جناب siavash63 گرامی
اگرچه بنده سعی می کنم پاسخ شما را کلی تر بنویسم تا کسانی که مشابه شما مشکل دارند بتوانند بهره ببرند و همچنین به نوعی بنویسم که سایر کاربران که قصد راهنمایی دارند ، بتوانند در پاسخهای بعدی به کار بگیرند. اما روی سخنم بیشتر با شماست و دوست دارم بسیار دقیق روی مطالبم تمرکز کنید. و روی آنها فکر کنید. و بعد بدیهی هست نیاز به تمرین و به کارگیری آنهاست. همچنین اگر بعضی کاربران مورد نقد قرار گرفتند یا خواهند گرفت فقط به خاطر این است که صاحب تاپیک اشتباهی نظرات آنها را نظرات مدیران و مشاوران همدردی نبینند، پس ما قصد نداریم کسی را تخطئه کنیم. و اگر کاربری باز هم نظر مخالف داشت لطفا از طریق لینک تماس با ما اطلاع دهد و در ذیل تاپیک مراجع چالش و بحث راه نیفتد، تا مسائل مراجع به حاشیه رانده نشود.
اما پاسخ:
برای پاسخگویی دقیق به یک مراجع باید همه حرفهایش را خوب شنید، باید آنچه می گوید کوتاه یا بلند گوش کنیم. همچنین اگر حضوری باشد حالتها واحساسات و حالات چهره و زبان بدن او را توجه می کنیم. حتی باید دقیق باشیم و حرفهایی را که نمی زند را هم بشنویم چیزهای که خود سانسوری می کند. چیزهایی را که تکرار می کند و چیزهایی را که فراموش می کند و نمی گوید. از چیزهایی که به سرعت می گذرد و چیزهایی که مورد توجه قرار می دهد.
از آنجا که در این تاپیک بیشتر کاربران روی پرخاشگری خانم ایشون را تمرکز کردند، برای اینکه سایر حرفهای این مراجع هم خوب شنیده شود بنده نقل قولهای ذیل را می آورم:
برای من به عنوان مشاور این سئوال پیش می آید. یک فرد تحصیل کرده با مدرک دکترا که دهها نفر بالای لیسانس تحت مدیریت او کار می کنند و بیش از 6 سال زندگی کرده است، چرا هنوز با انرژی پیگیری مشکلش با همسری هست که این همه به او اهانت می کند؟!
با کمی دقت پاسخ سئوالاتم در نقل قولهای ایشون می بینم.
لذا ایشون و همسرشون همدیگر را دوست دارند. همچین بسیاری از معیارهای همدیگر را می پسندند و دوست دارند.
حالا چرا بنده مشاوره خود را از اینجا شروع کردم؟!!!
به خاطر اینکه هر ساختن یا هر بازسازی زندگی نیاز به هزینه دارد. و نقاط مثبت یک خانواده پتانسیل و انرژی لازم برای بازسازی را فراهم می کند.
اگر ما نکات مثبت یک زن و شوهر را ندانیم نمی توانیم برای بازسازی از آن خانواده هزینه ای استخراج کنیم.
ساده تر اینکه: نکات مثبت این زوج همان هزینه و انرژی لازم برای بازسازی این زندگی هست.
پس قبل از اینکه به فردی بگوییم چه تغییراتی را و با چه مهارتی انجام دهد باید هزینه های آنرا برآورد کنیم و به مراجع بگوییم که شما چنین هزینه ای را دارید و می توانید پرداخت کنید.
تحصیلات، مسائل مالی، بینش ، سعه صدر و مدارای این آقا مثال زدنی و قابل تحسین هست و برای سایر تغییرات می تواند مورد استفاده قرار گیرد.
همچنین نقل قولهایی که از این مراجع آورده ام نشان می دهد که خانم ایشان هم نکات مثبت زیادی دارند که می تواند امید دهنده باشد.
ادامه پاسخ در پست بعد.....

علاقه مندی ها (Bookmarks)