تشکرشده 2,912 در 637 پست
noreplayshop (چهارشنبه 28 فروردین 92), taraneh89 (پنجشنبه 29 فروردین 92), ویدا@ (چهارشنبه 28 فروردین 92), صاعد (چهارشنبه 28 فروردین 92)
تشکرشده 2,293 در 573 پست
عرضم به حضورت آقاصابررر،این بویی که به دماغت خورده بو ترشی نیس!! بوی کیکته!!!از صابر به ریحانه شما دخترا کلا همین یکی دو قلم هنرو داشتید که اونم خودتون اعتراف می کنید دیگه ندارید بله ما آقایون هم درس می خونیم هم خدمت سربازی می ریم هم آشپزی می کنیم هم اختراع و اکتشاف می کنیم همه کار از ما بر میاد شما چی؟ دوتا هنرم داشتین که گول می خوردیم هم دیگه ندارید بگو چرا این قدر بو ترشی میاد نگو هنراتون ته کشیده![]()
بیچاره باران جون!ببین دستور کیک به اون خوشگلی رو چه گندی زده:p
فک کردم از عهده این یه کار بیای آقاصابر،ولی زهی خیال باطل!! من زیادی به شماها امیدوار بودم
هنر خانوما زیاده،همین دانشگاه رو ببین،تا چند سال دیگه نسل آقایون منقرض میشه!!
نه درس میخونین،نه میتونین کیک درس کنین،نه میتونین از بچه تون مراقبت کنین(راسی آقای روزانه برای من تشکر ولایک هنوز نذاشته که:mad:) چیکار میکنید شماها؟ نه واقعا چه کار مفیدی ازتون برمیاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آقای روزانه تشکر ولایک یادت رفته:eek:
rozaneh (چهارشنبه 28 فروردین 92), taraneh89 (پنجشنبه 29 فروردین 92), ویدا@ (چهارشنبه 28 فروردین 92), باران بهاری11 (سه شنبه 27 فروردین 92)
تشکرشده 825 در 209 پست
سلام فرشته جون حلال زاده ای..میخاستم بگم شما چرا تو کل شرکت نمیکنید و آقایون رو له نمیکنید..
ممنونم اومدین و با ما نشستین..
ریحانجونم امتحانت چطور بود؟
تشکرشده 2,293 در 573 پست
سلام فرشته جان خوش آمدی به مووووقع:)
باران خوب نبود زیاد!!تو تاپیکم گفتم، دیگه حوصله درسامم ندارم:(
راستی آقای روزانه فکر کنم از دیروز تا حالا داره از بچه نگهداری میکنه که وقت نمیکنه بیاد بنویسه
شما میتونی آقای روزانه.فقط یهو بچه رو نندازی هوا بعد یادت بره بگیریشا!! آخه گفتی شاید آلزایمر داشته باشم:p
rozaneh (چهارشنبه 28 فروردین 92), she (چهارشنبه 28 فروردین 92), taraneh89 (پنجشنبه 29 فروردین 92), ویدا@ (چهارشنبه 28 فروردین 92), باران بهاری11 (چهارشنبه 28 فروردین 92), راحیل خانوم (چهارشنبه 28 فروردین 92), صاعد (چهارشنبه 28 فروردین 92)
تشکرشده 2,293 در 573 پست
فکر کردید که چرا بعضی خانما این کارو میکنن؟
به نظرمن که اونا یه شکستی تو زندگی باهمسرشون خوردن(حالا این شکست ممکنه از نظر اونا باشه ولی به نظر همسرش نیاد) وحالا به طریقی میخوان تلافی کنن.یه جورایی تحقیر میشن تو زندگی وخودشونم میخوان برای جبران تحقیر کنن.
شاید اونا هم زمین خوردن ولی کسی ندیدشون...
البته نمیدونم شاید...
به هرحال ایشالا که تو زندگی آقایون این تالار هیچ مشکلی نباشه:)
- - - Updated - - -
باران جان کجااااااااااایی؟:)
داری برامون کیک درست میکنی؟;)
اینقد زحمت نکش بابا!! ما میخوایم خودتو ببینیم
بیا ببین آقاصابر وآقای روزانه کم آوردن بد جورررررر!! بیا ببین:rolleyes:
ویرایش توسط فرشته مهربان : چهارشنبه 28 فروردین 92 در ساعت 21:11
taraneh89 (پنجشنبه 29 فروردین 92), باران بهاری11 (چهارشنبه 28 فروردین 92), صاعد (چهارشنبه 28 فروردین 92)
تشکرشده 825 در 209 پست
سلام سلام و صدسلام
اشکال نداره ریحانجونم مهم تلاشت بود و انشاالله پایان ترم رو خوب میدی..
ریحاان!! از تو بعیده براشون تشکرمیزنی..به تو هم باید یاداوری کنم؟؟؟
کم آوردنشون امر مسلمه شک نکن!! اما بدون عذرخواهی قبول نی و تعهد تکرار نشدن..
الان نه..هروقت اومدی چشم برات میدرستم..
جناب صابر اون عکس برش زده کیک بدجوری دل آب کن بود آدم ضعف میره.. حیف ک تو تیم حریفی وگرنه بت میگفتم عکاسیت خوبه اما چکنم آدمو مجبورمیکنی اسلحه بگیره طرفت..;-)
البته بزودی منم عکس میذارم چی فکرکردی فکرکردی خودت بلدی فقط:-p;-)
راستی نگفتین به بچه ها کمک کنم تو جواب سوالای مازنی؟؟جایزت؟؟
خب بچه ها حدس بزنین دیگه؟؟
جناب روزنه هم مثل جناب صابر
معلومه کم آورده..جرات دارین جلو خانمتون بگین؟!
راجبه حرفتون قطعا ک درست نی حالش نی کل کل کنم.. یاد حرف پدری افتادم ک میگف خانومم موقع کارهای سخت وخطرناک میگه بچه ها شما نرید پدرتون بره..پدره میگف چون بچه ی مردمم اینا بچه ی تو...:-)
راستی دقت کردین جناب روزنه از بیست سوالی هم در رفتن اگه گفتین چرا؟؟چون میترسیدن جایزمو بدن برم شهرشون..عجب!!! نرفتین تقلید مهمان نوازی کنید؟؟؟
reihane_b (چهارشنبه 28 فروردین 92), rozaneh (چهارشنبه 28 فروردین 92), taraneh89 (پنجشنبه 29 فروردین 92), راحیل خانوم (چهارشنبه 28 فروردین 92), صاعد (چهارشنبه 28 فروردین 92)
تشکرشده 2,271 در 375 پست
سلام
چرا من حرف زدنم نمیاد؟؟؟
بچه ها اسم شهر منم حدس بزنید![]()
چشماتو بیند و تصورکن همه ی آدمای دنیا به این فرموده ی حضرت علی علیه السلام عمل میکنن:
"هر آنچه برای خود می پسندی برای دیگران هم بپسند و هر آنچه برای خود نمی پسندی برای دیگران هم مپسند"
دنیا چه شکلی میشه ؟؟؟
rozaneh (پنجشنبه 29 فروردین 92), taraneh89 (پنجشنبه 29 فروردین 92), پرنده غريب (پنجشنبه 29 فروردین 92), باران بهاری11 (پنجشنبه 29 فروردین 92)
تشکرشده 2,343 در 504 پست
به به راحیل خانم آمده
خوش آمدی راحیل خانم واقعت چهارتا خانم نمی تونم از تیم آقایون پیشی بگیرن؟
تازه فرشته مهربانم باشماست
من برم با مدیر صحبت کنم یا خودش بیاد تو گروه ما یا کیوان خان رو بفرسته
بهلهههههههههههه شیر بچه کمک کن به دوستان
جایزه چی بگم من؟ یه هفته صبحانه و شام و ناهار و گردش در شهر با تمام امکانات مهمان.... چی فکر کردین می گم مهمان من؟ نه خیر من میام مهمانی خونتون
پس برنده افتخار داره یه هفته میزبان من و تمام تیم آقایون باشهمدیر زود بیا تو تیم ما یه هفه بخور بخوابه :o
راهنمایی عکس کوز رو فرهنگ گذاشت تو سایت
به برنده لاک هدیه داده می شود اوه اوه اشتباه شدلایک هدیه داده می شود
هَلی- شیر- مار- عم غازی – کَوِز- سه
راحیل خانم یه راهنمایی بفرمایید خوب من که ببر مازندرانم
باران بهاری که شیر بچه بیشه های مازندران
شما؟
reihane_b (جمعه 11 مرداد 92), rozaneh (پنجشنبه 29 فروردین 92), taraneh89 (پنجشنبه 29 فروردین 92), راحیل خانوم (جمعه 30 فروردین 92)
تشکرشده 901 در 185 پست
صابر خان تازه منم به جمع خانم ها اضافه شدم.حالا ببينم شما مردا مي خواين چي كار كنين...![]()
خداي من خداييست كه اگر سرش فرياد كشيدم به جاي اينكه با مشت به دهانم بزند،
با انگشتان مهربانش نوازشم مي كند و مي گويد ميدانم جز من كسي نداري !!!
reihane_b (چهارشنبه 28 فروردین 92), taraneh89 (پنجشنبه 29 فروردین 92), باران بهاری11 (پنجشنبه 29 فروردین 92), راحیل خانوم (جمعه 30 فروردین 92), صاعد (چهارشنبه 28 فروردین 92)
تشکرشده 2,293 در 573 پست
سلااااااام به دوستای عزیز راحیل جان و پرنده غریب عزیز
راحیل جان لااقل یه راهنمایی کن! چپ راست بالا پایین،کجای نقشه رو دنبالت بگردیم آخه!!!!!!
باران جان شما هم راهنمایی کن.من که نمیتونم اون کلمات رو بخونم درست!!
ولی جایزه اشم خودت بده،برای مازندرانی ها آبروداری کن:D
من بگم پرنده غریب الان ایرانه یا خارج از ایران؟؟جایزه بهم میدین؟؟!!!!
- - - Updated - - -
راستی قانون اینجا رو خدمت راحیل وپرنده غریب عرض کنم!
تشکر ولایک برای حریف ممنوع!!تا وقتی که عفو نشدن!!
(الته خودم بعضی وقتا قانون رو یادم میره!! ولی شما یادتون نره!:cool:)
taraneh89 (پنجشنبه 29 فروردین 92), پرنده غريب (چهارشنبه 28 فروردین 92), باران بهاری11 (پنجشنبه 29 فروردین 92), راحیل خانوم (جمعه 30 فروردین 92), صاعد (چهارشنبه 28 فروردین 92)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)