به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 68 از 73 نخستنخست ... 1828384858596061626364656667686970717273 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 671 تا 680 , از مجموع 732

Hybrid View

عضو همراه

آخرین بازدید
    شنبه 08 تیر 98 [ 05:40]
    سطح
    88
    Level completed: 68%, Points required for next Level: 163
    Overall activity: 25.0%
    دستاوردها:
    SocialTagger Second Class1000 Experience PointsVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    7,910

تشکرشده 7,657 در 1,487 پست

Array

RE: **صندلی داغ1390**((سری ششم))

با تشکر از خانم فائزه عزیز بابت قبول زحمتی که داشتن و جوابای خوبی که دادن،

نوبت ایشون در صندلی داغ به پایان رسید.

با آرزوی روزهای خوب و موفقیت در زندگی برای ایشون

خب دوستان عزیز،

به زودی نفر بعدی اعلام میشه.

مطمئنم که همه (مخصوصاً دوستانی که مثل خودم تقریباً جدید هستن)،

از جلوس ایشون روی صندلی داغ خیلی خوشحال میشن :D

فراخوان صندلی داغ

دوستانی که تمایل به شرکت در صندلی داغ دارن، میتونن با ارسال پیام خصوصی به بنده یا آقای ابراهیمی،

ما رو از آمادگیشون مطلع کنن.

خوشحال میشیم که تک تک دوستان پر رنگ همدردی، روزی بر روی صندلی داغ بنشینن

2. 6 کاربر از پست مفید دختر مهربون تشکرکرده اند .

دختر مهربون (یکشنبه 10 مهر 90)

عضو همراه

آخرین بازدید
    شنبه 08 تیر 98 [ 05:40]
    سطح
    88
    Level completed: 68%, Points required for next Level: 163
    Overall activity: 25.0%
    دستاوردها:
    SocialTagger Second Class1000 Experience PointsVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    7,910

تشکرشده 7,657 در 1,487 پست

Array

روز همگی به خیر.

نفر بعدی که قراره بسوزونیمشون، آقای baby هستن.

کم نذارید لطفا :D

4. 6 کاربر از پست مفید دختر مهربون تشکرکرده اند .

دختر مهربون (سه شنبه 12 مهر 90)

عضو همراه

آخرین بازدید
    یکشنبه 06 آذر 90 [ 09:03]
    سطح
    73
    Level completed: 31%, Points required for next Level: 277
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran10000 Experience Points
    تشکرها
    3,481

تشکرشده 3,465 در 1,036 پست

Array

سلام

آقای baby!

1- سوالات دینی پسرتون رو چطوری جواب میدید که قانع بشه؟(مثل اینکه خدا چه شکلیه؟کجاست؟)

2- شنیده ام یکی از عرفا وقتی تصمیم به سیر و سلوک گرفته خداوند ازمایشات سختی ازش گرفته مثلا پسر جوانش رو ازش گرفته و ... فکر میکنید اون بنده خدا(پسرش) این وسط چه گناهی داشته که زندگیش از دست رفته؟

3-من با توجه به موقعیتم مجبورم درامدم رو خرج خونه بکنم اما بعضیها میگن کارم اشتباهه و نباید اینکارو بکنم و حتی با این کارم به اونهایی که کمک میکنم در واقع بدی میکنم شما اینو قبول دارید؟اگر قبول دارید من توی این جایگاه باید چکار کنم؟وظیفه ام چیه؟

4- خواهر بزرگترم در فقدان پدر و مادرم خیلی بیتابی میکنه و افسرده شده من چکار میتونم براش بکنم؟

5- جدیداً مد شده بعضیها برای توجیه نماز نخوندن میگن: روزی چند بار خم و راست شدن تعصبه خشکه! من هر وقت حس کنم نیاز دارم با خدا حرف بزنم، حرف میزنم به هر زبانی که دلم میخواد!
    در پاسخ این افراد شما چی میگید؟(جز عصبی شدن که من میشم)

6- خیلی از کسانی که بهشون نیکی کردم به بدی جواب دادن،بعضیها میکن این باید برام عبرت بشه اما من معتقدم تا کسی بهم بدی نکرده حق ندارم پیش بینی کنم که ممکنه مثل فلانی بدی کنه و این باعث بشه کار خیری براش نکنم .شما با من موافقید یا اون بعضیها؟

7- امام علی(ع) فرمودند: روزی جوینده کسی است که نجویدش(الرزق یطلب من لا یطلبه)
    این مطلب با تنبلی و کاهلی در کار کردن تناقض نداره؟

6. 8 کاربر از پست مفید m.mouod تشکرکرده اند .

m.mouod (دوشنبه 25 مهر 90)

عضو فعال

آخرین بازدید
    یکشنبه 18 مرداد 94 [ 14:38]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 10.0%
    دستاوردها:
    VeteranSocial25000 Experience Points
    تشکرها
    11,614

تشکرشده 12,544 در 2,270 پست

Array

سلام ، موعود عزیز
    1- خوشبختانه پسرم از این سوالات نپرسیده تا حالا ، شاید به این دلیل بوده که در خانواده ما بشدت بدنبال واقعیات ، چگونه بودن و چگونه زیستن هستیم ، اصلا موضوعات صحبت ما مسائل ماورائی غیر کاربردی مثل مسائل روح، جن و... نیست.
    اما فکر کنم اگه بپرسه توضیح همون روایت
    لا یحس و لایجس و لایمس و لایدرک بالحواس الخمس
    رو در حد خودش بدم.
    در واقع هر دو سوال در مورد خدا سوالات باطلیند ، چون جسم نیست که بگوئیم شکل؟ و جائی برای او قائل شویم. هرچه به قوه تخیل و وهم شما درآید ، اون مخلوق شماست و نه خالق شما!

2- به این ترتیبی که شما پرسیدید نمی دانم اما:
    یه اصل مسلم اینستکه "خداوند به هیچ کس ظلم نمی کند" بنابراین ظلمی به اون پسر نشده.
    مطلب دوم قضیه ابتلای سخت ابراهیم (ع) ذبح اسماعیلش هست.
    می دونید که بعد از سالهای زیاد بچه دارنشدن ابراهیم ، خداوند به او (از هاجر که کنیز بوده برخلاف ساره که شاهزاده بود) اسماعیل رو میده و حالا اسماعیل به سن نوجوانی رسیده ، دستور ذبح اسماعیل میاد.
    در اینصورت (که مسلم شده براساس القائات شیطان نبوده و آزمایشی الهی است) هم برای ابراهیم آزمایش بود و هم برای اسماعیل و هر دو سربلند از آزمایش الهی بیرون آمدند.
    اسماعیل جائی که میگوید :یا ابت افعل ماتومر ، پدر جان آنچه بهش امر شدی انجام بده.

3- یادمه اون اوائل تو تاپیکی گفته بودی که درامدت رو می بخشی.
    اونجا هم پیشنهاد دادم که با حفظ تعادل این کار پسندیده است . مثلا اگه 80% می بخشی برسون به 20%. (البته این توصیه منه ، چه بسا برخی از بزرگان که 80% انفاق می کردن و مابقی رو برا خودشون مصرف می کردن ، من عقلم به چنین شخصیتها و منشهائی نمی رسه)

اما حالا برا خواهر و برادرهاتون بستگی داره به سن و سال اونها ،
    اگه در حد محصل و نوجوان و ... اینهاهستند بنظر من حالا که درآمدی دارید ، هزینه های جاری اونها رو پرداخت کنید. و به خدا توکل کنید ، نگران زندگی آینده خودتون نباشید، خداوند درهای رحمت رو به روی شما خواهد گشود.
    اما اگه پسرند و توان کار کردن دارند بهتره چتر حمایتیتون رو بردارید و اونها علاوه بر درس خوندن کار هم بکنند.

4- بهش زمان بدید ، زمان بهترین التیام برای درد فقدان عزیزان هست. او هم خواهد آموخت چطور با این شرایط سازگار شود. هر از گاهی با او همدلی کنید اما مانع گریه و... نشوید.

5- کسی که بخواهد در مسیر بندگی خدا آغاز به حرکت کند ، قطعا راه را خواهد یافت
    کسی هم که به تنهائی و بدون کمک راهنمایان دین بخواد در وادی بندگی خدا حرکت کنه ، احتمال دور شدنش از خدا و گمراه شدنش زیاده.
    بهرحال مسیر بندگی و دینداری کاملا مشخصه و چارچوبها و قوانینی داره ، باید و نباید داره ، مجموعه اینها میشه شریعت ،
    وقتی شرط مسلمانی نماز خوندنه ، کسی که نماز نمی خونه مسلمان نیست ، او از یه راه و روش دیگه ای داره پیروی می کنه و میشه اسمش رو هر چی گذاشت. اما دستورات شریعت رو پیامبر و ائمه طاهرین گفته ان . دین حتی در کوچکترین مسائل هم برنامه داره اگر کسی نخواد که تبعیت کنه قطعا اول توجیه می کنه و چرا میاره.
    شیطان هم بهترین و قوی ترین استدلال کنندگان در مقابل خداوند بود.
    توجیه با بندگی سنخیت نداره.

6- با شما موافقم ، اما با یه تبصره.
    خوشبینی اولیه و عقلانیت ضمیمه اون.
    منم معتقدم به صرف اینکه اگرفلان همکارم از ضمانت وامی که برایش کرده ام ،سوء استفاده کنه و قسطهاش رو نپردازه دلیلی نداره که ضمانت وام برا همکار دیگه ام رو نکنم.
    تبصره : اما باید ضمانت های لازم ، آدرس و راه تماس دقیق و... رو برا اون ضمانت بگیرم مثلا در قبال چکی که میدم ، چک یا سفته بگیرم و...

7- روزی دو جوره . برخی خیلی خودشون رو به آب و آتیش میزنن و مثلا 8 روز در هفته روزی 20 ساعت کار می کنن ، طماعند ، حرص و ولع سیری ناپذیر دارند ، این بیان برای اونهاست .

از اونطرف هم بسیار تاکید شده برای کسب روزی اونهم از نوع حلال. حتی کسی که برای کسب روزی تلاش میکنه مرادف با شهید در خون غلطیده و با همون اجر و پاداش بیانشده.
    الکاد علی عیاله ...
    تعادل و پیروی از دستور دین (8 ساعت کار ، 8 ساعت استراحت ، 8 ساعت سایر امور) در این زمینه راهگشاست .

«خدا گوید:تو ای زیباتر از خورشید زیبایم،
    تو ای والاترین مهمان دنیایم،
    بدان آغوش من باز است،
    شروع کن، یک قدم با تو،
    تمام گامهای مانده اش با من…»

8. 9 کاربر از پست مفید baby تشکرکرده اند .

baby (یکشنبه 10 مهر 90)

عضو فعال

آخرین بازدید
    چهارشنبه 09 بهمن 92 [ 23:55]
    سطح
    70
    Level completed: 92%, Points required for next Level: 35
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1000 Experience Points10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    12,283

تشکرشده 12,257 در 2,217 پست

Array

سلام خدمت کارشناس عزیز، آقای BABY،

به صندلی داغ خوش آمدید!

اول لازمه حالا که اینجا پیداتون کردم، یک صحبت هایی با شما بکنم :)
    همانطور که می دونید، من بدجوری معتاد همدردی هستم!
    تازه عضو این سایت شده بودم. چند وقت یکبار سر می زدم و زیاد هم نمی موندم.
    تا اینکه یکروز یک تاپیک دیدم به نام "آیا خداوند شر را آفریده است؟" که یک بحث جالبی صورت گرفته بود و شما هم در اون بحث بودید. من دوست داشتم پست بزنم، ولی چون تو انجمن ازدواج و خانواده نبود، نمی تونستم.
    حالا مونده بودم که چطوری به پدرم در ایران بگم که به حساب خانمی به نام بتول مظاهری پول بریزه!
    به هر حال هر طوری بود این کار صورت گرفت. بعد اومدم 2-3 تا پست زدم. بعد تاپیک کلاً رفت انجمن آزاد!
    خلاصه من موندم و این شارژی که نمی دونستم چی کارش کنم!
    همون موقع ها بود که شما به من رتبه ای دادی و خلاصه همین رتبه ی شما باعث شد من دلگرمی بگیرم و اعتیاد من به اینجا شروع شد.
    همه اینها رو گفتم که مثلاً اعتیادم رو بندازم تقصیر شما!

قبل از پرسیدن سوالهام یک خواهشی هم دارم.
    در اولین ارسال شما دیدم که فقط به سوالها پاسخ دادید و دیگه متن خود سوال رو کپی نکردید.
    اگر برای شما امکانش هست، خود سوال رو بگذارید قبل از جوابتون باشه (در صورت امکان با یک رنگ متفاوت). به این خاطر که به خصوص رفته رفته که سوال جوابها بیشتر بشه، سخته آدم پیدا کنه کدوم جواب مال کدوم سواله و دائم باید صفحه رو بالا پایین کنه تا سوال رو پیدا کنه.
    متشکرم!

1- لطفاً خدا رو از زبان خودتون توصیف کنید! با شنیدن نام خدا، چه حسی به شما دست میده؟

2- قرآن رو توصیف کنید.

3- از نظر شما نظریه تکامل با آفرینش انسان (آنطور که در کتب آسمانی آمده) مغایرت دارد؟ آیا اگر هم از نظر عملی ثابت بشود که انسان مثلاً نسلش از میمون هاست، کتب آسمانی زیر سوال می روند؟
    من فکر می کنم برای مثال در قرآن نوشته شده که خداوند حضرت آدم را آفرید، ولی این را هم نفی نکرده که آن زمان موجودات دیگری شبیه انسان ها در روی زمین بوده اند! یعنی شاید از یک زمانی خداوند به انسان تکامل یافته این روح انسانی رو داده، به او حق انتخاب داده و او رو در مقابل اعمالش مسئول کرده... البته اینها نظر منه. دوست دارم نظر شما رو بدونم.

4- یکی از آشنایان ما به بچه هایش یاد داده که وقتی با پدر مادرشون صحبت می کنند، افعال رو جمع ببندند.
    مثلاً میگن: پدر، شما غذا می خورید؟ مادر، شما بیایید اینجا...
    البته من هم همیشه پدر مادرم رو "شما" صدا می کنم، ولی دیگه افعال رو جمع نمی بندم.
    از نظر شما این جمع بستن افعال باعث ایجاد یک فاصله بین فرزندان و پدر مادر نمی شود؟

5- من که از همه جا بی خبر بودم رو همون اول نشوندند روی صندلی داغ. سارا بانو گفت بگو با مایی یا با baby. گفتم بابا پای من رو وسط نکشید! :)
    آقای بی بی، به نظر شما چرا سارا بانو وقتی نوبت صندلی داغش بود، وسط سوال ها ول کرد رفت؟ واقعاً کار داشت یا اینکه کم آورده بود؟ :)

6- آقای بی بی این چه وضعش هست.... در تاپیک لطیفه های ازدواج این خانم ها دارند ضد آقایون فعالیت می کنند و کلی جک نوشتند :)
    جدا از شوخی، به نظر شما این لطیفه های آقایون و خانم ها ضد هم می تونه اثر تخریبی داشته باشه؟

7- بدترین نوع فقر کدومه؟

8- راستی BABY بهتر بود یا baby؟

از شما به این خاطر که لطف کردید و به صندلی داغ اومدید متشکرم!

10. 8 کاربر از پست مفید hamed65 تشکرکرده اند .

hamed65 (دوشنبه 25 مهر 90)

عضو فعال

آخرین بازدید
    سطح
    100
    دستاوردها:
    تشکرها
    11,614

Array

نقل قول نوشته اصلی توسط hamed65
    سلام خدمت کارشناس عزیز، آقای BABY،
    سلام به نو ترین مدیر همدردی

به صندلی داغ خوش آمدید!

اول لازمه حالا که اینجا پیداتون کردم، یک صحبت هایی با شما بکنم :)
    همانطور که می دونید، من بدجوری معتاد همدردی هستم!
    " بله می دونم ، یه چیزی رو هم یواشکی بگم مدیر همدردی از تو معتادا مدیر انتخاب میکنه ،
    اما میشه در همه کارها با توجه به اولویتهاتون تعادل برقرار کرد ، موضوعی که الان باید مراقبش باشید فعالیتهای فضای واقعی تونه

تازه عضو این سایت شده بودم. چند وقت یکبار سر می زدم و زیاد هم نمی موندم.
    تا اینکه یکروز یک تاپیک دیدم به نام "آیا خداوند شر را آفریده است؟" که یک بحث جالبی صورت گرفته بود و شما هم در اون بحث بودید. من دوست داشتم پست بزنم، ولی چون تو انجمن ازدواج و خانواده نبود، نمی تونستم.
    حالا مونده بودم که چطوری به پدرم در ایران بگم که به حساب خانمی به نام بتول مظاهری پول بریزه! :به هر حال هر طوری بود این کار صورت گرفت. بعد اومدم 2-3 تا پست زدم. بعد تاپیک کلاً رفت انجمن آزاد!
    خلاصه من موندم و این شارژی که نمی دونستم چی کارش کنم!
    همون موقع ها بود که شما به من رتبه ای دادی و خلاصه همین رتبه ی شما باعث شد من دلگرمی بگیرم و اعتیاد من به اینجا شروع شد.
    همه اینها رو گفتم که مثلاً اعتیادم رو بندازم تقصیر شما!

می دونم می خوای بگی مدیر شدنتون به اون رتبه برمی گرده ، نحوه بیانت این شکلی بود ، بهرحال مجددا تبریک میگم

قبل از پرسیدن سوالهام یک خواهشی هم دارم.
    در اولین ارسال شما دیدم که فقط به سوالها پاسخ دادید و دیگه متن خود سوال رو کپی نکردید.
    اگر برای شما امکانش هست، خود سوال رو بگذارید قبل از جوابتون باشه (در صورت امکان با یک رنگ متفاوت). به این خاطر که به خصوص رفته رفته که سوال جوابها بیشتر بشه، سخته آدم پیدا کنه کدوم جواب مال کدوم سواله و دائم باید صفحه رو بالا پایین کنه تا سوال رو پیدا کنه.
    متشکرم!

1- لطفاً خدا رو از زبان خودتون توصیف کنید! با شنیدن نام خدا، چه حسی به شما دست میده؟
    هر آنچه توصیف پذیر باشه ، اون خدا نیست ، خداوند لا یوصف هست ،
    شناخت خدا هم صنع خداست ، به هرکه بخواهد درجات معرفتی بیشتری می دهد.
    معرفت در گرانیست به هر کس ندهندش
    اگر متذکر به خدا باشم ، با شنیدن نام خدا ، حس کرنش و ضعف در مقابل عظمت او ، و وقتی هم متذکر نباشم هیچ حسی !! ، وای به حالتهائی که متذکر حضور خدا نیستم. درست همون مواقع است که به گناه مشغولم.

2- قرآن رو توصیف کنید.

کتاب بزرگی که در عظمتش گفتند "نه خالق است و نه مخلوق"

3- از نظر شما نظریه تکامل با آفرینش انسان (آنطور که در کتب آسمانی آمده) مغایرت دارد؟ آیا اگر هم از نظر عملی ثابت بشود که انسان مثلاً نسلش از میمون هاست، کتب آسمانی زیر سوال می روند؟
    من فکر می کنم برای مثال در قرآن نوشته شده که خداوند حضرت آدم را آفرید، ولی این را هم نفی نکرده که آن زمان موجودات دیگری شبیه انسان ها در روی زمین بوده اند! یعنی شاید از یک زمانی خداوند به انسان تکامل یافته این روح انسانی رو داده، به او حق انتخاب داده و او رو در مقابل اعمالش مسئول کرده... البته اینها نظر منه. دوست دارم نظر شما رو بدونم.

برای مقایسه باید موضوعات مورد مقایسه هم جنس و هم سنخ باشند ، اگر راجع به همین انسان صحبت بشه ، بله مغایرت دارد.
    موضوع خلقت ، آنچه در کتب آسمانی آمده، انسان در عوالم قبل از دنیا بوده و به عوالم بعد هم می رود . یکی از عوالم قبلی عالم "ذر" بوده که خداوند اقرار می گیرد که "الست بربکم ؟" آیا من پروردگار شما نیستم ؟!

4- یکی از آشنایان ما به بچه هایش یاد داده که وقتی با پدر مادرشون صحبت می کنند، افعال رو جمع ببندند.
    مثلاً میگن: پدر، شما غذا می خورید؟ مادر، شما بیایید اینجا...
    البته من هم همیشه پدر مادرم رو "شما" صدا می کنم، ولی دیگه افعال رو جمع نمی بندم.
    از نظر شما این جمع بستن افعال باعث ایجاد یک فاصله بین فرزندان و پدر مادر نمی شود؟

از نظر من کلا رسمیت باعث فاصله می شود.
    اما گاهی از دیدن صحنه هائی که فرزندان نهایت ادب رو درمقابل والدین می کنند بسیار خوشحال میشم.

5- من که از همه جا بی خبر بودم رو همون اول نشوندند روی صندلی داغ. سارا بانو گفت بگو با مایی یا با baby. گفتم بابا پای من رو وسط نکشید! :)
    آقای بی بی، به نظر شما چرا سارا بانو وقتی نوبت صندلی داغش بود، وسط سوال ها ول کرد رفت؟ واقعاً کار داشت یا اینکه کم آورده بود؟ :)

بنظر من اگه اون واقعا رو بذارید قبل از کم آوردن ، جمله دقیق و بی نقص میشه . یعنی کار داشت و واقعا هم کم آورده بود هرجفتش قابل جمعه (ترکیب عطفیه -یا 7- تبدیل به -و 8-

6- آقای بی بی این چه وضعش هست.... در تاپیک لطیفه های ازدواج این خانم ها دارند ضد آقایون فعالیت می کنند و کلی جک نوشتند :)
    بذارید از فرصت تنفسی که دارن به نحو احسن استفاده کنند ، یادتون باشه که گل به خودی هم زیاد میزنن :P نگران نباشید.

جدا از شوخی، به نظر شما این لطیفه های آقایون و خانم ها ضد هم می تونه اثر تخریبی داشته باشه؟

وقتی در فضای تخریب باشیم ، "قربونت برم" "فدات بشم" هم اثر تخریبی داره،
    امیدوارم هیچ کدوم از اعضا قصدشون تخریب همدیگه نباشه

7- بدترین نوع فقر کدومه؟
    همه نوع فقر بده ، وقتی فردی بسیار گرسنه هست به هیچ چیز فکر نمی کند بجز یافتن راهی برای سیر کردن شکمش. "آدم گرسنه دین و ایمان نمی شناسه" واقعیتی رو بیان می کنه ، با این قید که هیچ مجوزی هم به فقرا برای دزدی و غارت نمی ده.
    اما اگر در حد امرار معاش غنی بودیم ، فقر اعتقادی و به تبع اون فقر فرهنگی بدترینه.

8- راستی BABY بهتر بود یا baby؟

BABY بهتر از baby بود ، اما در حالت ناچاری قابل تحمله ، اونی که بهتر نیست "بی بی" هست. این مثل اینه که فردی که اسمش "یوسفه" بگیم "ژوزف"

از شما به این خاطر که لطف کردید و به صندلی داغ اومدید متشکرم!

منم از شما بابت سوالاتتون ممنونم

12. 10 کاربر از پست مفید baby تشکرکرده اند .

baby (یکشنبه 10 مهر 90)

عضو فعال

آخرین بازدید
    جمعه 28 فروردین 94 [ 21:07]
    سطح
    100
    Overall activity: 5.0%
    دستاوردها:
    Veteran25000 Experience PointsTagger Second Class
    تشکرها
    8,459

تشکرشده 9,108 در 2,116 پست

Array

سلام اقای بی بی عزیز سو ا ل از شما
    1ـ چه خواننده موسیقی دوست دارید
    2ـ چه رشته ورزشی دوست دارید
    3ـ میزان علم و منطق و معنویات چه قدر است
    4ـ اول برامون یک جک یا لطیفه یا مطلب طنز بگو شادمون کن
    5ـ ایا تا لار توانسته تغییر مثبتی در شما ایجاد کنه چه تغییری
    6ـ دوست داری نفر بعد صندلی داغ چه باشد
    7ـ یک جمله محمد ابراهیمی خانم دختر مهربون بگوید
    8ـ ایا تا لار توانسته تغییر مثبتی در شما ایجاد کنه چه تغییری
    9ـ چه مطلب یا پستی در تا لار برای شما خنده دار بود
    10ـ تا لار همدردی چه هدفی را دنبا ل می کند چرا
    11ـ شمع جوجه ماشین یک جمله بسا ز
    12ـ بهترین هدیه ای که تا حا لا گرفتی
    13ـ با لوله کتاب زرشک یک جمله بسا ز
    14ـ بهترین کتابی که مطا لعه کردید نام ببرید
    15ـ بهترین دوستتون توی تا لار کیه
    16ـ منطقی ترین فرد توی تا لار رو معرفی کنید
    17ـ به یاد موندنی اهنگی که شنیدین
    18ـ چه غذایی خوب درست می کنید
    19ـ نظرتان درباره سری ششم صندلی داغ چه است
    20ـ چه غذایی دوست دارید
    21ـ یک جمله درباره مادر پدر بگوید
    22ـ یک ضرب المثل بگوید
    23ـ یه خصوصیت خوب و یه خصوصیت بد خودتون رو بگید برامون
    24ـ بزرگترین هدفتون تو زندگی چیه
    25ـ دوست داشتین با همین شخصیتی که دارین مشهو ر هم بودین
    26ـ زییاترین تصویر ذهنی شما چی هست
    27ـ یه خاطره از دو ران بچگی تون بگوید
    28ـ چه میزان از مهارتهای زندگی را از فضای تا لار کسب کرده ای
    29ـ را ز موفقیت اقای بی بی چیست
    30ـ یک جمله اموزنده مفید به اعضا تا لار هدیه کنید

امیدوارم همیشه موفق باشید

14. 4 کاربر از پست مفید محمدابراهیمی تشکرکرده اند .

محمدابراهیمی (یکشنبه 10 مهر 90)

عضو فعال

آخرین بازدید
    سطح
    100
    دستاوردها:
    تشکرها
    11,614

Array

نقل قول نوشته اصلی توسط محمدابراهیمی
    سلام اقای بی بی عزیز سو ا ل از شما
    سلام محمد ابراهیمی عزیز
    1ـ چه خواننده موسیقی دوست دارید
    بنان

2ـ چه رشته ورزشی دوست دارید
    کانگ فو - فوتبال - تنیس روی میز - کوهنوردی و شنا

3ـ میزان علم و منطق و معنویات چه قدر است
    کجا چقدر است؟

4ـ اول برامون یک جک یا لطیفه یا مطلب طنز بگو شادمون کن
    بچه داییم به دنیا اومده. همه خوشحال و اینا. مامان بزرگم برگشته میگه حالا میخاین براش اسم بذارین؟میگم...اگه شما صلاح بدونین
    )ستاد مبارزه با فتنه ی پَ نَ پَ – واحد احترام به بزرگتر)

5ـ ایا تا لار توانسته تغییر مثبتی در شما ایجاد کنه چه تغییری
    بله ، با مسائل بالغانه تر برخورد می کنم

6ـ دوست داری نفر بعد صندلی داغ چه باشد
    حکم انچه تو فرمائی

7ـ یک جمله محمد ابراهیمی خانم دختر مهربون بگوید
    خب بگوید ، من که مانع نمیشم

8ـ ایا تا لار توانسته تغییر مثبتی در شما ایجاد کنه چه تغییری
    سوال تکراری ، مدیران خوب تا لار پست تکراری حذف می کند

9ـ چه مطلب یا پستی در تا لار برای شما خنده دار بود
    اشعار طنز

10ـ تا لار همدردی چه هدفی را دنبا ل می کند چرا
    بنده بی تقصیرم ! بروید از خودشان به پرسید

11ـ شمع جوجه ماشین یک جمله بسا ز
    من و جوجه ام تو ماشین شمع روشن کردیم

12ـ بهترین هدیه ای که تا حا لا گرفتی
    اولین ادکلنی که همسرم برام گرفته بود

13ـ با لوله کتاب زرشک یک جمله بسا ز
    به محمد ابراهیمی میگم : چند بار باید باب لوله کتاب زرشک یک جمله بسا زم؟

14ـ بهترین کتابی که مطا لعه کردید نام ببرید
    اغلب کتبی که مطالعه کردم خوب بودن ، دوره دبیرستان "آئین زندگی" دیل کارنگی و موفقیت "آنتونی رابینز" تاثیر زیادی روم گذاشت.
    بعدها " قلعه حیوانات" - آثار جلال آل احمد
    کتب مذهبی نهج البلاغه مولا امیر المومنین - نهج الفصاحه پیامبر - مواعظ ، شیخ جعفر شوشتری - کافی کلینی -
    به شعر علاقه زیادی دارم ، دوبیتی های شعرای غیر معروف رو دوس می دارم.

15ـ بهترین دوستتون توی تا لار کیه
    هر گلی یه بوئی داره

16ـ منطقی ترین فرد توی تا لار رو معرفی کنید
    در صورت معرفی چقدر مژدگانی میدید؟ بی مایه فطیره!

17ـ به یاد موندنی اهنگی که شنیدین
    الهه ناز

18ـ چه غذایی خوب درست می کنید
    یه غذائیه که از ترکیب دم دست ترین مواد درست میشه ، قارچ و پیاز و فلفل دلمه ای ، کلم بروکلی و خیلی چیزای دیگه .... هر کدوم هم که نبود با کمال انعطاف یه چیز دیگه جایگزین کن. اینا رو جدا جدا سرخ می کنی بعد انواع ادویه (هندی ، کاری ، زردچوبه و... به مقدار زیاد بهش اضافه می کنی

19ـ نظرتان درباره سری ششم صندلی داغ چه است
    صندلیه خوبیه

20ـ چه غذایی دوست دارید
    اغلب غذاها رو دوس دارم ، غذاهای دریائی رو ترجیح میدم

21ـ یک جمله درباره مادر پدر بگوید
    اغلب دعاهای پدر و مادرم (خصوصا مادر) در حق من اجابت میشن.
    مراعات حال اونها رو ، خصوصا درموقع پیری بکنیم.

22ـ یک ضرب المثل بگوید
    گذر پوست به دباغخانه می افتد

23ـ یه خصوصیت خوب و یه خصوصیت بد خودتون رو بگید برامون
    خصوصیت خوب : خونگرم و متواضع
    خصوصیت بد : مواقعی که به خودم توجه نمی کنم ، بسیاری از صفات بد اخلاقی در وجودم جمع میشن ، گتهی حسادت ، غرور ، دروغ ، سرپیچی از دستورات خدا و... ووو

24ـ بزرگترین هدفتون تو زندگی چیه
    هدف معنوی : جلب رضایت خدا و حجت خدا
    مادی: در حتا حاضر رسیدگی به جسمم با ورزش - یادگیری زبان

25ـ دوست داشتین با همین شخصیتی که دارین مشهو ر هم بودین
    بله

26ـ زییاترین تصویر ذهنی شما چی هست
    دوره کودکی سن 5 سال ، ظاهرا خیلی با مزه هم بودم

27ـ یه خاطره از دو ران بچگی تون بگوید
    رفته بودیم یه روستا، داشتیم گشت میزدیم ، یه الاغه یه شکلات ورداشته بود تو دهنش بود و مزمزه میکرد خیلی کیف می کرد(خرکیف بود) رفتم نزدیک و یه "هووووش " گفتم . الاغک ترسید و شکلات از دهنش افتاد !

28ـ چه میزان از مهارتهای زندگی را از فضای تا لار کسب کرده ای
    مهارت فرصت دادن به همسرم برا بیان احساساتش ، قبل از آشنائی با تالار بسیار عجول بودم برا خارج کردن از حالات روحی بد او که نتیجه عکس هم میداد.
    مثلا خیلی سریع می خواستم از قهر و گریه درش بیارم ، نتیجه بسیار بدتر میشد.

29ـ را ز موفقیت اقای بی بی چیست
    تمرکز بر اهداف

30ـ یک جمله اموزنده مفید به اعضا تا لار هدیه کنید
    فرصتها رو در یاب

امیدوارم همیشه موفق باشید
    همینطور شما

16. 6 کاربر از پست مفید baby تشکرکرده اند .

baby (دوشنبه 11 مهر 90)

عضو فعال

آخرین بازدید
    جمعه 28 فروردین 94 [ 21:07]
    سطح
    100
    Overall activity: 5.0%
    دستاوردها:
    Veteran25000 Experience PointsTagger Second Class
    تشکرها
    8,459

تشکرشده 9,108 در 2,116 پست

Array

سلام اعضای خوب تا لار
    صندلی داغ پست چت گونه و سو ا ل خصوصی ممنوع است و مدیران خوب تا لار پست چت گونه و سو ا ل خصوصی حذف می کند
    صندلی داغ نظم رعایت کنید حرف زشت و رکیک ممنوع است مدیران خوب تا لار حذف می شود و بر خورد می شود
    قوانین صندلی داغ رعایت کنید مدیر صندلی داغ همکار صندلی داغ همکاری کنید تا صندلی داغ جذاب اموزنده داغ سرگرمی داشته باشید

18. کاربر روبرو از پست مفید محمدابراهیمی تشکرکرده است .

محمدابراهیمی (دوشنبه 25 مهر 90)

عضو فعال

آخرین بازدید
    سطح
    100
    دستاوردها:
    تشکرها
    11,614

Array

آآی سرافراز شیطون ، سرو کله ات پیدا شد ،
    بعضیا همین که آنلاین میشن حرارت صندلی خود بخود میره بالا
    حالا دیگه سوال تکراری میاری تو صندلی داغ!
    فکر کردی صندلی بی صاحبه !!! ، حساب و کتابی نیست ؟؟!!!
    فکر کردی برخورد نمیشه ، قوانین صندلی داغ رعایت کنید

نقل قول نوشته اصلی توسط محمدابراهیمی
    سلام اعضای خوب تا لار
    صندلی داغ پست چت گونه و سو ا ل خصوصی ممنوع است و مدیران خوب تا لار پست چت گونه و سو ا ل خصوصی حذف می کند
    صندلی داغ نظم رعایت کنید حرف زشت و رکیک ممنوع است مدیران خوب تا لار حذف می شود و بر خورد می شود
    قوانین صندلی داغ رعایت کنید مدیر صندلی داغ همکار صندلی داغ همکاری کنید تا صندلی داغ جذاب اموزنده داغ سرگرمی داشته باشید
    ولی خودمونیم ، اگرچه از داغی سوالها بعد از این مدت کم شده بود ، اما یه لحظه که مرورشون کردم ، حس همدردیم یه هوئی فعال شد .

20. 5 کاربر از پست مفید baby تشکرکرده اند .

baby (دوشنبه 11 مهر 90)

صفحه 68 از 73 نخستنخست ... 1828384858596061626364656667686970717273 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)