سلام یادی از اعضای قدیمی تالار چند وقتی توی تالار نیستند اقای نقاب اقای لرد حامد اقای ارمان 26 خانم الینا خانم نازنین غ خانم ارزو خانم رو زن خانم شادی گرد افرید خانم مثل من خانم ارزو خانم بلوم خانم دانه سورنا خانم شیلا خانم نیلوفر 25 جا در تالار خیلی خالی دلم برای همه اعضای تالار تنگ شده است امیدوارم زودتر به تالار بر گردید براتون ارزوی موفقیت و سلامتی می کنم![]()

بگين ما هم بدونيم!! 
بابا بهشت جون پاشو بيا ديگه! واسه چي خودتو لوس ميكني؟! من ديگه هيچكيو ندارم سربه سرش بذارم
اون از تسوكه اين از بهشت! آريكس هم كه رفت! بهشت بيا ديگه. آدم بارها شكست ميخوره و گند ميزنه دوباره ادامه ميده! چهارتا كلمه ات ويرايش شده قهر ميكني؟!
روزهاي اول عيد از اون پستت انقدر از ته دل خنديدم كه نگو! حتما حتما شما هم جزء دعاهام بودي مگه ميشه نباشي؟
حتما حاجتت برآورده ميشه و همونجور ميشه كه مي خواي...شكن نكن

از سرافراز عزیزم یک تشکر ویژه دارم و ازش ممنونم که در اون لحظات و در اون بارکاه ملکوتی مارو از یاد نبرده و برای همه دعا کرده و منم برای دل پاکش آرزوهای بهترین ها رو دارم..ممنونم دوست خوبم..
:
؟
.اخه نشسته بود پشت کامپیوتر به جای اینکه کار منو بکنه یک چیزی می خوند هی می خندید و یک چیزی تایپ می کرد!!
! یک ان گفتم این یا خود بی بی هست یا یکی شبیه این بی بی هستش!!!! منم تا میشد به تصور اینکه بی بی هست بهش چشم غره رفتم و نزدیک بود هفت تیرمو بردارم برم سمتش که دیدم صدام کرد و کارمو انجام داد!!!
.........

علاقه مندی ها (Bookmarks)