به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 59 از 125 نخستنخست ... 9192939495051525354555657585960616263646566676869798999109 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 581 تا 590 , از مجموع 1246

Hybrid View

عضو فعال

آخرین بازدید
    یکشنبه 11 بهمن 94 [ 04:40]
    سطح
    98
    Level completed: 63%, Points required for next Level: 379
    Overall activity: 13.0%
    دستاوردها:
    VeteranSocial25000 Experience PointsTagger First Class
    تشکرها
    15,041

تشکرشده 10,678 در 2,786 پست

حالت من
    Moteajeb
    Array
    من صداشو نمی تونم ولی دیالگشو می ذارم

از بس برای رد شدن از اینجا معطل شدم یادم رفته که کجا می خواستم برم.اه ولی اونو یادمه

دوست قدیمی خودم لوک خوشناسه باید بپرم پشت اسبش.بوشوک

هیچ دوست ندارم ببینم یه مرد گریه می کنه ولی درباره این یکی استثنا قائل می شم.جانی

گوریل انگوری م خواستین می ذارم.

2. کاربر روبرو از پست مفید فرهنگ 27 تشکرکرده است .

فرشته اردیبهشت (شنبه 01 شهریور 93)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 30 آبان 04 [ 23:57]
    سطح
    93
    Level completed: 21%, Points required for next Level: 792
    Overall activity: 22.0%
    دستاوردها:
    SocialOverdriveTagger First Class10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    3,895

تشکرشده 2,704 در 676 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    انقدر این گوفند چرخوندین تا مال ما شد ؟ عیبی نداره چند وقت بود بره بریان نخورده بودیم . تا جمعه نگهش میدارم جمعه صبح درسته میذارمش رو آتیش .. شبش میارمش آلاچیق با هم میل کنیم خوبه ؟

بانو پاییز هنوز جاییکه هستی چپکی حرف میزنن یا نه ؟ راستی ماهی اصلی غذای قلیه ماهی چیه ؟ مال شهر شما هست یا نه ؟ شما بلدی یانه ؟ تند درست میکنید یاا معمولی ؟
    راسته که میگن زیاد خالی میبندن یا نه . این حرف مال قدیماست .

فکر کنم دوبلور لوک خوشانس آقای والی زاده بود . شما ها آدمو میبرین به نهایت کودکی . چقدر کودک درونتون زنده است

این خوبه خیلی خوب

حدس میزنم بانو فرشته تهرانی باشن ؟

4. کاربر روبرو از پست مفید parsa1400 تشکرکرده است .

فرشته اردیبهشت (شنبه 01 شهریور 93)

عضو همراه

آخرین بازدید
    شنبه 16 خرداد 05 [ 13:13]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassSocialOverdriveVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    6,384

تشکرشده 6,950 در 1,499 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array
    فرهنگ ممنون باز دلم یه ذره خنک شد
    این رو نوشتی خیلی بانمک شدی

هیچ دوست ندارم ببینم یه مرد گریه می کنه ولی درباره این یکی استثنا قائل می شم.جانی
    همین دیالوگ جانی خیلی ابهت داره ها سرشار از جذبه و اقتداره . دوست دارم ادم ابهت داشته باشه .

ریحانه همیشه میخاست بدونه از چه مدل ابهتی خوشم میاد اینم نمونه اش.کجایی دختر بیا

بله اقا پارسا احتمالا .ولی از فرشته جان میپرسم و میگم کجایی ان!

پ.ن: امیدوارم فرشته و مدیر اینجا سر نزنن با این بحثای...
    صبا به لطف بگو آن غزال رعنا را که سر به کوه و بیابان تو داده ای ما را
    ویرایش توسط فرشته اردیبهشت : شنبه 01 شهریور 93 در ساعت 20:03

6. کاربر روبرو از پست مفید فرشته اردیبهشت تشکرکرده است .

m.reza91 (یکشنبه 02 شهریور 93)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 30 آبان 04 [ 23:57]
    سطح
    93
    Level completed: 21%, Points required for next Level: 792
    دستاوردها:
    SocialOverdriveTagger First Class10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    3,895

تشکرشده 2,704 در 676 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    بله اقا پارسا احتمالا .ولی از فرشته جان میپرسم و میگم کجایی ان!

پ.ن: امیدوارم فرشته و مدیر اینجا سر نزنن با این بحثای...[/QUOTE]

ای با با من منظورم تصویر ذهنی از محل زندگی خوتون بود فرشته اردیبهشت در پاسخ به جمله پاییز خانم

من چیکار به مدیر و سرپرست دارم . اصلا هر جا باشیم زیر این آسمون که هستیم . هم زبونو هم تالاریکه هستیم

بقل کباب بره قلیه ماهی هم هست بفرمایید . آقا فرهنگ بگو تندش کنن تا دخترا زبونشون بسوزه نتونن زیر آب بزنن .

عضو فعال

آخرین بازدید
    سطح
    98
    دستاوردها:
    تشکرها
    15,041

حالت من
    Moteajeb
    Array
    ماهی قلیه،سنگ سر.کلن غذای جنوبه.قلیه باید تند باشه.فقط آبادن یا آبودان.

9. کاربر روبرو از پست مفید فرهنگ 27 تشکرکرده است .

parsa1400 (شنبه 01 شهریور 93)

عضو همراه

آخرین بازدید
    یکشنبه 26 مرداد 04 [ 21:20]
    سطح
    97
    Level completed: 45%, Points required for next Level: 552
    دستاوردها:
    SocialTagger First ClassVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    4,026

تشکرشده 3,515 در 811 پست

حالت من
    Khoshhal
    Array
    من همون جا توضیح دادم که!؛حالا اینبار یه کم مفصل تر میگم.
    وقتی شما یه کلمه توی جعبه متنه تایپ میکنید و دکمه ی ارسال رو میزنید ،چون این سایت ارتباطش با شما به صورت رمزنگاری نیست ،دقیقا همین کلمه ای که تایپ میکنید میره روی خط (منظور خطیه که ارتباط شما رو با اینترنت برقرار میکنه شامل adsl ،wi-max و...) حالا توی مسیر از دقیقا بعد خونه ی شما تا جایی که سرور سایت قرار داره ( در مورد این سایت ،آلمان) میشه سیستمایی رو پیاده کرد که این کلمه ای که شما ارسال کردید(دقیقا در طول مسیر ) رو پیدا کنه که خب آی پی شما هم مشخصه و به راحتی شما قابل رهیابی هستید. ولی اگه رمزنگاری صورت میگرفت ،مثه حالتی که به gmail ؛login میکنید دیگه این حالت منتفی بود.
    اگه بخوایم ساده تر بررسی کنیم فرض کنید شما یه نامه بفرستید به دوستتون در یه شهر دیگه؛حالا اگه شرکت پست قابل اعتماد نباشه و در نامه رو بازکنه و محتوای اون نامه رو بخونه پس میدونه که شما چی نوشتید،بعد،ادرس خونتون هم که روی پاکت نامه هست ،پس به راحتی هم میتونه پیداتون کنه. شاید شما چیز مهمی توی نامه ننوشته باشید ولی اینجا حریم خصوصی شما نادیده گرفته شده و اگرم چیز خاصی توش نوشته باشید ! که خب احتمالا میاند سروقتتون!! حالا اگه از یه زبون رمز استفاده میکردید نامتون رو که باز میکردند کسی نمیفهمید شما چی نوشتید.
    دلیل دیگه مربوط به وقتیه که پست ارسال شده و در پایگاه داده ی سایت قرار گرفته. برنامه هایی که موتورهای جستجویی مثل گوگل دارند،میاند از کل وبسایت هایی که در فضای اینترنت هستند کپی تهیه میکنند و اون کپی ها رو در کامپیوترای خودشون(پایگاههای داده) ذخیره میکنند تا با این کار سرعت جستجو به شدت افزایش پیدا کنه نسبت به حالتی که این کار رو نکنند وگرنه اگه قرار باشه هر سرچی که میخواد انجام بشه گوگل بره همون لحظه کل سرورای دنیا که هر کدومشون یه جای دنیاند رو جستجو کنه ،حتی اگه سرعت همه جا مثل پهنای باند کره و ژاپن باشه؛شاید ده سال طول بکشه تا پاسخ شما رو بده ! و اصلا عملی نیست. برنامه های دیگه ای مثل فیلتر#ینگ ایران ( حالا باز نگید چرا # گذاشتما !!) میتونند از این بستر استفاده کنند و بگردند دنبال کلمه های حساس مثل سک@س و اون سایت رو به صورت اتوماتیک فیلتر کنند (که البته این کاربردش از نظر من خیلی هم خوبه). یا مثلا من یه کلمه ای مینویسم این برنامه اونو پیدا میکنه و اگه اون سایت ip منو ثبت کرده باشه در سیستمش، باز من قابل رهگیری هستم.میتونید آی پی رو مثل کد پستی خونه در نظر بگیرید. اینا همه در شرایطیه که شما احتمالا فکر میکنید که اینجا ناشناسید ولی اگر امکاناتش موجود باشه (در حد isp و مخابرات و...) میتونم فردا ظهر ناهار رو مزاحمتون باشم!
    ضمن اینکه اخبارش رو هم باید شنیده باشید ،ادوارد اسنودن رو کسی نیست که نشناسه و اون فضاحتی که آژانس امنیت ملی امریکا به بار آورد. کلا توی اینترنت ادم نباید کاری بکنه که بعدا نتونه جواب بده ،البته من چیز خاصی ننوشتم ولی احتیاط شرط عقله!
    من خودم به حریم خصوصی توی همه جا از جمله اینترنت اعتقاد دارم ولی متاسفانه این حریم به راحتی توسط کسایی که امکانات در اختیارشونه میتونه نقض بشه اینجاهم دیگه بحث ارتباط زناشویی نیس که بگیم بهم اعتماد کنیم و نباید شک کنیم! این قضیه رو هم بگم که افراد عادی از جمله من نمیتونند تا اونجا پیش برند که اطلاعات شما رو استخراج کنند ، امکانات میخواد؛ هم به لحاظ دسترسی به سیستمای ارتباطی هم مجوزای قانونی.
    ولی کسی که میره عضو فیس بوک میشه و عکسای خونوادگیش رو میزاره روی سایت با کلی اطلاعات دیگه ؛من دلیل این کار رو نمیفهمم چون بدون امکانات و حتی دانش تخصصی میشه به راحتی پیداش کرد . خودش، خودش رو داره لو میده!
    امیدوارم تونسته باشم منظورم رو رسونده باشم در مجموع هدفم این بود که کسی رو به دردسر نندازم چه سایتو چه خودمو!.
    ببینید این محمد 93 چیکار میکنه ها ، حالا یه چیز دیگمو مسخره میکردی !!!!!،پستمم طولانی شد چقدر !

حالا واقعا سر کارم نذاشته بودید !!!!!؟
    من دیوانه چو زلف تو رها می‌کردم / هیچ لایق‌ترم از حلقه زنجیر نبود

ویرایش توسط m.reza91 : شنبه 01 شهریور 93 در ساعت 20:29

11. کاربر روبرو از پست مفید m.reza91 تشکرکرده است .

ammin (شنبه 01 شهریور 93)

عضو فعال

آخرین بازدید
    سطح
    98
    دستاوردها:
    تشکرها
    15,041

حالت من
    Moteajeb
    Array
    زمان ما کنکور که می دادیم،همین که کسی مجاز می شد.شاهکار بود.الآن کنکور بدی

مجازی،اگرم ندی بازم می تونی وارد دانشگاه بشی.می ترسم یه روز بیاد که فراخوان بدن

از این سن تا این سن بیان لیسانسشونو بگیرن.

13. کاربر روبرو از پست مفید فرهنگ 27 تشکرکرده است .

صبا_2009 (یکشنبه 02 شهریور 93)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 30 مرداد 94 [ 21:50]
    سطح
    49
    Level completed: 58%, Points required for next Level: 84
    Overall activity: 21.0%
    دستاوردها:
    Tagger First Class1 year registered5000 Experience Points
    تشکرها
    317

تشکرشده 1,458 در 274 پست

حالت من
    Shad
    Array
    کاربر به سبک چینی ،کاربر به سبک سنتی ایرانی !

سلام

میگن یک ایرانی و یک چینی باهم دوست بودن، بعد یه روز ایرانیه میره چین ، دوست چینیش بهش پیشنهاد میده که باهم برن کنسرت ، بعد با هم میرن یک کنسرت چینی ، اونجا خواننده شروع میکنه به خوندن و با اواز میگه:

"میونگ چانگ"

بعد ایرانیه از چینیه میپرسه خواننده چی گفت ؟
    چینیه میگه : گفت: "و در اولین نگاه که سیاهی چشمانم به سیاهی چشمانت گره خورد من ثابت کردم عشق هست ، تو همیشه هستی ، و روزی میرسد که ثابت خواهم کرد از عشقت خواهم مرد"

بعد ایرانیه با تعجب میگه ، این همه حرف رو با همون دو کلمه زد ؟ بعد چینیه میگه اره مگه چیه؟

چند وقت بعد چینیه میاد ایران و به پیشنهاد ایرانیه با هم میرن یک کنسرت موسیقی سنتی ایرانی و خواننده شروع میکنه به اواز خوندن و میگه :

ها ها ها هـــا هاااااا ها ها هاا هـــا ها هی هی هی هی هی هـــــــی هاااااا ها ها هاا هـــا ها هی هی ها ها ها هااااا…

بعد چینیه از ایرانیه میپرسه ، این خواننده چی گفت؟ ایرانیه میگه ، هنوز چیزی نگفته ، هر وقت چیزی گفت خبرت میکنم

حالا شده جریان ما و بعضی از کاربران دیگه سایت… ما باید دویست خط برای یک پست تایپ کنیم و حرف بزنیم از اخر توش دو کلوم حرف در نمیاد ، از اونطرف مورد داریم کاربر با دو تا کلمه منظورش رو کامل به طرف میرسونه..

مثلا یک کاربر میاد یک تاپیک میزنه میگه من شدیدا علاقه مند به یک دختر شدم و مادرم مخالفت میکنه میگه این دختر وصله خانواده ما نیست ، به همین خاطر من الان اومدم لب پشت بوم و تا چند دقیقه دیگه خودم رو پرت میکنم پایین!

بعد حالا من اگر بخوام راهنماییش کنم ، دو ساعت باید براش مقدمه چینی کنم ، از احترام به والدین باید شروع کنم که چقدر مهمه ، از اینکه دچار احساس شده در انتخابش ، از اینکه حالا دختر که قحطی نیست و چیزی که زیاده دختره و از این حرفا که یک دفعه سرم رو بالا میکنم میبینم صد خط تایپ کردم ، بعد حالا تازه اگر این تایپ کردن من اونقدر طول نکشیده باشه که توی این فاصله اون فرد مذکور خودش رو پرت نکرده باشه پایین ،در نهایت با خوندن پست نه تنها منصرف نمیشه از کارش ، بلکه بقدری مصمم تر میشه برای پرت کردن که هیچ محرکی اینقدر براش موثر نیست…

بعد حالا اون دسته از کاربرای دیگه که دقیقا در نقطه مقابل من هستند و استاد موجز گویی هستند اون فرد رو خیلی مفید ومختصر راهنمایی میکنند مثلا یک پست میزنند فقط توش یک کلمه هست: میگن:

"پِخخخخخخخخخخ"

یعنی همین پست مفید و کوتاه "پخ" توش دنیایی حرف و راهنمایی هست و حتی مورد داشتیم که طرف بعد از خوندن این پستها ، نه تنها خودش رو پرت نکرده پایین بلکه مسیر زندگیش هم عوض شده و یک دانشمندی چیزی شده برای خودش

خلاصه اینکه از بچگی ارزوم این بوده که هر وقت در اینده اینترنت اختراع شد منم مثل بقیه ادمها ، خیلی کوتاه و مختصر بتونم بنویسم ، اخه این مشکل ریشه در کودکی من داره…

راستش اون زمان که من بچه بودم و دبستان میرفتم، یادم میاد زنگهای انشا ، به راحتی 4-5 صفحه مینوشتم ، یعنی زنگهای انشا ، هر وقت معلم اسم من رو صدا میزد ، قشنگ اون چند ردیف اخر کلاس که جمع بچه تنبلها جمع بود ،بینشون یک شعفی راه میفتاد و توی چشمهای تک تکشون برق شادی هویدا میشد و جشن بزم مختلطی بینشون به پا میشد که حد نداشت ، چون میدونستن من وقتی برم پای تخته برای انشا، حداقل نیم ساعت از وقت کلاس و نوبت 5-6 نفر گرفته میشه ، اصلا یکی از دلایل موفقیت من توی زندگی دعای خیر همون بچه های ته کلاس بود که اون دوران بدرقه راهم بود … حالا انشا نوشتنم چطور بود؟

مثلا معلم موضوع داده بود " تعطیلات تابستان خود رو چگونه گذراندید؟" بعد منم از 4 صفحه ای که برای نوشتن انشا درنظر میگرفتم ، سه صفحه اون رو شروع به مقدمه چینی میکردم و در مورد تابستان توضیح میدادم ، از اینکه فصل تابستان یکی از 4 فصل سال است و در نیمکره شمالی و جنوبی زمین در چه اوقاتی از سال رخ میده گرفته تا میوه های تابستانی و خسوف و کسوفهایی که در چند سال اخیر در تابستان رخ داده بود و بررسی بعضی از حوادث فصل تابستان مثل فرمان مشروطیت و کودتای 28 مرداد و علت نامگذاری روز پزشک و دلایل ازدواج نکردن ابوعلی سینا و… تا میرسیدم به اون صفحه چهارم که دیگه خیلی ناجور بود هیچی در مورد تابستان خودم نگم برای همین دو خط هم در مورد تعطیلات تابستانیم مینوشتم و اینطور توصیف میکردم:

" تابستانی که گذشت به من بسیار خوش گذشت چرا که هر روز صبح ساعت هفت صبح که از خواب بیدار میشدیم تا دوازده شب درون کوچه ها و پس کوچه ها مشغول انواع و اقسام بازیهای سالم و ناسالم بودیم ، از فوتبال و تیله بازی گرفته تا لی لی و اسم فامیل و… و البته شایان ذکر است این چند بازی اخر کاملا بصورت پسرانه برگزار میشد و زمانی هم که ساعت دوازده شب میشد مادرمان با لحن محبت امیز خاصی(!) صدایمان میزد و میگفت: میخوایم در خونه رو قفل کنیم میای خونه یا شب میخوای توی همون کوچه بخوابی؟ و تمام روزهای تابستان ما به همین شکل گذشت یعنی در حقیقت اصلا نفهمیدیم چطور گذشت."

و اخر انشا هم برای اینکه مطمئن میشدم خانم معلممون نمره کامل رو به من میده چند خط هم از سر تملق اینطور مینوشتیم: " ما از این موضوع انشا اینطور نتیجه میگیرم که فصل تابستان فصل بسیاری خوبی است ولی خوب نیست انسان همش ول و پل باشد بلکه باید درسهای سال اینده اش را هم مرور کند تا در اینده به درد جامعه بخوردو... "

خلاصه اینکه این همه توضیح دادم که بگم ارزو به دل موندم که یک حرف رو بتونم مثل بقیه ادمها توی یک جمله بصورت خلاصه و مفید بیان کنم…

============

دیشب قبل از خواب تلویزیون رو روشن کردم بعد دیدم داره یک برنامه ورزشی پخش میکنه در مورد بازیهای تیم ملی توی جام جهانی که دوماه ازش میگذره و حواشی بازیها و مصاحبه با تماشاچیها که بازی ایران با ارژانتین چند چند میشه و… بعد با خودم میگفتم حالا خوبه ایران با بدترین نتایج ممکن حذف شده مثلا اگر میرفت مراحل بالاتر ، احتمالا حواشی و مصاحبه ها و برنامه هاشون تا جام جهانی 4 سال بعد طول میکشید دیگه اون زمان هم بخاطر اینکه با بازهای جدید تداخل پیدا نکنه برنامه ها رو قطع میکردن…

حالا اینکه خوبه …

اون زمان که بازهای والیبال تیم ملی بود ، هر بردی که تیم والیبال به دست میاورد وقتی میرفتی پارکی خیابونی جایی ، میدیدی مردم از طفل تازه به دوران رسیده گرفته تا اجداد همون طفل ، هرجایی تونستن یک تور والیبال زدن و پایینش هم یک منقل کباب به راه کردن و مشغول بازی و تخلیه هیجاناتشون هستن…

بعد با خودم فکر میکردم ، خوبه تیم ملی والیبال بازیهاش رو میبره ، مثلا اگر به جای والیبال ، تیم ملی شمشیر بازی بازیهاش رو میبرد ، بعد میدیدی بعد از هربازی هر کسی توی همون پارکها ، یک سیخی ، میله ای چیزی دستش گرفته ، بعد همینطور دارن توی چش و چال هم فرو میکنن.. یا مثلا اگر تیم ملی اسب دوانی برنده بشه ، دیگه جرات نداری از در خونه پاتو بزاری بیرون ، هم بزاری بیرون باید جنازه طرف رو از کف خیابون جمع کنن ، یا مثلا تیم ملی شنا برنده بشه ، بعد هر مسابقه میبینی مردم ریختن توی خیابون خلاصه هر حوضی توی هر میدون شهر پیدا کردن دارن انواع و اقسام شناها رو میرن…
    خلاصه باید خدا رو شکر کرد که فقط ما توی مسابقات بدون خطر و قابل پخش ! مقام میاریم وگرنه خیلی زندگی سختی در پیش داشتیم…

============
    امشب یکم هیجانم زیاد بود خواستم با طنز نوشتن که یکی از علائقم هست خودم رو تخلیه کنم ، ببخشید اگر یکم زیادی بی ربط بود

أَلَيْسَ اللَّهُ بِكافٍ عَبْدَهُ
    آیا خدا برای بنده اش کافی نیست؟

( زمر / 36 )

15. 2 کاربر از پست مفید محمد 93 تشکرکرده اند .

parsa1400 (شنبه 01 شهریور 93), شایسته89 (دوشنبه 03 شهریور 93)

عضو همراه

آخرین بازدید
    یکشنبه 19 بهمن 04 [ 23:26]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 30.0%
    دستاوردها:
    SocialTagger First ClassOverdriveVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    8,218

تشکرشده 6,659 در 1,532 پست

حالت من
    Ashegh
    Array
    آقای پارسا تاحالا توی عمرم خالی نبستم...اطرافیانم هم همینطور...
    اینایی که نوشتیددرموردآبادانه نه اهواز...هرچندمن ارادت خاصی به آبادانی های عزیزدارم...دوست دارم ساعتها بشینم باهاشون صحبت کنم ...چون خیلی بامرام ومعرفتن...
    این خالی بندی هاهم که شنیدیدشوخی های جوونهای آبادانیه...قدیم وجدیدهم نداره
    عمر که بی عشق رفت

هیچ حسابش مگیر...

17. 2 کاربر از پست مفید paiize تشکرکرده اند .

parsa1400 (یکشنبه 02 شهریور 93), فرهنگ 27 (یکشنبه 02 شهریور 93)

عضو فعال

آخرین بازدید
    سطح
    98
    دستاوردها:
    تشکرها
    15,041

حالت من
    Moteajeb
    Array
    خشک شدن گلا.من نمی دونم چرا بعضیا با دکمه اسپیس بیگانن.

شما*دوتا*رسما*و*شرعا*زن و*شوهر*محسوب میشید*هم از*نظر*قانون و*هم از*نظر*قرآن،
    پس حقتونه که باهم راحت باشید*و*همیشه

شمادوتارسماوشرعازن وشوهرمحسوب میشیدهم ازنظرقانون وهم ازنظرقرآن،
    پس حقتونه که باهم راحت باشیدوهمیشه

19. کاربر روبرو از پست مفید فرهنگ 27 تشکرکرده است .

ammin (دوشنبه 03 شهریور 93)

صفحه 59 از 125 نخستنخست ... 9192939495051525354555657585960616263646566676869798999109 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)