مرسي مريم جان از راهنماييهات
با توجه به اينكه من خودم شاغلم و مخصوصا تو دنياي امروز اين كاملا طبيعيه كه من هم در مورد نحوه خرج كردن نظر بدم همونطور كه يه زماني مي گفتن اشپزخونه مال زن خونست ولي فكر كنم شوهرم بيشتر از من اونجاست و قابل توجهتان جاي همه چيز رو هم به دلخواه تغيير ميده و وقتي بهش مي گم اينكارت رو دوست ندارم مي گه خوب من به اشپزي علاقه دارم يا دسر درست كردن رو دوست دارم ضمنا دكراسيون خونه هم با ايشونه اين كه گلدون. تلوزيون تلفن...كجا باشنوبه دلخواه خودشون الان يك ماهه كه در گير دكراسيون اتاق بچست و اينقدر ذوق شوق داره كه دلم نمياد چيزي بگم
از طرفي من هيچ وقت نه همسرم نه خودم و نه زندگيمون رو با چيزي مقايسه نكردم اينو گفتم فقط برا اين كه جو خانواده شوهريم كه شلوغ هستند و مدام تو رفت و امدند مشخص شه
در مورد اينكه مي گيد چرا همسرت رو ميكني زير قرض و قوله همونطور كه قبلا گفتم چون همسرم بينهايت ولخرجه (هم برا من هم برا اين و اون )و خرجي هم دست من نيست تنها راهي كه ميشه پولش پس انداز شه تا صاحب زندگي شيم همينه كه وام بگيره تا ملزم به پرداختش شه در غير اينصورت اگه ماهي 2 ميليون هم درامدش باشه هر چي داره رو امروز ميخوره

علاقه مندی ها (Bookmarks)