خانم شيدا ممنون از راهنماييتون من گفتم تو مرحله تقسيط هستم. هنوز حكمي بريده نشده كه بخواد مهرشو بگيره وكيل گرفته بود اما تا اونجايي كه ميدونم پيگير كارش نشده.چند وقت پيش اومده بود جهازشو ببره كه منو خواستن شوراي حل اختلاف و نذاشتن اين كارو بكنه. گفتن دختر خجالت بكش برگرد سر زندگيت. دادگاه عدم تمكينش هم افتاده براي برج8 يعني تا اون موقع بلاتكليفيم. حتي وكيلش بهش گفت من از پول بدم نمياد اما حيف اين شوهرو از دست بدي. الان چندتا شرط گذاشته كه 1-سر كار نرم2-فعلا بچه نميخوام3-از اون خونه بلند بشيم4- يه خونه بخري و 6دانگ به نام من بزني اما آخرين باري كه با چند تا از بزرگاي فاميل رفتيم دنبالش مادرش گفت دختر من اون شهر نمياد شما بايد بياييد اينجا زندگي كنيد. باباش هم گفت 3 دانگ خونه حقش بوده. به هيچ عنوان كوتاه نميان ميگن تو دختر مارو دوست نداري وگرنه تن به اين شرايط ميدادي. با اين حال ادب حكم ميكرد واسه روز زن باهاش تماس گرفتم و تبريك گفتم و مبلغي پول ريختم حسابش اما روز جمعه چشمم به تلفن خشك موند تا زنگ بزنه كه نزد.نميدونم تو ذهنش چي ميگذره.چند وقت پيش زنگ زده بود كه فكر نكني به راحتي ميكشم كنار من تا آخر عمرم ولت نميكنم و................ هزار تهديد ديگه. منم حرفي نزدم.بلاتكليفي حس خيلي بديه. الان ميتونم برق شاديو تو چشم دختراي فاميل كه پيشنهاد ازدواج به من ميدادن رو ببينم. از نابودي زندگي من لذت ميبرن:mad: هرچند خودكرده را تدبير نيست
- - - Updated - - -
من متوجه نشدم مگه يكبار احضار نامه كافي نيست؟ چند وقت پيش پيامك داده بود كه تو شهرشون ميره سر كار. فرهنگها خيلي متفاوته. تو شهر يا بهتر بگم فرهنگ ما اگه دختري قهر كنه و بياد خونه باباش با سردي خانوادش روبرو ميشه تا برگرده سر زندگيش. خيلي از اين موارد اطرافم ديدم كه حتي درگيري فيزيكي داشتن اما باباي دختر پا پيش ميذاره تا مشكلو حل كنه و دخترشو روانه زندگيش كنه. اما پدر زن من حرف اول و آخر رو زنش ميزنه و فوق العاده پول پرسته. فكر ميكنه مهريه اهرميه كه منو بكشونه اونجا و بخاطر كارهاي نكرده از من تعهد بگيره. يادمه تو شوراي حل اختلاف گفت دختر من تو اون خونه امنيت جاني نداره:Dخيلي خنده داره چون تابحال به زنم از گل نازكتر نگفتم و هميشه لفظ خانوم بعد از اسمش بود حتي تو جر و بحث ها. اما دريغ از يه لفظ آقا كه از زبون اين دختر بشنوم. ببخشيد اينا همش عقده شده برام سرتونو درد آوردم. دوست نداشتم وارد جزييات بشم فقط ميگم خدايا هرچه به صلاحمه جلوي راهم بذار![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)