RE: تلاش برای روبه راه کردن یه زندگی زخم خورده ولی با استرس زیاد
مریم عزیز
همسرت باید بفهمه این کارش غلطه که یه روز زنگ بزنه بگه طلاق و یه روز زنگ بزنه بگه هنوزم دوستت دارم.
به نظرم همسرت اصلا ثبات شخصیت نداره و حتی خودشم نمیدونه از زندگی چی میخواد.
اینکه همسرت خودشو عقل کل میدونه و در واقع میدونیم که هیچی هم نمیدونه خیلی به قول خودت وحشتناکه.
در واقع همسرت دچار جهل کاذبه یعنی نمیدونه که نمیدونه.
مریم جان به هیچ عنوان به خاطر کار نکرده عذر خواهی نکن.چرا که این میشه براشون یه عادت
اگر کار اشتباهی کردی..بی احترامی کردی..توهین کردی...گستاخی کردی...آره..برو عذر خواهی کن.اما در غیر اینصورت ننکن این کار رو
متاسفانه به جای اینکه ماردش بزرگی کنه و خواهراش پا درمیونی تا مشکل شما زودتر حل بشه دارن بدتر با کارهای بچه گانه کار رو خراب میکنن.
مریم جان من خودم خیلی خیلی با طلاق مخالفم.
یعنی وقتی ادم باید طلاق بگیره که دیگه واقعا راهی نمونده باشه
همسرت قبل از هرچیزی باید یاد بگیره این کلمه طلاق و جدایی رو از ذهن و دهانش بندازه بیرون
من نظر شخصی خودمو میگم.یعنی اگر جای شما بودم این کار رو میکردم.
وقتی بهم زنگ میزنه و میگه طلاق منم میگم باشه .من باهات موافقم ولی خودت اقدام کن.
همسر شما چند روز پیش گفته جدایی و فلان و اینا...حالا مسیج میده میگه دوستت دارم!؟؟؟؟؟؟
حالا شما چند سال دیگه رو ببین.با این اقا ازدواج کردی ولی هنوز این اقا کلمه طلاق از دهنش نیفتاده.
اون موقع مجبوری به خاطر بچه ات دور از جونت لال مونی بگیری و هر روز تن و بدنت بلرزه که بالاخره کی این منو طلاق میده.
مریم جان پیش همسرت داری شدیدا ضعف نشون میدی و این ضعف نشون دادن باعث شده همسرت یه روز بگه طلاق که مثلا حالتو جا بیاره یه روز بگه دوستت دارم که ارومت کنه
خواهش میکنم به حرفها گوش کن.
همون روز که گفت طلاق و جدایی (اخرین بار رو میگم) باید مصرانه میگفتی باشه و هیچ زنگ و مسیج و ..نمیدادی
مریم جان خودتو بی تفاوت نشون بده.به همسرت با رفتارت بگو که من تلاشمو کردم و الان اگر زندگی بپاشه دیگه من مقصر نیستم.
در مقابل این مسیج دوستت دارم که بهت داده چی کار کردی؟
توروخدا نگو که منم گفتم دوستت دارم !
گاهی برای رشد کردن باید سختی کشید،گاهی برای فهمیدن باید شکست خورد،گاهی برای بدست آوردن باید از دست داد،چون برخی درسها در زندگی فقط از طریق رنج و محنت آموخته میشوند.
علاقه مندی ها (Bookmarks)