سلام و احترام
من چند وقت به مرخصی رفته بودم استراحت کردم 4 رو ز مشهد بودم برای همه شما اعضای خوب تالار دعا کردم چند وقت تالار نبودم دلم برای اعضا خوب تالار تنگ شده بود دلم برای مدیران خوب تالار خیلی تنگ شده بود دلم برای مدیر خوب همدردی خیلی تنگ شده بود چند وقت تالار نبودم خیلی تجربیات زیادی یاد گرفتم سعی می کنم در تالار مفید باشم از مدیر خوب همدردی برای من خیلی زحمت کشید خیلی تشکر می کنم
خانم فرشته مهربان برای من خیلی زحمت کشیدندخیلی تشکر می کنم دوست خوبم بود استاد خوبی و عالی برای من بودند براشون ارزوی موفقیت سلامتی دعا می کنم
خانم سارا خیلی تشکر می کنم واسشون ارزوی شادکامی در کنار همسر شون دارم
خانم باران 68 دوست خوب با تجربه و هنرمند و تواتمند با دانش است براشون ارزوی موفقیت سلامتی دعا می کنم
خانم انی برای من خیلی زحمت کشیدند خیلی تشکر می کنم دوست خوبم بود معلم خوب عالی برای من بودند براشون ارزوی موفقیت سلامتی دعا می کنم
از خانم بالهای صداقت خانم بی دل خانم نیلوفر 25 خانم گل مریم خانم شیرین اقای بی بی از همه خیلی تشکر می کنم
برای همه شما اعضا خوب تالار ومدیران خوب تالار و مدیر همدردی براتون ارزوی موفقیت سلامتی ارزو می کنم![]()

بشین سر جات بی دل! زبونتو غلاف کن بچه!!! تو مثل اینکه نمیتونی یه دو روز بی دردسر ما رو بذاری ها! میدونم آخرش این زبون تو کار دست ما میده
!
البته اگه تونسته باشن توی اونهمه هول و فشار و ازدحام زیارتی کرده باشن

علاقه مندی ها (Bookmarks)