تشکرشده 6,549 در 1,838 پست
تشکرشده 1,769 در 422 پست
کی بوده که رتق وفتق رو نشنیده بوده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ عجب آدم بی سوادی بوده ... ببهش بگو بره مطالعاتشو زیاد کنه خوب
گریه نکن تازه خوشحال باش که یه دوست صادق و ساده دل داری که خودش بهت گفته نشنیده ... خوب بود کلاس میذاشت برات ؟؟؟؟؟؟؟ به روی خودش نمی اورد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ پس برو قدرشو بدون ... برو برادر برو .. برو دیگه ...
آدمک آخر دنیاست بخند
آدمک مرگ همین جاست بخند
دست خطی که تورا عاشق کرد، شوخی کاغذی ماست بخند
آن خدایی که بزرگش خواندی، به خدا مثل تو تنهاست بخند ...
تشکرشده 6,549 در 1,838 پست
حالا شما خودتو ناراحت نکن ازاین کاربرنما هابودهفقط ای کاش تلفظش رو هم بی تقلب به فینگلیش مینوشت بینم این کلمه رو چطورتلفظ کرده؟؟ماکه صداش رو نمیشنویم!
- - - Updated - - -
خاله قزی درحال هنگ کردن وته کشیدن تصاویر ذهنیش.مینوش :هنگامی که پست چتی میذاره ومدیرپویارو به این حال وروز درمیاره
![]()
- - - Updated - - -
[QUOTE=meinoush;346866]خسته نباشی خاله جان خیلی به خودت فشار می یاری واسه تصویر ذهنی!!! :)[/QUOTE یه زبری رو زبونم احساس میکنم فکرکنم داره تازه پیازموهاش درمیان
- - - Updated - - -
.....
ای بامن وپنهان چودل ،از دل سلامت میکنم.
تشکرشده 1,458 در 274 پست
سلام
امشب همینطوری برای خودم تو خونه نشسته بودم گفتم چیکار کنم ، چیکار نکنم ، وات تو دو وات نات تو دو، گفتم برم تو همدردی یکم سرچ کنم...
خلاصه نشستیم و یکسری کلمات و عبارات رو که تو ذهنم بود که سرچ کنم، اینجور شد :
عبارت تعداد تکرار در سایت من ترانه 15 سال دارم صفر بار من ترانه هستم منفی دوبار من یک دختر 15 ساله هستم منفی پنج بار من یگ دختر 15 ساله مجرد هستم صفربار من یک دختر 20 ساله مجرد هستم دوبار من یک دختر 25 ساله مجرد هستم سه بار من یک دختر 27 ساله متاهل هستم یکبار من یک دختر 29 ساله متاهل هستم دوبار من یک پسر 21 ساله مجرد هستم دوبار من یک پسر 23 ساله مجرد هستم منفی سه بار من یک پسر 25 ساله مجرد هستم سه بار من یک پسر 30 ساله مجرد هستم چهار بار من یک پسر 28 ساله متاهل هستم دوبار من یک مرد 30 ساله متاهل هستم دویست و هفتاد هشتاد بار
خلاصه اصلا یه حال عجیبی پیدا کردم وقتی دیدم عبارت "من یک مرد 30 ساله متاهل هستم" دویست هفتاد هشتاد بار توی سایت تکرار شده ، حالا دویست تا بیشتر یا کمتر چه فرقی میکنه؟، ما که بخیل نیستیم ، ولی خوش به حال اون دویست و هفتاد هشتاد نفر " مرد 30 ساله متاهل "
بعد یک مورد دیگه هم که از همدردی اموختم فکر کنم باید به بقیه هم یاد بدم تا زکات علمم رو به جا بیارم
یک عبارتی هست که بین خانمها خیلی رایجه و چندین بار دیدم توی تاپیک تصویر ذهنی استفاده شده اونم عبارت " خیلیم دلت بخواد" هست ، خوب که رفتم تو عمق این عبارت ، فهمیدم که این عبارت زمانی به کار میره که از یک خانم ایراد بگیری بعد اونطور مواقع وقتی خانم این عبارت رو به کار میبره ترجمه اش میشه ، " اره متاسفانه خودمم میدونم این عیب رو دارم ، واقعا شرمندتم اقا ، روم به دیوار " بعد این عبارات رو طوری میگن که انگار به طرف القا میشه همینی که هست ، از سرتم اضافیه![]()
أَلَيْسَ اللَّهُ بِكافٍ عَبْدَهُ
آیا خدا برای بنده اش کافی نیست؟
( زمر / 36 )
تشکرشده 6,950 در 1,499 پست
موردهایی هم داریم میان انصراف میدن از یه تاپیک اما اطلاعاتشو کامل دارن این چه انصرافیست؟
----------------------
والا من که تقریبا همه پست ها رو خوندم این عبارت رو ندیدمیک عبارتی هست که بین خانمها خیلی رایجه و چندین بار دیدم توی تاپیک تصویر ذهنی استفاده شده اونم عبارت " خیلیم دلت بخواد" هست ، خوب که رفتم تو عمق این عبارت ، فهمیدم که این عبارت زمانی به کار میره که از یک خانم ایراد بگیری بعد اونطور مواقع وقتی خانم این عبارت رو به کار میبره ترجمه اش میشه ، " اره متاسفانه خودمم میدونم این عیب رو دارم ، واقعا شرمندتم اقا ، روم به دیوار " بعد این عبارات رو طوری میگن که انگار به طرف القا میشه همینی که هست ، از سرتم اضافیه![]()
یعنی اون کی میتونه باشه که همچین جمله ای رو بجا گذاشته؟
شایدم اعتماد به نفسش زیاده اینو میگه .
اصلا ربط این جمله با جنسیت خانم بودن چیه؟!
صبا به لطف بگو آن غزال رعنا را که سر به کوه و بیابان تو داده ای ما را
تشکرشده 10,678 در 2,786 پست
یه چیز عجیب،من پارسال پاییز نه،پاییز قبلش،رفتم یه لامپ ال یی دی گرفتم.30تومن درایور 35تومن.
وقتی بستمش نزدیک 80تومن تموم شد.امروز رفتم خریدم،همون لامپ 8تومن،سه تاش با درایور
هیت سینک،شد 87تومن.قبل از رفتن 180 کنار گذاشته بودم.البته اگر اون چیزی که از قبل تصمیم
داشتمو می خواستم بگیرم،همون 180 می رفت.ولی الآن 87-180تومن سود کردم.
تشکرشده 3,515 در 811 پست
نمیتونید حقایق رو انکار کنید !!
ساعت 9:37
+
ساعت 9:47
همین طور که ملاحظه می فرمایید یه سری از افراد تو وقت اداری تو اینترنت با جدیت و پشتکاری مثال زدنی در حال رتق و فتق امور شرکت و یا ادارشون هستند!!!
دلم میخواد اسلحه دوربین دار داشتم کله ی این شکلکه رو متلاشی میکردم!! ؛منظورم اینه
رو اعصابه !!!
اگه بعد از خوندن این پست این شکلی شدید،میتونید یه تاپیک بزنید تا دربارش صحبت کنیم!
من دیوانه چو زلف تو رها میکردم / هیچ لایقترم از حلقه زنجیر نبود
ویرایش توسط m.reza91 : سه شنبه 04 شهریور 93 در ساعت 14:07
تشکرشده 6,659 در 1,532 پست
جدیدانمیدونم بعضی ها که نه همه اینقدربخیل شدن!!!!
مخصوصاتوی همین تاپیک...دریغ ازیه تشکرچه برسه به لایک....
چیزی شده ماخبرنداریم؟؟؟نکنه یه نوع کلاسه!!!!
حالاکه اینجوریه بچرخیدتابچرخیم!!!!
خانم هاتشکرولایک واسه آقایون ممنوع
این هم تقدیم به خانم های گل واسه خاطرمخدوش کردن حال بعضی ها
![]()
عمر که بی عشق رفت
هیچ حسابش مگیر...
ammin (سه شنبه 04 شهریور 93), m.reza91 (سه شنبه 04 شهریور 93), parsa1400 (سه شنبه 04 شهریور 93), terme00 (چهارشنبه 05 شهریور 93), مصباح الهدی (سه شنبه 04 شهریور 93)
تشکرشده 3,515 در 811 پست
نمیدونم باید چی بگم! ، از این همه بزرگی وسخاوتی که من ،امین و سایر آقایون داریم ، واقعا چطور میتونم توصیف کنم!؟
چقدر روحمون بزرگه که دقیقا همون پستی که دعوت به این عمل نژادپرستانه و آپارتایدی میکنه رو هم تشکر و لایک میزنیم!!
خدایا ما چرا اینقدر بزرگیم !! آخه چراااااااا!
اصن بغض کردم ! زبونم بند اومده!
دیگه طاقت ندارم ، از این همه بزرگی دارم میترکم ،این جسم مادی تحملشو نداره!
اصن ما به رسم پهلوانی و بزرگمردی میدون رو برا شما خالی میکنیم!!، بله ،میدونم باورش خیلی براتون سخته! عجب طبعی داریم ما! که در اوج پیروزی بازی رو تقدیم حریف شکست خورده میکنیم!!!، یه جوری هم این کار رو میکنیم که به غرورشون بر نخوره که فکر کنند ما از عمد بازی رو باختیم!!
مردا اینند دیگه!
![]()
من دیوانه چو زلف تو رها میکردم / هیچ لایقترم از حلقه زنجیر نبود
ویرایش توسط m.reza91 : سه شنبه 04 شهریور 93 در ساعت 21:36
تشکرشده 2,704 در 676 پست
رضا جان در خانمها حسی هست به نام حسودی که کمی از حد معمول بالاتره به طوریکه نسبت به هم حسودی میکنن و اکثر خانمها این حس در وجودشون انکار میکنن و سعی بر مخفی کاری دارن .
مشکلی که بانو پاییز اشاره کردن ریشه در همین حس داره و بیشتر مربوط به خودشونه ولی چون از درگیری بین هم به دلایل گیس کشی احتمالی و خراب شدن موهای رنگ شده و آرایش کردشون میشه اجتناب میکنن و به ما مردا گیر میدن اونم بی خود بی جهت .
حتی اعلام شورش هم میکنن . جالبه آش نخورده دهن سوخته این روزگار غالب ما مردهاست که تحمل میکنیم
البته منم مثل آقارضا میدونو خالی میکنم و حسیکه گفتم هیچکدوم از خانمهای این تالار ندارن . بانو پاییز کجا لایک بزنم بگو
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)