به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 7 از 7 نخستنخست 1234567
نمایش نتایج: از شماره 61 تا 62 , از مجموع 62
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    پنجشنبه 16 دی 95 [ 21:29]
    سطح
    31
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 2
    Overall activity: 15.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    80

تشکرشده 97 در 31 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط meinoush نمایش پست ها
    شوهر خوبه. یار خوبه. کسی که بشه ارام جان ادم خوبه. ولی فکر می کنی چند تا از این ادمایی که ازدواج می کنن اینطورین؟ می دونی اگه یه بد گیر ادم بیفته ادم مجبور میشه خفه شه هیچی نگه؟ اونوقت این نق هایی که بابات می زنه به چشمت نمیاد. چون مجبور میشه ادم شباشو هم با یکی تقسیم کنه که نامناسبه واسشو به قول حافظ همصحبت ناجنس عذابی است الیم. پس خودتو با فکر سربار بودنو این چرندیات ازار نده. ازدواج خوبه ولی خوبش.
    ببین ما که نخواستیم تو این دنیا باشیم. اونا مارو به دنیا اوردن. اگه ما یه روزی بچه دارشیم مسوول بچه امون میشیم. پدر مادرامونم مسوول مان. پس احساس بدی نداشته باش. اصلا به خودت بگو حالا دو تا نق بابات می زنه جز حقوق پدریشه! ولش کن.
    این احساسی که می گی احساس بدبختی رو من خوب درک می کنم. خوب خوب. ولی یه روزی میاد که ناچار میشی خودت و دلت بشینین با هم صحبت کنین و به دلت برسی. پس از الان اینکارو بکن. نه با خودت نه با دلت نه با خونوادت قهر نکن.
    شوهر کنی هم باز باید با یه ادم دیگه سرو کله بزنی. فکر می کنی شوهره نق نمی زنه؟ فکر می کنی همه ی شوهرا با زناشون همیشه مثل خانم خونه رفتار می کنن؟ اصلا فکر می کنی هر ازدواجی که می بینی خوبه؟ نه.

اول باید وضعیت موجودمونو درک کنیم و بپذیریم. حقیقت هایی که غیر قابل تغییرنو بپذیریمو باهاشون نجنگیم یا دل ازرده نشیم. بعد با چیزایی که داریم شروع کنیم ذره ذره گام به گام بریم جلو. کسی نمی دونه شاید توی راهمون بتونیم به اون ارامش و خوشحالی که می خوایم برسیم. شاید یه روزی برسه که به خودمون بگیم همه ی رنجایی که کشیدم به این یه لحظه می ارزه.
    تو تلاش خودتو بکن. با خودت دوست باش. تنها کسی که همیشه پیش خودته خود خودتی. عزیزترین کسی برای خودت.
    ممنون که همراهیم میکنی
    حرفات درسته دوست خوب من شوهرم باید خوب باشه نه اینکه فقط شوهر باشه
    درسته زندگی بالا پایین داره این نیست بگم من وقتی شوهر کنم همیشه همه روزام خوب وعالی بالاخره تو هر زندگی دعوا وقهر هست ولی اینا خودشم نمک زندگیه وقتی بعدش اشتی میکنی
    من الحمدالله هرازدواجی دوروبرم میبینم شاید ایده ال نباشه ولی تقریبا خوبه از زندگیشون راضین
    البته اگه از متاهلا بپرسی میگن مجردی بهتره چون خودشون خرشون از پل گذشته وگرنه اونا هم مجرد بودن دنبال این بودن که ازدواج کنن
    بالاخره ازدواج یک قسمت از زندگیه وخود خدا اینو قرار داده که مرد وزن درکنار هم به ارامش برسن
    پس باید خودشم شرایط واسبابشم جور کنه
    تا هیچ کی تنها نمونه
    درسته پدر مادر مسئول زندگی بچه هستن ولی خب وظیفشون اینه بچه رو بزرگ کنن وبعدش سروسامون بدن
    چرا باید همیشه جنبه منفی قضیه رو نگاه کنیم اگر بتونی یه ازدواج خوب داشته باشی خیلی بهتر از مجرد بودنه واین ازدواج خوب بسته به انتخابت تحقیقات ویک سری چیزای خوب داره من همیشه جنبه مثبت ازدواجو میبینم که یکی کنارم باشه دوستم داشته باشه بهم محبت کنه باهم همه جا بریم تو همه چیز کنار هم باشیم من اینارو میخام..

ممنون از حرفات

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط salehe92 نمایش پست ها
    سلام دوستم. خوبی؟

امیدوارم که از دستم ناراحت نشده باشی.
    ببین من انها را برای اینکه مثلا بهت کمک کنم گفتم.!
    ببین بزار یه چیزی بهت بگم, به خدا تو دنیا هر کسی یه جوری مشکل داره....
    و شما تنها نیستی که احساس تنهایی می کنی و.....
    ببین والا خودم هم با پدرم یک سری مشکلاتی دارم و خوشحال نیستم ولی مشکلات من یه مدل دیگه است!!!
    مثلا پدر من با ازدواج کردنم در حال حاضر کاملا مخالف!!!!! فکر کنم می خواد منو ترشی بندازه!!!!!!
    هر وقت صحبت میشه, میگن هنوز زوده و شما به درسات برس و من اصلا جرئت ندارم که چیزی در اینباره بگم... و در نتیجه هیچ خواستگاری هم تا حالا برام نیومده.....
    که البته ایشون هم به دلایلی این را میگن که الان در تاپیک شما جاش نیست و....
    و خلاصه باید بهت بگم که منم خیلی وقتها احساس تنهایی می کنم و....
    ولی زندگی دیگه و پر از فراز و نشیب و کاریش نمیشه کرد و همیشه همه چیز انطور که ما می خوایم نیست و.... سعی می کنم سر خودمو یه جورایی با درس و کتاب و نت و.... گرم کنم....
    که البته مدتی خیلی حال و حوصله درس خوندن ندارم و خیلی خیلی خسته و ناراحتم....
    ببین ولی با وجود همه مشکلات, اگه بخوای خوش بین باشی, باز هم اگه فکر کنی می بینی که ادم خوشبختی هستی و موارد مختلفی هست که می تونی از بابتش خوشحال باشی..
    مثلا اینکه سلامتی و خانواده ات در کنارت هستند و...
    بعضی وقتها بعضی از نعمتهایی که داریم خیلی به چشم نمیاد. مثل همین سلامتی...
    مثلا, من الان خیلی ناراحتم, چون خواهرم خیلی مریضه و کار خاصی نمی تونم براش بکنم و شب و روز وقتی که تنهام براش گریه می کنم و....
    ولی شما باید خدا را خیلی شاکر باشی که خواهرتون سلامت اند و در کنارت هستند و اگه چیزی میگن, از دست شون ناراحت نشو و سعی کن کم کم بهشون نزدیکتر بشی و... به هر حال شما خواهر هم هستین و از گوشت و خون هم هستین و خواهرها هر چه قدر هم که با هم جر و بحث کنند ولی ته دلشون عاشق هم هستند. شما هم اگه سعی کنی, شاید بتونی کم کم با خواهرت رابطه گرم تری را بر قرار کنی....و کمتر احساس تنهایی کنی.....
    و به قول مدیر همدردی: " زندگی مدرسه حل مشکلات" ..... امیدوارم که شاگرد اول این مدرسه بشی...
    و راستی انشالله که زودتر تابلو فرش را هم تمام کنی
    http://i.123g.us/c/flwr_roses/card/306924.gif
    سلام خانوم خوب خوبی ممنون از اینکه همراهیم میکنی
    ناراحت واسه چی اتفاقا خوشحال میشم دوستان نظر میدن وبه فکرم هستن خیلی هم خوشحال میشم
    میدونم عزیزم همه مشکل دارن وخیلی ها مشکلشون حاد تر ازمنه توهمین مسئله ازدواج ولی خب هرکی میتونه مشکل خودشو فقط بفهمه چون جای دیگری ودر شرایط اون نیست
    مشکل من نداشتن خواستگار هست واین مهمترین مشکل زندگیمه که نمیدونم به چه علته حداقل اگر دلیلشو میدونستم باهاش کنار میومدم ولی دلیلشم نمیدونم
    البته شاید اگر یه رابطه عشقی نداشتم اصلا مجرد بودنم اذیتم نمیکرد
    احساس بدبختی میکنم به خاظر اینکه لااقل نمیتونم تو جمع بین بقیه پز بدم که منم خواستگار داشتمو رد کردم شاید نفهمی من چی میگم مثلا وقتی تو جمع دخترا بحث میشه که مثلا فلان خواستگارمو به این دلیل رد کردم نمیدونم من چی باید بگم ..
    همین چند شب پیش با دختر خاله هام ودختر داییم دور هم بودیم دختر خالم که دوسالی از خودم بزگتره داشت از خواستگاراش میگقت من مونده بودم چی بگم همیناس که اذیتم میکنه
    شاید از نظر شما وبقیه دوستان مسخره هم باشه ولی از نظر من خیلی مسئله داره
    خواهر من تو21سالگی ازدواج کرد دختر خالم ازم پرسید پس چطور تو تا این سن مجرد هستی بهش گفتم قسمتم بوده چی میخاستم بگم بگم خواستگاری ندارم از نظر من اینا واسم مشکله طعنه وکنایه دیگران خانوادم
    من بعضی وقتا با خودم میگم
    نکنه اصلا اخواستگاری نداشته باشم نکنه واسه همیشه تنها بمونم این فکراس که ادمو داغون میکنه به
    ت گفتم شرایط خانواده وفامیل ما جوریه که یه دختر با ازدواج کامل میشه
    وبه یه دختر مجرد تقریبا هیچ بهایی نمیدن درواقع ادم حسابش نمیکنن
    من با خواهرم رابطه خیلی خوبی دارم خیلی با هم خوبیم فقط تو مورد ازدواج مسخرم میکنه که بهم برمیخوره ولی چیزی بهش نمیگم
    ببین ما اکثر دخترامون تو فامیل خواستگار داشتن یا دارن فقط منم که خواستگاری ندارم
    از یه طرف دلم واسه خودم میسوزه از یه طرف واسه مامام بابام که نمیدونن در جواب دیگران چی باید بگن
    به مامانم میگم خب واسم نذر کن دعا بخون میگه به خدا هم نذر میکنم هم دعا میخونم ولی خب قسمت نیست اینجوری بیشتر داغون میشم همیشه میگن دعای مادر رد خور نداره ولی دعای مادر منه بی جواب میمونه
    اینقدر دلم واسش میسوزه که منتظره من ازدواج کنم واسم دعا میکنه ولی جوابی نمیگیره دل اینارو چیکار کنم مگه میشه با درس ومشغول کردن خودم اینارو خوشحال کنم اینافقط با ازدواجه منه که خوشحال میشن ولی خدا نمیدونم چرا جوابی نمیده
    جواب دعای مادرمو
    من از اولین خواستگاری که داشتم الان هفت سال یا هشت ساله میگذره بنده خدا دیگه به چی امید داشته باشن حتما با خودشون میگن اینکه تا این سن خواستگار نداشته حتما دیگه نخواهد داشت
    ایناس که داغونم میکنه احساس بدبختی میکنم

2. 3 کاربر از پست مفید دختر تنهاا تشکرکرده اند .

meinoush (شنبه 09 فروردین 93), myl (شنبه 09 فروردین 93), salehe92 (یکشنبه 10 فروردین 93)

سرپرست سایت

آخرین بازدید
    [ ]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    SocialRecommendation Second ClassCreated Blog entryVeteranOverdrive
    نوشته های وبلاگ
    4
    تشکرها
    27,744

تشکرشده 36,137 در 7,447 پست

Array
    این تاپیک از ظرفیت مجاز عبور کرده

دختر تنها بهتر هست که راهکارهای داده شده را جمع بندی کنی و بهه ربگیری و اگر سئوالی جدی و مهم داشتی تاپیک باز کنی

موفق باشی

4. کاربر روبرو از پست مفید فرشته مهربان تشکرکرده است .

sanjab (یکشنبه 10 فروردین 93)

صفحه 7 از 7 نخستنخست 1234567

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)