سلام اقای کنجکاو عزیز سو ا ل از شما
1ـ ایا تا لار توانسته تغییر مثبتی در شما ایجاد کنه چه تغییری?
(تو رو قران اروم تر رگباری سوال میپرسی محمد) اره تالار اولین اصلی که به من یاد داد مثبت نگری امید و صبر بود این چیزایی بود که من تو تالار خیلی باهاش مواجه بودم و کم کم یاد گرفتمشون. ولی هنوزم راه دارم تا به تکامل بیشتری برسم.
2ـ زییاترین شکل دوست داشتن و ابرا ز محبت چی می تونه باشه؟
خالصانه باشه و از ته ته ته اعماق دل ادم باشه:
3ـ احسا سا نتون رو چگونه مدیریت می کنید؟
نمبدونم منظورت از این سوال چیه ؟ ولی همیشه سعی میکنم عشقم و دوست داشتنم رو ابراز کنم و عصابیتم رو تا حد امکان بخوابونم . هر چندکه شما میدونید من ادم خوش اخلاقیم کمتر کسی میتونه منو به راحتی عصبی یا ناراحت کنه ولی اگه عصبی بشم کنترلم واقعا سخته.
4ـ او لین جمله ای که با خواندن این کلمات به ذهن تان می رسد
مدیر همدردی
( سیاستمدار)
فرشته مهربان
( نظم )
خانم انی (
خیلی وقته ازشون خبری ندارم )
محمد ابراهیمی
( دوست قدیمی ) ( یار مهربان)
دختر مهربون (
تازه باهاشون اشنا شدم )
خانم بلو اسکای
( چیزی به ذهنم نرسید )
اقای حامد
( یه حامد قدیما داشتیم مدیر بود با اون اشتباه گرفتمش اول که تو تالار اومدم)
اقای خار پشت
( واقعا هیچ اشنایی با ایشون ندارم )
خانم سا را
(یاد خانم دکتر میوفتم دوست قدیمیم ) rsrs رو میگم
خانم با لهای صداقت
( مهربان )
خانم شادی
( .......)
5ـ زییاترین تصویر ذهنی یا خاطره تان چیست؟
وقتی با دوستام هستم و و قتی با جمعی هستم که همه با هم شادن.
6ـ کی رو بیشتر از همه تو زندگیت قبو ل داری؟
کسی که حرف درست بزنه که مقداری با عملش هم بخونه.
7ـ منطقی ترین فرد توی تا لار رو معرفی کن؟
خیلی سخته ؟ (
شاید خود مدیر )
8ـ با لوله کتاب زرشک یک جمله بسا ز؟
وقتی کتاب میخوندم یه لوله دیدم توش بجای اب، محبت عبور میکرد گفتم ::: زرشک
9ـ یک نمونه از زییایی های معنوی رو بگید؟
جوونی که خودش راهشو پیدا کنه و تا قبل از اون بی اعتقاد بوده باشه. این زیبا ترین چیزیه که من با دیدم و شنیدنش یه حس زیبای معنویت رو احساس میکنم.
10ـ بهترین هدیه ای که تا حا لا گرفتی؟
هدیه ای که بوی سوپرایز رو میداد. بلیط هواپیمایی رفتن به مشهد از خالم که خیلی غیر منتظره و شادی اور بود برام ولی بلافاصله سر جریاناتی لغو شد. و کلی حالم گرفته شد.
11ـ مهمترین نقطه ضعف خودتون که تصو ر می کنید بر ان کنتر ل پیدا کرده اید چیست؟
همین اینترنت که فکنم همه هم تو خانواده بدونن که اگه اینترنت رو از من بگیرن من جون میدم یعنی خیی وابسته به نت بودم ولی الان نه خیلی اینطور نیست هم با برنامه تر پیش میرم هم منظم تر شدم و روی خودم کنترل بیشتر شده.
12ـ چه مطلب یا پستی در تا لار برای شما خنده دار بود؟
یه پست یبود چند سال پیش یه نفر به نام shemale توش مشکلاتش رو میگفت . تمام حرفاش خنده دار بود اینگار یه ملتی رو سرکار گذاشته بود من که فقط به حرفاش میخندیدم هر کی هر چیز میگفت اون یه چیز دیگه میگفت کلا اون fun بود برام.
13ـ چه رشته ورزشی دوست دارید؟
الان یه 2و 3 سالی هست که هفته ای دو سه بار میرم سالن فوتبال بازی میکنم. و خیلی هم دوستش دارم. یه جورایی ورزش اول منه مثله همه پسرا.
ولی به شخصه با والیبال هم حال میکنم.
14ـ چه خواننده موسیقی دوست دارید؟
سلطان پاپ محسن یگانه به قدری دوسش دارم که پسترش توی خونمون روی دیوار وجود داره.( دلیل دوست داشتنم هم اینه که تو مصاحبه اش گفته من از روریشادمهر عقیلی فهمیدم که میتونم بخونم و چون من شادمهر رو دوست داشتم اینم شاگرده اونه و ته صداش شبیه اونم و حتی من میگم بهتره. بخاطر همین دوسش دارم.
15ـ بهترین کتابی که مطا لعه کردید نام ببرید؟ ( تو پست قبلی جواب دادم)
16ـ بزرگترین کار خوبی که کردی چی بوده؟
حرف یه جایی رو از جایی دیگه به جایی نبردم که اگه میبردم باعث جدایی دو نفر میشد از هم. حرفرو نمیتونم بگم .
17ـبه یاد موندنی اهنگی که شنیدین؟
دلقک از اصفهانی
18ـ یک جمله که در زندگی برایتان جا لب یا اموزنده مفید بوده یا از ان ا لهام گرفته اید بیان کنید!
اولین جمله ای که برای من تاثیر گذار بود و خیلی در زندگی من تغییر ایجاد کرد جمله ی جادویی ( یا به اندازه ارزو هایت تلاش کن یا به اندازه تلاشت ارزو) به نظرم این فقط یک جمله نیست یه دنیا حرفه.
19ـ ایا به ارزو های دوران کودکی خود رسیده اید اگر رسیده اید ان را بیان کنید/؟
تا حدی رسیدم و تا حدی هم نه بابا من هنوز جوونم راه دارم . صبر کنید شاید رسیدم.
دوست داشتم همه دوستم داشته باشن و همه بگن فلانی خیلی باحاله و مورد احترام و قابل ارزش باشم.که حس میکنم اینطوری هم هست.
20ـ چه غذایی دوست داری؟ جواب دادم تو پست قبلی
21ـ دوست داری نفر بعد صندلی داغ چه باشد؟
متین باشه چون دوست جدیدم تو تالاره کلی سوالای جور واجور دادرم ازش البته فکنم قبلا حضور داشته تو لیست اخه اسمش بود .کس دیگه ای به ذهنم نمیرسه.
22ـ نظرتان درباره سری صندلی داغ چه است؟
سری جدیدشم مثلا قبلی ها خوبه ولی خیلی بوی نویی میده و شاید اگر قدیمی ها بیشتر اینجا بودن رنگ و بودی صندلی هم عوض میشد.
23ـ تا لار همدردی چه هدفی را دنبا ل می کند چرا؟
به صورت نا محسوس در پست قبلی اهداف تالار رو گفتم اگه دقت کنید میفهمید.
24ـ یک بیت شعر قشنگ بگو
اگر حواستو بکنی جمع کم کم می تونی غصه هاتو بکنی کم
اینو از خودم همین الان گفتم میدونم زیاد قافیه نداشت ولی من عاشق بدائه گویی ام.25ـ یک جمله زییا درباره ماه رمضان بگوید؟
ماه رمضان ، ماه استراحت جسم از پرخوری .
26ـ میزان توجه شما به علم و منطق و معنویات چه قدر است؟
علم رو خیلی بهش توجه میکنم منطق رو هم خیلی میپذیرم و کلا منطقی ام و حرفای با منطق رو حتی اگه غلتم باشه یهو میپذیرم . معنویات رو یکم توش ضعیفم ولی دوسش دارم به ادم ارامش میده. 27ـ مهمترین چیزی که از همدردی یاد گرفتی؟ بالا بهش اشاره کردم
28ـ او ل برامون یک جک یا لطیفه یا مطلب طنز بگو شادمون کن
یارو میره ادامسه relax بخره پولو میده به مغازه دار بقیه اش رو میخواد پس بده میدونی چی میده بهش ؟ : : : :: ادامس شیک
میدونم لوس بود خودمم اصلا نخندیدم ولی من حافظه جکیم ضعیفه .
امیدوارم همیشه موفق باشید

علاقه مندی ها (Bookmarks)