در نوشتار بالا به شكل ضمني به ان ها اشاره كردم . دقت كن و از لابه لاي سخنم آن ها را درياب . پيچيده نگفتم كه متوجه نشوي .نوشته اصلی توسط m25teh
كاملا مي توانم محيط و فرهنگي كه در آن بزرگ شده اي را درك كنم اما تو مي تواني در اين مورد در باب عدم درك خانواده قرار دادي بنويسي ( دقيقا منظورم نوشتار است نه گفتار ) در باب اينكه در محيط هاي اجتماعي ( مثل امروز ) دقيقا با همين شيوه من از شما خواهش مي كنم تا شما ابتدا وارد شويد اما به دليل اينكه در جمع خانواده اين درك وجود ندارد شما رعايت كنيد .نوشته اصلی توسط m25teh
و نكته ي بعدي من مي توانم تو را درك كنم كه دوست داري نفر اول باشي و به نوعي ليدر بودن خودت را اينگونه به نمايش بگذاري اما ياد بگير كه اين چيزها دليل بر اثبات ليدري و فرمانروايي نيست گاهي لازم است كه در زندگي دوم بودن را تجربه كني ضمن اينكه اين تعارف و فرصت به خانمت نشان از ادب و تواضع و احترام دارد و به نظر من ارزش اين يكي و دقت و توجه به اين مسئله بيش از ورود از در ب است . شايد در اين صورت تو نفر اولي كه از در وارد مي شود نباشي اما ظرافتهاي ديگري به لحاظ مهارتي از خود نشان مي دهي كه نشان از فرمانروايي و ادب تو دارد . به نظرم اول بودن در رعايت ادب مهمتر از ورود است . ( البته اين كاملا يك نظر شخصي است و من اينگونه فكر مي كنم به اين دليل كه در چنين فضايي بزرگ شده ام و غير اين رفتار ، رفتاري آقا منشانه نيست . )
به به لاو تركاندن ها شروع شده . چه خوب . چه قشنگ . چه لذت بخش . قدر لحظه لحظه ي زندگي ات را بدان .نوشته اصلی توسط m25teh
سعي نكن كه از ريز حرفها خبردار بشوي مخصوصا حرفهايي كه به درد نمي خورد. همين اندازه كه بداني سرحمع پدر خانمت با سعيد تماس گرفته و در مورد تو و دخترش صحبت كرده به اين معني است كه اين پير مرد نازنين در حمايت زندگي شما هست اما به روش خودش هر چند با گردن كلفتي و غلط . اما اين شيوه ي اوست . شيوه اي كه يك عمر از آن پيروي كرده . مطمئن باش با سياست و درايت و شناختي كه خانمت از پدرش دارد به نوعي براي او حرف زده كه دل پير مرد در حال غنج رفتن است .نوشته اصلی توسط m25teh
يك كوچولو خودت را جاي اين پدر بگذار . به واقع مي بيني كه بايد دوستش داشته باشي و برايش حتي دل بسوزاني . بزرگترها آفتاب لب بوم هستند . خدا همه ي پدر و مادرها را حفظ كند .
نوشته اصلی توسط m25teh
معلومه . كدام پدر و مادري است كه دلش بخواهد زندگي بچه اش از هم بپاشد .
با دقت و درايت جلو برو كه انشالله خوشحالي و رضايت در انتظار هر دو شما نازنينان است .

كاش يه روز بيام تو اين تالار و ببينم كه مشكل خانم س... هم كاملا رفع شده و زندگيشون به روال عادي برگشته و ... اون موقعست كه از خوشحالي

علاقه مندی ها (Bookmarks)