خب خيلي خوبه كه كم كم مي تونين نه بگين. اما بايد بتونيد باج هم بعدش ندين.نوشته اصلی توسط sisili
مثلا در مورد اين كه ميگين شايد طرف ناراحت بشه، يه وقتايي شما خودتون ديگه خيلي ديگران را تحويل ميگيرين.
مثلا در مورد مادرتون حالا بايد نگران باشيد كه ناراحت نشه، اما حالا همكلاسي اگه از جزوه ندادن ناراحت بشه، خب بشه، فداي سرتون،
شما كه مسئول خدمات اونها نيستين. قرار نيست كه طرف جزون ننويسه و شما براش جزوه درست كنين، اون وقت اگه به موقع درست نكرده باشين، ناراحت بشه. :(
اما واقعيت اينه كه خيلي وقتا اونا ناراحت نميشن و شما بي خودي پياز داغشو زياد ميكنين.مثلا من مطمئنم كه اون طرف از جواب خيلي خوب شما در مورد جزون ندادن اصلا ناراحت نشده، اما شما بي خودي ناراحتي كه نكنه اون ناراحت باشه.
يا مادرتون را اگه مثل جواب baby ميگفتين دوستتون آمپولو ميزنه و شما كار دارين، اون ناراحت نميشد و شما بيخودي ناراحتين كه نكنه اون يه وقت ناراحت بشه.
يه وقتايي هم به خودتون بگين، اگه طرف خواسته اش خيلي غير منطقيه، اشكالي نداره حالا يك كمي هم ناراحت بشه، طوري نيست.
يعني شما جزوه ي خودتون را پاره ميكردين و به اونها ميدادين.نوشته اصلی توسط sisili
ببخشيد هان ولي، شما ديگه خيلي شورشو درآوردين. مگه شما مامان اونهايي هستين. منم اگه جاي اونها بودم، تا مي تونستم جزوه نمي نوشتم وقتي يكي هست كه اين قدر در خدمت ماست.
ناراحت نشين ها، اونها اصلا اين را به حساب خوبي شما نمي زارنو با خودشون ميگن، بهتره تا مي تونيم از اين خانوم استفاده كنيم و كارهامون را به گردنش بياندازيم.
حالا در مورد مادرتون يا نزديكان نزديك اين عادت، يه ذره اشكال داره، اما در مورد غريبه ها اصلا نبايد به راحتي كارشون را انجام بدين.
من 6 ماه پيش يه آقايي كه مجازي مي خوند منو توي دانشگاه ديد و گفت جزوه ي فلان درس را برام كپي كن و بفرست اصفهان، من پولشو بعدا بهت ميدم. يه شماره تماس هم بهم داد. منم گرفتم و يه ساعت بعد شماره را پاك كردم و جزوه هم بي جزوه.حالا مي خواد ناراحت هم بشه، فداي سرم.
من اگه قرار باشه وقت براي خوبي كردن بگذارم، اونو صرف خانواده ام مي كنم نه ديگران.
ولي نگران نباشيد؛ من اينجام تا اين مشكل شما حل بشه.ديگه اين مشكل شما براي من هم حيثيتي شده، عمرا اگه نتونيم حلش كنيم.

مثلا در مورد اين كه ميگين شايد طرف ناراحت بشه، يه وقتايي شما خودتون ديگه خيلي ديگران را تحويل ميگيرين.
مثلا در مورد مادرتون حالا بايد نگران باشيد كه ناراحت نشه، اما حالا همكلاسي اگه از جزوه ندادن ناراحت بشه، خب بشه، فداي سرتون،
شما كه مسئول خدمات اونها نيستين. قرار نيست كه طرف جزون ننويسه و شما براش جزوه درست كنين، اون وقت اگه به موقع درست نكرده باشين، ناراحت بشه. :(
مثلا من مطمئنم كه اون طرف از جواب خيلي خوب شما در مورد جزون ندادن اصلا ناراحت نشده، اما شما بي خودي ناراحتي كه نكنه اون ناراحت باشه. 

ببخشيد هان ولي، شما ديگه خيلي شورشو درآوردين. مگه شما مامان اونهايي هستين. منم اگه جاي اونها بودم، تا مي تونستم جزوه نمي نوشتم وقتي يكي هست كه اين قدر در خدمت ماست. 
ديگه اين مشكل شما براي من هم حيثيتي شده، عمرا اگه نتونيم حلش كنيم.

دیگه جز تشکر چی می تونم بگم

در ضمن تمام مواردي را كه دارين انجام ميدين، خيلي بيشتر از وظايفتون و بيشتر از استاندارده. بنابراين بهتره حذف بشه و خيلي خودتون را براي ديگران به زحمت نياندازيد.

علاقه مندی ها (Bookmarks)