به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 5 از 7 نخستنخست 1234567 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 41 تا 50 , از مجموع 65
    عضو همراه آغازکننده

آخرین بازدید
    جمعه 03 مهر 94 [ 16:31]
    سطح
    55
    Level completed: 62%, Points required for next Level: 77
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First Class1 year registered5000 Experience Points
    تشکرها
    2,771

تشکرشده 1,881 در 749 پست

Array
    نوپو اون همین الان میگه مگه تو فکراتو نکردی ؟ نگه تصمیم قطعی نگرفتی ؟ پس برا چی داریم میریم حرف بزنیم . میگه ما فردا به این نتیجه می رسیم که تصمیم قبلی تو اشتباه بوده ! بازم شروع کرد

- - - Updated - - -

من چطوری ازش بیشتر وقت بگیرم ؟؟ مسئله اینه که پای اون دختر هم وسطه .

در انتظار تایید ایمیل ثبت نام
    آخرین بازدید
    دوشنبه 19 آبان 93 [ 11:18]
    سطح
    37
    Level completed: 25%, Points required for next Level: 113
    دستاوردها:
    Overdrive1000 Experience PointsTagger First Class1 year registered
    تشکرها
    153

تشکرشده 2,575 در 920 پست

Array
    آسمانی عزیز. من قبلا روی این نکته تاکید کردم و دوباره هم می گویم تا تو یک وقت اشتباه نکنی. این ملاقات جواب نهایی شما نیست. بلکه شروع ملاقات های بعدی است. منتها چون این آقا در فاز احساسی و اضطراب بود شما قدم به قدم او را راضی کردید وقت بگذارد. الان هم باید همین روش قدم به قدم را ادامه دهید تا تاثیر احساسات ایشان روی تصمیم گیری اش کم بشود. پس فردا همان طور که قرار گذاشتیم ( اگر صلاح می دانی ) رفتار می کنی و این آقا به نرمی وادار به ادامه روند شناخت می کنی.
    اما می رویم سراغ جمع بندی. اول از همه ویژگی های شخصیتی را که به صورت کلی مطرح کردیم هر کدام را در یک کاغذ جداگانه بنویس. مثلا انتقاد پذیری روی یک کاغذ جدا و تنوع طلبی روی کاغذ جداگانه دیگر.

- - - Updated - - -

گوش کن آسمانی. شما سعی خودت را می کنی. توضیح می دهی که رابطه قبلی شما برای شناخت هم بوده است نه تصمیم قطعی ازدواج. حالا هم برای تصمیم نهایی باید چیزهایی را که از یکدیگر در این یک سال فهمیده اید با هم در میان بگذارید و همه چیز را کاملا به طور واقعی و ملموس درآورید و بعد تصمیم بگیرید. راجع به آن دختر هم تا آنجا که من فهمیدم فقط یک پیشنهاد خواستگاری دریافت کرده است و اقدام عملی انجام نشده است و رابطه نداشته اند. بنابراین مشکلی وجود ندارد. هیچ جا پیشنهاد خواستگاری تعهد ایجاد نمی کند و خیلی از خواستگاری ها کنسل می شود. این خیلی طبیعی است.
    اما اگر ایشان به هیچ وجه راضی نشد و پایش را در یک کفش کرد که همین الان باید جواب دهی و من دیگر وقت نمی گذارم و مرغ یک پا دارد تکلیف شما معلوم است. شما نمی توانی حتی اگر کسی را دوست داری چشم بسته ازدواج کنی و می گویی اگر واقعا پای حرفش ایستاده است جواب قطعی شما برای همیشه منفی است و دیگر هم تردید نمی کنی.

- - - Updated - - -

گوش کن آسمانی. شما سعی خودت را می کنی. توضیح می دهی که رابطه قبلی شما برای شناخت هم بوده است نه تصمیم قطعی ازدواج. حالا هم برای تصمیم نهایی باید چیزهایی را که از یکدیگر در این یک سال فهمیده اید با هم در میان بگذارید و همه چیز را کاملا به طور واقعی و ملموس درآورید و بعد تصمیم بگیرید. راجع به آن دختر هم تا آنجا که من فهمیدم فقط یک پیشنهاد خواستگاری دریافت کرده است و اقدام عملی انجام نشده است و رابطه نداشته اند. بنابراین مشکلی وجود ندارد. هیچ جا پیشنهاد خواستگاری تعهد ایجاد نمی کند و خیلی از خواستگاری ها کنسل می شود. این خیلی طبیعی است.
    اما اگر ایشان به هیچ وجه راضی نشد و پایش را در یک کفش کرد که همین الان باید جواب دهی و من دیگر وقت نمی گذارم و مرغ یک پا دارد تکلیف شما معلوم است. شما نمی توانی حتی اگر کسی را دوست داری چشم بسته ازدواج کنی و می گویی اگر واقعا پای حرفش ایستاده است جواب قطعی شما برای همیشه منفی است و دیگر هم تردید نمی کنی.

3. 3 کاربر از پست مفید نوروزیان. تشکرکرده اند .

mohammad6599 (دوشنبه 31 تیر 92), shapoor (یکشنبه 30 تیر 92), شیدا. (دوشنبه 31 تیر 92)

عضو همراه آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    55
    دستاوردها:
    تشکرها
    2,771

تشکرشده 1,881 در 749 پست

Array
    من الان فهمیدم تقریبا دو ماهه آشنا شدن. یعنی همون روزهایی که من جواب رد دادم. اما کاملا قاطعانه نبود. جواب رد قطعی رو یک ماه پیش دادم . یه چیزایی با عقل من جور در نمیاد. زمانها ....

5. کاربر روبرو از پست مفید asemani تشکرکرده است .

meinoush (دوشنبه 31 تیر 92)

آخرین بازدید
    سطح
    37
    دستاوردها:
    تشکرها
    153

تشکرشده 2,575 در 920 پست

Array
    آسمانی مطمئنی؟ خود این آقا گفته بود فقط خواستگاری کرده و رابطه عمق ندارد. اما به نظر من رابطه دو ماهه ای که این آقا با خصوصیات خاص خودش برقرار کرده است ( همان ابراز علاقه ها و عاطفی بودن های شدید ) نمی تواند عمق نداشته باشد. حداقل این است که مثل خواستگاری که من حرفش را زدم نیست. من فکر کردم فقط خواستگاری بوده است.
    نکته ی دیگر اینکه شما تاریخ تاپیک قبلی ات حدود یک ماه پیش است. همان زمان هم این آقا ادعا می کرد افسرده شده و اصرار می کرد شما را برگرداند. اما از یک ماه قبلش که به شما ابراز علاقه می کرده است با این خانم رابطه داشته است. یعنی یک بام و دو هوا! پس این هم ثابت می کند رابطه آنها کم عمق نیست.
    آسمانی شما از مدت این رابطه مطمئن هستی ؟

7. کاربر روبرو از پست مفید نوروزیان. تشکرکرده است .

shapoor (یکشنبه 30 تیر 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 17 شهریور 92 [ 22:38]
    سطح
    14
    Level completed: 83%, Points required for next Level: 17
    دستاوردها:
    3 months registered500 Experience Points
    تشکرها
    190

تشکرشده 264 در 100 پست

Array
    اسمانی عزیز من خیلی در جریان موضوع شما نیستم اما با چند تا پستی که ازتون خوندم فکر کنم قبل از هرچیز شماباید تکلیف اون دختر را مشخص کنید.باید ببینید این اقا واقعا با اون خانم رابطه سطحی داشتن و یا نه بهشون نظر خاصی پیدا کردن؟بذارین تصمیم نهایی با ایشون باشه که فردا نگه تو که رفته بودی چرا برگشتی و یا خودت خواستی که دوباره باهم باشیم و این حرفا.
    عزیزم محکم باش و در مقابل عجله اون اقا و بمب احساسی ایشون نقش خنثی کننده را داشته باش نه اتش گرفته را .آرامش خودتو حفظ کن و سعی کن این ارامش به ایشون هم منتقل کنی

9. 3 کاربر از پست مفید یکی مثل شما تشکرکرده اند .

asemani (یکشنبه 30 تیر 92), shapoor (یکشنبه 30 تیر 92), شیدا. (دوشنبه 31 تیر 92)

عضو همراه آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    55
    دستاوردها:
    تشکرها
    2,771

تشکرشده 1,881 در 749 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط نوپو نمایش پست ها
    آسمانی مطمئنی؟ خود این آقا گفته بود فقط خواستگاری کرده و رابطه عمق ندارد. اما به نظر من رابطه دو ماهه ای که این آقا با خصوصیات خاص خودش برقرار کرده است ( همان ابراز علاقه ها و عاطفی بودن های شدید ) نمی تواند عمق نداشته باشد. حداقل این است که مثل خواستگاری که من حرفش را زدم نیست. من فکر کردم فقط خواستگاری بوده است.
    نکته ی دیگر اینکه شما تاریخ تاپیک قبلی ات حدود یک ماه پیش است. همان زمان هم این آقا ادعا می کرد افسرده شده و اصرار می کرد شما را برگرداند. اما از یک ماه قبلش که به شما ابراز علاقه می کرده است با این خانم رابطه داشته است. یعنی یک بام و دو هوا! پس این هم ثابت می کند رابطه آنها کم عمق نیست.
    آسمانی شما از مدت این رابطه مطمئن هستی ؟
    نمی دونم نوپو زمانها با هم جور در نمیان.

- - - Updated - - -

دفعه اول گفت بیست روز و امروز گفت دو ماه !

- - - Updated - - -

خواستگاری رسمی نرفتن نوپو . اما من به این هم شک کردم الان

- - - Updated - - -

و جالب اینه که من سه هفته پیش بهش گفتم ازدواج کن و منو فراموش کن. اون گفت می دونی وقتی این پیشنهادو میدی نابودم می کنی ؟

- - - Updated - - -

اون الان پیام زده که موافقی تاریخ عروسی آخر امسال باشه ؟

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 21 دی 93 [ 23:45]
    سطح
    36
    Level completed: 46%, Points required for next Level: 82
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience PointsTagger First Class
    تشکرها
    573

تشکرشده 935 در 360 پست

Array
    اسمانی عزیزمن همه تاپیکهای شمارونخوندم ولی این تاپیکت رودنبال کردم باتوجه به شناختی که ازشمادارم براحتی میتونیدبامنطق جلوبرید
    ببینید این جااین امرخیلی بوداره چراایشون یه باربهت میگه بیست روزبعدش برمیگرده میگه دوماه نکنه میخوادجواب ردبهت بده ودق ودلی دفعه قبل روسرت دربیاره بگه دفعه اول شماجواب رددادی حالامن جواب ردمیدم این فقط یه احتماله وازدیدمنفی نگاه کردم
    نگیدجواب ردوخانم میده که اینجاقبول ندارم چون قضیه مربوط به هردوتاتونه وهردومیخوایدتصمیم بگیرید

- - - Updated - - -

12. کاربر روبرو از پست مفید roseflower تشکرکرده است .

asemani (یکشنبه 30 تیر 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سه شنبه 10 آذر 94 [ 23:23]
    سطح
    35
    Level completed: 82%, Points required for next Level: 27
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    1,117

تشکرشده 633 در 254 پست

Array
    آسمانی عزیز همون طور که می بینید گذر زمان چیزهای جدیدتری رو شفاف می کنه پس قاطعانه توجیهشون کنید که شما هنوز جواب مثبتی بهشون ندادید و حتما" هم طی کنید که اگه رابطشو بهم می زنه حق انتخاب با خودش بوده و اگر شما جوابتون منفی شد خودش مسئول کار خودشه

14. 3 کاربر از پست مفید shapoor تشکرکرده اند .

asemani (یکشنبه 30 تیر 92), meinoush (دوشنبه 31 تیر 92), شیدا. (دوشنبه 31 تیر 92)

آخرین بازدید
    سطح
    37
    دستاوردها:
    تشکرها
    153

تشکرشده 2,575 در 920 پست

Array
    آسمانی عزیز. ببین من خوب فکرهامو کردم و جمع بندی نهایی خودم را می گویم.
    شما این تاپیک را بر این مبنا شروع کردی که اون آقا بعد از قطع رابطه با شما از خانمی خواستگاری کرده است. با او صحبت کردی و گفت هنوز خواستگاری انجام نشده است و ایشان هم رابطه برقرار نکرده است و فقط حرفش زده شده است. بنابراین نه تعهد و نه دلبستگی در کار است. بعد از شما معذرت خواهی کرد که تصمیم به خواستگاری از این خانم گرفته و شما هم قبول کردی. فقط مشکلی که بود استرس هر دو نفر شما و عجله ایشان برای جواب قطعی شما بود. برای همین ما یک روند را شروع کردیم تا استرس شما کم شود ، عجله آن آقا کم شود و شما دو نفر به طور جدی و جدا از احساس آخرین حرف ها را بزنید.
    اما حالا وضعیت تغییر کرده است. شما می گویی رابطه با آن خانم همزمان با آخرین ماه های رابطه با شما شروع شده است نه بعد از جواب رد قطعی شما. یعنی این آقا همزمان با دو نفر رابطه داشته است. یکی تحت نظر خانواده و یکی به انتخاب خودش. دلیلش هم مهم نیست. هر دلیلی داشته باشد چه به خاطر خانواده ، چه به خاطر اختلافات بین خودتان و چه به خاطر هر چیز دیگر کار ایشان ناهنجار بوده است و قابل توجیه نیست. به هر دلیلی می خواست رابطه جدید شروع کند باید با شما کاملا قطع رابطه می کرد. اما نه تنها این کار را نکرد که این رابطه های هم زمان را ادامه داد و حتی احساس شما را هم هدف قرار داد.
    اگر فرض اول درست است شما فردا به ملاقات این آقا می روی و روندی را که گفتم شروع می کنی.
    اما اگر فرض دوم درست است از نظر من شما چیزی که باید می فهمیدی ، خیلی خوب فهمیده ای. پس نیازی به بحث بیشتر با این آقا نیست و ملاقات فردا بی مورد است. نیازی نیست با چنین مردی صحبت کنی. اگر من جای شما بودم جواب رد قطعی را می دادم و برای همیشه ایشان را فراموش می کردم. حتی اگر یک سال تمام گریه کنم.
    این نظر من است و تصمیم آخر با شماست.

16. 5 کاربر از پست مفید نوروزیان. تشکرکرده اند .

asemani (یکشنبه 30 تیر 92), mohammad6599 (دوشنبه 31 تیر 92), shapoor (یکشنبه 30 تیر 92), she (دوشنبه 31 تیر 92), شیدا. (دوشنبه 31 تیر 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 21 دی 93 [ 23:45]
    سطح
    36
    Level completed: 46%, Points required for next Level: 82
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience PointsTagger First Class
    تشکرها
    573

تشکرشده 935 در 360 پست

Array
    گول هیچ کدوم ازحرفهاش رونخوراول منطقی بسنج بعدتصمیم بگیر

18. کاربر روبرو از پست مفید roseflower تشکرکرده است .

sahelneshin (سه شنبه 01 مرداد 92)

صفحه 5 از 7 نخستنخست 1234567 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)