امروز دلم میخواد تمام این کینه ای که از یه عده ای به دل گرفتم بیرون بریزم و آسوده بشم چون این کینه و نفرت داره خودمو اذیت میکنه
دلم میخواد ذهنمو از یه چیزهایی خالی کنم و یاده یه سری چیزها نیافتم و همش تو ذهنمو بدی ها رو مرور نکنم
![]()
تشکرشده 1,260 در 376 پست
امروز دلم میخواد تمام این کینه ای که از یه عده ای به دل گرفتم بیرون بریزم و آسوده بشم چون این کینه و نفرت داره خودمو اذیت میکنه
دلم میخواد ذهنمو از یه چیزهایی خالی کنم و یاده یه سری چیزها نیافتم و همش تو ذهنمو بدی ها رو مرور نکنم
![]()
mamfred (پنجشنبه 17 تیر 89)
تشکرشده 8,125 در 1,482 پست
سلام:
منم امروز دلم می خواد زودتر اسلایدهای کنفرانس فردام رو آماده کنم و از دستش خلاص بشم !!!!!
و تازه دلم می خواد زودتر این چسب کاری کارت های عروسی هم تمام بشه که امروز به این نتیجه رسیدم درس خوندناز هر کار دیگه ای راحت تره!!! مردم بسکه چسب زدم!!!!
کاش می شد کارت ها رو بیارم تو تالار همه با هم بشینیم چسب بزنیم!!!!خســـــــــــــــــــــ ــته شدم بابا !!
سارا بانو (سه شنبه 08 تیر 89)
تشکرشده 12,544 در 2,270 پست
عروس خانوم
تو کارتها رو بیار تالار ، من که چسب سهله برات تک تک کارتها رو می چاپم (یعنی چاپ می کنم)
ببخشیدا ، مدل جدید کارت اومده بازار، اونوقتا یادم نمی یاد نیازی به چبسوندن و اینجور کارا باشه ، اونوقتا من یادمه از نوشتن اسامی پشت کارت اونم با خط نستعلیق و با روان نویس سبز خیلی خسته شده بودم ، بدتر که اولش می خواستیم همه القاب و... رو هم پشت کارتا بنویسیم "جناب آقای دکتر میر مهدی ...." _ "جناب آقای مهندس ..." که همونجا تصمیم گرفتیم فقط به جناب آقای ... بسنده کنیم.
امروز دلم میخواد فقط تو عروسی سارا شرکت کنم و بشم ساقدوش داماد-تو فاصله چند دقیقه رایشو میزدم و از این خبط بزرگ آگاهش می کردم
:D
baby (پنجشنبه 11 اسفند 90)
تشکرشده 8,125 در 1,482 پست
بابا آقای baby اینجا تاپیک دلم می خواهد است !!!!!پاراگراف اول جاش اینجا نبودها!! ولی می بخشم!!! !!!!!
اینجانب چون دختر خیلی خیلی خیلیخوبی هستم جواب ارسال شما رئیس باند ضد زن رو تو تاپیک حال و احوال می دهم!!!!!!
bloom جان این آقایون این طورین دیگه!!!منظور اقای بی بی این بود:
دلم می خواهد همه کارت های سارا جون را چســـــــــــــــب بزنم و به شوهرت بگم چه عروس خوبی داری!!! منتها برعکس نوشتار فرمودند!!!!
![]()
سارا بانو (دوشنبه 07 تیر 89)
تشکرشده 12,544 در 2,270 پست
امروز دلم میخواد:
سربه سر سارا بذارم. (اینو نوشتم که مربوط به این تاپیک بشه)
برا من فرقی نمی کنه که جای کل کل کجاست ، دلم میخواد همینطور که پاهامو تو اون آب رود خونه گذاشتم همینطوری تیکه بندازم و ....
سارا ، دختر خیلی خیلی خیلی خوب ، بذار یه دو روز از زندگی مشترکتون بگذره بعدا برو تو فاز "تعمیم" !!!
نتیجه اخلاقی : آقایون همشون مثل همند. درست مثل خانمها که هیچکدومشون مثل هم نیستن !نوشته اصلی توسط rsrs1380
![]()
baby (پنجشنبه 17 تیر 89)
تشکرشده 36,137 در 7,447 پست
سلام
امروز دلم میخواد موعود عزیز این پیام خصوصیشو باز کنه تا من بتونم بهش پیام بدم .
منتظرم ها !!
فرشته مهربان (چهارشنبه 09 تیر 89)
تشکرشده 1,260 در 376 پست
امروز دلم میخواد وقتی رسیدم خونه باران دیگه اسباب بازیاشو نریزه وسط پذیراییآخه دیشب همه جا رو مرتب کردم
ولی می دونم که میریزه
mamfred (چهارشنبه 09 تیر 89)
تشکرشده 16,568 در 3,447 پست
آخ که این کائنات عجب شگفت انگیز است !!ما که موج و فرکانس هایمان درست است و کائنات هم که دریچه های بی کران دارد .
در نتیجه امروز شگفت انگیز ترین روز از صفحه ی زندگی ما خواهد بود و کائنات اثبات خواهد کرد که اگر وقتی موج و فرکانس درست باشد و هارمونی لازم میان افکار و احساسات و اعمال وجود داشته باشد کائنات هم هارمونی درون و بیرون انسان را به شکلی شگفت انگیز ایجاد خواهد کرد .
کائنات جان بترکان که همه چیز مهیا ست ( ما آماده و تو آماده و هارمونی شرایط فراوانی مهیا ) .![]()
ani (سه شنبه 08 تیر 89)
تشکرشده 3,465 در 1,036 پست
سلام
امروز خیلی خیلی دلم میخواد(و از خدا میخوام)
فرشته مهربان
هر چی زودتر متوجه بشه که پیام خصوصیم رو فعال کردم و پیامش رو برام بفرسته چون فقط امروز میتونم ببینم و بخونمش و بعدش دیگه اینترنت ندارم و حساب کاربریم هم تموم میشه
دوستان اگه نشد شما بهش بگید که منتظـــــــــــرم
m.mouod (چهارشنبه 09 تیر 89)
تشکرشده 3,145 در 958 پست
امروزدلم میخواد آنی دوباره چوب جادوییش رو بهم بده تا یه کوه لباس رو اتو کنم...
![]()
shad (چهارشنبه 09 تیر 89)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)