خیلی نظرات خوبی رو دوستان در تاپیک شما گذاشتن اما؛
راستش من میخواستم بیشتر بنویسم اما سعی کردم کمی متعادل تر باشم تا ببینم نظرات بعدی چیست.(البته این نظر منه)
آقا عماد بخاطر دارین اوایل تاپیک عرض کردم شما مرد هستین و باید روی همت و تلاش خودتون حساب کنین و ...
ابن شرایط نصف نصف از اول هم عرض کردم و خودتونم اشاره کردین گفتم، ظرفیت بالایی میخواد.. در نگاه اول قضیه مثبته... میگیم خب دو نفر دارن بهم کمک میکنن و میخوان از صفر شروع کنن خیلی عالی و خوب.
اما یکم که به قضیه بیشتر میپردازیم میبینیم نه ... شوهرم یا زنم میخواد از هر چیزی سهم داشته باشه و نمیتونه بپذیره مالی کاملا به اسم من باشه و یک جو سنگینی بر زندگی حاکمه که همه چیز از نگاه منفعت و مال هست... مخصوصا وقتی بخواد بصورت قانونی در بیاد..
شما وقتی داری این صحبت رو مطرح میکنی شخص مقابل شما صدرصد استقبال میکنه چون بعدا میتونه هم از زندگی سهم داشته باشه و هم مهریه رو مطالبه کنه که این مهریه رو هر زمان میتونه دریافت کنه.
اینطور چگونه میشه انتظار داشت شما زندگی خوبی داشته باشی؟
مثلا میخواستین زحماتتون هدر ندره... خب به نظرم هدر رفته... چون خدایی ناکرده فرضا یک آقایی همچین برنامه ای رو اجرا کردن.. علاوه بر اینکه نصف اموال در شرایط قانونی منتقل میشه، اون نصفه ای هم که برای ایشان میماند روی دادن مهریه از بین میرود. همسر هم جدا میشود.... عجب توافقی!
خارجی ها مهریه ندارن، خارجی ها فرهنگ های خاص خودشونو دارن، آنقدری که ایرانی ها از شرایط حقوقی باخبرن آنها اینطور نیستن. در خارج از کشور برخی مشکلات خانوادگی مثل زندگی های ایرانی در جریان نیست و ..
طبق گفته کاربر. Scarface شما زیر پرچم کشورتون و با تمامی فرهنگ ها و مسایل جامعتون زندگی میکنین و باید دید باز داشته باشین.
شما بعنوان یک مرد تلاش در زندگی کنین ، حتی میتونین از خانمتون بخواین کار نکنن. بقول قدیمی ها دستتون روی زانوی خودتون باشه. اونوقت میتونین برای خانوادتون از روی رغبت کارهایی انجام بدین برای خانومتون طلا بخرین، هدیای خوب بخرین.. اگر تمکن مالی داشتین براش یکارایی انجام بدین و ایشونم مثل هر دختری یه مهریه متعارف داشته باشه.
هیچ پول و شرایطی نمیتونه تضمین کننده پایداری یک زندگی باشه. آنچه که مهم هست طریقه صحیح زندگی کردن هست.

علاقه مندی ها (Bookmarks)