دوستان عزیز
من خیلی فکر کردم.با توجه به نظر شما دوستان عزیز تصمیم گرفتم که فرصت دیگه ای (آخرین)رو به شوهرم بدم.هر کاری از دستم بر میاد بکنم که بعدا پشیمون نشم.اما تصمیماتم:
1
.سعی کنم آراستگی و زیبایی و تناسب اندام و مرتب بودن لباس رو با بهترین کیفیت ممکن برای شوهرم داشته باشم.(خیلی بهتر از قبل)
2.نسبت به سردیها و بی تفاوتیهاش غرور و متقابلا بی تفاوتی نشون بدم.میدونم خیلی سخته اما می خوام سعیمو بکنم و بهش بفهمونم برای خودم خوشم.شادم و این بی علاقگیش نسبت به من برام مهم نیست.
3.در مقابلش با اعتماد به نفس کامل عمل کنم
4.خواسته هام رو محترمانه بیان کنم
5.در مورد پیدا کردن کار بیشتر فکر کنم و تلاش کنم تا شاید زمینه اون به وجود بیاد
6.سعی کنم آرامش خودم رو تا جای ممکن حفظ کنم
7.در نهایت سعی کنم تا حد ممکن که از نظر خودم مورد قبوله اونی باشم که شوهرم می خواد.
فعلا به این نتایج رسیدم.سعی کنم این کارها رو بکنم و منتظر باشم ببینم در رفتار شوهرم تغییری به وجود میاد یا نه؟و بعد بر اساس اون دوباره تصمیم بگیرم که برخوردم چی باشه.اصلا ادامه بدم یا نه؟الان تصمیمم اینه که بعد از انجام این کارها در صورتی که شوهرم تغییر رویه نده و یا بدتر بشه باهاش برخورد جدی بکنم و منتظر نتیجش باشم.امیدوارم بتونم انها رو اجرا کنم.
دوستان عزیز لطفا در مورد درستی و نادرستی تصمیماتم باهام حرف بزنید و نظرتون رو بگید.بی صبرانه منتظرم.یاز همتون یه دنیا ممنونم

علاقه مندی ها (Bookmarks)