عزیزم میدونم که احساست خیلی رنجیده ولی نباید اجازه بدی رابطتون بخاطر این اشتباه نابود بشه ! یعنی اینقدر شل بود؟
این اتفاق ممکنه تو خیلی رابطه ها بیفته ، آدم ها اشتباه می کنند ،همسر شما اشتباه کرده و پشیمونه ، سعی کن دوباره بهش اعتماد کنی و در کنار این اعتماد ببینی اون چی کم داشته که در شما پیدا نکرده و به طرف شخص دیگه ای رفته ، من نمیگم این دلیل میشه .. اما زمینه چنین مسائلی رو از بین ببر
سعی کن اون کمبود رو در همسرت کشف کنی و ارضا کنی ، به نظر من دوری جسمی شما هم به این قضیه دامن میزنه اصلا از لحاظ جسمی ازش دور نشو
اما راهی که به نظر من اثربخشه :
ناراحتی خودت رو از این بابت به همسرت بسیار نشون بده ، اما......... و اما ، به دور از داد و بیداد و فحش و بی احترامی ، از لطافت زنانت استفاده کن!
طوری نشون بده که واقعا دلشکستگی و غمگین بودن و اشک ریختن یک زن رو نمایان میکنه ، نه اینکه مثلا داد بزنی ، توهین کنی فحش بدی و قهر کنی.... ! به هیچ وجه اینکارهارو نکن!
در عین اینکه کنارش هستی و احساس علاقت رو بهش ابراز میکنی ؛ خودت رو بابت این اتفاق بسیار غمگین و دلشکسته نشون بده ، طوری که واقعا دلش به درد بیاد ازینکه شمارو اینقدر آزرده.
بجای اینکه داد بزنی گریه کن ، ... بجای اینکه طردش کنی برو تو بغلش
سعی کن جملاتی که میگی درکنار ابراز ناراحتیت ، دوست داشتنت رو هم دربر داشته باشه ،
مثلا : ... اونقدر دوستت داشتم که خیال هم چین چیزی هم داغونم میکرد چه برسه به خودش ، اصلا باورم نمیشه .... چرا اینکارو کردی؟ مگه نمیدونستی چقدر دوست دارم؟؟
حال خودت رو با بیان لطیف زنانه براش توصیف کن و احساس غمت رو مو به مو براش بگو
طوری که دلش بسوزه و ناراحت شه که شمارو اینقدر آزرده کرده و وجدان خودش درد بگیره
اصلا و ابدا حرف جدایی رو نزن !!!! نذار گفتن این حرفها در زندگیتون عادی بشه و شوهرتم فکر کنه یه رابطه شل و ول دارید که همیشه امکان از هم پاشیدنش هست ، نذار شنیدن این جملات براش عادی بشه ، اونوقت خدایی نکرده روز مبادا که به گفتن این جملات واقعا احتیاج داری میبینی که دیگه روش اثری نداره..
انجام اینکار به تخلیه روحی خودت هم کمک میکنه و سبک میشی
اگه میخوای رابطت رو ترمیم کنی این راهشه ... برخوردهای خشن و تند اثرنامطلوبی روی هردوی شما خواهد گذاشت. نذار با ناراحتی برگرده

علاقه مندی ها (Bookmarks)