اخوی! بنده قصد قضاوت نداشته و ندارم. اصلا کاری هم به درست یا غلط بودن صیغه ندارم (گرچه دلایل بسیار برای ردش دارم اما اصلا دلم نمیخواهد وارد این بحث شوم).
تا صفجه 5 تاپیکتان هم ترجیح دادم وارد بحث نشوم! چون بارها در مورد صیغه در این تالار بحث شده و نتیجه بخش نبوده. ضمنا قوانین تالار هم میگن :
...ما صریحا در قوانین تالار همدردی آورده ایم که اینجا ماکت یک جامعه دمکراتیک نیست. که افراد بحث کنند و نظرات آزاد اندیشانه و متفاوت ارائه دهند. بلکه اینجا مانند یک کلینک خصوصی در مورد مشکلات هست که صرفا افراد می توانند در راستای تخصصی به دیگران کمک کنند نه نظر شخصی...
پس آنچه که بنده را وادار کرد که پاسخ بدهم این بود که اشتباهی در شما به چشم بنده آمد و فکر کردم با برجسته کردن آن شما را متوجه آن کنم. برادر گرامی نکته مثبت در مورد شما این است که خود شما فرمودید که واجبات و مستحبات دینی را عمل میکنید و سعی دارید از گناه بر حذر باشید. گفتید نماز میخوانید و سه ماه رجب و شعبان و رمضان را روزه میگیرید.
خوب! میدانید که روزه فقط نخوردن و نیاشامیدن نیست. اما خوب بازهم کسی که بتواند سه ماه لب فرو بندد از خوردن و آشامیدن که این نیز غریزه ای بسیار قوی است با تمام وسوسه هایی که وجود دارد و نیز بیدار شدن سحر و ادای نماز و روزی چندین مرتبه ارتباط نزدیک با خدا و وصل شدن به اون بالا بالا هاو... اینها همه تمریناتی است برای کنترل نفس، برای کنترل غرایز، برای دیدن و بی تفاوت بودن، برای تشنه شدن در گرمای تابستان و آب یخ و تگری را دیدن و لب نزدن، برای شنیدن بوی مسحور کننده انواع غذاها و پشت کردن به خوردن برای گذشتن از خواب ناز سحرگاهی و ...میتوان تعمیم داد : برای آنکه چشم و دلت آنقدر سیر بشود که زنان بد حجاب را هم ببینی و عین خیالت نباشد و چشمانت دلت را نلرزانند. برای آنکه خیلی فضایل دیگر را کسب کنی (که فعلا مربوط به این تاپیک نیست)
من یک زنم. اما من زن گاهی اوقات در خیابان زنانی را میبینم که نگاهم بی اختیار آنها را دنبال میکند. توجهم به طرز لباس پوشیدن و ترکیب رنگها به شکل زننده و جلف لباسشان نوع آرایش و به قول شما رنگ مویشان جلب میشود. پس نمیتوانم بگویم که اینها اشکالی ندارد. دارد! خیلی هم تاثیرات بدی دارد. اما خوب اینها واقعیتهای موجود است و علتش هم این است که مردم ما اونقدر محدودیتهای غلط سنتی و عرفی و مذهبی غلط و زوری و... داشته اند و اونقدر فشار بوده که الان از اونوری ریخته بیرون. شما اگر به اروپا بروید می بینید با اینکه حجاب ندارند اما از آرایش های از نوع ایرانی خبری نیست. تازه همین مردم ایران هم وقتی چند صباحی اونجا زندگی میکنند به سادگی تمایل پیدا میکنند. بی حجابی که اصلا تحریک کنندگی حجاب داخل جامعه اسلامی ما را ندارد. یک بلوز معمولی میپوشند با یک شلوار. و موها بیرون است اما خیلی ساده.
چیز جالبی یادم افتاد: یکبار در فرودگاه فکر کنم فرانکفورت بود ایستاده بودیم توی صف برای کارت پرواز. یک لحظه نگاه کردم دیدم یک خانم جوانی آمد با یک لباس سرخابی رنگی که یکسره بود یعنی عین ساق شلواری از مچ پا شروع شده و تا گردن ادامه پیدا کرده بود. بدن نما! آرایش جیغ سرخابی و مدل مو و.. توی همون اروپا و اون همه مرد آزاد! هر چی سر و چشم مردونه بود زوم کرده بود روی این خانم و سر تا پایش را ور انداز میکردند طوری که آدم حرصش میگرفت!
اینها را گفتم که بگویم بله هستند خانمهایی که رعایت نمیکنند. اما شمای نوعی نباید این برایت ملاک بشود چون اگر به این بهانه جرات ابراز وجود بدهی حاضرم قسم بخورم که بعد از ازدواج هم همین زنان بد حجاب و همین نگاهها به شما و زندگی شما آسیب خواهد زد.
مطلبی در کتاب قانون این سینا دانشمند ایرانی ( که در باب طب است) وجود دارد فکر میکنم جلد ششم باشد در بحث غرایز جنسی، که میگوید جماع مرد نباید به واسطه آنکه از دیدن اندامان زن یا ... تحریک میشود صورت گیرد بلکه ...
اصولا نیاز جنسی پس از ازدواج هم باید بر اساس حساب و کتاب باشد و هم در طب و هم در اسلام برای آن آداب و قوانینی وجود دارد که از آن جمله است: مرد یا زن نباید هنگام آمیزش تصویر زن یا مرد دیگری را در ذهن داشه باشند و نباید به واسطه تحریکات بیرونی با همسر خود آمیزش کنید و نیز آداب و ادعیه ای که در این باب مفصل وجود دارد.
آیا شما غذا را به دلیل گرسنگی میخورید یا به دلیل آنکه غذا را دست کس دیگری دیده اید و دلتان خواسته؟
برادر! در بسیاری موارد خداوند ما را دعوت میکند به اینکه از صبر و صلواة کمک بگیریم. شما که اهل صلواة هستی یا میتوانی صبر کنی تا به قول دوستان در آینده چلوکباب مخصوص یا چلو خورش سر آشپز نصیبت بشود یا اینکه میتوانی بروی دنبال دختری که او هم قانع است به کم، دختری که برای خرید جهیزیه اش مشکل دارد و به مهریه کم هم قانع است، حالا عوض لیسانس کاردانی یا دیپلم دارد باباش هم مدیر کل نیست! آیا همچین دختری اگر نجیب باشد و اهل زندگی، ارزش ازدواج را از نظر شما دارد؟ یا نه!
خدا همه ما را به راه راست هدایت کند. چند وقت پیش شنیدم آقای که همسرش فوق العاده زیبا و تحصیلکرده و ...همه چیز تمام بوده و در همسر داری هم کم نگذاشته، پاش لغزیده و حالا صیغه یا جور دیگه اش را نمیدانم! اما وقتی که مردها بین خودشان صحبت کرده بودند دوست بنده اینطور شنیده بود و نقل قول میکرد: "ای بابا آخه چقدر چلو کباب! بالاخره یک وقتهایی هم آبگوشت! یه وقت هم آَش..."!!!!!
ای داد بیداد!
وای بر ما اگر نماز و روزه مون نتونه نفس ما رو مهار کنه و نتونه ما رو بسازه.نوشته اصلی توسط mahdi_yar_bash
وای بر ما اگر سکوتمون چراغ سبز گناه دیگران باشه.
وای بر ما اگر دینداریمون فقط ظواهر شریعت باشه.
وای بر ما اگر دنباله رو شریعت مداران جاهل و نا آگاه شویم بدون آنکه تفکر کنیم.
وای بر ما اگر ...

علاقه مندی ها (Bookmarks)