پنج شش سال قبل تفریحی چند تا عکس گرفتم فکر نمیکردم دوستان اینقدر علاقه مند بشند. تصمیم گرفتم یه چند تا از شاهکارهای دوران آماتوریمو بذارم اینجا.
برای فک کنم اولین بار عکس کامل سینک ظرفشویی خونمون؛ یا نه ببخشین الان دیگه دستمو خوندن باید بگم سینک زیر دریاییم؛ خلاصه میذاریم:
حجم عکسا خیلی زیاد بود اونم به خاطر قدرت بالا و مافوق تصور دوربین منه برای همین کوچیکشون کردم:

و این

که این آخری قبلا آواتارم بود البته اون قسمتی که مربوط به قطره آبه رو برش زده بودم.
حالا شما بگین؛ کم نشنیدیم از خانومایی که از سینک ظرفشویی استفاده کردند برای اینکه بگن در حق ما ظلم شده چقدر ظرف عه خسته شدم مُردم و...(=غُر) اونم در شرایطی که طبق آمار دقیق امین امروزه 99 درصد ظرف ها رو ماشینهای بیچاره ی ظرفشویی زحمتشو میکشند. حالا تفاوت دید رو نگاه کنید. من چه جوری به سینک ظرفشویی نگاه میکنم و شما بزرگواران چطور. تازه به خودشون جنس لطیفم میگن!
چقدر هنری چقدر با ذوق چقدر با مهارت اونم تازه اون روزا که بچه بودم . اگه امکانات داشتم چه کارا که نمیکردم. از هر چیز پیش افتاده ای استفاده میکردیم. یادش بخیر. قضاوتو میسپارم به مردم من همیشه برای مردم کار میکنم .
البته فقط از ظرفشویی عکس نمیگیرم از کلاغا هم میگیرم:

پاییزه خانم میدونم قبلا بهتون قول دادم از آبگرمکن زیر دریاییم عکس بگیرم ولی هنوز پیش نیومده فرصتش ولی تو ذهنم هست.
خدارو خوش نمیاد منو ازون پایین هی میکشونین بالا
من دیوانه چو زلف تو رها میکردم / هیچ لایقترم از حلقه زنجیر نبود
ویرایش توسط m.reza91 : سه شنبه 13 تیر 96 در ساعت 00:30
علاقه مندی ها (Bookmarks)