RE: چرا پسران با خواسته های معقول نمی توانند دختران همنوع خود را بیا
سلام دوستان
اينكه اقاي sorena_arman بسيار محترم و عزيز ميفرماين كه همون طور كه من شغلي دارم و مخارج خانه رو ميخوام تا حدي تامين كنم و انتظار دارم كه همسرمم در اين كار شانه به شانه مرا همراهي كنه و ايشون هم شغلي رو داشته باشن تا قدري از مخارج منزل هم توسط ايشون تامين بشه بسيار بسيار متين و ارزشمنده والبته درست ..........اما اينجا 2 مساله ي اساسي مطرح ميشه كه بايد در مورد اونها هم كمي فكري بشه.......
1) آيا در مورد اينكه اين خانوم حقوق و درامدشونو خرج مايحتاج زندگي ميكنن "" كه البته از نظر من كار بسيار درستيه و در خونه همه چيز به جاي داشتن برچسب "من" بايد برچسب "ما "بهش بخوره"" حالا اين سوال مطرح ميشه كه پس شما آقاييون خيلي خيلي محترمم بايد گوشه اي از وظايفي رو كه در خانه به دوش خانومه خونه هست رو انجام بدين.............حالا كه هر دو از سر كار خسته و كوفته مياين آيا فقط دوست دارين روي كاناپه دراز بكشين و دوباره اين خانوم باشه كه شروع به پختن شام كنه و براتون چاي بياره و با سخنانش خستگيه اون روز رو از جسمو جانتون خارج كنه.........آيا اين طور نبايد باشه كه حالا كه تامين مخارج خانه نصف نصفه پس پختن شام و ناهار. شستن ظرفها.تعويض پوشك فرزند نوزاد شما.پاك كردن سبزي .جارو كردن و نظافت منزل.شستن توالت و حمام و اتو كشيه لباسها وسر زدن به مدرسه فرزندان و غيره و غيره هم بايد نصف به نصف باشه..............باشه قبوله "همه چيز" با مشاركت دو نفر و نه فقط "بعضي چيزا"............در اين صورت شما نبايد انرژي و نيروي هركول رو در همسرتون جست و جو كنين كه هم كار بيرون رو انجام بدن و هم انجام تماميه كارهاي خونه به تنهايي.......البته در نظرم داشته باشين كه كار بيش از حد باعث شكستگيه خانوما ميشه و شما نبايد انتظار يك الهه ي زيبا رو و بسيار جوان و باطراوت رو داشته باشين چون دوران بارداري و شيردهي هم به اندازه ي كافي اين كار رو با اندام و چهره ي همسرتون ميكنه و اين يكي هم به سلامتي روش.....
2) شما آقاييون از طرفي به كرات شنيدم از اينكه خانوما مرتبا دارن وارد بازار كار ميشن و دارن جاي آقاييوني رو كه نان آور خونه هستن و ميخوان چرخ يه زندگي رو با دستان خودشون بگردونن رو ميگرن لب به شكوه و شكايت باز ميكنين و مرتبا شعار ميدين كه چرا خانوما دارن حق مسلم ما رو براي كار كردن سلب ميكنن و اين طوري باعث ميشن كه بسياري از آقاييون بشينن تو خونه و كنار همسرانشون بافتني ببافن.......چند تا مورد رو در روز ميبينين كه مثلا پدر دختر به خاطر بيكاريه پسر بهش دختر نميده و پسره مرتب تو كوچه و خيابون راه ميره و فرياد ميكشه بخدا كار نيست كه نيست...............آيا همه ي شما راضي هستين كه يه خونه با 2 تا حقوق مخارجش تامين بشه و يه زندگي به خاطر بيكار بودن آقا شكل نگيره........
اگه كشور ما از لحاظ تامين شغل براي افرادي كه مرتبا دارن وارد سن ازدواج و كار ميشن توانا بود حرف شما بسيار بسيار متين و بر سر ما جا داشت ولي الان با اين اوصاف گاهي انصاف نيست...........
و مورد ديگه اي هم كه هست اگه شما آقاييون علاقه ي وافري به شروع زندگي از صفر دارين و اينكه زندگي رو از ابتدا خود زن و مرد با كار و تلاش خودشون بسازن آيا انتظار آواردن جهيزيه كامل از سوي خانواده ي دختر رو ندارين و اينكه مرتب از اينكه دختر چيزي با خودش نياورده لب به شكوه و شكايت باز نميكنين.........اگه واقعا از صفر و با تلاش خودتون "هر جفتتون" ميخواين زندگيو شروع كنين خوب بسم الله پس ديگه نبايد اين گونه انتظارها رو هم از خانومتون و خانوادشون داشته باشين
**** همه چيز نصف نصف...... انصاف و مساوات كاملا بايد رعايت بشه .در تمام زمينه ها****
هر كس به طريقي دل ما ميشكند
بيگانه جدا دوست جدا ميشكند
بيگانه اگر ميشكند حرفي نيست
من در عجبم دوست چرا ميشكند!!!!!!!!
علاقه مندی ها (Bookmarks)