به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 5 از 7 نخستنخست 1234567 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 41 تا 50 , از مجموع 67
    ((( مشاور خانواده )))

آخرین بازدید
    چهارشنبه 21 مرداد 05 [ 15:12]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 99.4%
    دستاوردها:
    VeteranCreated Blog entryTagger First ClassSocial50000 Experience Points
    نوشته های وبلاگ
    7
    تشکرها
    23,886

تشکرشده 37,361 در 7,159 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array

RE: بلا تکلیف موندم

mahsun68 گرامی ،سلام
    در این تالار هر کسی ممکن است در تاپیک شما نظری بدهد. اما اگر به قصد مشاوره و بهره برداری از تالار همدردی به اینجا آمده اید باید جوابهای را مد نظر قرار دهید که تاییدمدیر یا کارشناسان همدردی را دارد . دقت کنید بنده به عنوان مشاور می دانم که احساست چیست و می دانم چه چیزی را باید بگویم تا بسیار از نظر من خوشت بیاید ، اما من صرفاً مسئول احساس کنونی شما نیستم. بلکه باید جوابی بدهم اگر بعد از چند سال از این تاپیک گذر کردی بابت تصمیماتت مدیر همدردی را سرزنش نکنی . بلکه بدانی که راه صحیح به شما گفته شده است و تصمیم گیری صرفا با خودت بوده است.

لذا توجه داشته باش:

نقل قول نوشته اصلی توسط mahsun68
    الان بهترین کار از نظر شما این هست که دیگه سراغی ازش نگیرم؟ با این کار احساس نمیکنه که ازش خسته شدم و رفتم دنبال کسه دیگه؟

یا بهتر این هستش که باهاش تماس داشته باشم و بعد از 8 روز جدایی باز هم ازش معذرت خواهی بکنم

اگه میشه یه راهی جلوی من بگذارید...ممنون دوستان خوبم

نقل قول نوشته اصلی توسط فرشته مهربان

نظر کارشناسی تالار همدردی :

قطع ارتباط کامل و فوری ، یا اقدام به خواستگاری و برنامه شناخت دقیق و درست و مشاوره ازدواج بعد از اقدام رسمی به خواستگاری .

هرگونه برقراری رابطه و دوستی تا بعدها ازدواج صورت بگیرد را از ذهن دور کنید .

این نهایت و اصل راهنمایی همدردی هست . و از دوستان تقاضا می کنم جز در این جهت راهنمایی ندهند .

.

2. 3 کاربر از پست مفید مدیرهمدردی تشکرکرده اند .

مدیرهمدردی (پنجشنبه 27 مهر 91)

عضو عادی

آخرین بازدید
    جمعه 23 فروردین 92 [ 15:52]
    سطح
    17
    Level completed: 48%, Points required for next Level: 52
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    3 months registeredTagger Second Class1000 Experience Points
    تشکرها
    559

تشکرشده 569 در 163 پست

Array

mahsun68 گرامی خواهش میکنم ، من با توجه به تجربیات و خصوصیات روحی خودم به عنوان یه دختر نظر دادم چون احساس اون دختر رو درک میکنم.

آقا یا خانم مدیر همدردی ،
    نظر من برای ایشون اول رفع سوء تفاهم پیش اومده بود (راه برطرف کردن سوء تفاهم رو هم مفصل توضیح دادم براشون) و بعد از حل مشکل ، اقدام سریع برای ازدواج رو پیشنهاد کردم. (خدا رو شکر پستام هنوز حذف نشده!)

شما قبل ازینکه نظریات دیگران رو بی ارزش کنید ، لطفا ابتدا به من بگید ایراد این پست من دقیقـــا کجاشه که برداشتین خط خطیش کردین؟ اگه جوابتون منطقی باشه من قانع میشم
    اما اگه منطقی نباشه اشتباه از طرف مدیران سایت شماست که خیلی راحت اقدام به خط خطی کردن و بهتره بگم توهین کردن به کاربران می کنند.

این هم نقل قوا قسمتی از پست من :
    به نظر من شما تکلیفتو با خودت مشخص کن. ببین اگه واقعا این دختر رو نمی خوای پس بذار تموم شه
    اما اگه قصد ازدواج داری برگرد و جبران کن، یکاری کن بفهمه هرگز بازیچه نبوده و واسه ازدواج در نظرش گرفتی
    بگو اون حرفم نسنجیده بود فقط میخواستم خودمو لوس کنم اما بعدا که بهش فکر کردم فهمیدم چقدر حرفم زشت بوده، بگو خیلی پشیمونی ، بهش حق میدی ناراحت باشه اما واقعا منظوری نداشتی
    بعدشم بهش حالی کن که قصدت جدیه و میخوای باهاش ازدواج کنی. بگو برام خیلی مهمی و می خوام باهات ازدواج کنم ، میخوام بیام خواستگاری و ..
    البته درستشم همینه. رابطه شما به روابط فیزیکی رسیده و درست نیست دیگه اینجوری ادامه بدید.باید دیگه ازدواج کنید اگه میخواید کنار هم باشید.
    حالا بگید این پست کجاش اشتباهه که برداشتین کلا حذفش کردید و زیرشم به کاربرا هشدار دادید!!

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    جمعه 17 آذر 91 [ 12:26]
    سطح
    7
    Level completed: 70%, Points required for next Level: 15
    دستاوردها:
    3 months registered250 Experience Points
    تشکرها
    4

تشکرشده 4 در 3 پست

Array

خانم کبود ممنون

پس به نظر شما ایشون نمیخواد رابطرو با من قطع کنه؟...من هم از سه شنبه نه دیگه زنگ زدم نه پیامک دادم حتی تک زنگ هم نزدم

این رویه رو پیش بگیرم جواب میده؟

ایشون با من آشتی کنن من به یه هفته نرسیده میرم خواستگاریشون...چه کار کنم که اعتمادشو جلب کنم

حرف خواستگاری نزنین...چون در حال حاضر از دست من دلخور هستش حتی اگه تا حد مرگ هم منو بخواد به من جواب رد میده

دیگه اینو هر آدم عاقلی میدونه

((( مشاور خانواده )))

آخرین بازدید
    سطح
    100
    دستاوردها:
    نوشته های وبلاگ
    7
    تشکرها
    23,886

حالت من
    Sepasgozar
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط کبـود
    لطفا ابتدا به من بگید ایراد این پست من دقیقـــا کجاشه که برداشتین خط خطیش کردین؟ اگه جوابتون منطقی باشه من قانع میشم
    اما اگه منطقی نباشه اشتباه از طرف مدیران سایت شماست که خیلی راحت اقدام به خط خطی کردن و بهتره بگم توهین کردن به کاربران می کنند.

این هم نقل قوا قسمتی از پست من :
    به نظر من شما تکلیفتو با خودت مشخص کن. ببین اگه واقعا این دختر رو نمی خوای پس بذار تموم شه
    اما اگه قصد ازدواج داری برگرد و جبران کن، یکاری کن بفهمه هرگز بازیچه نبوده و واسه ازدواج در نظرش گرفتی
    بگو اون حرفم نسنجیده بود فقط میخواستم خودمو لوس کنم اما بعدا که بهش فکر کردم فهمیدم چقدر حرفم زشت بوده، بگو خیلی پشیمونی ، بهش حق میدی ناراحت باشه اما واقعا منظوری نداشتی
    بعدشم بهش حالی کن که قصدت جدیه و میخوای باهاش ازدواج کنی. بگو برام خیلی مهمی و می خوام باهات ازدواج کنم ، میخوام بیام خواستگاری و ..
    البته درستشم همینه. رابطه شما به روابط فیزیکی رسیده و درست نیست دیگه اینجوری ادامه بدید.باید دیگه ازدواج کنید اگه میخواید کنار هم باشید.
    حالا بگید این پست کجاش اشتباهه که برداشتین کلا حذفش کردید و زیرشم به کاربرا هشدار دادید!!

با سلام و احترام بسیار
    کبود گرامی
    لطف کنید برگردید پست اول مراجع را مجددا و با دقت مطالعه کنید.
    مسائل بسیار مهمی در آن هست. که قابل تحلیل و بررسی هست.
    - مراجع چند ماه فقط با چت ارتباط داشته
    - چت های س ک س با هم داشتند
    - در همین مدت هم بارها با هم قهر کرده و آشتی کردند.
    - کلا مراجع با فرد مقابل 5 جلسه هم دیگر را دیدند.
    - در این دیدار هم فاز احساس ، لمس فیزیکی و ... در میان بوده است.
    - بعد از این چندین ماه به قول مراجع شناخت(و از نظر ما هیجان)، با یک sms همه چیز زیر و زبر شده است. یعنی ثباتی در دلبستگی طرف مقابل به مراجع وجود ندارد.
    - طرف مقابل گاهی روزانه چندین بار با مراجع ارتباط می گرفته و دلدادگی می کرده. اما یک sms می توانید شیرازه این ارتباط را تا مرز به هم ریختگی مراجع گسترش دهد.

اینها اساس مشاوره به مراجع هست.
    آیا شما معیارهای این دو را متناسب هم می بینید؟!
    آیا شناخت این دو نسبت به هم کامل هست؟
    آیا اساسا این دو به شیوه صحیحی همدیگر را یافته اند؟
    آیا این جزر و مدهای عاطفی و جنسی در رابطه این دو را بعد از ادواج هم ادامه دار نمی بینید؟
    آیا مشکل مراجع با آن دختر را صرفا یک sms اشتباه می بینید که باید حل و فصل شود؟
    و .....

لذا از نظر تخصصی فونداسیون این بنا روی یک خاک نرم و سست هست.
    و بنا کردن روی این خاک سست، نگران کننده هست.
    برای اینکه این نگرانی کاهش یابد مشاوران این سایت می خواهند حتی المقدور مراجع را با این آسیب روبرو سازند یا حداقل رسمی شود و خانواده ها احاطه داشته باشند تا بهتر مدیریت شود و فاز هیجانی و احساسی با فاز شناختی جابجا شود. و مراجع دقیقا متوجه آسیب های عملی در این رابطه و این زندگی باشد.

و اما از زاویه دیگر:
    مراجع اکنون به شدت جراحت عاطفی دارد، بی ثباتی عاطفی دارد(این را از ارتباط اولیه ، sms بعدی، sms بعدی و ارتباط مجدد)، و در فاز احساسی هست. لذا در اینگونه موارد فرد به هیچ وجه نمی تواند برخورد منطقی مناسب داشته باشد و از کمک دیگران بهره می گیرد.
    در کمک گیری از دیگران هم به شدت جذب نظرات مثبت دیگران، و هم حسی آنها می شود. و دوست دارد تمایلات خودش را از زبان دیگران تایید بگیرد.
    در اینجا هست که وقتی شما فاجعه مشکلات مراجع را کم اهمیت نشان می دهید و در حد یک سوء تفاهم قصد رفع آن را دارید، مراجع فقط با شما وارد دیالگ می شود.
    او دیگر نمی توانید با فرهنگ 27 تماس بگیرد که در مورد مشکلات احتمالی این دختر صحبت می کند.
    او دیگر با فکور نمی تواند ارتباط بگیرد که منطق این رابطه را مورد تحلیل قرار می دهد.
    او حتی حرف کارشناس تالار یعنی فرشته مهربان را هشدار می دهند نمی شنود.
    همانطور که می بینید حرف مدیر همدردی هم به عنوان متخصص خانواده برایش دلنشین نیست و از روی آن می گذرد و مرتب شما را صدا می کند.
    حالا این رسالت تالار همدردی هست. که مراجع را متوجه اهمیت تصمیم گیریش بکند. و نظرات شما که در صدد رفع یک سوء تفاهم مختصر هستید را رد کند. و نظرات دیگر را که متمرکز بر مشکلات این رابطه هست را برجسته کند.

لطفا توجه کنید بعضی پست های بسیار مهم در این تاپیک که اصلا به خاطر فاز احسای مراجع مورد توجه قرار نگرفته است به عنوان نمونه در ذیل می آورم:

نقل قول نوشته اصلی توسط فرهنگ 27
    اگر قصدت ازدواجه راهش اینه که از طریق خانواده اقدام کنی.وگرنه به رابطه دوستی مشاوره داده نمی شه.درضمن

دختری که به این زودی خودش می ندازه تو بغلت به راحتی تو بغل یه نفر دیگه هم می ره.این قطع ارتباطش می تونه
    به این دلیل باشه.به هر حال یا برای ازدواج اقدام رسمی کن یا تو هم رابطه رو قطع کن.

نقل قول نوشته اصلی توسط ویدا@
    mahsun68 سلام

به تالار همدردی خوش آمدی

دوست عزیز گفتی هدفت ازدواج هست

چرا فکر میکنید که این فرد برای فکر کردن به موضوع ازدواج برای شما مناسب است؟
    معیارهای شما برای ازدواج چیست؟
    منتظر پاسخت هستیم

نقل قول نوشته اصلی توسط omid65
    دوست عزیز!
    رابطه تون گناه آلود شده ، اگه می تونی با اتفاقاتی که الان افتاده کنار بیای ، ارتباطات بدنی ، به نظر من اگه فکر می کنی دختر خوبیه . هر چه زودتر برو خواستگاریش و مراحل شناخت رو به کمک خانواده ات پی بگیر .
    به یاد داشته باش که یه دوست خوب ، حتماً یک شوهر خوب نمی شه . ولی یه شوهر خوب حتماً یه دوست خوب واسه خانمشه.

نقل قول نوشته اصلی توسط fa_karoon
    وای خدای من اغلب تاپیک هایی که ایجاد می شه توش روابط جنسی هست، من نمی خوام کسی رو سرزنش کنم ولی شمایی که می گی نمازش ترک نمی شه، مگه نمی دونی خدا همه جا حاضر هست و از تمام اعمال و نیات ما با خبر هست، خوبه یه کم جوونهای ما درباره اینکه چرا اسلام روابط جنسی و دوست دختر و پسر رو منع کرده تحقیق کنن شاید وقتی بفهمن همه اش به خاطره خودمون و به خاطر رسیدن به کمال جامعه امون هست از این کارها دست بردارن
    بعضی وقت ها یکی رو خیلی دوست داریم بهمون می گه فلان کار رو انجام بده یا انجام نده ما هم اطاعت می کنیم اما خدا که اینقدر قادر هست و توانا و حکیم و مهربان و بخشنده حرفش رو نادیده می گیریم
    (اینهایی که می گم با خودم هم هستم خودم هم غافلم)

نقل قول نوشته اصلی توسط فکور
    سلام آقای محسون

فقط خواستم بگم آدم اینجوری شناخت پیدا نمیکنه فقط اینجوری یک عشق هیجانی رو شعله ور میکنه اینکه در پاسخ به دوستانی که بهت میگن برو خواستگاری جواب میدی که ما داریم مرحله شناخت رو میگذرونیم واقعا این مرحله شناخت هست؟

میشه بگید بعد از شعله ور شدن احساسات شما یا این خانم چه جوری میخواین شناخت پیدا کنید؟

احساسات همیشه عقل آدم رو غیر فعال میکنه مطمئن باشید از اینجا به بعد شناخت شما از ایشون زیادتر نمیشه.شما فقط دچار یک عشق هیجانی میشید که ممکنه بعد ازدواج دوام داشته باشه ولی احتمالش هم زیاده که دوام نداشته باشه چون شما با اینکه مدت زمان زیادی با ایشون بودید ولی چون عقل رو از همون اول غیر فعال کردید واقعا نتونستید تشخیص بدید تفاهم دارید یا خیر؟!

اگه شناخت میخواین حتی اگه این خانم به شما چراغ سبز نشون داد هیچ ارتباط بدنی برقرار نکنید.

اون خانم خودش حواسش نیست داره خامی به خرج میده و عفتش رو از دست میده اگه دوستش دارید مواظب باشید اینطور نشه و البته این اتفاق برای شما هم داره می افته

برید زیر نظر خانواده هاتون الان هم دیگه صبر کنید اگه خودش احساس کنه شما رو از دست داده برمیگرده ولی بعد از برگشت ایشون رابطه رو رسمی کنید تا اگه خانواده ها هم مخالف هستند از الان معلوم بشه نه بعد از اینکه عفت شما کاملا از بین رفت
    نقل قول نوشته اصلی توسط فرهنگ 27
    از این قهرها تو زندگی مشترکم ممکنه پیش ییاد که زن بره خونه باباش به هیچ تماسی هم جواب نده.اون موقع می خوای

فکر کنی که حالا که به من جواب نمی ده لابد اگر کسی بهش پیشنهاد بده باهاش دوست می شه.اون وقت این طرز

فکر خیلی بیشتر از الآن عذابت می ده.پس این جدایی بهترین فرصته که بتونی میزان وفاداریشو بسنجی.اگر با کسی

دوست شد مثل این می مونه که قبل از سفر بفهمی که اتوبوس نقص فنی داره.شاید سفر با اون اتوبوسو از دست بدی

ولی وسط راه نمی مونی.

نقل قول نوشته اصلی توسط روژان20

به نظر من اگر واقعا دختر خانومو قبول دارین و برای ازدواج میخواین دیگه باهاش تماس نگیرین و از خواهری یا کسی که نزدیکتونه بخواین باهاش تماس بگیره و بگه ازش قصد خواستگاری دارین نظرش چیه. اینطوری تمام بدبینیهای اون دختر ازبین میره.
    در ضمن:
    دخترا قریب به اتفاق قصدشون از هر دوستی ازدواجه و وقتی تو سن این دختر خانوم باشن خیلی احساساتی برخورد میکنن و بدون رسمی کردن رابطه ممکنه تا جاهایی پیش برن که متاسفانه ازین بابت ضربه میخورن. اگر قصد ازدواج دارین ذهنتونو از همه فکرهای بد پاک کنین اینکه این دختر راحت با شما دوست شدو ممکنه باهرکسی دوست شه و....کلا دلتونو پاک بگیرین و بدبینی نکنین.چون اگر بخواین با این ذهن وارد زندگی شین با ایشون ازدواج نکنین بهتره. چون هیچ آدمی مستحق بدبختی نیست فقط اگه میخواین خوشبختش کنین و مطمئنین اقدام کنین وگرنه بذارین فراموشتون کنه..

غلام همت آنم که زیر چرخ کبـــود
    زهرچه رنگ تعلق پذیرد آزاد است

http://www.hamdardi.com
    دسترسی سریع به همدردی و مدیر همدردی با عضویت در کانال همدردی در ایتا

6. 7 کاربر از پست مفید مدیرهمدردی تشکرکرده اند .

مدیرهمدردی (جمعه 28 مهر 91)

عضو عادی

آخرین بازدید
    سطح
    17
    دستاوردها:
    تشکرها
    559

تشکرشده 569 در 163 پست

Array

تحلیل شما خیلی جالبه ، فقط یه سوال دارم ، شما که به قول خودتون اینهمه از بنیان خراب این رابطه نوشتید و اشتباه بودن این انتخاب رو توضیح دادید ، پس چرا مدیران سایت ()همین خانم فرشته مهربان) توصیه کردند این آقا سریع برای ازدواج اقدام کنه؟ این توصیه که برعکس تحلیلتون هست. و چرا این توصیه اشتباه مثل من خط خطی نشد؟

غیر ازینها ، مساله اصلی خط خطی شدن پست منه نه موضوع تاپیک، این اشتباهی که نوشتید به پست من وارده و قبولش دارم.
    اما دلیل بر خط خطی کردن پست من نبوده، آیا هرکس مثل شما عمیق تحلیل نکنه باید خط خطی بشه؟ اگه اینطوره پس چرا پستهای دیگه رو خط خطی نکردید؟؟ 90 درصد پستها اینطوری تحلیل نکردند پس باید بیشتر پستهای این تاپیک و این سایت رو خط خطی میکردین! چرا فقط من یه نفر؟
    من ازشما پرسیدم نظر من چه ایرادی برای خط خطی شدن داشت؟ ، من و کاربرای دیگه ، نه مشاوریم و نه کارشناس ، پس طبیعتا نظراتمون همیشه مثل شما عمیق و بی اشتباه نیست.
    اما شما در مورد دلیل حذف پست من اول گفتید، پست من رو خط خطی کردید چون در جهت ازدواج نبوده (که اگه بشمرید اقلا 10 بار توش به ازدواج تاکید کرده بودم و این نشون میده شما حتی پست من رو نخونده بودید ) ، اما حالا که خوندید و دیدید همچین ایرادی بهش وارد نیست ، دارید میگید پست من حذف شده چون به حد کافی عمیق تحلیل نکرده!؟؟
    اگه بخواید پستهای سطحی رو حذف کنید که باید اکثر پستهای سایت رو حذف کنید ، (از جمله پست فرشته مهربان ، چون ایشون هم مثل من گفتن یا قطع کن یا برای ازدواج اقدام کن)
    نقل قول ایشون :
    فرشته مهربان: قطع ارتباط کامل و فوری ، یا اقدام به خواستگاری
    ، فقط مدل گفتنشون فرق داشت ،چرا فقط درمورد من اینکارو کردید؟ و چرا دلیل خط خطی کردنتون رو عوض می کنید؟

8. کاربر روبرو از پست مفید کبـود تشکرکرده است .

کبـود (پنجشنبه 27 مهر 91)

((( مشاور خانواده )))

آخرین بازدید
    سطح
    100
    دستاوردها:
    نوشته های وبلاگ
    7
    تشکرها
    23,886

حالت من
    Sepasgozar
    Array

با سلام خدمت mahsun68
    با عرض معذرت از شما پست قبلی و این پست بنده که چون در حاشیه تاپیک شما هست به زودی حذف می گردد.
    شما می توانید تاپیک خود را پیگیری فرمایید.
    با تشکر

=========
    پاورقی:
    با سلام
    کبود گرامی لطفا آرام باشید. حتما پاسخ خواهید گرفت.
    چون پست شما و پست من مربوط به موضوع مدیریتی تالار، هست و این تاپیک محل مشکل مراجع هست که نباید به حاشیه برود، شما می توانید از طرق ذیل پیگیر جواب خود باشید. تا تاپیک مراجع هم بدون حاشیه راه خودش را برود.
    1 - از طریق گشودن تاپیک در انجمن انتقادات و پیشنهادات تالار
    2 - از طریق گشودن تاپیک انتقادی در انجمن آزاد
    3 - از طریق لینک ارتباط با ما که در پایین صفحات تالار همدردی هست.
    4 - از طریق ارسال ایمیل
    5 - از طریق ارسال پیام خصوصی
    6 - از طریق مطالعه پاسخهای قبلی ما به شرایط مشابه یا مقالات ما در بخش آموزش تالار همدردی

با تشکر

غلام همت آنم که زیر چرخ کبـــود
    زهرچه رنگ تعلق پذیرد آزاد است

http://www.hamdardi.com
    دسترسی سریع به همدردی و مدیر همدردی با عضویت در کانال همدردی در ایتا

10. 4 کاربر از پست مفید مدیرهمدردی تشکرکرده اند .

مدیرهمدردی (پنجشنبه 27 مهر 91)

عضو عادی

آخرین بازدید
    سطح
    17
    دستاوردها:
    تشکرها
    559

تشکرشده 569 در 163 پست

Array

الان پستهای دیگران رو که نقل قول کردید دوباره خوندم ، همشون درست مثل من گفتند یا ارتباطتو قطع کن یا برای ازدواج اقدام کن ، واقعا هیچ تفاوت خاصی بین نظر خودم و این نظراتی که نقل قول کردید نمیبینیم!! تنها تفاوت پست من با اونها ، توضیح اضافه ترم در مورد زشتی جمله این آقا و نحوه جبرانش بود ،

آقای مدیر من شما رو درک می کنم ، خودتون هم متوجه شدید که پست من این وسط بی خود و بی جهت خط خطی شده ، (هرچند کارشناسی نبوده اما اصلا ربطی به خط خطی شدن نداشته)
    حالا شما نه میتونید بگید کارتون اشتباه بوده (چون وجهه مدیرتون که این زحمتو! کشیده خراب میکنید) و نه میتونید من رو قانع کنید، چون هیچ دلیل منطقی ندارید. نیازی نیست دیگه سعی کنید با این حرفها مثل عمیق نبودن و .. ماست مالیش کنید.
    عیبی نداره ، محل کار منم و جاهای دیگه هم همینطوریه ، وقتی مدیر اشتباهی میکنه ، هیچوقت قبول نمی کنند بلکه ماست مالی می کنند.

جالبترش اینجاست : کسی اومده نظر منو خط خطی کرده، که نظر خودش درست مثل نظر منه !! (فقط خلاصه تر گفته) ، و شما هم این وسط چندتا نظر دیگه شبیه نظر خودمو آوردین که اینکار بی معنیش رو توجیه کنید

این موضوع هم برای من ارزش ادامه دادن نداره که بیام اونکارهارو بکنم ، اونی هم که باید میفهمید اشتباه کرده فکر کنم دیگه خودش فهمید.
    امیدوارم دیگه با بقیه کاربرا اینکارو نکنه ؛ هرچند که از سایت شما ، اونهم از یک سایت مشاوره!! انتظار دیگه ای میرفت

راستی صرفا جهت یادآوری عرض میکنم ، راه های پیشنهادی شما به جز موارد 4 و 6 ، همگی پولی هستند و برای من غیرفعال..
    میتونید اینارو هم حذف کنید ، موفق باشید.

آقای mahsun68 ، والا من دیگه ترجیح میدم هیچ ننظری ندم کلا ، ببخشید ، دوستان دیگه میتونند بهتر راهنماییتون کنند

12. کاربر روبرو از پست مفید کبـود تشکرکرده است .

عضو همراه

آخرین بازدید
    شنبه 17 مرداد 05 [ 23:19]
    سطح
    96
    Level completed: 69%, Points required for next Level: 318
    Overall activity: 65.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassSocialVeteranOverdrive25000 Experience Points
    تشکرها
    3,681

تشکرشده 4,954 در 1,249 پست

Array

اول از همه من هم درخواست میکنم این پست من حذف بشه

کبود عزیز

شما با تجربیاتی که داری در خیلی از موارد مشاوره خوبی میدی مثلا در مورد آقای ARE که از مشکلات بچه های طلاق گفته بودی خیلی تاثیر گذار و جالب صحبت کرده بودی چون اون مشکلات رو با گوشت و خونت تجربه کردی پس خیلی تونستی تاثیرگذار باشی و من فکر میکنم تقریبا مهمترین راهنمایی توسط شما به ایشون شد.

در مورد این مراجع من هم که پستت رو خوندم توش بیشتر روی برگشت رابطه صحبت کرده بودی و البته بهش گفته بودی که بعدش هم باید ازدواج کنی بهش نگفته بودی از اول این ارتباط غلط بوده نگفته بودی شناخت اینجوری به دست نمیاد یعنی یه جورایی کارش رو از بنیاد زیر سوال نبرده بودی در حالیکه کارش از بنیاد اشتباه بود درسته که تو ذهنت تاییدش نکردی ولی مراجع از پستت میتونست برداشت کنه که تایید شده مشکل پستت به نظر من اینجا بود.

البته تا جایی که من یادمه پست شما فقط این چیزهایی که الان نقل قولش کردی نیست جملات دیگه ای هم توش بود که تا حدی با مراجع همراهی میکرد.

پس به نظر من زیاد تند نرو ما همه اینجا اومدیم که یاد بگیریم من هم در پاسخ به یکی از مراجعین چند روز پیش مطلبی نوشته بودم که فرشته مهربان حذفش کرد البته نظر نداده بودم نظر فرشته رو عجیب دونسته بودم و علتش رو هم با پیام خصوصی بهم گفت کل اون پست حذف شد و من هم ناراحت نیستم من از اون پست حذف شده هم درس گرفتم

همه ما اینجا اومدیم که تعلیم ببینیم و هیچ کدوم از ما کامل نیستیم

خواهشا این پست رو بعد مشاهده کبود عزیز حذف کنید چون امکان ارسال پیام خصوصی نبود مجبور شدم اینجا بنویسم.

14. 7 کاربر از پست مفید فکور تشکرکرده اند .

فکور (پنجشنبه 27 مهر 91)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    چهارشنبه 11 بهمن 91 [ 02:46]
    سطح
    24
    Level completed: 72%, Points required for next Level: 29
    دستاوردها:
    3 months registered1000 Experience Points
    تشکرها
    3,685

تشکرشده 3,700 در 587 پست

Array

نقل قول نوشته اصلی توسط کبـود

سلام كبود جان
    چون نظراتتونو تو خيلي از تاپيكها ميبينم و ميبينم كه با دلسوزي به مراجع كمك ميكني و نميخوام دلخوري و سوءتفاهم رو ببينم به عنوان يه كاربر عادي مثل خودت يه توضيح كوچيك ميدم

عزيزم همه به ازدواج يا قطع رابطه اشاره كردند اما با يه تفاوت دقت كن تو دقيقا در درك اشتباهت جاهايي رو پررنگ نكردي كه بايدميكردي(اسيب غير پررنگ ها بيشتره)

ببين توصيه اينكه اون اقا مستقيما با دختر صحبت كنه يعني خاكستر زير اتيش رو روشن كردن, يعني بلاتكليفي مجدد اون دختر و خودش يعني احساسي كردن موضوع و دوباره هيچ تضميني نيست كار به احساسات و ... نكشه و باز اشتباهي رخ نده
    خودتم ميدوني تو جامعه ما دختر بيشتر اسيب ميبينه مخصوصا وقتي پسر تكليفش با خودش مشخص نباشه و دنبال اين باشه زودتر به نتيجه برسه
    همه ميگن قطع كن و از راه درستش وارد شو
    تو هم ميگي قطع كن اما برو و بگو من منظوري نداشتم و... اين اشتباهه درسته ممكنه ته هر دو به ازدواج برسه يا نه اما دومي اسيبش بيشتره چون باز هم احتمال خطا داره
    مثل اين ميمونه همه بگن يه ادم گرسنه حق داره غذا بخوره اما يكي ميگه دستاتو بشور يكي ميگه مهم اينه غذا بخوري !

عزيزم من نه سر پيازم نه ته پياز اما يه دخترم
    دلم نميخواد كسي با احساسم بازي كنه مثل تو
    دلم نميخواد يكي بياد و بگه اشتباه كردم و دوباره روز از نو روزي از نو پس يا نياد يا اگه مياد اين دفعه از راهش بياد و پس فردا زبونش سر خود من بلند نشه كه من نفهميده اومدم جلو

اميدوارم به عنوان يه دوست توضيح كافي داده باشم , بازم ميگم كسي شك نداره تو فقط ميخواي كمك كني مثل كمكاي خيلي درست و زيبات تو تاپيك ارش اما شايد يه كم روش ها فرق بكنه

منم با خيلي سياست ها مخالفم و خيلي جاها حذف شدم اما يه تجربه كوچيك تو اين سايت يادم داد عقل جمعي اشتباه نميكنه
    ما همه مون كبود مهربونو دوست داريم
    تازه من تاپيك بزنم به راهنماييات احتياج دارم دوستم

اميدوارم دوباره نيام ثواب كنم كباب بشم

اگه اين پست هم خلاف قوانينه حذف بشه

الان ديدم پست من با فكور عزيز همزمان شده
    بابا كبود چقدر طرفدار داري

16. 8 کاربر از پست مفید z o h r e h تشکرکرده اند .

z o h r e h (پنجشنبه 27 مهر 91)

عضو عادی

آخرین بازدید
    سطح
    17
    دستاوردها:
    تشکرها
    559

تشکرشده 569 در 163 پست

Array

z o h r e h و فکور عزیز ، از توجهتون ممنونم ، راستش من ترجیح میدم این مساله دیگه ادامه پیدا نکنه
    شما هردو لطف دارید ، اما من هیچوقت فکر نکردم حرفام درسته، ازین بحث هم نخواستم به این نتیجه برسم ،
    قبول هم دارم که حرفام نواقص داشته ، فقط قانع نشدم که مطلبم در حد خط خطی شدن بوده ، همین (با توجه به دلیلی که شخص ویرایشگر برای حذفش عنوان کرده مرتبط نبود) ، وقتی خط خطی شد حس کردم یجور بی احترامیه.
    درسته من به زیربنای اشتباه کار اشاره نکردم ، اما به این هم فکر کردم وقتی به رابطه فیزیکی رسیدند جدا شدنشون خیلی هم آسون نیست. حتی شاید زیاد درست هم نیست و آسیبهای کمی نداره (شاید اشتباه کردم) ، من نگفتم برید پیش مشاور و .. (اینو می خواستم بعدا بگم)
    من نگفتم به خانوادت بگو اقدام کنند ، چون فکر کردم وقتی رابطشون اینقدر بحرانیه شاید بجا نباشه

فکر کردم وقتی تاحالا حتی یکبار هم راجب ازدواج باهم حرف نزدن و تنها راه دسترسیش به دختره فقط یه شماره موبایله که جواب نمیده .. اصلا خانوادش چطوری باید برن خواستگاری؟؟
    واسه همین فکر کردم شاید بهتره خودش اول یکبار با دختره حرف بزنه ، حداقل سوء تفاهمو رفع کنه و بهش بگه خانوادم میخوان بیان، اجازه خواستگاری رو بگیره،بعد اقدام کنند.حتی فردای روز حرف زدنشون اقدام کنند، اما قبلش یه صحبتی باهم داشته باشن (شاید اینم اشتباهه)

اصلا اصراری ندارم که نظرم درسته. فقط فکر میکنم در حد خط خطی کردن نبوده. همین ....

یکی از دوستان یه حرفی اینجا زد که راستش خیلی بهم برخورد ، شاید اونم دلیل تندرفتنم بوده. گفت کسی که خودشو راحت تو بغل تو میندازه تو بغل دیگری هم میندازه.
    شش سال پیش منم یه دختری همسن این دختره بودم و خودمو راحت تو بغل کسی که دوسش داشتم انداختم . چهارپنج بار هم بیشتر باهم بیرون نرفته بودیم ، نه بی حیا بودم و نه اینکارا برام عادی بود ، فقط دیوانه وار عاشقش بودم، همین. نه قبل و نه بعد اون هم به هیچ موجود مذکری نزدیک نشدم. نه قبل و نه بعدش حتی تو مهمونی ها با مردا دست هم نمیدادم ، دختریم که اگه سوار تاکسی بخوام بشم دوتا آقا عقب سوار باشند من سوار نمیشم و حاضرم یک ربع اضافه تر تو خیابون وایسم اما اینقدر نزدیک یه مرد نشینم، اونقدر از جنس مخالف فاصله میگرفتم که مادرم بهم میگفت لابد مشکلی داری (از لحاظ جنسی) چندبار میخواست منو ببره دکتر و هی میگفت چرا با کسی دوست نمیشی؟ اینهمه پسر دنبالت راه میفتند هرروز ، خوب با یکیشون آشنا شو! اما من حتی نگاهشون هم نیکردم واقعا ، دیگه نگرانم شده بود!
    بغل کردنم فقط از سر عشق بود ، درسته که آخرش به هم نرسیدیم (که دلیلش بدبختی های شخصیم خودم بود) اما آدم مگه تو کل عمرش واسه چند نفر میتونه جون بده؟
    حالا یه نفر بیاد نتیجه گیری کنه چون راحت تو بغل اون رفتم پس دختر ناپاکی ام و راحت تو بغل هر مردی میرم؟؟ مخاطبش من نبودم اما ناراحت شدم از خوندنش .
    من از لطف شما دوستای خوب ممنونم. درسته که نهایتا قانع نشدم اما بهتر میدونم این موضوع رو فراموش کنم و تموم بشه ، نمیخواستم باعث انحراف تاپیک ایشون بشم. اگه انجمن انتقادات پولی نبود میرفتم اونجا مطرحش میکردم. به هرحال متاسفم و از صاحب تاپیک عذر میخوام.
    لطفا مطالب منو حذف کنید.

18. 9 کاربر از پست مفید کبـود تشکرکرده اند .

صفحه 5 از 7 نخستنخست 1234567 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)