به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: سلام دوستای عزیزم لطفا بگید این پسرای با غیرت ایرونی کج

رأی دهندگان
3. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • ؟

2 66.67%
  • ؟

1 33.33%
صفحه 5 از 11 نخستنخست 1234567891011 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 41 تا 50 , از مجموع 108

موضوع: پسرا؟

عضو همراه

آخرین بازدید
    سه شنبه 04 اسفند 94 [ 11:19]
    سطح
    93
    Level completed: 45%, Points required for next Level: 551
    Overall activity: 6.0%
    دستاوردها:
    Veteran10000 Experience Points
    تشکرها
    4,205

تشکرشده 4,460 در 1,179 پست

Array

RE: پسرا؟

نقل قول نوشته اصلی توسط sade begham...
    سلام
    علت بعدی ترس از قبول مسئولیت است. در واقع آزادی و خوشی الانشون را نمی خواهند از دست بدهند.
    نند.
    و...
    آقایون محترم:
    ولی برای ما دخترا جالبه بدونبم به جزء مسائل مالی که همتون اشاره کردید دیگه چه چیزهایی مانع ازدواج شما می شود.

sorena شمام حق دارید. به نظر من زندگی ای که با اون همه خرج شروع بشه اول دردسره.

موفق باشید.
    سلام دوست عزیز.
    ببخشید می تونم بپرسم منظورتون از اینکه نمی خوان آزادی و خوشی الانشونو از دست بدن چیه؟ نکنه شما فکر می کنید.........
    از صبح تا شب درس خوندن.. از صبح تا شب کار کردن... تحمل کنایه ها از طرف دیگران...با هر کس و ناکسی روبه رو شدن.
    دلهره از اینکه نمی دونیم آیندمون چی میشه آیا این همه تلاش می کنیم می تونیم بجای برسیم رو شما "آزادی" می دونید....
    یا فکر می کنید همه پسرا ها باباشون مایه دار و "آزادی" رو گردش با ماشین باباجون و رفتن به کافی شاپو و تفریح می دونید. بخدا جای تعجب داره.
    و بجز مسایل مالی به نظر من چیز دیگری مانع ازدواج جوانان نیست ...... اما اگر این موانع(خرج های اضافی) برداشته نشوند خیلی چیزها مانع ازدواج ما آقایون میشه. چون وقتی با این هزینه ها نمی تونیم ازدواج کنیم با فشارهای روحی و روانی و جسمی زیادی روبه رو می شیم آخرش هم که معلومه جوانان ما به کدام سمت کشیده می شوند. موفق باشید.

2. 2 کاربر از پست مفید حسین پور تشکرکرده اند .

roze sepid (جمعه 25 مرداد 92), shervin (جمعه 25 مرداد 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 08 اردیبهشت 92 [ 09:20]
    سطح
    42
    Level completed: 38%, Points required for next Level: 125
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran1000 Experience Points
    تشکرها
    21

تشکرشده 23 در 11 پست

Array

بايد بگم شرايط هر پسري با ديگري متفاوت است،من مسئله خودمو نميگم چون يكم با بقيه فرق داره ولي به نظر من مشكلات مالي تو اين دوران مساله اصلي براي ازدواج نكردن پسرهاست،مثلا يكي از همكارام به من گفت الان تو خونه پدر و مادرم زندگي ميكنم و خرجي ندارم،همه پولم براي خودمه و برام كافيه و الانم 206 ثبت نام كردم كه 2 ماه ديگه تحويل ميگيرم خوب حالا فرض كنيد بخواد ازدواج كنه اول بايد بره يك خونه اجاره كنه ماهانه n تومان كه حداقل نصف حقوق اونه بعدش بايد ماشينش رو درجا نگرفته بفروشه بده پول پيش يا هزينه اوليه ازدواج بعدشم وام بگيره تا بلكه بعضي از بدهي هاي خودشو پرداخت كنه وامي كه يك عمر بايد اقساطش رو بپردازه.
    در آخر سر هم 20 يا 30 سال كار كنه تا بتونه خونه بخره همون خونه اي كه توش براحتي زندگي مي كرد و بعدش بتونه ماشين بخره همون ماشيني كه ميتونس اول سوارش بشه
    حالا هزينه زندگي،بچه و ... بماند،و اين درحاليه كه ميتونه اصلا راه دوم رو انتخاب نكنه و بدون دردسر از زندگيش لذت ببره
    بايد ديد ازدواج به چه هزينه اي به هزينه يك عمر دويدن و خون دل خوردن! براي چي؟ براي كي؟ به چه قيمتي؟
    بعد از ازدواجم كه خانومها مسئوليت اصلي زندگي رو ندارن و مي تونن كار كنن يا نكن،پول از خودشون بدن يا ندن،تازه مسائل عاطفي دختران و اينكه بايد در تمامي مسائل دركشون كرد كه به روحياتشون ضربه نخوره بماند،پسر هم دندش نرم مي خواست ازدواج نكنه،حالا بدو تا حالت جا بياد
    فقط دو مسئله براي انگيزه پسرها براي ازدواج مي مونه يكي مسائل عاطفي و ديگري مسائل جنسي كه اون هم بعد از 6 ماه عادي ميشه وميمونه همون مسائلي كه گفتم
    تو رو خدا درست قضاوت كنيد؟

عضو همراه

آخرین بازدید
    شنبه 27 شهریور 89 [ 17:39]
    سطح
    63
    Level completed: 72%, Points required for next Level: 85
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    484

تشکرشده 502 در 230 پست

Array

نقل قول نوشته اصلی توسط sade begham...
    سلام
    mahtab-27 عزیز:
    سوال خوبی را مطرح کردی؟ از پیغام ها معلومه آقایون قصد جواب دادن به سوالتون را ندارند. یا شهامت اعتراف را ندارند.
    بگذار من جوابت را بدم.
    اولین مسئله ای که آقایون سراغ ازدواج نمی روند همون مسئله مالی است. چون اون قدر غرور دارند که بخواهند زندگیشون را خودشون تامین کنند.
    دومین علتش اینه که خانواده ها جدای از دختر و پسرسخت گیر شدند. در واقع سختی هایی که خودشون کشیدند را نمی خواهند بچه هاشون بکشند. که این درست نیست.
    علت بعدی ترس از قبول مسئولیت است. در واقع آزادی و خوشی الانشون را نمی خواهند از دست بدهند.
    علت دیگر بالا رفتن توقعات دو طرف است.
    دیگر اینکه به خاطربالا رفتن اطلاعات آقایون در مورد ازدواج صحیح انتخاب طرف مقابل براشون سخت شده.و به هر کسی نمی توانند اعتماد کنند. دیگر مثل قدیم نیست که پدر مادر ها از بچگی یکی را نشان می کردند و قبل از اینکه سنشون به 20 برسد اونا واسه هم شیرینی می خوردند.الان پسرا خودشون باید انتخاب کنند تا بتوانند وفادار باشند.
    در مورد کار کردن خانم ها گفتی... به نظر من الان بیشتر آقایون، میخواهند که خانم ها کار کنند.
    و...
    آقایون محترم:
    ولی برای ما دخترا جالبه بدونبم به جزء مسائل مالی که همتون اشاره کردید دیگه چه چیزهایی مانع ازدواج شما می شود.

sorena شمام حق دارید. به نظر من زندگی ای که با اون همه خرج شروع بشه اول دردسره.

موفق باشید.
    من فکر می کنم جواب دادم به اندازه کافی!!
    آقایون در قبال ازدواج چیزهایی رو از دست می دن که اون چیزهایی که بدست میارند واقعا در قبال چیزهایی که از دست می دن قابل توجه نیست. به هر حال کسی نمی تونه انکار کنه که تفاوت مابین آزادی قبل و بعد از ازدواج در آقایون بیشتر از زنها هست! همین طور حجم مسئولیت !! و...
    من همیشه به یک دختر یا به قصد ازدواج نگاه می کردم و یا اصلا نگاهی به اون نداشتم. یعنی هیچ وقت دوست دختر نداشتم مگر دوستی به قصد ازدواج. اما الان می بینم مسئولیتهای من خیلی زیادتر از پدر منه. در حالیکه توجهی که به حقوق من می شه خیلی کمتر از توجهی که به حقوق پدرم می شه. جالبه که شما نشستی به جای یک پسر داری نظر می دی بعد نظرات آقایون رو به پشیزی حساب نمی کنه و عملا می گی شهامت اعتراف ندارند!!!
    به هر حال من کاملا آماده پذیرفتن مسئولیت هستم از 20 سالگی همزمان با تحصیلم کار می کردم هیچ وقت شرایط تحصیلی خودم رو هم از بین نبردم ولی نتونستم بیشتر از 10-12 میلیون تا این سن جمع کنم. ببینید من نمی خوام یک زندگی رو بسازم و بعد یک نفر رو بیارم داخلش . من می خوام کسی کنارم باشه که برای زندگی مشترک خودش از صفر تلاش کنه. چند دختر به این راضی هستند که من به عنوان یک تحصیل کرده(ولو با مدرک دکترای مهندسی) از صفر (دارایی) بیام خواستگاریشون؟
    نمی خوام کسی رو بهش بگم خوشبختت می کنیم. می خوام بهش بگم سعی کنیم که همدیگه رو خوشبخت تر کنیم.
    نکته دیگه باید چیزی رو در قبال این مسئولیت بدست بیارم یا نه؟!!! بعضی از آقایون همین که همسرشون رو شاد وراضی ببیند کافیه براشون . ولی خوب همه که نمی تونند ایقدر خوب باشند.یعنی نیازهای من فقط به شاد دیدن و خوشبختی همسرم ختم نمی شه. از طرفی مسلما هدف اولیه من از ازدواج مسائل جنسی نیست که ازدواج رو بسیار بالاتر از این موضوع می دونم. اگر همسر من به عنوان یک یاور در زندگی من نباشه اگر همسر من خودش رو مقید به ساخت زندگی مشترک نکنه اگر در دید همسر من من یک نفر باشم که از اون باید محکمتر در هر شرایطی باشم و شکست ناپذیر!!! هرگز ریسک نمی کنم برای شروعش.
    اگر ازدواج مزایای لازم رو داشته باشه برای افراد افراد اقدام می کنند براش. مزایا رو کلی بگیرید و نه فقط مسائل معنوی. این رو نشونه بدی نگیرید( انصافا این ریاکاری ایرانی جماعت _شما رو عرض نمی کنم_ که دوست دارند همه چیز رو در اوج عرفان نشون بدهند و مسائل دنیوی رو نادیده می گیرند البته در حرف قابل توجهه) که من می گم باید منافع هر دو طرف رعایت بشه در ازدواج . ببینید در حالی که مسئولیتهای مادی مرد بیشتر شده حق نظارت اون بر زندگی خیلی کمتر شده. عملا من نمی تونم به همسرم بگم که بابا چه خبره هر روز خونه مادرت!!! قهر می کنه و دیگه از خونه مادرش نمیاد بیرون تا من برم و ایشون رو با التماس و دوستت دارم راضی کنم به برگشتن به خونه مشترک!!!
    فکر کنم توضیحاتم کافی بود

5. کاربر روبرو از پست مفید sorena_arman تشکرکرده است .

roze sepid (جمعه 25 مرداد 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    شنبه 26 بهمن 87 [ 10:04]
    سطح
    39
    Level completed: 10%, Points required for next Level: 136
    دستاوردها:
    Veteran1000 Experience Points
    تشکرها
    5

تشکرشده 7 در 5 پست

Array

خیلی متشکرم دوستان عزیزم، ادامه بدید من استفاده می کنم.اما من از طرف خودم و خیلی از دوستام که اجازه دارم بگم که همه ما می دونیم و خیلی هامون درک می کنیم که مسائل مالی هست، پس این دلیل منطقی واسه ازدواج کردن نیست، ودر ضمن الان وظیفه شما نسبت به پدراتون خیلی کم شده خیلی از خانم ها الان کمک خرج همسرشون شدن، و بدون هیچ چشمداشتی واقعا واسه حفظ زندگیشون تلاش می کنند و راضی هم هستن. اکثر ما وقتی ببینیم همسرمون داره تلاش می کنه، همین تا حدی کافیه.
    بیاید با هم و از صفر شروع کنید و زندگی رو بسازید باور کنید خیلی از خانم ها حاضرن در کنار شما صبورانه ادامه بدن. در صورتی که وظیفه شناس باشید...

عضو همراه

آخرین بازدید
    سطح
    63
    دستاوردها:
    تشکرها
    484

تشکرشده 502 در 230 پست

Array

پدرم چه وظیفه ای داشته؟ اون با یه کت و شلوار رفت خواستگاری مادرم رو هم برد تو یه اتاق خونه پدریش!! خانومهای امروزی به مهریه زیر 300-400سکه عروسی 5-10میلیونی و خونه مادر شوهر نشستن راضی می شن؟ همین طوری یه جمله ای رو نگید. با دلیل حرف بزنید.
    بخونید اینو:
    نقل قول نوشته اصلی توسط ...

بنظر من بهتر است قبل از اینکه به خانه تان بروید، راه حلی پیدا کنی. نظر شخصی من اینست که فعلا زیاد قناعت نکن (نگرفتن مراسم عروسی و ..)،
    در ضمن این پست بالایی من رو خوندید. من فقط دلایل مادی رو گفتم؟
    ببینید پدر من اصلا فکر نمی کرد مادرم نیاز به محبت هم داره!! اون فقط مسئول خرج و مخارج خونه بود و یک زن حرف شنو هم داشت. البته من اینو نمی خوام. اما قبول کنید که مسدولیتهای یک مرد الان فقط مادی نیست. پدر من اگر ساعت 10 شب برمی گشت مادرم نمی گفت من دلم گرفته بیا بریم بیرون خونه. اما من باید برای این هم خودمو آماده کنم. من مشتاقانه اینکارو انجام می دم اما باید بدونم در قبالش من هم چی بدست میارم. نگید رضایت زن !! این توجیهیه که همتون مرتب می رید سمتش!!

عضو فعال

آخرین بازدید
    سه شنبه 23 تیر 05 [ 00:52]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    Veteran50000 Experience PointsSocialTagger First Class
    تشکرها
    9,001

تشکرشده 10,164 در 2,192 پست

Array

دوستان عزیز .فکر نمیکنید حاشیه این مسئله خیلی زیاد شده . چرا ؟؟
    برای همه مشخص شده که آقا پسرا چرا دیر اقدام به ازدواج میکنن. (وضعیت اقتصادی مملکت . معضل بیکاری وکم درامدی/ ضمیمه این موارد.توقعات بالای یه سری از خانواده ها و.... که بالاترین سهم هارو در این مورد دارن والسلام ختم کلام) دیگه چرا این همه جنگ اعصاب برا هم درست میکنید . هر کسی نظر مختص به خودش رو داره /چون نظر xاز دید من صحیح نیست چرا بیام توجیهش کنم. کسی که قابل تغییر باشه با خوندن 45 ارسال این تایپک تغییر میکنه اگرم نه که هیچ .یا بعضی از دوستان مطلبی رو مینویسن که اصلا"ربطی به این موضوع نداره( جدیدا"در سایر تایپک هاهم مشاهده شده) .فقط جو تالار رو به هم میزنه.
    همه ی عزیزانی که عضو تالار هستن یه جورای میخوان در رابطه با هر موضوعی دانستنی هاشون زیاد بشه ویا هدفهای دیگه .نه اینکه هرکی بخواد نظر خودش رو به دیگری تحمیل کنه .ایده وراه حل هر کدوم از اعضا مناسب باشه دیگران هم از اون استفاده میکنن یا اینکه در بهتر جلوه دادن این راه حل نظر میدن .بازم میگم .کسی که جز ....... چیزی نمینویسه بهتر اینه که جوابی به ارسالش داده نشه تا اینقدر حاشیه این مسائل زیاد نشه (بنده کلی عرض کردم واین نوشته در مورد فرد بخصوصی نمیباشد )ببخشید
    سکوت سرشار از ناگفته‌هاست

عضو همراه

آخرین بازدید
    سطح
    63
    دستاوردها:
    تشکرها
    484

تشکرشده 502 در 230 پست

Array

نمی فهمم دیگه بقیه باید نظر بدن که کی چی بنویسه کی چی ننویسه!!! عزیز دل من این چند پست بالا رو بخونی متوجه می شی هنوز هم فکر می کنند دلایل عدم ازدواج آقایون فقط مسائل مادیه!!! مثل خود شما. در حالیکه دهها مشکل دیگه هم این وسط وجود داره!!

عضو فعال

آخرین بازدید
    سه شنبه 23 تیر 05 [ 00:52]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    Veteran50000 Experience PointsSocialTagger First Class
    تشکرها
    9,001

تشکرشده 10,164 در 2,192 پست

Array

sorena_armanگرامی/ من که ننوشتم فقط مشکل مالی عرض کردم در طول این 45 ارسال بقدر کافی مشکلات و راه کار ارائه شده وبرای کسی که بخواد در این رابطه آگاه بشه یا اینکه تغییری در ذهنیتش به وجود بیاد اومده.حالا اگر هم کسی متوجه نشده ودر رابطه با سوال sade begham لطف کنید بقیه مشکلات رو بگین ( از دید شما /فکر می کنند دلایل عدم ازدواج آقایون فقط مسائل مادیه!!! مثل خود شما)تا ماهم بر این مشکلات آگاه بشیم .فقط لطف کنید حاشیه نرید وتا حدودی هم انتقادپذیر باشید.ممنون
    سکوت سرشار از ناگفته‌هاست

عضو همراه

آخرین بازدید
    سطح
    63
    دستاوردها:
    تشکرها
    484

تشکرشده 502 در 230 پست

Array

ایا جهالت نیست که آدمی ساعات شیرین امروز را فدای روزهای اینده نماید؟

عضو همراه

آخرین بازدید
    جمعه 30 مرداد 94 [ 18:18]
    سطح
    81
    Level completed: 69%, Points required for next Level: 156
    Overall activity: 4.0%
    دستاوردها:
    Veteran10000 Experience PointsTagger Second Class
    تشکرها
    1,211

تشکرشده 1,247 در 437 پست

Array

ببینید دوستان ، احتمالا با من موافقید که مهمترین دلیل ازدواج رفع نیاز های افراد هست . مثلا نیاز به محبت دیدن، نیاز به هم صحبت داشتن، نیاز جنسی و...
    الان در جامعه ما بعضی از این نیاز ها خارج از چارچوب خانواده تامین میشه . ( البته شاید به اون کیفیتی که در خانواده تامین میشه نباشه ) .
    الان بعضی از پسر ها ( برخی که مذهبی هستند و برخی سنتی هستند و برخی به دلایل شخصی ) دنبال روابط قبل از ازدواج نیستند ؛ اما غیر از اونها هر پسری خیلی راحت میتونه بره بیرون از خونه ( و جدیدا حتی بمونه تو خونه ) و یک دختر پیدا کنه تا هم نیاز جنسی و هم نیاز به همدم رو براش تامین کنه . همین باعث میشه که انگیزه ازدواج برای اون جوون کم بشه .
    حتی متاسفانه برخی از پسرهایی که ازدواج را فقط در همین مسائل میبینند این استدلال را میکنند که : آدم برای یک لیوان شیر گاو نمیخره .

صفحه 5 از 11 نخستنخست 1234567891011 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)