گیسو جان شما متن کامل سوال و جواب های من و ایشون رو خوندی؟
من چند تا سوال منطقی از ایشون پرسیدم که متاسفانه جواب منطقی در خور آدمی که ادعا میکنه قرآن رو مطالعه کرده و بعضا در آیات تامل کرده نگرفتم چند تا مثال علمی زدم که به راحتی قابل رد کردن نیست اما ایشون درجواب میگه آیا واقعا مسائل علمی از قران استخراج میشوند یا ما اونهارو به قران نسبت میدهیم.؟با تفسیر هایی که ملاهای دروغین میکنند
جواب کسی رو دیدم که تحت تاثیر کتابهاییه که میگن همه چی توطئه آخونداست تا از مردم کولی بگیرن و اصلا دینی وجود نداره و شواهد عینی وجود خدا و عدل ونبوت و همه چیو نادیده می گیرن چون از عوام فریبی آخوندا زده شدن
آیا باور از این عوامانه تر هم میشه؟ قصد برچسب زدن نداشتم از دیو مهربان عذر میخوام ولی از این جمله ش حس کردم من هر قدرهم براش مثال بزنم میخواد بگه اینا تفاسیر به رأی آخونداست و استدلالهای منو با دلایل منطقی رد نمی کنه و برای همین اینو گفتم تا جدی تر بررسی کنه و اگه نکته ای خلاف واقع تو حرفام دید رد کنه نه اینکه به کل منکر کل قضیه شه
آخه وحی شدن قرآن به پیامبر و کتابتش توسط معدود آدمهای باسواد در زمان عرب حاهلیت واقعیت تاریخی هست که به راحتی قابل انکار نیست مگر اینکه راحت بزنی زیر همه چیز و بگی نه کلا دروغه روش راحتیه ولی این که روش استدلال نمیشه
منابع اینترنتی هم در این زمینه قابل اعتماد نیستن ایشون میگه من اهل مطالعه هستم پس نباید از مطالعه هیچ کتابی باک داشته باشه من بهش پیشنهاد می کنم کتاب های استاد شهید مطهری رو هم مطالعه کنه هر حرف غیر منطقی داشت نپذیره ولی با دید باز بخونه نه اینکه از قبل نتیجه گیریشو بکنه اونوقت بیاد ببینیم چه مقدار از سوالات و شبهاتش باقی می مونه
راستی دیو مهربان من که نفهمیدم از این جمله ای که درباره ازدواج با خواهر و خدای ایرانیان و خدای اعراب گفتی -که اصلا معلوم نیست از کجا میگی- چه نتیجه ای میخوای بگیری؟
اما دو نکته
1.اولین تمدنها در بین النهرین شکل گرفت که میشه حوالی ایران و عراق امروزی که مردم ساکن در اونجا همون مادها اینا بودن(تو کتابای تاریخ دبستان داشتیم مادها پارتها پارسها یادم نیست دقیقا نژاد اولیه اسمش چی بود!) و بعد اقوام مختلف شکل گرفتن و در زمین مهاجرت کردن ولی اونطور که از شواهد پیداست پیامبران الهی در همین خطه مادر(خاورمیانه) مبعوث می شدند و فاصله حضرت نوح تا حضرت آدم هم زیاد نیست نژاد مردم عراق آریایی گفته شده و نژادهای دیگه هم گفته شده ولی به قطع عرب نبودن و زبانشان هم عربی نبوده(با توجه به آثار به جا مانده از آن زمان) زبانشان عبری و آرامی بوده تا زمان حضرت ابراهیم که دو فرزند داشتن اسحاق و اسماعیل اسحاق میمونه توی همون خطه و فرزندش میشه یعقوب یا اسرائیل که قوم بنی اسرائیل از فرزندان ایشون هستن و سایر پیامبران از نژاد ایشون بودن و در زمان یوسف(ع) به مصر میرن و در زمان موسی(ع) به فلسطین مهاجرت می کنند و ... ولی حضرت ابراهیم به فرمان خداوند فرزند دیگرش اسماعیل رو می بره و در عربستان -مکه امروز- رها میکنه که اون موقع هم شهر نبوده اونجا ولی اعراب به این خطه نزدیکتر بودن و بعد از جوشیدن زمزم میان اونجا و شهر رو بنا میکنن و حضرت اسماعیل بین اعراب میمونه و تولید نسل میکنه و بعدا حضرت ابراهیم هم بهش ملحق میشه و خانه خدا را با هم بنا می کنند و تنها پیامبری که از نسل اسماعیل مبعوث میشه محمد(ص) است که ایشون هم نژاد اصلیشون در واقع عرب نبوده و از اینجا برای اولین بار پیامبری از بین اعراب مبعوث می شود که اتفاقا پیامبر آخرالزمان هست و در واقع جنگ یهودیا با مسلمونا سر اینه که چرا از فرزندان اسماعیل که بین اعراب رشد کردن و دیگه در واقع عرب شده بودن پیامبر آخر الزمان مبعوث شد اونا میگن نسل اسحاق(یهود بنی اسرائیل) نژاد برتره(می دونید که یهودیت یه قومه یه دین نیست یعنی شما بری بگی من میخوام یهودی بشم اونا میگن نمیتونی چون خونت یهودی نیست) و چون نبوت در خاندان یعقوب بوده باید بازم به فرزندان ایشون می رسید
اینارو گفتم که بدونی اینکه میگی نوح عرب بوده نمیشه کتیبه هایی هم که از بقایای کشتی نوح یافت شده به خط سامی هست (و اصلا فکر نکنم اون موقع نژاد عرب شکل گرفته بوده باشه که البته این فرضیه منه که نیازمند تحقیقه)و پیامبر خود ما اصالتا عرب نبوده چه رسد به نوح
2.درباره منظومه عاشقانه ویس و رامین چیزی شنیدی؟ میدونی چرا همیشه برا ما لیلی و مجنون رو مثال می زنن یا فرهاد و شیرین اما اسم ویس و رامینو نمیارن؟
با اینکه از نظر ادبی خیلی هم منظومه فاخریه؟
چون ویس و رامین خواهر و برادر بودن! رامین جزء شاهزادگان ایرانی بوده و عاشق ویس بوده که از یه دایه شیر خورده بودن اما ویس رو به عقد ویرو یعنی برادر واقعیش درمیارن و... فخرالدین اسعد گرگانی این منظومه رو در قرن پنجم هجری سروده یعنی تقریبا چند هزار سال بعد از زمان حضرت نوح همچین مسائلی در ایران بوده -حالا شاید زمان وقوع داستان مال چند صد سال اینور و اونور بوده باشه-
3. دروغ رو از هیچ کس نپذیر چه ملا چه کافر چه بی بی سی چه بیست و سی چه عرب چه عجم
عقل و شعور داری خودت تحلیل کن نژادپرست هم نباش یعنی چی خدای عرب؟! خداوند یکتاست
علاقه مندی ها (Bookmarks)