سلام
امیدوارم که خدا گره از کار همه ما باز کنه
برای من هم دعا کنید شرایط بدی رو دارم میگذرونم
(اقای باغبان خیلی منتظرتون بودم بیاین تایپیکم نمیدونم ندیدین یا دیدین و....)![]()
تشکرشده 2,695 در 688 پست
سلام
امیدوارم که خدا گره از کار همه ما باز کنه
برای من هم دعا کنید شرایط بدی رو دارم میگذرونم
(اقای باغبان خیلی منتظرتون بودم بیاین تایپیکم نمیدونم ندیدین یا دیدین و....)![]()
مرا با حقیقت
بیازار
اما،
هرگز با دروغ
آرامم نکن.
آرامش خیال (سه شنبه 29 فروردین 96), افسونگر (چهارشنبه 23 فروردین 96), باغبان (پنجشنبه 24 فروردین 96)
تشکرشده 1,494 در 483 پست
سلام آقای باغبان مهربان. ممنونم از لطف شما. راستش مطرح کردنش کمکی بهم نمی کنه چون تغییر شرایطم تا جایی که به خودم بستگی داشته با توجه به تلاش هایی که داشتم تا کنون بی نتیجه بوده. در واقع در حالت اجباری قرار گرفته ام، علی رغم تقلای زیاد.....
خیلی ممنونم از شما و همه دوستانی که برام دعا می کنید که تنها امیدم همین دعاها به درگاه خداست.
به نور نگاه کن ! سایه ها پشت سرت خواهند بود.
باغبان (پنجشنبه 24 فروردین 96)
تشکرشده 351 در 126 پست
خدایا...
درون طوفانهایی که در وجودم هست,بدجور غوطه ور و بلا تکلیفم..انقدر بدون تو سبک شدم که در لبه پرتگاهی که به چشم میبینم فقط یک نسیم کم دارم....یک نسیم تا سقوط!
خدایا...جسم و روحم متعلق به توست...من زاده تدبیر توام...تو که از رگ گردن به من نزدیکتری....
آنچه که سزاوار بزرگی و مهربانی ات است بامن رفتار کن...نه آنچه که منم..و دور,...
امید تنها واژه گرمابخشی است که تنها به سوی تو روانه دارم....
خدای من....ای پرورش دهنده و مراقب من...
مراقبم باش.
آرامش خیال (سه شنبه 29 فروردین 96)
تشکرشده 236 در 117 پست
سلام دوستای عزیزم.....من یه خواهشی از شما دارم. میشه لطفا برا منم دعا کنین؟یه دنیا ممنون........
![]()
تشکرشده 512 در 186 پست
سلام عزیزم بله، چرا نمیشه.
اللهم صل علی محمد و آل محمد
شما از دخترای خوب سایت مایی و من میبینم که میای... خیلیم خوشحال میشم که میبینم آنلاینی..
ما تقریبا توی یه رنج سنی هستیم و من خوشحالم که پیش بچه های خوبی هستم.
هم دعا برات میکنم و هم آرزو؛
دعا میکنم که تمام مشکلات و گرفتاریهات به حق بزرگی و مهربانی خدای متعال برطرف بشه.
آرزو میکنم که به حق تنهایی خدا تو هیچ وقت تنها نباشی.. خدا تنها زیباست و تو با یک مرد خوب و شایسته زیباتر... انشالله کسی در زندگیت بیاد که پاکی و محبت تو رو قدر بدونه و سالها در کنار هم با شادی زندگی کنین. سهم تو کنار گذاشته شده ما بی برنامه به دنیا نیومدیم.
این ذکرا رو بخون؛
«لَّا إِلَهَ إِلَّا أَنتَ سُبْحَانَکَ إِنِّی کُنتُ مِنَ الظَّالِمِینَ»
«لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم»
mohamad.reza164 (سه شنبه 05 اردیبهشت 96), حیاط خلوت (سه شنبه 29 فروردین 96), غبار غم (سه شنبه 29 فروردین 96)
تشکرشده 236 در 117 پست
یه دنیا ممنوننننننننننننننننننننن نننننننننننننننن به خاطر دعای قشنگتون......میشه برا کنکورم هم دعا کنین لطفا؟
(این کنکورم خیلی مهمه
)
yarmehrban (سه شنبه 29 فروردین 96)
تشکرشده 832 در 244 پست
سلام دوستان
یکی از اشنایان 19 سالشه تصادف کرده تو کما رفته..تو رو خدا واسش دعا کنید.مادرش خیلیی حالش بده داره دق می کنه..
مرسیی![]()
mohamad.reza164 (سه شنبه 05 اردیبهشت 96)
تشکرشده 36,137 در 7,447 پست
سلام
سلامی به گرمی آفتاب و به رنگ و بوی گلها و به طراوت نسیم بهاری
به شما که بارها شاهد معجزه دعاهایتان بوده ام
باری دیگر ، آن هم در این روز قشنگ ، در این عید پر برکت ...... از شما تقاضا دارم برای اجابت حاجت بنده خدایی و نجات یک زندگی از فروپاشی که البته این زندگی ارزش داوام و پتانسیل خوشبختی را دارد ...... هرقدر می توانید صلوات بر محمد صلوات الله علیه و آل او سلام الله علیهم نثار کنید و در ختم 14000 صلوات و هدیه آن به 14 معصوم علیم السلام شرکت فرموده و در تحقق خیر و نجات این زندگی و اجابت حاجت سهیم شوید و به خیر و خوبی به برکت این روز و آبروی سید انبیاء هم حاجتمند منظور نظر بهرمند گردد هم خود شما از هرآنچه می طلبید مهمترینش را در عوض از خدا دریافت نمایید ان شاء الله
لطفاً عزیزانی که حاضر به همراهی هستند تعداد صلواتی که مایلند از سر لطف تقدیم کنند را اعلام فرمایند تا محاسبه گردد
خدا یارتان و پرکت دهد به دستان پر مهر به دعا برخواسته تان
mohamad.reza164 (سه شنبه 05 اردیبهشت 96)
تشکرشده 8,211 در 1,575 پست
به امید اجابت برای حاجتمند مورد نظر ، که خودم از این تاپیک معجزه دیدم.
1000 صلوات.
mohamad.reza164 (سه شنبه 05 اردیبهشت 96), فرشته مهربان (سه شنبه 05 اردیبهشت 96)
تشکرشده 2,595 در 691 پست
1000
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)