچه ها پشتش بایستن و عکس بگیرن
    با مقوا و کارتن هم می تونید درست کنید
    بچه ها خیلی قانعن
    زود و راحت خوشحال می شن

قد لباس متوسط باشه
    کوچولوها برن روی یه چارپایه
    بزرگترها کمی خم بشن

تقریبا شبیه این عکس

اگر می خواهید برای صلح جهانی کاری انجام دهید به خانه خود بروید و به خانواده تان عشق بورزید .
    مادر ترزا
    ویرایش توسط شیدا. : چهارشنبه 26 اسفند 94 در ساعت 15:40

16. 3 کاربر از پست مفید شیدا. تشکرکرده اند .

hamdan (چهارشنبه 26 اسفند 94), khaleghezey (چهارشنبه 26 اسفند 94), باغبان (چهارشنبه 26 اسفند 94)

عضو فعال آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    100
    دستاوردها:
    تشکرها
    15,723

Array
    در مورد اینترنت مشکل امنیتی ایجاد میشه زنگ زدم مخابرات میگه مهندستون باید سایت هارو فیلتر کنه خوب اومد و توی یه سایت معمولی مطلب زد امنیتی نوشتم اونوقت آی پی من گیر هستش و دردسرش میوفته گردن من این ایده رو باید بزارم کنار

در مورد بادکنک خیلی خوبه ولی در مورد پوشیدن لباس خوب اولا کسی نیست لباس رو تنش کنم خوب خیلی ضایع هستش دوما مسئله هزینه هم هستش بعدشم این کار برای رستوران یا غذاخوریه و منم کبابی هستم و فعلا دستم خالیه وگرنه ایده شما خیلی هم خوبه بادکنک رو 300 تایی گرفتم بجز افتتاحیه هرچی بادکنک شد پخش میکنم توی اعیاد هم بادکنک به بچه هایی که زد میشن از جلوی مغازه میدم اینطوری هم تبلیغه هم دل بچه ها شاد میشه
    ﯾﮏ ﺑﺎﺭ ﺍﺯ ﻣﺎﺩﺭ خویش
    ﻭ ﺑﺎﺭ ﺩﯾﮕﺮ
    در زﺍﯾﺶ ﺩﻭﻡ، ﻫﻮﯾﺪﺍ ﺷﻮﺩ

18. کاربر روبرو از پست مفید khaleghezey تشکرکرده است .

باغبان (چهارشنبه 26 اسفند 94)

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 09 آبان 00 [ 22:30]
    سطح
    53
    Level completed: 6%, Points required for next Level: 189
    دستاوردها:
    Tagger First ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    67

تشکرشده 120 در 63 پست

Array
    سلام خاله قزی
    واقعا دوستان سنگ تمام گذاشتن واست. خیلی ایده های خوبی ان.
    فقط نگران تعدد ایده ها نباش و سعی کن به مرور و به ترتیب پیاده شون کنی.

دوستان اشاره کردن ولی به نظر من هم اول از همه به کیفیت مواد و بهداشت اهمیت بده. نون تازه هم که باشه معرکه است.
    من یه بار که بازار قدیمی زنجان رفته بودم قشنگ آدم میدید که تو یه راسته به ترتیب تو مغازه ها حیوان رو نفله میکنن و بعد آماده میکنن و بعد یا کباب میکنن یا آبگوشت! خیلی جالب بود.

یا اینکه تو شهر ما یه کبابی محبوب هست که سرویس داخل مغازه نداره و فقط کباب تحویل مشتری میده که ببره خونه. ولی با این حال به خاطر نظم و احترام و بهداشت و کیفیتی که داره خیلی محبوبه. حتی مغازه تقریبا کوچیکی هم داره.
    در ضمن سعی کن ظاهر مغازه رو زیاد مدرن پیاده نکنی. بالاخره یه سنتخیتی با کباب که مفهوم سنتی هست داشته باشه!
    انشاا.. که موفق باشی

20. 2 کاربر از پست مفید Wishbone تشکرکرده اند .

khaleghezey (چهارشنبه 26 اسفند 94), باغبان (چهارشنبه 26 اسفند 94)

صفحه 4 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)