بعضی وقتها ما زن وشوهرها به حدی بهم نزدیک میشیم که همو نمیبینیم، نیازهای همو درک نمیکنیم و بهشون احترام نمیزاریم. الان نمیشه کاملا با گفته های شما قضاوت کرد چون حرفای همسرتون، دردودلهاشو که مانمیدونیم. ولی با توجه به مطالب شما احتمالا یجا کارشما اشتباه بوده که همسرتون دست به چنین کاری میزده. بنظر من بعنوان یه مرد اگه ببینم خانمم همه کارایی که شما میگین رو انجام بده و بمن هم گیر نده خوب کی بدش میاد راحت باشه هر چند وقت یبار هم با جیغ و داد شما رو میترسونه یا به اصطلاح امروزی دهن شما رو میبنده. الان هم بحث جدایی پیش امد با خودشون میگه شما خیلی ازش حساب میبرید. برداشت من از پست های قبلیتون این بوده که یه دفعه همسرتون اینجوری شده پس پیشنهاد روانپزشک را داده بودم. با توجه به حرفای شما میشه گفت همسرتون به این سبک زندگی عادت کرده. من نظرم اینه که شما یکم جدیتر باشید تا یه شکی به همسرتون وارد شه. بقول آبی آسمان عزیز شما وظایف زنانه خودتونو انجام بدین، مثل خودش جوابشو بدین و بزارین تا حس و درک مرد بودن بهشون برگرده. یکم احساس مسولیت کنن. شما احتمالا با خودتون میگین اگه من سرسنگین باشم ایشون میره دنبال یکی دیگه اونوقتش من بدبخت میشم. اینو از منه مرد به شما اینکه اگه همسرتون با کسی دیگه بخصوص خانمی درتماس باشه هیچ وقت نمیاد روبرو شما گوشی دستش بگیره و شروع کنه به اس ام اس دادن..... چرا؟ چون اگه یکم عاقل باشه و باخودش فکر کنه که اگه شما باهاش لج کنید و بخواهین سر همین موضوع حالشو بگیرین با مهربه خیلی راحت میتونید این کارو انجام بدین. پس بنظر من داره سربسرتون میزاره. چون همسرشما داره یسری کارای زنانه انجام میده برای در آوردن لج شما. جای مرد و زن در زندگی شما احساس میشه که عوض شده. اینم بخاطر تنبلی همسرشما و کوتاه امدن وانجام کارهای مردانه از سوی شما و دیگر اعضا خانواده بوده. حالا هم باهاتون سر حرفو باز کرد یا اس ام اس داد یکم سرسنگین تر جوابشو بدین، سریع نخندید. ازش بخواهین خرید خونه رو انجام بده. ازش بخواهین باهم برین بازار برای خرید سبزی یا هرچیز دیگه.... دوستان عزیز نطرات متفاوتی دارن شما سبک و سنگین کنید ببینید کدومش با توجه به شرایط زندگیتون بهتره که انجامش بدین.

علاقه مندی ها (Bookmarks)