نوشته اصلی توسط
Freedom79
بله من تصمیمه قطی دارم واسه طلاق ، با همسرم هم مطرح کردم ایشون مخالف بودن ولی خوب حاضر به تغیری رویه دادن هم نیستن، ما کلان ۲ انسان هستیم با دو فرهنگه کاملا متفاوت که به هیچ وجهی قادر به درکه هم نمیشیم هیچ وقت ، شرایطه کودکی، نوجوانی ایشون و اخانوداشون با من و خانوادم از آسمون تا زمین متفاوت بوده ، راستش من تحمله کسی که خسیس باشه ، بی مسولیت باشه و حتا در این سن نتونه درک کنه نقشه زن در زندگی زناشوئی و وظیفه مرد در قبالش رو نمیتونم به پذیرم . وقتی همسره من در محله کارش گفته این خانوم دوسته دختره من هستش من باید چه کار کنم ؟ وقتی میگن با خودت پول، خونه و ماشین نیاوردی برو به سلامت من باید چه کار کنم؟ وقتی میگه خونه من جای مفت خوری نیستش من باید چه کار کنم؟ راستش با ی مشاور هم صحبت کردم که گفتش شما از نظره فرهنگی و خانواده خیلی باهم تفاوت دارد که به سختی میشه کناره هم جور باشد ، راستش در این مورد وقتی خوبی ها و بدی های همسرم رو لیست کردم دیدم نوکاته منفی خیلی سنگینه که من نمیتونم واسه یک عمر با خودم کش مکش داشته باشم. من دلم نمیخاادش بچه من تو ی مهیته متشنج بزرگ بشه و تاربیاته ۲ گانه داشته باشه
باز هم اگه دوستان میبینن شاید هنوز جای واسه فکر هستش ممنون میشم اگه راهنمائی کنید
علاقه مندی ها (Bookmarks)