سلام خدمت کارشناس عزیز، آقای BABY،
سلام به نو ترین مدیر همدردی
به صندلی داغ خوش آمدید!
اول لازمه حالا که اینجا پیداتون کردم، یک صحبت هایی با شما بکنم :)
همانطور که می دونید، من بدجوری معتاد همدردی هستم!
" بله می دونم ، یه چیزی رو هم یواشکی بگم مدیر همدردی از تو معتادا مدیر انتخاب میکنه
،
اما میشه در همه کارها با توجه به اولویتهاتون تعادل برقرار کرد ، موضوعی که الان باید مراقبش باشید فعالیتهای فضای واقعی تونه
تازه عضو این سایت شده بودم. چند وقت یکبار سر می زدم و زیاد هم نمی موندم.
تا اینکه یکروز یک تاپیک دیدم به نام "آیا خداوند شر را آفریده است؟" که یک بحث جالبی صورت گرفته بود و شما هم در اون بحث بودید. من دوست داشتم پست بزنم، ولی چون تو انجمن ازدواج و خانواده نبود، نمی تونستم.
حالا مونده بودم که چطوری به پدرم در ایران بگم که به حساب خانمی به نام بتول مظاهری پول بریزه! :به هر حال هر طوری بود این کار صورت گرفت. بعد اومدم 2-3 تا پست زدم. بعد تاپیک کلاً رفت انجمن آزاد!
خلاصه من موندم و این شارژی که نمی دونستم چی کارش کنم!
همون موقع ها بود که شما به من رتبه ای دادی و خلاصه همین رتبه ی شما باعث شد من دلگرمی بگیرم و اعتیاد من به اینجا شروع شد.
همه اینها رو گفتم که مثلاً اعتیادم رو بندازم تقصیر شما!
می دونم می خوای بگی مدیر شدنتون به اون رتبه برمی گرده 
، نحوه بیانت این شکلی بود ، بهرحال مجددا تبریک میگم
قبل از پرسیدن سوالهام یک خواهشی هم دارم.
در اولین ارسال شما دیدم که فقط به سوالها پاسخ دادید و دیگه متن خود سوال رو کپی نکردید.
اگر برای شما امکانش هست، خود سوال رو بگذارید قبل از جوابتون باشه (در صورت امکان با یک رنگ متفاوت). به این خاطر که به خصوص رفته رفته که سوال جوابها بیشتر بشه، سخته آدم پیدا کنه کدوم جواب مال کدوم سواله و دائم باید صفحه رو بالا پایین کنه تا سوال رو پیدا کنه.
متشکرم!
1- لطفاً خدا رو از زبان خودتون توصیف کنید! با شنیدن نام خدا، چه حسی به شما دست میده؟
هر آنچه توصیف پذیر باشه ، اون خدا نیست ، خداوند لا یوصف هست ،
شناخت خدا هم صنع خداست ، به هرکه بخواهد درجات معرفتی بیشتری می دهد.
معرفت در گرانیست به هر کس ندهندش
اگر متذکر به خدا باشم ، با شنیدن نام خدا ، حس کرنش و ضعف در مقابل عظمت او ، و وقتی هم متذکر نباشم هیچ حسی !! ، وای به حالتهائی که متذکر حضور خدا نیستم. درست همون مواقع است که به گناه مشغولم.
2- قرآن رو توصیف کنید.
کتاب بزرگی که در عظمتش گفتند "نه خالق است و نه مخلوق"
3- از نظر شما نظریه تکامل با آفرینش انسان (آنطور که در کتب آسمانی آمده) مغایرت دارد؟ آیا اگر هم از نظر عملی ثابت بشود که انسان مثلاً نسلش از میمون هاست، کتب آسمانی زیر سوال می روند؟
من فکر می کنم برای مثال در قرآن نوشته شده که خداوند حضرت آدم را آفرید، ولی این را هم نفی نکرده که آن زمان موجودات دیگری شبیه انسان ها در روی زمین بوده اند! یعنی شاید از یک زمانی خداوند به انسان تکامل یافته این روح انسانی رو داده، به او حق انتخاب داده و او رو در مقابل اعمالش مسئول کرده... البته اینها نظر منه. دوست دارم نظر شما رو بدونم.
برای مقایسه باید موضوعات مورد مقایسه هم جنس و هم سنخ باشند ، اگر راجع به همین انسان صحبت بشه ، بله مغایرت دارد.
موضوع خلقت ، آنچه در کتب آسمانی آمده، انسان در عوالم قبل از دنیا بوده و به عوالم بعد هم می رود . یکی از عوالم قبلی عالم "ذر" بوده که خداوند اقرار می گیرد که "الست بربکم ؟" آیا من پروردگار شما نیستم ؟!
4- یکی از آشنایان ما به بچه هایش یاد داده که وقتی با پدر مادرشون صحبت می کنند، افعال رو جمع ببندند.
مثلاً میگن: پدر، شما غذا می خورید؟ مادر، شما بیایید اینجا...
البته من هم همیشه پدر مادرم رو "شما" صدا می کنم، ولی دیگه افعال رو جمع نمی بندم.
از نظر شما این جمع بستن افعال باعث ایجاد یک فاصله بین فرزندان و پدر مادر نمی شود؟
از نظر من کلا رسمیت باعث فاصله می شود.
اما گاهی از دیدن صحنه هائی که فرزندان نهایت ادب رو درمقابل والدین می کنند بسیار خوشحال میشم.
5- من که از همه جا بی خبر بودم رو همون اول نشوندند روی صندلی داغ. سارا بانو گفت بگو با مایی یا با baby. گفتم بابا پای من رو وسط نکشید! :)
آقای بی بی، به نظر شما چرا سارا بانو وقتی نوبت صندلی داغش بود، وسط سوال ها ول کرد رفت؟ واقعاً کار داشت یا اینکه کم آورده بود؟ :)
بنظر من اگه اون واقعا رو بذارید قبل از کم آوردن ، جمله دقیق و بی نقص میشه . یعنی کار داشت و واقعا هم کم آورده بود

هرجفتش قابل جمعه (ترکیب عطفیه -یا 7- تبدیل به -و 8-
6- آقای بی بی این چه وضعش هست.... در تاپیک لطیفه های ازدواج این خانم ها دارند ضد آقایون فعالیت می کنند و کلی جک نوشتند :)
بذارید از فرصت تنفسی که دارن به نحو احسن استفاده کنند ، یادتون باشه که گل به خودی هم زیاد میزنن :P نگران نباشید.
جدا از شوخی، به نظر شما این لطیفه های آقایون و خانم ها ضد هم می تونه اثر تخریبی داشته باشه؟
وقتی در فضای تخریب باشیم ، "قربونت برم" "فدات بشم" هم اثر تخریبی داره،
امیدوارم هیچ کدوم از اعضا قصدشون تخریب همدیگه نباشه
7- بدترین نوع فقر کدومه؟
همه نوع فقر بده ، وقتی فردی بسیار گرسنه هست به هیچ چیز فکر نمی کند بجز یافتن راهی برای سیر کردن شکمش. "آدم گرسنه دین و ایمان نمی شناسه" واقعیتی رو بیان می کنه ، با این قید که هیچ مجوزی هم به فقرا برای دزدی و غارت نمی ده.
اما اگر در حد امرار معاش غنی بودیم ، فقر اعتقادی و به تبع اون فقر فرهنگی بدترینه.
8- راستی BABY بهتر بود یا baby؟
BABY بهتر از baby بود ، اما در حالت ناچاری قابل تحمله ، اونی که بهتر نیست "بی بی" هست. این مثل اینه که فردی که اسمش "یوسفه" بگیم "ژوزف"
از شما به این خاطر که لطف کردید و به صندلی داغ اومدید متشکرم!
منم از شما بابت سوالاتتون ممنونم
علاقه مندی ها (Bookmarks)