به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 5 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 41 تا 50 , از مجموع 53

موضوع: بعد از طلاق

عضو کوشا

آخرین بازدید
    شنبه 01 بهمن 90 [ 20:26]
    سطح
    23
    Level completed: 14%, Points required for next Level: 86
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    694

تشکرشده 707 در 218 پست

Array

RE: بعد از طلاق

آني عزيز
    كسي حق نداره خودشو جاي عدالت خداوند بذاره و با اين رفتار هاي زشت كسي رو كه شكسته بيشتر بشكنه. اما در مورد فرزندت
    همه مادرها جايي ناچار ميشن آغوش پر محبتشونو با آغوش لطف خداوند عوض كنن.. مثل مادر حضرت موسي كه ناچار شد فرزندشو به امر خدا به نيل بسپاره..لطفا تو هم همين كارو بكن و از خداوند بخواه ازش مراقبت كنه
    عيبي نداره بهش سر بزني اما خودتو براي داشتنش حقير نكن
    اي ميلتو عوض كن و بهيچ وجه ديگه بهمسرت اعتماد نكن تا خلافش ثابت بشه
    هيچ ارتباطي رو از جانب خودت باهاش نذار و براي دبيدار فرزند از خانواده كمك بگير
    خودتو به يه كار جديد هر قدر سخت مشغول كن
    به توصيه هاي دوستان تالار عمل كن و بدون عمل كردن مدام حرفهاي قبلي رو تكرار كني.باشهخ؟
    از خداوند صبر بخواه عزيزم. بهت ميده.

2. 2 کاربر از پست مفید ملاحت1 تشکرکرده اند .

ملاحت1 (سه شنبه 29 آذر 90)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    شنبه 03 دی 90 [ 00:02]
    سطح
    18
    Level completed: 63%, Points required for next Level: 37
    دستاوردها:
    تشکرها
    29

تشکرشده 29 در 16 پست

Array

باشه ملاحت جون من دارم سعیمو می کنم از خدا هم کمک می خوام شما هم برام دعا کنین الان در شرایطیم که تمرکز ندارم نمی دونم چه کاری درسته چه کاری غلطه من فعلا" بیکارم شاید این موضوع برا من که 11 سال ساعت 7 صبح سر کار بودم هم مزید علت شده دوستان خوبم اگه تونستین کاری بهم معرفی کنین ممنون از همتون

4. 2 کاربر از پست مفید ani93 تشکرکرده اند .

ani93 (سه شنبه 20 دی 90)

عضو همراه

آخرین بازدید
    پنجشنبه 25 مهر 92 [ 09:18]
    سطح
    69
    Level completed: 52%, Points required for next Level: 194
    دستاوردها:
    VeteranTagger Second Class10000 Experience Points
    تشکرها
    4,891

تشکرشده 4,928 در 1,071 پست

Array

سلام آنی

شما عزیزم که در کارت به درجه مدیریت رسیدی، باید خیلی منطقی تر از این حرفها عمل کنی. عزیز دلم مملکت قانون داره، هرچقدر هم که بی قانون به نظر برسه.

بعد از جدایی حضانت فرزند چه به پدر برسه و چه مادر، طرف مقابل نمی تونه که دیگری از دیدن اون منع کنه، مگر اینکه نوشته داده باشد. شما مراجعه کن به قانون، حق داری هفته ای یک بار پسرت رو ببینی. می تونی برای گرفتن مشاوره حقوقی با 129 یا بخش مشاوره حقوقی 110 تماس بگیری.

جهت هک شدن ایمیلت هم باید ازش شکایت می کردی، شاید هم دیر نشده باشه. اینرو هم از مشاوران حقوقی بپرس بهت میگن که راهکار قانونی داره یا نه.

قوی باش، به شوهر سابقت اعتماد نکن، هرچی خودت رو مظلوم تر نشون بدی بیشتر اذیتت می کنه.

درضمن از صحبتهات متوجه شدم که در کارت موفق بودی. یه مدت به خودت استراحت کن و بعد برگرد نزد مدیر ارشدت تو همون شرکت و با ذکر دلیل تقاضای پس گرفتن استعفات رو بکن، ازش بخواه رازت رو تو شرکت افشا نکنه. به احتمال زیاد با برگشتت موافقت میشه.

6. 3 کاربر از پست مفید هستی تشکرکرده اند .

هستی (سه شنبه 20 دی 90)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    18
    دستاوردها:
    تشکرها
    29

تشکرشده 29 در 16 پست

Array

ممنون بلو اسکای عزیز من برای ایمیلم از کی باید بپرسم چگونه می تونم اقدام کنم الان هنوزم ایمیلم دستشه و من نمیتونم وارد شم هر لحظه ممکنه هر اقدامی بکنه آیا مشاور حقوقی می تونی بهم معرفی کنی؟ من خیلی به کمک نیاز دارم وضع روحیم افتضاحه .

عضو کوشا

آخرین بازدید
    دوشنبه 03 بهمن 90 [ 16:01]
    سطح
    24
    Level completed: 94%, Points required for next Level: 6
    دستاوردها:
    تشکرها
    762

تشکرشده 768 در 239 پست

Array

برخلاف نظر دوستان معتقدم که بهتر است تا حد ممکن از این آقا دوری کنید و کاری به کارشون نداشته باشید. شما الان هیچ کار و نسبتی با ایشون ندارید جز پسرتون, در واقع مهم ترین فرد زندگی شما و کسی که در مقابلش مسئولید. به همین خاطر و برای حفظ آرامش اون بچه مدتی صبر کنید.

همسر شما مثل یک مار زحمی است. پا روی دمش بذارید به ضرر خودتون است. گاهی اوقات به صلاح شماست که از حقتون بگذرید. حق شماست که فرزندتون را ببینید ولی به خاطر آرامش خودش فعلا دست نگه دارید.

برای ای میلتون هم به جای این که بیشتر تحریکش کنید و شر به پا کنید بهتر است که یک ای میل به همه دوستانتون بزنید و بگید که آدرس قبلی شما هک شده و اون را در لیست بلاک های خودشون قرار بدن. ( همانطور که گفتید دفعه قبل هم این کار را کردید پس امکان دسترسی به بقیه را دارید )

شکایت و پی گیری به خاطر ای میل؟ یعنی شما اینقد وقت و اعصاب دارید که می خواهید یک سال دادگاه و پاسگاه بروید که همسر سابقم پس ورد ای میلم را عوض کرده؟! اون هم پس وردی که خودتون بهش دادید؟ شاید اصلا بگن که چون خودتون بهش دادی کارش غیر قانونی نیست.

شما برای جدا نشدن از همسرتون هیچ تلاشی نکردید و به قول خودتون در عرض 20 روز شغل و زندگی و همه چیزتون را از دست دادید. حتما دلیل محکمی برای این کارتون داشتید. به همون دلیل فکر کنید و یک کم صبر کنید.
    وقتی نمی ری استعفای یک ماه قبلت را پس بگیری و دنبال برگشتن به کار نیستی حتما دلایلی پشت این همه احتیاط و بله گفتن ها هست. به همون دلایل لازمه که فعلا سکوت کنید.

به نظر من بهتره به جای توی خونه نشستن و فکر کردن به انتقام گرفتن یا اذیت کردن شوهرتون دنبال از سر گرفتن زندگیتون باشید.

حتما برید مشاوره حضوری تا کمکتون کنه شرایط حاضر را به عنوان تاوان تصمیم اشتباهتون بپذیرید و باهاش کنار بیایید. دنبال پیدا کردن یک کار مناسب باشید.

9. 2 کاربر از پست مفید شب نم تشکرکرده اند .

شب نم (پنجشنبه 01 دی 90)

عضو همراه

آخرین بازدید
    پنجشنبه 25 مهر 92 [ 09:18]
    سطح
    69
    Level completed: 52%, Points required for next Level: 194
    دستاوردها:
    VeteranTagger Second Class10000 Experience Points
    تشکرها
    4,891

تشکرشده 4,928 در 1,071 پست

Array

نقل قول نوشته اصلی توسط ani93
    ممنون بلو اسکای عزیز من برای ایمیلم از کی باید بپرسم چگونه می تونم اقدام کنم الان هنوزم ایمیلم دستشه و من نمیتونم وارد شم هر لحظه ممکنه هر اقدامی بکنه آیا مشاور حقوقی می تونی بهم معرفی کنی؟ من خیلی به کمک نیاز دارم وضع روحیم افتضاحه .
    در پست قبلی هم گفتم برای گرفتن مشاوره حقوقی می توانید یا با شماره 129 تماس بگیرید یا روزهای زوج با 110 تماس بگیرید و بگویید وصل کنند به بخش مشاوره حقوقی.
    در این مرحله فقط مشورت بگیر که راهکار قانونی داری یا نه!

البته شب نم هم بیراه نمی گه. از یه زاویه دیگه به موضوع نگاه کرده.

بعضیها رو باید محکم جلوشون ایستاد تا خودشون رو جمع و جور کنن. بعضیها رو هم ...
    شما خیلی از مسائل زندگیت و علت دقیق طلاقتون چیزی نگفتی، خودت باید تشخیص بذی که چه راهی برای زنذگیت مثمر ثمرتره.

11. 4 کاربر از پست مفید هستی تشکرکرده اند .

هستی (سه شنبه 20 دی 90)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    18
    دستاوردها:
    تشکرها
    29

تشکرشده 29 در 16 پست

Array

امروز 10 دقیقه پسرمو دیدم اونقدر ترسونده بودش که دستشو از باباش ول نمی کرد آروم منو بوسید که کسی نفهمه بعدش در گوشم گفت دلم برا تنگ شده اما وقتی باهاش حرف می زدم می کفت مامان برو چرا اومدی واقعا" داره این بچه رو دیونه می کنه از ساعت 4 که دیدمش تا الان دارم ضجه میزنم برام دعا کنینن خدا بهم صبر بده .

بلو اسکای عزیز ممنون از این که به فکر منی ضمناا اگه پست های منو از اول بخونی همرو نوشتم بازم اگه سوالی دارین با کمال میل جواب می دم

شبنم جون من خیلی تلاش کردم این اتفاق نیافته راستش اون منو گول زد اول گفت استعفا بده تا بچسبیم به زندگیمون بعدش که این کارو کردم سه روز بعد گفت جدا شیم من حسم خوب میشه دوباره بر میگردم بازم باور کردم من هر کاری می کردم اون آروم شه و زندگیم حفظ شه ولی بعدا" فهمیدم همش نقشه بوده تو دادگاه به من گفت بزار بنویسیم هفته یک روز بچه رو ببینی ما که می خوایم برگردیم و تا اون موقع هم هرچی خودش دوست داشت اصلا" اذیتی در کار نیست من باور کردم حالا اصلا" نمی ذاره ببینمش خلاصه من برا اینکه زندگیم درست شه هر کاری کردم و اون با نقشه هاش هی بهم ضربه ضد

13. کاربر روبرو از پست مفید ani93 تشکرکرده است .

ani93 (سه شنبه 20 دی 90)

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 17 اردیبهشت 91 [ 08:31]
    سطح
    25
    Level completed: 48%, Points required for next Level: 52
    دستاوردها:
    تشکرها
    110

تشکرشده 110 در 52 پست

Array

سلام آنی عزیز.. من الان حدود 5 ماهه که از همسر جدا شدم .. همسر من هم بعد از طلاق کارایی مشابه کارای همسر شما کرد.. به همه همکارام اس ام اس میداد و حرفایی رو که مثلا بین ما راز بود و براشون فاش می کرد.. من از همه همکارام معذرت خواهی کردم و از همشون خواستم هیچ جوابی به همسرم ندن.. خودمو هم کاملا بی تفاوت نشون دادم .. از درون خودمو میخوردم اما خوب چاره ای نبود...
    بی تفاوت باش آنی عزیزم.. باور کن این بهترین کاره.. دنبال دادگاه و این ور و اون ور هم نرو... یه مدت طول می کشه تا همسرت آروم بشه و وقتی آروم شد خودش این کارا رو تموم می کنه. دیگه بهش اعتماد نکن ... برا دیدن پسرت هم اینقد خودتو حقیر نکن.. میدونم سخته اما اون میدونه پسرت نقطه ضعفته و داره ازش سواستفاده میکنه..
    صبور باش.. و وقتتو پر کن... سعی نکن همش تو خونه بشینی و خودتو سرزنش کنی.. اتفاق افتاده .. پس دیگه عصه اشو نخور و سعی کن باقی زندگیتو از دست ندی..
    امیدوارم شاد و خوشبخت باشی

15. 2 کاربر از پست مفید farnaz3211 تشکرکرده اند .

farnaz3211 (دوشنبه 12 دی 90)

عضو عادی

آخرین بازدید
    جمعه 08 دی 91 [ 23:03]
    سطح
    19
    Level completed: 52%, Points required for next Level: 48
    دستاوردها:
    تشکرها
    457

تشکرشده 463 در 95 پست

Array

از آدمي كه عصباني و پر از خشمه احتمال انجام هر كاري ميره .
    خواهر خوبم شما كه آدم موفقي در زمينه شغلي بودين و هستين مدتي با اين تفكر كنار بياين كه به يك ماموريت كاري رفتين و مدتي (حتي شايد يك سال ) امكان ديدن فرزندتون رو نداريد .
    هميشه خودتون رو براي بدترين شرايط آماده كنيد ( نه اينكه انرژي منفي بفرستيد ، فقط آمادگيشو داشته باشين ) اگر شرايط بهتري مهيا شد چه بهتر . اما اگر نشد ماتم هم نميگيريد .
    شايد حرفهام يكمي تلخ باشه اما باور كنيد اينكه بخوايد هر روز با اين اميد واهي صبح رو به شب برسونيد كه شايد اون آقا برگرده يا اينكه هر وقت اراده كنيد ميتونيد فرزندتون رو ببينيد فقط از درون خودتون رو نابود ميكنيد .
    واقعيت اينه حتي اگر اون آقا هم موافق ديدار هر روز باشند ،‌ چون جدا زندگي ميكنيد احتمالش واقعا كمه .
    ئاقعيت ها رو بپذيريد اما
    الان خيلي زوده كه بخواين حتما به نتيجه و تصميم گيري برسين .
    فقط سرتون رو گرم كنيد كه فكر و خيال نكنيد .
    بعدها سر فرصت فكر اساسي خواهيد كرد . اما الان توي شرايطي هستين كه نتيجه تصميم گيريتون خيلي قابل اعتماد نيست . فقط ذهنتون رو درگير مسائل ديگه كنيد تا اين دوران بحراني بگذره .

17. کاربر روبرو از پست مفید بهار رهنورد تشکرکرده است .

بهار رهنورد (دوشنبه 12 دی 90)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    دوشنبه 31 تیر 92 [ 10:41]
    سطح
    27
    Level completed: 72%, Points required for next Level: 43
    دستاوردها:
    تشکرها
    496

تشکرشده 501 در 152 پست

Array

نقل قول نوشته اصلی توسط ani93
    باشه ملاحت جون من دارم سعیمو می کنم از خدا هم کمک می خوام شما هم برام دعا کنین الان در شرایطیم که تمرکز ندارم نمی دونم چه کاری درسته چه کاری غلطه من فعلا" بیکارم شاید این موضوع برا من که 11 سال ساعت 7 صبح سر کار بودم هم مزید علت شده دوستان خوبم اگه تونستین کاری بهم معرفی کنین ممنون از همتون
    سلام آني جون
    من كاربر جديدي هستم تمام سرنوشتت را خوندم تقريباً مي تونم بگم تا 80 درصد شرايط مشابهي را تجربه كرديم با اين تفاوت كه من جدا نشدم. مي خوام بدونم الان چيكار مي‌كني. شوهرت آروم شده يا نه؟

صفحه 5 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)