1)من دليلم از ذكر كردن اين هرزگي ها دليلي بر اين بود كه بين زن و مرد تساوي برقرار نيست و مرد هرزه واسه كارش دليل قانع كننده و شرعي داره ، ولي زن نه !! اگه واسه زن هم هرزگي اينجوري آزاد ميشد .... حرف شما درست بود . چند تا از خانواده هاي عادي كه هيچ پيشينه ي بدي ندارند رو ميبينيم كه مرده رفته زن صيغه كرده ؟ و چندتاشو ميبينيم كه زنه هرزه شده ؟ اين مرده كه به خاطر اين قوانييني كه وجود داره ، واسه هرزگيش اصلا ممانعتي وجود نداره ....
زنهايي كه هرزه هستند اين شغلشونه ولي مردهاي هرزه چي ؟ با اين كارها بنيان زندگيشون رو سست ميكنن ...شايد زن به دليل مشكلات مالي اين كار رو بكنه ولي مرد فقط براي تنوع و لذت بردن اين كارها رو ميكنه !!!!
اكثر زنهايي كه هرزه ميشن از يكي از اين دو گروه هستند :
يا از اول هرزه بودن ، كه اينجوري ديگه كارشون معمولا به ازدواج نميكشه
يا طلاق گرفتن و به خاطر فشار مالي زياد به اين راه ها كشيده شدن
وتعداد كمي هم زنهايي هستن كه شوهر دارن ولي .... اين خانم ها مشكل دارن و حسابشون با بقيه خانم ها جداست....
ولي مردها چه در دوران مجردي ،چه زماني كه زن دارن ، چه زماني كه زن ندارن .... قانون بهشون حق داده كه با دوتا كلام حرف (صيغه ) كارشون رو بكنن و بعدش هم نه خلافي مرتكب شدن نه عذاب وجداني دارن و نه گناهي كردن
ولي خانم هم خلاف مرتكب شده و هم عذاب وجدان داره (( البته خوب اصلا كسي كه اين كارو انجام ميده وقتي كه شوهر داره در حقيقت وجداني نداره كه بخواد عذاب بكشه )) و هم گناه كرده
هدف من اين نيست كه از خانم هاي هرزه حمايت كنم ( اصلا و ابدا ) و هرزگي رو با هر دليلي كه باشه من بد ميدونم
هدف من گفتن اين مسئله بود كه شرايط در ايران واسه زن و مرد فرق ميكنه و زن و مرد مساوي نيستن
اصلا شما با احتمال به من بگو
وقتي كسي واسه كارش ممانعت وجود نداره به سمتش ميره يا كسي كه حتي با اين كارش احتمال مرگ واسش وجود داره ؟
اصلا واسه چي همچين قانوني رو توي ايران گذاشتن ؟ كه مرد بتونه ؟؟
و از اون دو حالتي كه شما گفتين حالت شماره 2 به نظر من درسته !!!
2) شما گفتين """"""خوب مردم پولشو نمی ریزه تو حساب بانکیش ؟ می ریزه؟ اونم خر ج زندگیش می کنه. نمی کنه؟ نگو وظیفشه که کفر آدم در میاد از این حرف. وظیفه رو چهار پنج عرب برای ما مشخص نمی کنند!!!!""""""
جواب : خوب مرد هم پولشو خرج زندگيش ميكنه درست ... ولي اين زندگي آخر سر نصيب مرد ميشه ، نه زن !! اين حرف درست نيست ؟؟؟؟
هم زن مايه گذاشته و هم مرد ... ولي در آخر نتيجه و ثمره ي زندگيشون ( در صورت طلاق و نداشتن مهريه ) به مرد ميرسه ... غير از اينه ؟
3) شما گفتين : """""خوب؟ من نمی دونم این چه استدلالیه. خانوم رویا مرده درآمدش بیشتره. ناز شستش!! یک مقدارشو برای خودش خرج می کنه. یک مقدارشو برای زندگیش. زنه هم بره کاری رو انجام بده که درآمدش بالا بره. زندگی رو بر اساس ترحم که نمی سازند. " آقای مرد شما چون بیشتر کار می کنی ، درآمد ت بیشتره باید خرج بیشتری در زندگی برعهده تو باشد و ضمنا حقوق زن رو هم بدی" حقوق مردو کی می ده؟"""""""
جواب : ببخشيد منظور من از اين حرف اين بود كه چون مرد بيشتر مايه ميذاره همه چيز به اسم اون ختم ميشه ... مگه زنه كمكش نكرده ؟ چون مرد بيشتر پول داده بايد مثلا ماشين به اسم اون باشه ؟ پس كمك هاي اين خانوم چي ؟ همه كمك ها محو ميشه !!!!
اگه به اينه كه زن و مرد توي زندگيشون نبايد هيچ چيز مشتركي داشته باشن ، اگه به اينه كه هرچيزي رو كه به هم قرض ميدن بايد از حلقوم هم بكشن بيرون ... زندگي زناشويي كه نبايد اينجوري بشه !!! شما خيلي ميخواين قانون مندش بكنين ....
من ميگم خانم خيلي جاها كمكهايي ميكنه كه ممكنه ناديده گرفته بشه !!! در ضمن اگه قرار به اينه كه بايد كارهاي خونه نصف بشه ، چه جوريه كه مرد كار خونه رو براي زن وظيفه ميدونه ؟ اگه بياد خونه غذاش آماده نباشه داد و بيداد راه ميندازه ... اگه خونه كثيف باشه .....
چه طور اينها براي زن وظيفه است ؟ مرد اگه راست ميگه بشينه توي خونه كارهاي خونه رو انجام بده و بعدش هم سر كارش رو هم بره ... و زن هم فقط كار بيرون رو انجام بده و وقتي مياد خونه از شوهرش طلب غذاو .... بكنه .... اونوقت بهتون ميگم در آمد كي بيشتره .... كي دغدغه هاش كمتره .... كي كمتر خسته ميشه .... كي استرس كمتر داره .... كي ميتونه با پولش ماشين و ... بخره .... كي ميتونه اضافه كاري برداره .......
چه طور وظيفه ي زن انجام كارهاي خونه است ولي در نهايت هردوتاشون در تامين نيازهاي منزل بايد مساوي باشن ؟ پس اين وسط انجام كارهاي خونه چيه ؟؟؟؟؟ حتما اونقدر ناچيزه كه به چشم نمياد!!!!
3) شما گفتين """"""""""بیاید دانشگاههای مختلف رو ببینید . احتمالا خودتون دانشجویید. مرد بدبخت قبل از ازدواج باید به فکر تامین زندگی مشترک آیندش باشه. شما به عنوان یک دختر به فکر چی هستی؟ غیر از تحصیلات؟ اینا رو تا حالا اصلا دقت کردین. یا گور بابای پسرا . خر آفریده شدن خر از دنیا برن!!؟ سربازی چرا نمی رین. این قانون حمایتی از آقایون چرا در مورد شما لحاظ نمی شه. الهی چون عاطفی هستید؟ ببینید چقدر فاکتورها برای ورود یک مرد به دانشگاه سخته. خیلی ها حامی خونواده پدری و مادریشون هستند. خیلی ها سربازی می رن. خیلی ها باید درآمدی برای زندگی آیندشون فراهم کنند. خیلی ها 15-20میلیون تومان برای زندگی آینده و تامین حداقل باید ذخیره کنند. شما چسبیدی به 3-4میلیون جهیزیه؟ خرج همون شب عروسی که دختر خانوما و خونوادشون آرزو دارن و ... برای اون پسر بدبخت 8میلیون درمیاد. من طرفدار مردانم؟ اصلا به این قسمت فکر می کنی شما؟ ایدتون چیه برای رفع این قوانین حمایت کننده از آقایون!!!؟ """""""""""""""
جواب : اول اينكه اينكه الان 65% دانشگاه ها دختر هستن ، ربطي به قانون نداره .... دختره خونده و تواناييش بيشتر از پسره بوده كه قبول شده و اومده دانشگاه .... دوم اينكه مگه نميبينيد كه طي اين چند ساله سهميه 60% و 70% واسه پسرها گذاشتن .... اين حمايت از آقايون نيست ؟؟؟؟ آخي الهي چقدر ورود مرد به دانشگاه سخته ... پارتي بازي توي روز روشن !!!! شما كه دم از تساوي ميزنين .... واسه چي مثلا رشته پزشكي دانشگاه تهران 50 نفر زن و 50 نفر مرد ميگيره ؟ چرا ؟ غير از اينه كه اگه اين سهميه رو واسه پسرا برداره ، بيشتر پزشكهاي ما دختر ميشن ؟؟؟ اين حمايت از پسرها نيست ؟ اگه شما دم از تساوي ميزنين و اينقدر ميگين همه چيز مساوي و هركسي بر اساس توانايي هاي خودش سهم ببره ... بايد اين 50-50 رو بردارن و آزاد بذارن تا هر كس بر اساس رتبه اش ( نه جنسيتش ) بتونه قبول بشه .... الان پسر با رتبه ي 1800 و حتي 3000 ( دانشگاه بندر عباس ) پزشكي ميخونن ولي دخترها چي ؟ بايد حتما زير هزار باشن ... اين ها همه قوانين حمايتي از مرده كه شما نميبينين ....
يه سري چيزها هم از تفاوت هاي زن و مرد هست كه در اين بحث نميگنجه چون از بحث ما به دوره و تازه بعضي هاشم نميشه گفت ....اگه اون چيزهايي كه يك زن بايد توي زندگيش تحمل كنه رو مرده تحمل ميكرد ... اون وقت زنها به جاي مرد ها سربازي ميرفتن ....
بلاخره يك سري چيزها هم به خاطر تفاوتهاي جسماني هم كه شده مردها ميتونن انجام بدن كه زنها نميتونن .... توانايي جسماني مرد از زن بيشتره .... زن اونقدر قدرت نداره .... اين هم ناشي از تفاوتهاي جسماني زن و مرده .... اين تفاوت ها وجود داره و به هيچ وجه هم نميشه منكرش بشي
حالا توي اين ايران با قانون هاي مسخره .... اينكه اومدن سربازي رو براي پسرها اجباري كردن .... مشكل دولت و .... است ... جاهاي ديگه ( البته نه هم جا ) اين اجباري نيست ....داوطلبانست
من خودمم با اينكه سربازي اجباري باشه مخالفم ولي قوانين ايران اينطوريه .... اگه ميتونين عوض كنينش بفرمايين
من نگفتم كه قانون هميشه از مردها حمايت ميكنه .... گفتم از زن حمايت نميكنه .... شما اگه ديدين زني كه ميخواد طلاق بگيره و مهريه هم نداره قانون ازش حمايت بكنه ؟؟ بياين بگين تا ما اينجا جشن بگيريم .... قانون هاي حمايتي مردها هم ( در مورد طلاق ) : 1) حق طلاق با مرده ( مگر اينكه توي عقد نامه ذكر كنن كه حق طلاق با زنه كه البته اگه زن همچين در خواستي رو داشته باشه كه احتمالا سر همون سفره ي عقد مراسمشون به هم ميخوره ... درسته ؟؟؟) 2) حق نگه داري بچه ها با مرده و زن اگه اشتباه نكنم فقط ميتونه پسرش رو تا سن دو سالگي و دخترش رو تا سن 7 سالگي نگه داره و از اون به بعد بچه ها بايد با پدرشون زندگي بكنن و مادر از زندگي با اونها محروم ميشه و فقط گاهي ميتونه ببينتشون ...
در ضمن مثل اينكه شما خواهر ندارين و تاحالا دختر شوهر ندادين كه ميگين 3-4 ميليون جهيزيه
من الان مامانم 4 ميليون سيسموني خريده ... يعني به نظرتون خريدن يخچال و لباسشويي و مبل و سرويس چوب و.... فقط 3-4 ميليونه ؟؟؟؟ از 10-15 ميليون بالا ميزنه .....
4) شما گفتين """"""""""در جواب سوال دومتون شما خانوما چرا دنبال حامی می گردین؟ من عرض کردم یک زن که کار نداره می تونه حین عقد اون شرط رو بذاره که تمام اموال زندگی شریک بشیم. این بسیار بهتره از اینکه یک زن همچین روایت احمقانه ای از زندگی رو قبول کنه!! در مورد زنی که کار می کنه دیگه مهریه یعنی چی؟ بیشتر کار کنه بیشتر دربیاره بیشتر ذخیره کنه. عین همون مردی که این کارو می کنه. خانومهای ایرانی روزی 6-7ساعت به راحتی می شه گفت وقت آزاد دارند. "این جسارت منو ببخشید. ولی من تو این دو ماهی که برای امتحان دکترا دارم می خونم تو خونه هستم و وقت آزاد دارم. ببینید چقدر همزمان می تونید تو این تالار خانوم آنلاین مشاهده کنید! """""""""""
جواب : وقتي آدم حقوقش رعايت نشه نبايد دنبال حامي بگرده ؟ حالا شما ميگين ضمن عقد ذكر كنن كه نصف دارايي شوهرش برسه به زن ،البته اگه عملي بشه پيشنهاد خوبيه و بهتر از تعيين مهريه است ولي ... يكي از دوستان توي همين تاپيك حرف جالبي زد و البته تا حدودي هم به نظر درسته
گفت اگه اينجوري باشه مرده ميره هم زندگيشو ميزنه به نام مامان باباش كه ديگه موقع طلاق پشيزي هم به دختره نرسه ... مگر اينكه مرده هرچي ميخره سه دنگش رو همون اول به نام خانمه بزنه ... ( كه البته عمرا پيدا بشه همچين مردي )
اين امر اگه قانون بشه و جا بيوفته كه همه چيز نصف نصف بشه .... فرهنگش هم رفته رفته مياد و همه حواسشون رو جمع ميكنن ولي با اين اوصاف ... همونجوري كه شما ميگين زن مهريه رو ميذاره اجرا و شوهره رو به زندان ميندازه ... مرده هم كل داراييشون به نام مامان باباش ميكنه تا خانومه رو دست خالي بفرسته بره و آخر ميگه شرط تو اين بوده كه نصف دارايي من به تو برسه ولي من دارايي اي ندارم و هرچي دارم از پدرم دارم ... اين هم يك نوع سو استفاده آقايون ميشه از اين قضيه !!!!
راستي شما ميگين وقت آزاد ... خيلي ببخشيد ها شما اون چند وقتي كه توي خونه بودين مگه خودتون كار كردين ؟ مگه غذا پختين ؟ مگه گرد گيري كردين ؟ بله ، اگه خانم هم بخواد نه غذا بپزه نه خونه رو مرتب كنه ، شايد يك هفته كه دست به خونه نزنه زياد گندش در نياد ولي اگه همين خونه يك ماه به همين منوال باقي بمونه همه جارو خاك ميگره و گند برميداره و وقتي روي وسايل خونه دست ميكشين ،حدود 2 سانتيمر روي دستتون خاك ميشينه
من منكر اين نميشم كه خوب گاهي اوقات هم براي زن وقت خالي وجود داره ولي اين هميشگي نيست .... و در ضمن اگه زن بخواد شاغل هم باشه كه براي انجام كارهاي خونه بايد گريه اش بگيره ... راستي منكر اين هم نيشيم .... مگه آقايون ببخشيد خيلي خيلي ببخشيد مثل .... جون ميكنن ؟ حالا اگه كارگر ها رو بگيم اين هست ولي شغل هاي اداره اي و ... هم اينطوري نيست كه وقت واسه سر خاروندن نداشته باشي .....( البته استثنا هم هست ولي من يكي از آشناهامون سر كارش اونقدر وقت داره كه ميره از اينترنت فيلم باغ مظفر دانلود ميكنه يا بازي كامپيوتري انجام ميده )
5) شما گفتين """""من به سوالتون جواب دادم. سوال من. اگر یک مرد از لحاظ عاطفی ضربه بخوره چی؟ کی جوابشو بده. شما می گی نیاز به حمایت مادی نداره. مرد که برای برطرف شدن نیازهای زنها خلق نشده. شده؟ اون زنی که هرزه شد رو مرده طلاق بده زنه بره دنبال عشق و حالش؟ آره؟ مرده هرزه شد بره 10سالی زندون آب خنک بخوره(خدا رو شکر دیگه اینو برداشتن!!!) """""""""
جواب : اون مردي كه ضربه عاطفي ميخوره از زن هرزه اش ، مثل همون زني ميشه كه ضربه ي عاطفي ميخوره از مرد هرزه اش .... خوب اون زنه هر كاري كرد ،مرده هم همون كار رو بكنه ... ضربه ي عاطفي هم در مورد مرد هست و هم زن ، اگه شما راه حلي گير آوردين همون راه حل رو ارائه بدين تا زنه هم استفاده كنه ( من راه حلي به ذهنم نميرسه )
و اين حرفي كه من از زندان گفتم ، اين بود كه مرده هرزه بايد مجازات بشه ، نگفتم زن هرزه نبايد مجازات بشه .... همچين حرفي زدم ؟؟؟؟
هر كسي كه با ندونم كاري و بي فكري و يا هرزگي و .... باعث بشه بنيان يك خانواده به هم بريزه و باعث سياه شدن و به هدر رفتن زندگي همسرش بشه ( حالا چه زن چه مرد ) حقشه كه مجازات بشه !!!! حالا در مورد مهريه هم اينجوري نيست كه شما ميگين 10 سال .... چند وقت پيش كه توي تلويزيون يك گزارشي پخش ميشد ، مرده ميگفت چند وقت پيش دادگاه واسم تشكيل شد و عفو خوردم و دقيقا يادم نيست كه چقدر از مهريه رو كم كرده بودن ،و گفت دو سه ماه ديگه هم يه دادگاه ديگه دارم كه بازم قراره بهم عفو بخوره و نهايتا من بايد ( اگه يادم نرفته باشه 4 ميليون شايدم 2 ميليون ) به زن سابقم بابات مهريه اش بدم .....
نميگم اين چيزها خوبه ..... اصلا ، ولي ميگم همچين هم نيست كه مرده رو تا آخر عمرش بندازن زندان ، و تازه كلي هم عفو بهش ميخوره ....
دوباره از حرفهاي من برداشت بد نكنيدا !!! نگفتم مرده رو بندازن زندان و اين كه چند سال بره زندان چيزي نيست ...
من اگه قانون گذار بودم ( كه خدارو شكر نيستم ، وگرنه ترور ميشدم ) هم واسه زن هرزه و هم واسه مرد هرزه مجازات تعيين ميكردم .... البته نه مرگ و زندان و .... بلكه بايد بابت تاوان زندگي تلف شده ي همسرش مجازات بشه ، حالا چه مادي چه ....
اين هم كه ميگم مرد هرزه به خاطر مهريه بره زندان ، نه به خاطر مهريه بلكه به خاطر خطاكاريش بره زندان و تاوان تباه كردن زندگي دختر رو پس بده ( چون احتمالا از نظر مالي نميتونسته همچين كاري بكنه ) ، تازه اين هم قانونش توي ايران هست و يك مشكل ديگه اينه كه واسه زني كه هرزه است و زندگي شوهرش رو تباه كرده تنبيهي نگذاشتن كه من واقعا متاسفم كه چرا همچين قانوني نيست !!!
باز هم ميگم مشكل از جامعه است
حالا ببينيد چقدر من رو به حرف ميكشين .... از درس و زندگيم افتادم كه بيام جواب بدم و اونوقت شما ميگين خانم خيلي آن ميشن چون وقت زياد دارن ... كجا وقت زياد دارن ؟ من از وقت هاي ديگه ام ميزنم و ميام توي اين سايت كه از از حق خانمها دفاع كنم ( گرچه فايده اي هم نداره )
واسه همين هم ميگم ديگه دلم نميخواد به اين بحث ادامه بدم چون واقعا وقتم رو ميگيره و البته چندان نتيجه اي هم نميده
موفق باشين

علاقه مندی ها (Bookmarks)