سلام دوستای خوبم
من دلم می خواد از خصوصیات مثبت همسرم صحبت کنم البته همسرم بعد از ازدواج نه توی دوران نامزدی، چون اون تموم خصوصیات بدش رو توی نامزدی بهم نشون داده بود و البته می شه گفت این هم یکی از خصوصیات مثبتش هست که به نظر من موذی نیست و یه ادم خیلی ساده ای هست که زود خودشو نشون داد.
اگه به تاپیک هایی قبلی سری بزنید _ که البته صد درصد تا الان بسته شده اند _ حتما متوجه میشید که می چی می گم.
دلم می خواد شوهری رو که الان دارم توصیف کنم یعنی دقیقا بعد از 2 سال و 5 ماه و 10 روز _ با احتساب روزهای نامزدی _ در واقع شناختی که توی این 8 ماهه بعد از ازدواج ازش پیدا کردم
خیلی مهربون! فوق العاده مهربونه!
مسئولیت پذیر و دقیق و منظم!
با اراده و پشتکارش توی هدفش و کارش زیاده و این برای من خیلی جالبه!
یکی از بزرگترین خوبیهاش اینه که انعطاف پذیره! و بیشتر به سمت خوبیها پیش می ره. یه نمونه اینکه وقتی باهاش نامزد کردم و توی فامیل و خانوده اش راه پیدا کردم همه بهش می گفتن بداخلاق و خسیس و حالا من بهش می گم که خوش اخلاقترین مرد روی زمینه! و به جا و به موقع خرج می کنه و برنامه ریزی برای مسافرت رفتن می کنه!
خیلی صادق و امینه، و به خاطر همین صداقت و پاکی وجودش هستش که خانواده ی من خیلی دوسش دارن و خیلی بهش احترام می ذارن.
قدرت درک بالایی داره و به نظر من که فهمیده هستش.
شوخ طبع و خنده رو هستش. روابط اجتماعیه بالایی داره و خیلی زود می تونه اعتماد مردم رو جلب کنه و خلاصه اینکه
با وجود داشتن بعضی از عیبها که من مطمئنم بخاطر انعطاف پذیر بودن و منطقی بودنش خیلی زود اونها هم حل می شن من خیلی دوسش دارم و خیلی بهش افتخار می کنم.
مرسی از همه ی اونهایی که این تاپیک رو به وحود اوردن
چون وقتی از نکات مثبت همسرم گفتم احساس کردم یه حس خوبی بهم دست داد
بازم ممنونم

سلام خانمهای خوشبخت تاپیک خیلی خوبیه چرا زودتر ندیدم؟

) ندیدم از خط منطق و عقل خارج بشه ..اونقدر که حس می کنی همیشه داری با یک اقای معلم صحبت می کنی.....

علاقه مندی ها (Bookmarks)