درود
بعضی وقتها مقاله ای زیبا در اینترنت پیدا میکنیم و در سایت وزین همدردی قرار میدهیم یا بعضی دوستان پست های بسیار خوب و آموزنده ای میزارن ایکاش گزینه ای بود برای اینکه بشود دیگران را دعوت کرد به دیدن پست های مفید و یا تایپیک و مقالات خوب![]()
تشکرشده 11,395 در 3,444 پست
درود
بعضی وقتها مقاله ای زیبا در اینترنت پیدا میکنیم و در سایت وزین همدردی قرار میدهیم یا بعضی دوستان پست های بسیار خوب و آموزنده ای میزارن ایکاش گزینه ای بود برای اینکه بشود دیگران را دعوت کرد به دیدن پست های مفید و یا تایپیک و مقالات خوب![]()
دوتعریف جدید و جالب ﮐﻪ خوب است به عمقش فکر کنیم:
ﻋﺼﺒﺎﻧﯿﺖ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺗﻨﺒﯿﻪ ﺧﻮﺩ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
ﮐﯿﻨﻪ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺧﻮﺭﺩﻥ ﺯﻫﺮ ﺑﺮﺍﯼ ﮐﺸﺘﻦ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
ﻫﯿﭻ ﺍﻧﺴﺎﻧﯽ ﺑﻪ ﺳﻌﺎﺩﺕ ﻧﻤﯽ ﺭﺳﺪ،
ﻣﮕﺮ ﺁﻧﮑﻪ ﺩﻭ ﺑﺎﺭ ﺯﺍﺩﻩ ﺷﻮﺩ:
ﯾﮏ ﺑﺎﺭ ﺍﺯ ﻣﺎﺩﺭ خویش
ﻭ ﺑﺎﺭ ﺩﯾﮕﺮ
ﺍﺯ خویشتن ﺧﻮﯾش ،ﺗﺎ ﺣﻘﯿﻘﺖ ﺩﺭﻭﻧﺶ ،
در زﺍﯾﺶ ﺩﻭﻡ، ﻫﻮﯾﺪﺍ ﺷﻮﺩ
ﻭ ﺣﯿﺎﺕ ﻭﺍﻗﻌﯽ ﺍﻭ ﺁﻏﺎﺯ ﮔﺮﺩﺩ !
تشکرشده 37,362 در 7,160 پست
تشکرشده 11,395 در 3,444 پست
اگه این سیستم باشه بهتره دادا فکر ما شاگرد تنبل ها هم باشید توی چند عدد تالار گفتمان دیدم خیلی هم استقبال کردن از این مورد اینجوری زحمت ماهم کمتر میشه پیام خصوصی تک تک ندیم دیچه واقعا سخته و وقت گیر هست
دوتعریف جدید و جالب ﮐﻪ خوب است به عمقش فکر کنیم:
ﻋﺼﺒﺎﻧﯿﺖ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺗﻨﺒﯿﻪ ﺧﻮﺩ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
ﮐﯿﻨﻪ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺧﻮﺭﺩﻥ ﺯﻫﺮ ﺑﺮﺍﯼ ﮐﺸﺘﻦ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
ﻫﯿﭻ ﺍﻧﺴﺎﻧﯽ ﺑﻪ ﺳﻌﺎﺩﺕ ﻧﻤﯽ ﺭﺳﺪ،
ﻣﮕﺮ ﺁﻧﮑﻪ ﺩﻭ ﺑﺎﺭ ﺯﺍﺩﻩ ﺷﻮﺩ:
ﯾﮏ ﺑﺎﺭ ﺍﺯ ﻣﺎﺩﺭ خویش
ﻭ ﺑﺎﺭ ﺩﯾﮕﺮ
ﺍﺯ خویشتن ﺧﻮﯾش ،ﺗﺎ ﺣﻘﯿﻘﺖ ﺩﺭﻭﻧﺶ ،
در زﺍﯾﺶ ﺩﻭﻡ، ﻫﻮﯾﺪﺍ ﺷﻮﺩ
ﻭ ﺣﯿﺎﺕ ﻭﺍﻗﻌﯽ ﺍﻭ ﺁﻏﺎﺯ ﮔﺮﺩﺩ !
تشکرشده 334 در 103 پست
سلام
پیشنهاد میکنم بخشی تحت عنوان معرفی کتاب ایجاد بشه تا دوستان بتونن کتب مفیدی که مطالعه کردند رو معرفی کنند.
عاشق شدن ساده است، در عشق ماندن هم دشوار نیست
تنهایی انسان سببی کافی برای این مهم است.
اما تلاش سختی که به زحمتش می ارزد
پیدا کردن یاریست که به لطف حضور مستمر او
بتوانیم کسی بشویم که میخواهیم.
.saber. (سه شنبه 11 آذر 93)
با سلام
معرفی کتب روانشناسی
آرام دل(چهارشنبه 12 آذر 93)
تشکرشده 593 در 152 پست
با سلام خدمت مدیریت محترم
قانون حداکثر سه پست در روز تا جایی که من خوندم در قوانین ذکر نشده .
کاربران تازه وارد، گاها این مساله رو نمیدونن و به مشکل میخورن تا این که کاربر با تجربه تر بهشون متذکر میشه.
لطفا این رو هم در صفحه قوانین ، عنوان کنید تا مطلع باشن که اگه لازم داشتند اکانت بخرن.
با تشکر
Pooh (پنجشنبه 04 دی 93), فرهنگ 27 (سه شنبه 02 دی 93), فرشته مهربان (یکشنبه 07 دی 93), مدیرهمدردی (چهارشنبه 03 دی 93)
تشکرشده 1,505 در 452 پست
سلام...
به تازگی وقتی وارد تالار میشم با اینکه قبلا نام کاربریم ذخیره شده بود اما الان برای هربار
که وارد میشم مجدد باید نام کاربری و رمزم رو وارد کنم.ضمن اینکه تو قسمت تاره چه خبر که
وارد میشم عنوان تاپیک ها پاک شدن ..قبلا یکبار پیامی با محتوای تالار همدردی درحال به روز
رسانی است روی صفحه اومد و من کلیک کردم و از اون موقع این مشکل برام پیش اومده.
چه زمانیکه با موبایل و چه وقتیکه با لب تاپم وارد میشم این مشکل هست..
- - - Updated - - -
با تشکر فراوان..مشکلم برطرف شد...![]()
همه آبهای دریا هم نمی توانند یک کشتی را غرق کنند
مگر اینکه در داخل کشتی نفوذ کنند
بنابراین
تمام نکات منفی دنیا روی شما تاثیر نخواهد داشت
مگر اینکه شما اجازه بدهید...
asal2013 (یکشنبه 14 دی 93), فرشته مهربان (یکشنبه 07 دی 93)
khaleghezey (یکشنبه 07 دی 93), paiize (یکشنبه 07 دی 93), فرهنگ 27 (یکشنبه 07 دی 93), فرشته مهربان (دوشنبه 08 دی 93), رزا (پنجشنبه 11 دی 93)
تشکرشده 42 در 12 پست
سلام
کاربران تازهوارد معمولاً با ۲ تا مشکل روبرو هستن:
۱- عنوان درستی برای تاپیکشون انتخاب نمیکنن و این باعث میشه تاپیک قفل بشه و مشکلات بعدش ایجاد بشه.
۲- از محدودیت ۳ پست در روز مطلع نیستن و به همین خاطر خیلی سریع با این محدودیت مواجه میشن و نتیجهی درستی از تاپیکشون نمیگیرن.
برای رفع این مشکلات، به جناب مدیر همدردی پیشنهاد میکنم پلاگینی که در ادامه توضیح میدم رو نصب کنید:
این پلاگین باعث میشه هنگام ایجاد تاپیک جدید، باکسی برای گذاشتن توضیحات مدنظرمون در اختیار داشته باشیم.
به این عکس نگاه کنید:
داخل این باکس، توضیحاتی در مورد «انتخاب عنوان مناسب برای تاپیک» یا «محدودیتهای ارسال پست» و سایر توضیحاتی که لازم هست گذاشته خواهد شد.
و این توضیحات قبل از ایجاد تاپیک نمایش داده میشه.
فکر میکنم این قضیه تا حد خیلی زیادی باعث کم شدن مشکلات فعلی بشه.
از این لینکها میتونید از نحوهی ایجاد این باکس مطلع بشید:
آموزش ایجاد باکس قوانین
Special Header and rules newthread
.saber. (پنجشنبه 11 دی 93), paiize (یکشنبه 07 دی 93), فرهنگ 27 (یکشنبه 07 دی 93), فرشته مهربان (دوشنبه 08 دی 93), فرشته اردیبهشت (یکشنبه 14 دی 93), مدیرهمدردی (یکشنبه 07 دی 93), آویژه (پنجشنبه 11 دی 93), بارن (یکشنبه 07 دی 93)
تشکرشده 57 در 31 پست
.saber. (پنجشنبه 11 دی 93), khaleghezey (یکشنبه 05 بهمن 93), فرشته مهربان (جمعه 12 دی 93), آویژه (پنجشنبه 11 دی 93)
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)