RE: عدم رضایت بهنگام هم بستر شدن
سلام
من از آقای آرین چند تا سئوال دارم اینکه1- کدومشون از لحاظ سنی بزرگترن اون یا خانمش؟2- خانمتون از لحاظ پوشش ، ایمان ، سادگی و اخلاق در چه وضعیه؟3-وضع اقتصادی شما چطوره؟آیا گرفتاری مالی ( البته زیادی) دارین یا نه؟چون اکثر خانومها در صورت گرفتاری مالی بیشتر از آقایون غصه می خورن و این باعث میشه به چیزای خوب کمتر فکر کنن.4-ایا خانوم شما قبل از شما خواستگار دیگه ای که بیشتر از شما اونو بخواد و بنا به دلایلی قسمت نشده نداشته؟
به نظر من خانومهای مومن ، ساده و محجبه خوب نسبت به بقیه شرم بیشتری دارن و از اینکه برای این کار داوطلب بشن یا حتی دعوت شوهرشونو در هر زمان بپذیرن ، احساس شرم و خجالت می کنن و فکر می کنن دارن مرتکب گناه میشن چون زود به زود و زیادی این کارو انجام میدن.و دیگه اینکه من می شناسم کسایی رو که سن زن از مرد بیشتره به همین دلیل میل زن کمتره و باز هم همان بحث شرم و خجالت چون بزرگتره.البته شما باز هم باید تلاش کنید چون خانوم شما م یه انسانه و دارای غرایز جنسی و به خاطر خودش هم که شده این کارو میکنه پس باید ببینید چی باعث شده که حتی خودش رو هم در این زمینه فراموش کنه؟
و نکته خیلی مهم : فکر ازدواج موقت رو از سرتون بیرون کنین چون الان یه مشکل داری که اونم ان شاء الله به زودی حل بشه اما با ازدواج دوم (دائم یا موقت) مشکلات بیشماری سر راهتون قرار میگیره و از کرده خود پشیمون میشین.باور کنین
اللهم عجل لولیک الفرج و العافیة و النصر و جعلنا من اعوانه و انصاره و المستشهدین بین یدیه
علاقه مندی ها (Bookmarks)