به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 4 از 193 نخستنخست 123456789101112131424344454104 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 40 , از مجموع 1928
    عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 07 شهریور 99 [ 23:27]
    سطح
    86
    Level completed: 56%, Points required for next Level: 222
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    VeteranSocial10000 Experience PointsTagger First Class
    تشکرها
    3,951

تشکرشده 4,314 در 675 پست

Array
    سلام
    آقای م.رضا، حس ما هم شبیه به شماست و ای کاش بی دل نازنین بود و با شوخ‌طبعیش کمی حالمون رو بهتر می‌کرد.

من به سختی می‌تونم نگرانی از اتفاقات کنونی و پیش‌رو را از ذهنم کنار بزنم و روی کارم متمرکز بشم. ما همه انسانیم با تمام هیجانات و اقتضائاتش. اینکه چیزی قابل پیش‌بینی نیست، اینکه احساس می‌کنیم باد ما رو با خود خواهد برد! این نگرانی که آیا از پس هزینه‌های زندگی برخواهیم آمد یا نه، این احساس ناپایداری، همه این‎‌ها روان هر شخص سالمی رو متلاشی می‌کنه، چه برسه به ما که ماجراهای زیادی رو از سر گذروندیم....

ای کاش آقای مدیر می‌اومد برامون می‌نوشت که در این شرایط چه کنیم که فرونپاشیم ....

همگی مراقب خودتون باشید.
    هر چیز که در جُستن آنی، آنی

مولانا

2. 9 کاربر از پست مفید آویژه تشکرکرده اند .

m.reza91 (دوشنبه 08 مرداد 97), miss seven (دوشنبه 08 مرداد 97), paiize (دوشنبه 08 مرداد 97), Pooh (دوشنبه 08 مرداد 97), tavalode arezoo (دوشنبه 08 مرداد 97), فرشته اردیبهشت (سه شنبه 09 مرداد 97), نیکیا (پنجشنبه 11 مرداد 97), آنیتا123 (دوشنبه 08 مرداد 97), عشق آفرین (دوشنبه 08 مرداد 97)

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 20 تیر 98 [ 23:45]
    سطح
    37
    Level completed: 68%, Points required for next Level: 49
    Overall activity: 40.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    0

تشکرشده 259 در 107 پست

Array
    تا حالا با دیوار صحبت نکرده بودم خخخ
    فکر کنم دیواره بعد از شنیدن حرفای ما از شدت استرس و نگرانی ترک عمیق برداره و گچهاش بریزه
    خیلی بامزه گفتین نصفه شبی نیشم تا بناگوش باز شد

من خودم رو میگم،البته من مجردم و یکی مثل خانم آویژه که متاهل هستن مطمئنا شرایطمون فرق داره

به اول چیزی که فکر میکنم میگم که این شرایط برای اکثر جامعه هست پس همدرد زیاد دارم

بعد با خودم میگم که باید خودم رو برای روزهای سخت آماده کنم و ذهنم رو با یاد گرفتن مهارتهای جدید پر میکنم

و یه چیزی که خیلی منو آروم کرده اینکه خیلی پای نت و اخبار نمیرم چون میدونم که کشش اخبار رو ندارم و از ظرفیت من خارجه

اطرافیان من جالبن مثلا برخی ها تصمیم به مهاجرت گرفتن و بعضیها هم اصلا انگار نه انگار خیلی خوش و خرم هستن، البته نه اینکه زندگی مرفهی داشته باشن بلکه اونها هم بعد از یک دوره تحمل استرس این اخبار به این نتیجه رسیدن که بهتره به روال عادی زندگیشون برسن

4. 8 کاربر از پست مفید خندون تشکرکرده اند .

m.reza91 (دوشنبه 08 مرداد 97), miss seven (دوشنبه 08 مرداد 97), paiize (دوشنبه 08 مرداد 97), Pooh (دوشنبه 08 مرداد 97), tavalode arezoo (دوشنبه 08 مرداد 97), فرشته اردیبهشت (سه شنبه 09 مرداد 97), نیکیا (پنجشنبه 11 مرداد 97), عشق آفرین (دوشنبه 08 مرداد 97)

عضو همراه

آخرین بازدید
    یکشنبه 19 بهمن 04 [ 23:26]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 30.0%
    دستاوردها:
    SocialTagger First ClassOverdriveVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    8,218

تشکرشده 6,659 در 1,532 پست

حالت من
    Ashegh
    Array
    سلام دوستان عزیز همدردی وهمچنین در و دیوارها!!!

حال همه ی مردم تقریبا یک جوره!ماهم مستثنی نیستیم.راستش من بیشتر دلم به حال اونهایی میسوزه که الان به جای دوماهی یکبار گوشت باید شش ماهیی یکبار بخورن یا عده ای که اصلا حق ندارن بخورن!!
    منم کلی استرس داشتم اما الان بهترم.چون این شرایط واسه همه ست.البته یکی شدیدتر یکی کمتر!احتمالا کاسب ها کمترین فشار رواحساس میکنن که طبیعیه اما اونها که حقوق ثابتی دارن واقعا اوضاع خوبی نمیتونن داشته باشن.

راستش من به این نتیجه رسیدم که امام زمان فقط وفقط خاص ایران باید ظهور کنه!بااین همه تزویر ودورویی ورسوایی ودم از اسلام وخدا وپیغمبر زدن.
    خدارو چه دیدی شاید یه روز صبح بیدار شدیم ودیدیم که همه چی درست شده،امیدوارم اینطور باشه.
    فقط من موندم چرا ماهمش میگیم ترامپ،سعودی ها و...منفورن!؟؟آیا سران مملکت ما محبوبیت داخلی وخارجی دارن.
    من نمیدونم استیضاح واین چیزها واسه چه وقتهایی هست پس؟؟؟واسه وقتی که در رفتن!!

به نظرم نگران نباشید واخبار رو زیاد پیگیری نکنید،این هم میگذره اما امید زیادی به افت قیمتها نداشته باشید،سعی کنید کاسبی راه بندازید!!!

6. 6 کاربر از پست مفید paiize تشکرکرده اند .

m.reza91 (دوشنبه 08 مرداد 97), miss seven (دوشنبه 08 مرداد 97), Pooh (دوشنبه 08 مرداد 97), tavalode arezoo (دوشنبه 08 مرداد 97), فرشته اردیبهشت (سه شنبه 09 مرداد 97), عشق آفرین (دوشنبه 08 مرداد 97)

عضو همراه

آخرین بازدید
    سه شنبه 05 تیر 03 [ 04:02]
    سطح
    100
    دستاوردها:
    VeteranTagger Second ClassSocial25000 Experience Points
    تشکرها
    5,746

تشکرشده 6,060 در 1,481 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array
    سلام دوستان

آدم ها تازه وقتی امیدشون از همه چیز و همه کس ناامید میشه، راه حل های جدید به ذهنشون میاد و شروع میکنند به ساختن راه جدید و زندگی جدید.

پس اگر هنوز امیدی به وضع موجود و آدم های فعلی و باورهای قبلی تون دارید، اوضاع واسه تون همین طور باقی می مونه ولی اگر رسیدین به نقطه صفر امید وحشت نکنید، اینجا همون نقطه عطف زندگی هست و نمودار قراره تغییر مسیر بده و به صورت صعودی بره بالا.

از حرفهای تکراری که فلان گروه و فلان قشر و ... مقصر هستند که بگذریم می رسیم به اینکه مردم ما باید به بلوغ فکری برسند، بلوغ سیاسی، بلوغ اخلاقی و بلوغ احترام به هم نوع، بلوغ اینکه هیچ برتری به هیچ ملتی نه تنها که ندارند پر از کاستی هم هستند وقتی همه این بلوغ ها حاصل شد، برای اونایی که باور دینی دارند امام زمان ظهور میکنه (یعنی مردم زمینه های ظهور رو فراهم کردن) و برای غیرمذهبی ها هم اوضاع به شرایط نرمال نزدیک میشه.

تا اون زمان فقط از خدا صبر بخوایم و در جهت افزایش درایتمون و تلاش برای دستیابی به بلوغ خودمون و چند نفر دور و برمون تلاش کنیم.

8. 10 کاربر از پست مفید صبا_2009 تشکرکرده اند .

Eram (یکشنبه 14 مرداد 97), m.reza91 (دوشنبه 08 مرداد 97), miss seven (دوشنبه 08 مرداد 97), paiize (سه شنبه 09 مرداد 97), tavalode arezoo (دوشنبه 08 مرداد 97), فرشته مهربان (سه شنبه 09 مرداد 97), فرشته اردیبهشت (سه شنبه 09 مرداد 97), نیکیا (پنجشنبه 11 مرداد 97), اقای نجار (سه شنبه 09 مرداد 97), عشق آفرین (سه شنبه 09 مرداد 97)

سرپرست سایت

آخرین بازدید
    [ ]
    سطح
    100
    دستاوردها:
    SocialRecommendation Second ClassCreated Blog entryVeteranOverdrive
    نوشته های وبلاگ
    4
    تشکرها
    27,744

تشکرشده 36,137 در 7,447 پست

Array
    سلام

حرفهای صبا را باید با آب طلا نوشت

من روزهای روشنی در پیش می بینم و اتفاقاً قوت کشور و ملتم را .... این مشکلات ... این هجمه جنگ اقتصادی نشانه قوی بودن است ... و اگر با صبر و درست عمل کردن پیش رویم قوی تر شدن ...

برای حرفم تحلیل و ادله ها دارم که اینجا جای آن نیست و تالار هم جای بحث چالشی نیست و حواله به انجمن آزاد برای هرکس دوست دارد و من هم اعلام آمادگی می کنم .

این فرصتی است تا ما با مشکلات بزرگتر مشکلات دیگر را کوچک شده ببینیم و .... باز هم حرفهای صبا را بخوانید ...

10. 2 کاربر از پست مفید فرشته مهربان تشکرکرده اند .

نیکیا (پنجشنبه 11 مرداد 97), عشق آفرین (سه شنبه 09 مرداد 97)

عضو همراه

آخرین بازدید
    یکشنبه 25 اردیبهشت 01 [ 00:01]
    سطح
    100
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    3,893

تشکرشده 3,096 در 1,314 پست

Array
    سلام.
    میبینم که بحث جدی شد.

یکی از کارایی که فعلا باید انجام بدیم صرفه جویی جدی در مصرف آبه. یکی دیگه هم خداوکیلی یه بی فرهنگی هایی داریم که چندان ربطی به مسوولان نداره. مثلا فرهنگ رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی، فرهنگ حفظ اموال عمومی، فرهنگ حفظ نظافت سرویس های بهداشتی عمومی، فرهنگ آشغال نریختن در محیط، فرهنگ مودب بودن، فرهنگ تحمل و پذیرش نظر مخالف و....

راستی شما برای صرفه جویی آب چی کارا میکنید؟ مثلا ما وقت میوه شستن، (یا هر شستشوی دیگه ای که ماده شوینده لازم نباشه) یه کاسه ای، قابلمه ای، چیزی میذاریم زیرش که آبش توی اون ظرف جمع بشه، از همون آب میدیم به گلها. موقع حمام هم تا میاد آب گرم بشه همین کارو میکنیم. برای لباس شستن هم سعی میکنیم از حداکثر ظرفیت ماشین لباس شویی استفاده کنیم. یعنی مثلا اگر ماشین لباسشویی 8 کیلوییه، بذاریم لباس ها در همون حدود بشه بعد بشوییم. لیوان هم برای هر کی جدا گذاشتیم که هی مجبور نباشیم زود زود هی لیوان بشوییم. خورشت هم ظرف ظرف نمیکشیم که ظرف زیاد کثیف نشه. توی یه ظرف میکشیم یه قاشق جدا هم توش میذاریم، همه خورشتشون رو از توی همون یه ظرف میخوریم.

میخوامم پشه بند بدوزم شبا به جای کولر روشن کردن، بریم توی حیاط توی پشه بند بخوابیم. تازه میشه ادم شامش رو هم برداره ببره توی پارک بخوره. چون بالاخره توی اون ساعت چراغای پارک که چه کسی باشه چه نباشه روشنن، ولی میشه چراغای خونه ما یکی دو ساعتی خاموش باشه.

راستی یه کار دیگه هم جدیدا ها میکنیم. خنده داره ولی باحاله.
    صبح ها و پیش از غروب، یه گله گوسفند از یکم دورتر از خونمون رد میشن. بابا هم اخیرا میگه آشغال سبزی و میوه و پوست هندوانه و خربزه و اینا رو دور نریزید و عصرها میبره میذاره سر راه عبور اون گله. خلاصه خوبه. به جای اینکه تبدیل به آشغال بشه، استفاده میشه.

چندتا ساک دستی هم مامان دوخته. وقتی بابا میخواد بره خرید توی اونا خرید میکنه نه توی کیسه پلاستیک.

شماها چی کارا میکنید؟

12. 5 کاربر از پست مفید Pooh تشکرکرده اند .

Eram (یکشنبه 14 مرداد 97), scarface (سه شنبه 09 مرداد 97), نیکیا (پنجشنبه 11 مرداد 97), اقای نجار (سه شنبه 09 مرداد 97), عشق آفرین (سه شنبه 09 مرداد 97)

عضو همراه

آخرین بازدید
    یکشنبه 25 اردیبهشت 01 [ 00:01]
    سطح
    100
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    3,893

تشکرشده 3,096 در 1,314 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط فرشته مهربان نمایش پست ها
    سلام

حرفهای صبا را باید با آب طلا نوشت

من روزهای روشنی در پیش می بینم و اتفاقاً قوت کشور و ملتم را .... این مشکلات ... این هجمه جنگ اقتصادی نشانه قوی بودن است ... و اگر با صبر و درست عمل کردن پیش رویم قوی تر شدن ...

برای حرفم تحلیل و ادله ها دارم که اینجا جای آن نیست و تالار هم جای بحث چالشی نیست و حواله به انجمن آزاد برای هرکس دوست دارد و من هم اعلام آمادگی می کنم .

این فرصتی است تا ما با مشکلات بزرگتر مشکلات دیگر را کوچک شده ببینیم و .... باز هم حرفهای صبا را بخوانید ...
    سلام. برای اولین بار باهاتون مخالفم. این همه هجمه فشار اقتصادی روی مردم، که گمان نکنم مسوولان در زندگی شخصی خودشون چشیده باشنش، نشونه ضعف شدید مدیریت و بی برنامگی و بی کفایتی و تا نوک دماغ دیدن مسوولان و خرجهای اضافه ی برای چیزهای بی فایده و تبلیغات و بیش از همه وجود سازمانهای زالو صفتی است که خودسر عمل میکنند و معلوم هم نیست جزو کدام قوا و دقیقا چه کاره اند و کی و کجا باید پاسخگو باشن و نهاد ناظر برشون کیه.

فرصت برای اینکه مشکلات بزرگتر تجربه کنیم و بقیه مشکلات رو کوچک ببینیم؟؟؟؟؟؟؟؟!!!! واقعا؟؟؟؟؟!!! منظورتون اینه که تا حالا اگه تا حالا که هر بلایی سرمون اوردن خفقان گرفتیم یا خفه شدیم، بعد از این به تو سری خوردن های بالاتر قراره تن بدیم؟

واقعا چرا فکر کردید ریاضت کشی ملتتان افتخاره و مایه رشد؟؟؟ میشه بگید حق ارامش و آسایش داشتن برای این مردم کی پیش میاد؟؟؟

البته میدونم اینجا جای بحثش نیست.

فقط در ادامه حرف صبا این رو هم من اضافه کنم که افزایش درایت و بلوغ اجتماعی و سیاسی مردم یک جامعه، بدون مطالعه تاریخ و درس گرفتن ازش، بدون وجود فضایی آزاد برای تحلیل جامعه شناختی و تاریخی، بدون وجود صداقت با مردم, بدون وجود سرکوب، بدون کتابهای تاربخ تحریف نشده، بدون حتی وجود معیشت صحیح حاصل نمیشه.

14. 4 کاربر از پست مفید Pooh تشکرکرده اند .

scarface (سه شنبه 09 مرداد 97), tanhaman (سه شنبه 07 اسفند 97), tavalode arezoo (جمعه 12 مرداد 97), عشق آفرین (سه شنبه 09 مرداد 97)

ترنم عشق
    مهمان
    ...
    ویرایش توسط ترنم عشق : سه شنبه 09 مرداد 97 در ساعت 19:40

16. کاربر روبرو از پست مفید ترنم عشق تشکرکرده است .

عشق آفرین (سه شنبه 09 مرداد 97)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سه شنبه 25 دی 97 [ 00:50]
    سطح
    84
    Level completed: 65%, Points required for next Level: 175
    Overall activity: 2.0%
    دستاوردها:
    SocialTagger First Class10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    2,385

تشکرشده 1,898 در 451 پست

Array
    من هم با سه نقطه ترنم موافقم!

راستى... مى خواستم كارگاه رو ادامه بدم، ولى نخواستم صحبتى مطرح كنم كه تو عمل كردن بهش مشكل دارم! بهش عمل مى كنم و عمرى بود ميرسم خدمتتون.

تو اين شرايط براى من و امثال من هم كه قرارداد و بدهى هاشون دلاريه و پرداخت هاشون ريالى دعا كنيد!

18. کاربر روبرو از پست مفید عشق آفرین تشکرکرده است .

Eram (یکشنبه 14 مرداد 97)

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 31 تیر 04 [ 16:23]
    سطح
    62
    Level completed: 1%, Points required for next Level: 297
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    233

تشکرشده 371 در 127 پست

Array
    تو این اوضاع احوال تنها امیدی که میشه داشت اینه که ورژن دوم نرمش قهرمانانه اتفاق بیفته و یه توافقی شکل بگیره و سایه ی جنگ و هرج و مرج برداشته بشه. وگرنه تو این وضعیت، مغزایی مثل بیل گیتس و جف بزوس و استیو جابز مرحوم هم بیان اینجا نمیتونن پیشرفت کنن چه برسه به جوونایی که نه انگیزه ای براشون مونده، نه ایده ای و نه جونی واسه کار کردن.
    مشکلات ریشه ای و ساختاری هم زیاد داریم که اونارو واقعا نمیدونم چیکار میشه کرد. چون نه مردم و نه دولت به فکرش نیستن.
    بحران آب و هوا هم که انشالا با همت مسئولین تا 10-15 سال آینده کلا یا خفه مون میکنه یا از تشنگی خشک میشیم تموم میشه میره دیگه هیچ نگرانی نخواهیم داشت :)

20. کاربر روبرو از پست مفید scarface تشکرکرده است .

tanhaman (سه شنبه 07 اسفند 97)

صفحه 4 از 193 نخستنخست 123456789101112131424344454104 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)