اگه یه دختر بودین :
حاضر بودین با چند تا پسر دوست باشین و امتحانشون کنین ؟
فقط اونیکه مدتی باهاش در ارتباط دوستانه بودم و فبلن با طرز فکرش آشنا شده بودم و می دونستم که دنیا رو مثل من می بینه فقط کسی که می دونم دوستم داره و من رو فقط برای 6 نمیخواد و قثط با من هست در حال حاضر گذشته ش هم مهم نیست به شرطی که از اون رابطه سالم بیرون اومده باشه (چه جسمی چه روحی) برام مهم اینه که از وقتی با منه به بعد وفادار باشه.
معمولا از چه سنی شروع به این کار می کردین ؟
این سوال عجیبه !!اما بستگی داره به اینکه متولد چه دهه ای باشی من دهه شصتی ام و ما اگه با کسی دوست بودیم تو خیابون هم نمی تونستیم با هم راه بریم. اما حالا دخترا آزادترند و همه چیز براشون زودتر اتفاق می افته... و صد البته به فرهنگ خانواده هم ارتباط مسقیم داره
تا چه سنی این کارو ادامه می دادین ؟
چه کاری رو؟ مگه آدم باید هی این و اون امتحان کنه؟؟؟؟ وقتی با یکی که دوستش داری و دوستت داره باشی و به هم وفادار باشید... همون یکی کافیه... نیست؟
اگه از یکی خوشتون می امد ,چکار می کردین ؟ تمام گذشته رو فراموش می کردید و یه زندگی تازه رو شروع می کردید ؟
اگه رابطه قبلی به بن بست رسیده باشه. کاتش میکردم. مدتی با هیچ پسری ارتباط نمی گرفتم چه دوستی چه جنسی چه ازدواج چه هر چی! سعی می کنم خودمو آروم کنم و قوی و به آرامش برسم

فکر می کنید اون گذشته لطمه ای به آیندتون وارد نمی کنه ؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)